601 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 2:15 pm
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:αχααχχαχα απαντήστε τώρα στην Ινα που ειναι στεγνή και ειναι 21 και ο αντρας της 52 και τα λεμε παλι αυριο. αντε καληνύχτα.χαχαχαχχαχααχ
Νυχταααα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε:αχααχχαχα απαντήστε τώρα στην Ινα που ειναι στεγνή και ειναι 21 και ο αντρας της 52 και τα λεμε παλι αυριο. αντε καληνύχτα.χαχαχαχχαχααχ
iouliana έγραψε:ede έγραψε:αχααχχαχα απαντήστε τώρα στην Ινα που ειναι στεγνή και ειναι 21 και ο αντρας της 52 και τα λεμε παλι αυριο. αντε καληνύχτα.χαχαχαχχαχααχ
Νυχταααα!!
μωρη μη με κανεις και γελαω εχω και το μικρο διπλα και να ξυπνησε τωρα!!zini έγραψε:ελα μ@%$ι στον τοπο σου
demaki88 έγραψε:μωρη μη με κανεις και γελαω εχω και το μικρο διπλα και να ξυπνησε τωρα!!zini έγραψε:ελα μ@%$ι στον τοπο σου
zini έγραψε:ελα μ@%$ι στον τοπο σου
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:αντε βρε δε τρεπεστε .πιπερι στο στομα θα σας κανουν ban και μετά θα ειστε στεναχωρημενες .
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:αντε βρε δε τρεπεστε .πιπερι στο στομα θα σας κανουν ban και μετά θα ειστε στεναχωρημενες .
demaki88 έγραψε:Ζινι τα τζοκερ στο λαιμο τι λεν φετος;;;;
τι??esprit έγραψε:Quiz!!!!
Καταλαβαίνετε πότε είναι ο Αντώνης; Και αν ναι τι τον "προδίδει";
Για μένα κάνει καραμπαμ κάτι πολύ συγκεκριμένο κάθε μα κάθε φορά που μπαίνει με άλλο nick!!
για πες..esprit έγραψε:Quiz!!!!
Καταλαβαίνετε πότε είναι ο Αντώνης; Και αν ναι τι τον "προδίδει";
Για μένα κάνει καραμπαμ κάτι πολύ συγκεκριμένο κάθε μα κάθε φορά που μπαίνει με άλλο nick!!
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:εβαλα και ειδικο σαπουνι αλλα δεν εκανε τιποτα και μια φιλη μου ειπε να προσεχω να μην βαζω σαπουνια χωρις να ειναι επωνυμα γιατι αλλαζει το πεχα και μπορει να παθω λεει ουρολοιμωξη.τωρα που θα μπω στον ογδοο την αλλη Παρασκευη θα κανω και κολπικο επιχρισμα ειπε η γιατρος.
ειχα διαβασει οτι πριν τη κλινικη θα πρπει να κάνω και κλυσμα αλλα φοβαμαι και τελικα θα μου κανουν εκει αλλά εγω θα ξυριστώ στο σπίτι γιατί ανατριχιάζω οταν με ξυρίζει αλλη.ασε που μποει να κανω καισαρικη τελικα,θα δειξει αν ειναι ψηλα το μωρό και δεν κατεβαινει γιατί ειναι και το κεφαλι προς τα πανω και τα ποδια κατω και εσει στεριώσει εκει το άτιμουτσικο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης