Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

801Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 7:27 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερες.

802Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 7:32 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η Ινκα τι κανει απο τις 5.30 ξυπνια? cyclops 

803Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 7:37 pm

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποια 5.30???4.30 ξυπνησα και γυριζω σαν την αδικη καταρα απο δωματιο σε δωματιο,,,βγηκα και μια βόλτα εξω στην αυλή, αλλά κάτι περιεργοι ήχοι απο τους θάμνους με ξανάστειλαν μέσα. Συσπάσεις dear! απο χθες το απογευμα, ανά δεκάλεπτο-εικοσάλεπτο ενίοτε πετρωνει η κοιλιά μου,,,ηταν αρκετα ενοχλητικο, όχι επώδυνο,,για να κοιμηθω,,,

804Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 7:39 pm

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εσυ όμως!!γαριδα το μάτι πρωινιάτικα!!!cyclops cyclops 

805Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 9:25 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:και εσυ όμως!!γαριδα το μάτι πρωινιάτικα!!!cyclops cyclops 
Τι να κάνω? Ξυπναει η μικρή τέτοια ώρα. και ΄τωρα σηκώθηκαν τα παληκάρια.

806Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:21 pm

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσουδια!
θα πεταχτω κ εγω σαν την τσ**τσ**!
λοιποοον,εμενα θεσσαλονικη,την αγαπω την πολη μου..να βγαινω εξω..να περπαταω απλα στην παραλια,να μπλεκω στην κινηση κ να μη με νοιαζει κλπ κλπ..ΑΛΛΑ ολα αυτα πριν κανω παιδια!
με το που εμεινα εγκυος μετακομισα στην πολη του αντρα μου,μια ωρα μακρια απ τη θεσνικη!στην αρχη δεν μου αρεζε τπτ!
μετα εκτιμησα τις κοντινες αποστασεις,το οτι δε χρειαζεται να παιρνω αυτοκινητο,που εχει κοντα μας παρκα,ειναι ολα πιο φθηνα,θεατρα κλπ ερχονται συνεχεια.
εννοειται οτι θεσσαλονικη πηγαινουμε πολυ συχνα,εξξαλου η οικογενεια μου ζει εκει..βγαινουμε,ξεδινουμε κ παλι πισω.
σκεφτομαι οτι αν ζουσα εκει τωρα με τα παιδια,το πιο πιθανο ειναι να πηγαινα μεχρι το παρκο της γειτονειας!
που να πηγαινω με δυο μωρα στο κεντρο,με κινηση,να μη βρισκω παρκινγκ,με το ενα στο καροτσι κ το αλλο σαν παλαβο να τρεχει στο δρομο..να προλαβω να βολεψω τα προγραμματα τους στο φαι,στον υπνο κλπ..ουσιαστικα μεχρι να φτασω κεντρο(κ εμενα κ κοντα στο κεντρο)θα πρεπει παλι να γυρναω πισω,να ταισω,να κοιμησω κλπ.
οταν ημουν μικροτερη ελεγα εγω ποτε δε θα ζησω σε μικρη πολη!ε τωρα το πηρα πισω!
πωωω ολοκληρη εκθεση εγραψα πρωι πρωι!

807Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:04 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
΄καλημερα κοριτσια!! πολυ ζεστη παλι γαμωτο σκασαμε πρωι πρωι!!!!!

808Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:32 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ,ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΩ ΣΑΝ ΒΡΥΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΑΦΤΙΑΞΑ Very Happy Very Happy !!!!!

809Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:39 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μυρτω έγραψε:καλημερα κοριτσουδια!
θα πεταχτω κ εγω σαν την τσ**τσ**!
λοιποοον,εμενα θεσσαλονικη,την αγαπω την πολη μου..να βγαινω εξω..να περπαταω απλα στην παραλια,να μπλεκω στην κινηση κ να μη με νοιαζει κλπ κλπ..ΑΛΛΑ ολα αυτα πριν κανω παιδια!
με το που εμεινα εγκυος μετακομισα στην πολη του αντρα μου,μια ωρα μακρια απ τη θεσνικη!στην αρχη δεν μου αρεζε τπτ!
μετα εκτιμησα τις κοντινες αποστασεις,το οτι δε χρειαζεται να παιρνω αυτοκινητο,που εχει κοντα μας παρκα,ειναι ολα πιο φθηνα,θεατρα κλπ ερχονται συνεχεια.
εννοειται οτι θεσσαλονικη πηγαινουμε πολυ συχνα,εξξαλου η οικογενεια μου ζει εκει..βγαινουμε,ξεδινουμε κ παλι πισω.
σκεφτομαι οτι αν ζουσα εκει τωρα με τα παιδια,το πιο πιθανο ειναι να πηγαινα μεχρι το παρκο της γειτονειας!
που να πηγαινω με δυο μωρα στο κεντρο,με κινηση,να μη βρισκω παρκινγκ,με το ενα στο καροτσι κ το αλλο σαν παλαβο να τρεχει στο δρομο..να προλαβω να βολεψω τα προγραμματα τους στο φαι,στον υπνο κλπ..ουσιαστικα μεχρι να φτασω κεντρο(κ εμενα κ κοντα στο κεντρο)θα πρεπει παλι να γυρναω πισω,να ταισω,να κοιμησω κλπ.
οταν ημουν μικροτερη ελεγα εγω ποτε δε θα ζησω σε μικρη πολη!ε τωρα το πηρα πισω!
πωωω ολοκληρη εκθεση εγραψα πρωι πρωι!

Αααχχχ θεσσαλονικη!!εζησα κατι ωραια φοιτητικά χρονάκια εκει!!!αξεπέρεστα και φυσικά αξέχαστα!!και εγω ορκισμένη εχθρός της επαρχίας, αν και καταγομαι από επαρχία, αλλά, εγω αγαπησα Θεσσαλονικη σφοδρα και δεν ορκιζόμουν ότι δεν θα φυγω ποτε απο κει,,,ΜΕΧΡΙ που παντρευτηκα και γύρισα σε μια μικρότερη...πόλη!χααχαχ

810Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:42 am

margdimitra

margdimitra
Πολύ ζέστη. Πόσο θα ήθελα ένα παγωμένο καφεδάκι.
Έλα που έχω το λαιμό μου ακόμα Twisted Evil 

Καλημερούδια σε όλα τα κορίτσια.

811Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:43 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofia lara έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ,ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΩ ΣΑΝ ΒΡΥΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΑΦΤΙΑΞΑ Very Happy Very Happy !!!!!

Για πες συνταγή...εγω κάνω ένα ωραιο παγωτό σαντουιτσ!

Ακουστε μάνες:
2 κουτια πτιμπερ
1 μορφατ
1 ζαχαρούχο
μισο νουνου ή βλάχας
1 βανίλια

Στρωνεις μια στρωση απο μπισκοτα σε ενα ταψακι αλουμινιου (που πολυ τα εχω βολευτει και χρησιμοποιώ κατα κόρον), από πάνω απλώνεις τα υπολοιπα υλικα που προηγουμένως έχεις χτυπήσει όλα μαζι, και καπακώνεις με άλλη μια στρωση!! και βουρ στην καταψυξη! Απλά δεν υπάρχει!!

Τιps: Μπορείτε να προσθέσετε κακάο ή τριμένο μπισκότο oreo.

812Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 12:52 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inka έγραψε:
sofia lara έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ,ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΩ ΣΑΝ ΒΡΥΣΗ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΑΦΤΙΑΞΑ Very Happy Very Happy !!!!!

Για πες συνταγή...εγω κάνω ένα ωραιο παγωτό σαντουιτσ!

Ακουστε μάνες:
2 κουτια πτιμπερ
1 μορφατ
1 ζαχαρούχο
μισο νουνου ή βλάχας
1 βανίλια

Στρωνεις μια στρωση απο μπισκοτα σε ενα ταψακι αλουμινιου (που πολυ τα εχω βολευτει και χρησιμοποιώ κατα κόρον), από πάνω απλώνεις τα υπολοιπα υλικα που προηγουμένως έχεις χτυπήσει όλα μαζι, και καπακώνεις με άλλη μια στρωση!! και βουρ στην καταψυξη! Απλά δεν υπάρχει!!

Τιps: Μπορείτε να προσθέσετε κακάο ή τριμένο μπισκότο oreo.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗ ΑΚΟΥ.ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΙΡΒΑΝΑ CARAMEL.ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ 2 ΖΑΧΑΡΟΥΧΑ ΤΑ ΕΒΡΑΣΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΘΡΙΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΝΕΙΡΟ.

813Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 1:17 am

margdimitra

margdimitra
Να ρωτήσω κάτι. Τα ζαχαρούχα και τα εβαπορέ δεν μυρίζουν στο γλυκό? Αν είναι να το δοκιμάσω και εγώ.

814Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 1:20 am

iouliana

iouliana
καλημερα κοριτσια!!

παλι για γλυκα αρχισατε !!

inka τι λεει η μπεμπα?της αρεσε εκει μεσα και δε λεει να βγει!!

815Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 1:28 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ.

816Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 1:30 am

iouliana

iouliana
θα σας γραψω μια συνταγη παγωτου που ειναι μια γρηγορη απομιμηση του αρμενοβιλ:
1 φυτικη συνταγη
1 ζαχαρουχο γαλα
1 μικρο νουνου
15-20 μπεζεδες
3 παστελια με αμυγδαλα
1 κουβερτουρα

αφου ανακετεψεις φυτ. συνταγη, ζαχαρ. γαλα και νουνου, σπας τους μπεζεδες και τα παστελια και τα ανακατευεις και αυτα, βαζεις το παγωτο στην καταψυξη και οταν παγωσει τριβεις και την κουβερτουρα απο πανω!

817Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:25 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυτική συνταγή τι εννοείς μάνα μου?Shocked 

Εγώ φτιαχνω γρανίτες του δευτερολεπτου για τα μικρά. ΄Η με μαρμελάδα ή με φρέσκα φρούτα. Και η μαρμελάδα απο τα χεράκαι επίσης. Ειμαι χρυσοχέρα αμέεεεεεεεεεεε.Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 328109 

818Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:30 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Φυτική συνταγή τι εννοείς μάνα μου?Shocked 

Εγώ φτιαχνω γρανίτες του δευτερολεπτου για τα μικρά. ΄Η με μαρμελάδα ή με φρέσκα φρούτα. Και η μαρμελάδα απο τα χεράκαι επίσης. Ειμαι χρυσοχέρα αμέεεεεεεεεεεε.Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 328109 

Αν καταψυξετε φρουτα κομμενα σε μικρα κομματια, τοτε ανα πασα στιγμη μπορειτε να τα βγαλετε απο την καταψυξη και με ενα απλο χτυπημα στο μπλεντερ να εχετε τη γρανιτα! Επίσης, αν καταψυξετε μπανανα κομμενη σε κομματια, με τον ιδιο τροπο μπορειτε να εχετε ενα σουπερ-κρεμωδες παγωτο, μονο με ενα συστατικο! Εγω σωθηκα με αυτο το κολπο!

ede εννοει φυτική σαντιγυ Very Happy 

819Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:41 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙΚΑ,ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ,ΓΡΑΝΙΤΕΣ,ΠΑΓΩΤΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ,ΚΥΒΟΥΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ!!!

820Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:47 am

iouliana

iouliana

σαντιγη εννουσα!

και εγω φτιαχνω μαρμελαδες και διαφορα αλλα γιατι ετσι ξεκουραζομαι, αλλα εχω ενα κολλημα δε θελω να φτιαχνω την ιδια συνταγη δυο φορες, βαριεμαι να ξαναφτιαξω το ιδιο

821Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 2:55 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:

σαντιγη εννουσα!

και εγω φτιαχνω μαρμελαδες και διαφορα αλλα γιατι ετσι ξεκουραζομαι, αλλα εχω ενα κολλημα  δε θελω να φτιαχνω την ιδια συνταγη δυο φορες, βαριεμαι να ξαναφτιαξω το ιδιο

ΕΓΩ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΝΕΨΟΥΝVery Happy Very Happy .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΕΛΑ ΡΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ,ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ",ΧΙ ΧΙ Very Happy ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΝΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 328109 

822Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 3:03 am

alex19

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε κορίτσια που βρίσκετε το χρόνο να τα κάνετε όλα αυτά? Εγώ από τότε που γέννησα ζήτημα να έχω μαγειρέψει 20 φορές!!! Μόνο η καθαριότητα του σπιτιού με ενδιαφέρει!!!!

823Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 3:05 am

iouliana

iouliana
αν δεν πετυχει μπορει να την ξανακανω, βεβαια εννοειται οτι μονο εγω μπορω να λεω οτι εφτιαξα μ@@@ και να κοροιδευω τις δημιουργιες μου,
το καλο ειναι οτι παντρευτηκα ενα παμφαγο θηλαστικο!!!

824Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 3:33 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H kουραση στις ποσε μερες ξεκουρασης φευγει?

825Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 3:36 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alex19 έγραψε:Ρε κορίτσια που βρίσκετε το χρόνο να τα κάνετε όλα αυτά? Εγώ από τότε που γέννησα ζήτημα να έχω μαγειρέψει 20 φορές!!! Μόνο η καθαριότητα του σπιτιού με ενδιαφέρει!!!!
οχι εμενα μου αρεσουν αυτα . Με ξεκουραζιυν μπορω να πω. με την καθαριοτητα του σπιτιου εχω γινει πολυ ελαστικη μετα απο 3 παιδια.............Δεν υπαρχει λογος απο ενα σημειο και επειτα. Τσαμπα τα κανω μετα απο 2 λεπτα παλι μπου@@λο ειναι το σπιτι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις