Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

776Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:59 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:
zini έγραψε:
roodie έγραψε:Πιο απ' όλα? Αυτό που της είπε για την ηλικία της προχθές?

ε ολα καπως ετσι ειναι στη Santa Barbara California που κανει διακοπες η μεγαλοκοπελα Razz 
αχαχχαχαχ πεστα μην τα λεω εγω. Ρε παιδια σοβαρα τώρα. Που το βρισκουν το κουραγιο. Εγω και στην ηλικια της παλι σερνόμουν. Μου σπαει τα νευρα σου λεω .Και η μανα της ετσι ηταν μικρή ......αχωνευτη. Laughing καναμε παρεα τοτες.............

το γονιδιο Εντε μου! γι αυτο και μενα το παιδ μου αχονευτο θα γινει Cool 

777Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:00 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εχουμε και τον δημαρχο να γυρναει απο ταβερνα σε ταβερνα και να το παιζει ιδιοκτητης ..........Laughing Laughing Laughing Laughing 

778Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:01 pm

zini

zini
ede έγραψε:και εχουμε και τον δημαρχο να γυρναει απο ταβερνα σε ταβερνα και να το παιζει ιδιοκτητης ..........Laughing Laughing Laughing Laughing 

γενικα ζεις ενα δραμα Very Happy 

779Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:02 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα περα απο την πλακα εχω ζηλεψει την ποιοτητα ζωής τους ρε παιδια. Ενταξει το καλοκαίρι τρέχουν και δεν φτάνουν αλλά μου λενε τι κάνουν το χειμώνα και πως ζουν και λεωτι κανουμε μεις εδώ ωρε?????????????

780Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:04 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:και εχουμε και τον δημαρχο να γυρναει απο ταβερνα σε ταβερνα και να το παιζει ιδιοκτητης ..........Laughing Laughing Laughing Laughing 

αααα οχι πενρα ω σουπερ. σκεφτομαι να ερθω και τον /αυγουστο με τον καλο μου......να με καμαρωσει κιολας.Razz 

781Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:05 pm

zini

zini
ede έγραψε:Τώρα περα απο την πλακα εχω ζηλεψει την ποιοτητα ζωής τους ρε παιδια. Ενταξει το καλοκαίρι τρέχουν και δεν φτάνουν αλλά μου λενε τι κάνουν το χειμώνα και πως ζουν και λεωτι κανουμε μεις εδώ ωρε?????????????

εγω αγαπω την πολη. ειμαι παιδι της πολης. δεν την αλλαζω με τιποτα. εχω αλλεργια στην ησυχια, στο γκαζον (σε αυτο οντως εχω αλλεργια!) και στη φυση γενικοτεραRazz 
αυτα τα μερη μου αρεσουν για ενα ευχαριστο διαλειμμα αλλα μεχρι εκει. να γεμιζω τις μπαταριες μου και μετα να γυρισω στο αγαπημενο μου καυσαεριο Razz 

782Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:05 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:

αααα οχι πενρα ω σουπερ. σκεφτομαι να ερθω και τον /αυγουστο με τον καλο μου......να με καμαρωσει κιολας.Razz 

ε ναι μην του στερησεις αυτο το υπερθεαμα!

783Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:07 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

ελπιζω να εχει πνιγει και το αλλο το σιχαμενο μεχρι τοτεTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

784Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:09 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

ελπιζω να εχει πνιγει και το αλλο το σιχαμενο μεχρι τοτε:twistedTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

κανονισε να ακουσουμε καμια ειδηση του τυπου "υπερηλικη γυναικα επνιξε στη θαλασσα 17χρονη καλονη!"

785Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:13 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:Τώρα περα απο την πλακα εχω ζηλεψει την ποιοτητα ζωής τους ρε παιδια. Ενταξει το καλοκαίρι τρέχουν και δεν φτάνουν αλλά μου λενε τι κάνουν το χειμώνα και πως ζουν και λεωτι κανουμε μεις εδώ ωρε?????????????

εγω αγαπω την πολη. ειμαι παιδι της πολης. δεν την αλλαζω με τιποτα. εχω αλλεργια στην ησυχια, στο γκαζον (σε αυτο οντως εχω αλλεργια!) και στη φυση γενικοτεραRazz 
αυτα τα μερη μου αρεσουν για ενα ευχαριστο διαλειμμα αλλα μεχρι εκει. να γεμιζω τις μπαταριες μου και μετα να γυρισω στο αγαπημενο μου καυσαεριο Razz 
οχι θ αμπορουσα να μενω ανετα εδω. Ενταξει οχι και πολυ ερημια αλλα εδω είναι καλα. Ρε Ζινι βλεπω στην Αθηνα για να πας καπου βολτα τα παιδια σου αν δεν μενεις σε καλει περιοχη που να εχει παρκα, κουνιες , να κανεις καπου την βολτα σου βρε αδερφε δεν μπορεις να βγεις ε΄ξω απο το σπιτι σου. Εγω το πατρικο μου το λατερευω και ακομα καποιες δουλειες μου τις εχω αφησει εκει αλλα σκεφτομαι αν με παιδια εμενα εκει η ζωη μου θα ηταν δυσκολοτερη. Δεν κυκλοφορεςι ευκολα στους δρομους με τρια παιδια. Δεν χωρας στο πεζοδρομιο το πιο βασικο. εδω απλαααααα Τα μικρα ειναι ολο εξω ,ποδηλατα, μαγιω και τιποτα αλλο. αυτα ειναι . Ετσι πρεπει να μεγαλωνουν τα παιδια.

786Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:14 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

ελπιζω να εχει πνιγει και το αλλο το σιχαμενο μεχρι τοτε:twistedTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

κανονισε να ακουσουμε καμια ειδηση του τυπου "υπερηλικη γυναικα επνιξε στη θαλασσα 17χρονη καλονη!"
δεν ευθυνομαι εγω αν σπαει τα νευρα και στην μανα της. Razz Razz Razz Razz Ειναι μεγαλυτερη μουTο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 

787Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:17 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:

οχι θ αμπορουσα να μενω ανετα εδω. Ενταξει οχι και πολυ ερημια αλλα εδω είναι καλα. Ρε Ζινι βλεπω στην Αθηνα για να πας καπου βολτα τα παιδια σου αν δεν μενεις σε καλει περιοχη που να εχει παρκα, κουνιες , να κανεις καπου την βολτα σου βρε αδερφε δεν μπορεις να βγεις ε΄ξω απο το σπιτι σου. Εγω το πατρικο μου το λατερευω και ακομα καποιες δουλειες μου τις εχω αφησει εκει αλλα σκεφτομαι αν με παιδια εμενα εκει η ζωη μου θα ηταν δυσκολοτερη. Δεν κυκλοφορεςι ευκολα στους δρομους με τρια παιδια. Δεν χωρας στο πεζοδρομιο το πιο βασικο. εδω απλαααααα Τα μικρα ειναι ολο εξω ,ποδηλατα, μαγιω και τιποτα αλλο. αυτα ειναι . Ετσι πρεπει να μεγαλωνουν τα παιδια.

εχεις δικιο εν μερει. αλλα επειδη εγω με ξερω οτι θα τρελενομουνα σε ενα τετοιο περιβαλλον αν ζουσα μονιμα, δεν θα το επιχειρουσα. για μενα τς βολτες που κανω με το καροτσι στο θησειο και τη μικρη δεν τις αλλαζω με τιποτα..

788Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:17 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

δεν ευθυνομαι εγω αν σπαει τα νευρα και στην μανα της. Razz Razz Razz Razz Ειναι μεγαλυτερη μουTο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 

χαχαχιχιχοχο

789Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:23 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

εχεις δικιο εν μερει. αλλα επειδη εγω με ξερω οτι θα τρελενομουνα σε ενα τετοιο περιβαλλον αν ζουσα μονιμα, δεν θα το επιχειρουσα. για μενα τς βολτες που κανω με το καροτσι στο θησειο και τη μικρη δεν τις αλλαζω με τιποτα..
Και εγώ παω συνεχεια στο Θησείο. Αγαπημε΄νο μέρος για τον Χειμώνα. αλλα δεν μενω εκει ωστε να περνω το καροτσι και να ξεκινάω. Το χειμώνα Θησείο το καλοκαίρι πειραιά και παραλιακη. μπορώ να περπατήσω χιλιόμετρα απο Φαληρο μεχρι ....όπου φτάσω. καλα εδώ που ειμαι δεν ειναι και εντελως χωριό.

790Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:25 pm

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:

Και εγώ παω συνεχεια στο Θησείο. Αγαπημε΄νο μέρος για τον Χειμώνα. αλλα δεν μενω εκει ωστε να περνω το καροτσι και να ξεκινάω. Το χειμώνα Θησείο το καλοκαίρι πειραιά και παραλιακη. μπορώ να περπατήσω χιλιόμετρα απο Φαληρο μεχρι ....όπου φτάσω. καλα εδώ που ειμαι δεν ειναι και εντελως χωριό.

ναι καλε, και υπαρχουν πολυ ωραια μερη στην Ελλαδα! εγω εχω αυτο το βιτσιο που θελω να μενω στο κεντρο της χωρας! πως να στο εξιγησω!! ανωμαλια ειναι απο την μια, αλλα λατρευω τις παροχες που μου δινει μια μεγαλη πολη.

791Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:27 pm

margdimitra

margdimitra
Έχω κάνει εγω περπάτημα ροματζάδας απ´ο ελληνικο μέχρι Φλοίσβο στα νιάτα μου.

Καλη η επαρχία αλλα για λίγο.
Λατρευω το κέντρο. Ακόμα και με τα στραβα του.

792Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:33 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Έχω κάνει εγω περπάτημα ροματζάδας απ´ο ελληνικο μέχρι Φλοίσβο στα νιάτα μου.

Καλη η επαρχία αλλα για λίγο.
Λατρευω το κέντρο. Ακόμα και με τα στραβα του.
Καποτε οταν μπορεούσα να το χαρώ το λάτρευα και ε΄γω. τώρα με τα παιδιά θα ήθελα κάτι άλλο. Δεν μπορώ να χαρώ το κέντρο ας χαρώ και ε΄γω και αύτα μια βόλτα στη θαλασσα τον χειμώνα, εναν ηρεμο δρόμο, ποδήλατο ολη την ημέρα. Ασε που και η ζωή ειναι πολύ πιο οικονομική απο εδώ. Εγω ευχαριστως θα τα παραταγα ολα για κατι τετοιο. Ετσι και αλλιως μόνη μου ειμαι και στην Αθήνα ας ήμουν σε εξοχή να τα έχω ολα και πιο κοντα.

793Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:37 pm

margdimitra

margdimitra
Με τα παιδια όλα είναι απαγορευτικά κέντρο. Ακόμα και στον εθνικο κήπο.
Όμως έχει πολλ´α θεατρικά και κουκλοθεατρα. Τουλάχιστον είμαστε τυχεροί σε αυτο..

794Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:39 pm

zini

zini
margdimitra έγραψε:Με τα παιδια όλα είναι απαγορευτικά κέντρο. Ακόμα και στον εθνικο κήπο.
Όμως έχει πολλ´α θεατρικά και κουκλοθεατρα. Τουλάχιστον είμαστε τυχεροί σε αυτο..

στον εθνικο κηπο γιατι; εγω πηγαινω πολυ συχνα με τη μικρη. και στο ζαππειο. νταξει η Εντε εχει δικιο σε αυτα που λεει και για το οτι ειναι πιο φθηνα και γιατο οτι η ποιοτητα ζωης ειναι αλλη. αλλα αληθεια αν θα "αναγκαζομουν" να μετακομισω στην επαρχεια σε οποιοδηποτε μερος, θα το επερνα στραβα. δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη βεβαια, και τα θελω αλλαζουν..

795Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:42 pm

margdimitra

margdimitra
Δεν μπορω όλους αυτούς τους πλανόδιους που βλέπουν πιτσιρίκια και κατευθείαν πετάνε μπροστα σου τα διάφορα καλούδια τους. Άσε που ο δικός μου πάει βολίδα στα νερά συνέχεια.

796Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:42 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
margdimitra έγραψε:Με τα παιδια όλα είναι απαγορευτικά κέντρο. Ακόμα και στον εθνικο κήπο.

στον εθνικο κηπο γιατι; εγω πηγαινω πολυ συχνα με τη μικρη. και στο ζαππειο. νταξει η Εντε εχει δικιο σε αυτα που λεει και για το οτι ειναι πιο φθηνα και γιατο οτι η ποιοτητα ζωης ειναι αλλη. αλλα αληθεια αν θα "αναγκαζομουν" να μετακομισω στην επαρχεια σε οποιοδηποτε μερος, θα το επερνα στραβα. δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη βεβαια, και τα θελω αλλαζουν..
Πιδια δεν μιλαω για χωρίο η για βραχονησήδα. Μια Ευβιοα ας πουμε, μρητη , καλαματα, Πατρα .........ή εκτος Αθήνας....Βαυρώνα. Καπου που να ειμαι κοντα και να εχω τις παροχες μιας μεγαλης πολης αλλα να μπορώ να ζω και πιο ανθρωπινα. Οιχ για εμενα. Εγω Για τα παιδια μου. Ζταμε να ειναι ήσυχα και εμεις ήρεμες οταν τα εχουμε κλεισμένα στα διαμερίσματα. γαι φανταστείτε και εσεις πως θα ήσασταν και αυτά.

797Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:47 pm

margdimitra

margdimitra
Σίγουρα ede. Αν μπορούσα μπορει και να το έκανα. Τα παιδια είναι πιο καλα ελεύθερα και όχι περιορισμένα σε 4τοίχους.

798Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:48 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποσο συχνα μπορείς να πας με τρια παιδια σε ενα θεατρο? θες πολλά χρήματα και δεν έιναι εφικτό πλέον. Ασε που το φοβαμαι να παω με τρια παιδια στο κέντρο μεσα στα στενά που ο ανωμαλος και ο πρεζακιας καραδοκεί ακόμα και στις 11 το πρωι. Μονο Θησειο και αυτό μονο με το μετρο.

799Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:50 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε καληνύχτα έχω επίσκεψηTο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 328109 

800Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:51 pm

margdimitra

margdimitra
Ναι μωρέ δίκιο έχεις.
3 έχεις ε?
Μπράβο σου και καλα κουράγια. Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις