Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
504 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 504 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

751Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:27 am

roodie

roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μα Νανά μου του αρέσει να καταλαβαίνουμε οτι είναι αυτός και το κάνει επίτηδες.Έτσι μόνο καταφέρνει να κάνει ντόρο με τις δημοσιεύσεις του!!!

752Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:28 am

nanakaboubou

nanakaboubou
roodie έγραψε:Μα Νανά μου του αρέσει να καταλαβαίνουμε οτι είναι αυτός και το κάνει επίτηδες.Έτσι μόνο καταφέρνει να κάνει ντόρο με τις δημοσιεύσεις του!!!

με το μπαμπα αντωνης δεν ξαναεμφανιστηκε?

753Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:32 am

roodie

roodie
Όχι αναλάβανε οι διαχειρίστριες μάλλον και τα κλείσανε όλα.Κρίμα...Τον προτιμούσα σαν μπαμπά Αντώνη....

754Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:34 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια τι μπαχαλο ειναι ολο αυτο δεν εχω καταλαβει τιποτα ο μπαμπας αντωνης εξαφανιστικε ξαφνικα αρα του μπλοκαραν το λογαριασμο και εκει που μιλουσε μια χαρα ξεκινησε παλι να ανοιγοι καινουργιους λογαριασμους και να μιλαει και να ανοιγη θεματα και να απανταει με ασχημο τροπο...............και ερωτω τωρα εγω η χαζη ολη αυτη την διαδικασια που κανει να ανοιγη καινουργιο ιμειλ καινουργιο ονομα εδω και ολα αυτα που πρεπει να κανεις δεν βαριεται .,.......................τι να πω μπορει να εχω καταλαβει και λαθος

755Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:41 am

Pausaki

Pausaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="roodie"]Όχι αναλάβανε οι διαχειρίστριες μάλλον και τα κλείσανε όλα.Κρίμα...Τον προτιμούσα σαν μπαμπά Αντώνη....[/

σαφωσ!!!! 1000 φορες σαν μπαμπασ αντωνησ παρα αυτη η τρελα...

756Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:56 am

nanakaboubou

nanakaboubou

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 
αμα τα βλεπεις ολα μαζεμενα σε πιανει φοβος λες και μας εχει περικυκλωσει... Shocked Shocked Shocked Shocked 

757Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:59 am

nanakaboubou

nanakaboubou
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:ο αντωνης ποος ειναι θα με πει κανεις που ειμαι και μια ξανθια βλαμενη ρωσοποντια ?αντε γιατι αυριο εχω και λαικη το πρωι να στησω παγκο

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχω λυθει στα γελια δε πεζετε ο τυπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

758Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:21 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κορες.
Ποσες σελιδες γραψατε? Τον πρωταγωνιστη τον ξερω................

Ιουλιανα σηκωνομαι απο τις 6- 6.30 στο σπιτι για να κανω τις δουλειες μου μεχρι να σηκωθουν τα μεγαλα (η μπεμπα ξυπναει τετοια ωρα ετσι και αλλιως). Εδω ξυπναω πρωτον για να χαρω την ηρεμια μου μεχρι να ξυπνησουν χωρις να κανω τιποτα και γιατι εμεις παμε απο τις 8.30 στη θαλασσα ωστε να μην πιασει τα παιδια ο ηλιος.

και...........................εσκισα τα κύματα αποψενες........και αυτά εμέναLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Εκανα σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιcheers cheers cheers cheers 

759Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:26 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:καλησπερα κορες.

Ιουλιανα σηκωνομαι απο τις 6- 6.30 στο σπιτι για να κανω τις δουλειες μου μεχρι να σηκωθουν τα μεγαλα (η μπεμπα ξυπναει τετοια ωρα ετσι και αλλιως). Εδω ξυπναω πρωτον για να χαρω την ηρεμια μου μεχρι να ξυπνησουν χωρις να κανω τιποτα και γιατι εμεις παμε απο τις 8.30 στη θαλασσα ωστε να μην πιασει τα παιδια ο ηλιος.

και...........................εσκισα τα κύματα αποψενες........και αυτά εμέναLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Εκανα σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιcheers cheers cheers cheers 

Οοοοοο μπράβο μπράβο! Θα σου έλεγα πάντως να πάρεις 2-3 μυοχαλαρωτικά πριν πέσεις για ύπνο κι άλλα 2-3 μόλις ανοίξεις το ένα μάτι! Smile

760Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:26 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Κοριτσια αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει πλεον να σταματισουμε να κανουμε πλακα με εναν αρρωστο ανθρωπο. Εγω πλεον δεν ξανασχολιαζω τιποτα που να εχει σχεση με αυτον.
Δεν ξέω αν αέιναι άρρωστος και δεν το πιστεύω κιόλας. αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο 47 έτων . μ εμια πανέμορφη οικογένεια, γυανίκα, ζωή και παρόλα αυτά δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον κοντα τους. Ασχολείται με ανούσιους καβγάδες και χάνει πολύτιμες στιγμές. Τωρα στην Ινκα απευθύνομαι που ειπε οτι η γυναικα του ειναι τραγικη φιγούρα. η γιαγια μου Ινκα έλεγε ΄΄¨ομοιος στον όμοιο'' οποτε δεν έιναι και πολυ τραγική. Αν όλα αυτά που λεει φυσικά αληθεύουν.

761Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:29 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:
ede έγραψε:καλησπερα κορες.

Οοοοοο μπράβο μπράβο! Θα σου έλεγα πάντως να πάρεις 2-3 μυοχαλαρωτικά πριν πέσεις για ύπνο κι άλλα 2-3 μόλις ανοίξεις το ένα μάτι! Smile
αχαχαχα εχω την εντυπωση οτι τα χέρια μου είναι μακρύτερα απο πρινLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing ............Σπαστική στιγμή : Οι πιτσιρικάδες 10 -11 χρονων τα παιδια που με τραβολογαγαν οι γονεις τους Razz να μου δίνουν συμβουλεύες πως να κάνω και να μην φοβαμαι και δεν έιναι τιποτα ...................................

762Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:31 am

zini

zini
χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!! Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 328109 

763Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:34 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:Κοριτσια αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει πλεον να σταματισουμε να κανουμε πλακα με εναν αρρωστο ανθρωπο. Εγω πλεον δεν ξανασχολιαζω τιποτα που να εχει σχεση με αυτον.
Δεν ξέω αν αέιναι άρρωστος και δεν το πιστεύω κιόλας. αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο 47 έτων . μ εμια πανέμορφη οικογένεια, γυανίκα, ζωή και παρόλα αυτά δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον κοντα τους. Ασχολείται με ανούσιους καβγάδες και χάνει πολύτιμες στιγμές. Τωρα στην Ινκα απευθύνομαι που ειπε οτι η γυναικα του ειναι τραγικη φιγούρα. η γιαγια μου Ινκα έλεγε ΄΄¨ομοιος στον όμοιο'' οποτε δεν έιναι και πολυ τραγική. Αν όλα αυτά που λεει φυσικά αληθεύουν.

Εμενα ειτε λεει αληθεια ειτε οχι για τη ζωη του, οι αντιδρασεις του και το οτι ανοιγει το ενα προφιλ μετα το αλλο εδω μεσα μου δειχνει αρρωστια. Εγω με τη "λογικη" ολο αυτο δεν το καταλαβαινω. Μπορει να εχω και αδικο και μακαρι κιολας, απλα επειδη εμενα αυτο με ενοχλει αποφασισα να μην ξαναασχολειθω με εκεινον ουτε για πλακα, ουτε σοβαρα, ουτε για επιθεση.

764Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:36 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μυρτω έγραψε:κοριτσια ειπα παλι να μην ανακατευτω,αλλα με τρωει το χερι μου να γραψωCool δε θα πω οοολα αυτα που σκεφτομαι,αλλα λιγα κ πολιτισμεναSmile
εχει κοντα ενα χρονο που μπαινει,με διαααφορα ψευδωνυμα,κ πολυ πριν απ αυτο που εγινε με το μωρακι στη λερο.
βριζει αισχρα οποιον διαφωνει μαζι του.ειναι απιστευτος ρατσιστης,σεξιστης κ μισογυνης κ μισανθρωπος.τελος παντων μην επεκταθω.
αν δε του απαντουσε καμια απο μας(κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα)θα ειχε φυγει απο καιρο.
υπαρχουν καποιες,4-5,μη φανταστειτε,που οχι μονο δεν τους ενοχλει,αλλα τον κανουν κ φιλο κατα καποιον τροπο.
αλλες παλι τον σκυλοβριζουν!
ε μ αυτα τα δυο τροφοδοτειται!
εμενα αυτο που μ ενοχλει,ειναι οτι η διαχειριση μπορει να μπλοκαρει τις ip  κ να τελειωνουμε.κ ας μπαινει απο 100 διαφορετικα μειλ.
τωρα ξερω οτι θα παρω απαντηση αααν παρω,πως κ οι διαχειριστριες εχουν οικογενεια κ δεν μπορουν ολη μερα να ειναι μεσα κ μπλα μπλα μπλα..
ναι ετσι ειναι,αλλα πιστευω υπαρχει λυση.δεν μπορει ενας διαταραγμενος να κανει χαμο!
εμενα αυτος με διασκεδαζει αφανταστα,σοβαρα μιλαω,αλλα οι αλλες που καθονται κ απαντανε στην καθε βλακεια που αναρτα κ που απαντανε σα να εχουν απεναντι τους σοβαρο ανθρωπο,ε εκει τα παιρνω!
αυτααααSmile
σας φιλω!
οταν διαβάζω οτι οι διαχειρίστριες έχουν οικογένεις και δεν μπορούν και μπλα μπλα εκνευρίζομαι απίστευτα. Για μισό λεπτακι.......Το χόμπι τους είανι το φόρουμ? το κάνουν τσάμπα? Γαι την δόξα? Την ψυχή της μάνας τους? Η δουλειά τους είναι ρε παιδια. Πληρώνονται απο τα μέλη και τα μην . της καθε μιας μας. Ειναι η επιχείρηση τους. Πως να το πουμε αλλιως? αν δεν μπορείς να εισαι όλη μέρα σε αυτή τη δουλειά να πάρεις 1-2 ανθρώπους για να είναι. Την δουλειά σου την σέβεσαι για να σε σεβαστεί και αυτή. και τους πελάτες-μελη σου το ιδιο. Αλλα με 300 νικ που φτιαχνει ο Αντωνης δεν έιναι οτι δεν μπορούν να τον μπλοκάρουν αλλά .............ειναι 300 μέλη παραπάνω οποτε και παραπανω λεφτα. Και δεν διαγράφεται ο λογαριασμός. Κλειδωνεται ο λογαριασμος. Εχει διαφορα.

765Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:38 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!! Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 328109 
Επιμενει αυτο το αχωνευτο που σου λεω. Ολα τα ξέρει αυτό το σκατό ειναι και πανέμορφο.Twisted Evil .....μισητό παιδί με λίγα λόγια.Razz Το πρωι κάνει οτι υπαρχει σε θαλασσιο σπορ και το μεσημερι το ΄χωνουν στη ταβε΄ρνα και σερβίρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αχωνευτο σου λεω............

766Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:41 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!! Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 328109 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 328109 
Επιμενει αυτο το αχωνευτο που σου λεω. Ολα τα ξέρει αυτό το σκατό ειναι και πανέμορφο.Twisted Evil .....μισητό παιδί με λίγα λόγια.Razz Το πρωι κάνει οτι υπαρχει σε θαλασσιο σπορ και το μεσημερι το ΄χωνουν στη ταβε΄ρνα και σερβίρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αχωνευτο σου λεω............

αχαχαχαχα καταλαβα!! παντως και εγω αχονευτο θα ημουν μικρη εκανα και εγω γουοτερ σπορτσ με μεγαλη επιτυχια!!!! πλεον κουραστικα! εχω και εναν αυχαινα κατεστραμενο... αλλα οσο ζω ελπιζω, μια μερα θα ξαναβαλω τα πεδιλα του σκι Very Happy 

767Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:43 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:

αχαχαχαχα καταλαβα!! παντως και εγω αχονευτο θα ημουν μικρη εκανα και εγω γουοτερ σπορτσ με μεγαλη επιτυχια!!!! πλεον κουραστικα! εχω και εναν αυχαινα κατεστραμενο... αλλα οσο ζω ελπιζω, μια μερα θα ξαναβαλω τα πεδιλα του σκι Very Happy 
Εσυ εισαι αχωνευτο και μεγαλο ομως. Αυτο θα στρωσει το βλεπω.Laughing 

768Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:45 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:

Εσυ εισαι αχωνευτο και μεγαλο ομως. Αυτο θα στρωσει το βλεπω.Laughing 

χαχχαχχα ναι δεν εχω σωτηρια το ξερω Razz αντε τωρα βαλε βολταρεν στο κουρασμενο σου κορμι Laughing 

769Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:47 am

roodie

roodie
Την ρωτάς αν έχει κουράγιο να την απλώσει???

770Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:49 am

zini

zini
roodie έγραψε:Την ρωτάς αν έχει κουράγιο να την απλώσει???

ε ας βαλει το αλλο το αχωνευτο με το ηλιοκαμμενο κορμι, τα φυσικα ξανθα μαλλια απο τον ηλιο, το γυμνασμενο απο τη θαλασσα σωμα, και το φλοραλ μπραζιλιαν μαγιο, να της το απλωσει! Razz 

κεντησα παλι αποψε Very Happy 

771Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:51 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Την ρωτάς αν έχει κουράγιο να την απλώσει???
Θα την ριξω στο πατωμα και θα συρθώ. Κάπου θα με πιασει. Razz 

772Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:51 am

roodie

roodie
Πιο απ' όλα? Αυτό που της είπε για την ηλικία της προχθές?

773Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:54 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Πιο απ' όλα? Αυτό που της είπε για την ηλικία της προχθές?
ενα ειναι. Υπαρχουν πολλα αλλα υατό παραειναι.......μισητο παιδι οπως ειπα.

774Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:55 am

zini

zini

ε ολα καπως ετσι ειναι στη Santa Barbara California που κανει διακοπες η μεγαλοκοπελα Razz 

775Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 31 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 11:58 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:

ε ολα καπως ετσι ειναι στη Santa Barbara California που κανει διακοπες η μεγαλοκοπελα Razz 
αχαχχαχαχ πεστα μην τα λεω εγω. Ρε παιδια σοβαρα τώρα. Που το βρισκουν το κουραγιο. Εγω και στην ηλικια της παλι σερνόμουν. Μου σπαει τα νευρα σου λεω .Και η μανα της ετσι ηταν μικρή ......αχωνευτη. Laughing καναμε παρεα τοτες.............

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις