751 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Πεμ Ιουλ 11, 2013 10:27 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μα Νανά μου του αρέσει να καταλαβαίνουμε οτι είναι αυτός και το κάνει επίτηδες.Έτσι μόνο καταφέρνει να κάνει ντόρο με τις δημοσιεύσεις του!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
roodie έγραψε:Μα Νανά μου του αρέσει να καταλαβαίνουμε οτι είναι αυτός και το κάνει επίτηδες.Έτσι μόνο καταφέρνει να κάνει ντόρο με τις δημοσιεύσεις του!!!
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:ο αντωνης ποος ειναι θα με πει κανεις που ειμαι και μια ξανθια βλαμενη ρωσοποντια ?αντε γιατι αυριο εχω και λαικη το πρωι να στησω παγκο
ede έγραψε:καλησπερα κορες.
Ποσες σελιδες γραψατε? Τον πρωταγωνιστη τον ξερω................
Ιουλιανα σηκωνομαι απο τις 6- 6.30 στο σπιτι για να κανω τις δουλειες μου μεχρι να σηκωθουν τα μεγαλα (η μπεμπα ξυπναει τετοια ωρα ετσι και αλλιως). Εδω ξυπναω πρωτον για να χαρω την ηρεμια μου μεχρι να ξυπνησουν χωρις να κανω τιποτα και γιατι εμεις παμε απο τις 8.30 στη θαλασσα ωστε να μην πιασει τα παιδια ο ηλιος.
και...........................εσκισα τα κύματα αποψενες........και αυτά εμένα Εκανα σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Δεν ξέω αν αέιναι άρρωστος και δεν το πιστεύω κιόλας. αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο 47 έτων . μ εμια πανέμορφη οικογένεια, γυανίκα, ζωή και παρόλα αυτά δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον κοντα τους. Ασχολείται με ανούσιους καβγάδες και χάνει πολύτιμες στιγμές. Τωρα στην Ινκα απευθύνομαι που ειπε οτι η γυναικα του ειναι τραγικη φιγούρα. η γιαγια μου Ινκα έλεγε ΄΄¨ομοιος στον όμοιο'' οποτε δεν έιναι και πολυ τραγική. Αν όλα αυτά που λεει φυσικά αληθεύουν.zini έγραψε:Κοριτσια αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει πλεον να σταματισουμε να κανουμε πλακα με εναν αρρωστο ανθρωπο. Εγω πλεον δεν ξανασχολιαζω τιποτα που να εχει σχεση με αυτον.
αχαχαχα εχω την εντυπωση οτι τα χέρια μου είναι μακρύτερα απο πριν ............Σπαστική στιγμή : Οι πιτσιρικάδες 10 -11 χρονων τα παιδια που με τραβολογαγαν οι γονεις τους να μου δίνουν συμβουλεύες πως να κάνω και να μην φοβαμαι και δεν έιναι τιποτα ...................................esprit έγραψε:ede έγραψε:καλησπερα κορες.
Ποσες σελιδες γραψατε? Τον πρωταγωνιστη τον ξερω................
Ιουλιανα σηκωνομαι απο τις 6- 6.30 στο σπιτι για να κανω τις δουλειες μου μεχρι να σηκωθουν τα μεγαλα (η μπεμπα ξυπναει τετοια ωρα ετσι και αλλιως). Εδω ξυπναω πρωτον για να χαρω την ηρεμια μου μεχρι να ξυπνησουν χωρις να κανω τιποτα και γιατι εμεις παμε απο τις 8.30 στη θαλασσα ωστε να μην πιασει τα παιδια ο ηλιος.
και...........................εσκισα τα κύματα αποψενες........και αυτά εμένα Εκανα σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Οοοοοο μπράβο μπράβο! Θα σου έλεγα πάντως να πάρεις 2-3 μυοχαλαρωτικά πριν πέσεις για ύπνο κι άλλα 2-3 μόλις ανοίξεις το ένα μάτι!
ede έγραψε:Δεν ξέω αν αέιναι άρρωστος και δεν το πιστεύω κιόλας. αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο 47 έτων . μ εμια πανέμορφη οικογένεια, γυανίκα, ζωή και παρόλα αυτά δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον κοντα τους. Ασχολείται με ανούσιους καβγάδες και χάνει πολύτιμες στιγμές. Τωρα στην Ινκα απευθύνομαι που ειπε οτι η γυναικα του ειναι τραγικη φιγούρα. η γιαγια μου Ινκα έλεγε ΄΄¨ομοιος στον όμοιο'' οποτε δεν έιναι και πολυ τραγική. Αν όλα αυτά που λεει φυσικά αληθεύουν.zini έγραψε:Κοριτσια αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει πλεον να σταματισουμε να κανουμε πλακα με εναν αρρωστο ανθρωπο. Εγω πλεον δεν ξανασχολιαζω τιποτα που να εχει σχεση με αυτον.
οταν διαβάζω οτι οι διαχειρίστριες έχουν οικογένεις και δεν μπορούν και μπλα μπλα εκνευρίζομαι απίστευτα. Για μισό λεπτακι.......Το χόμπι τους είανι το φόρουμ? το κάνουν τσάμπα? Γαι την δόξα? Την ψυχή της μάνας τους? Η δουλειά τους είναι ρε παιδια. Πληρώνονται απο τα μέλη και τα μην . της καθε μιας μας. Ειναι η επιχείρηση τους. Πως να το πουμε αλλιως? αν δεν μπορείς να εισαι όλη μέρα σε αυτή τη δουλειά να πάρεις 1-2 ανθρώπους για να είναι. Την δουλειά σου την σέβεσαι για να σε σεβαστεί και αυτή. και τους πελάτες-μελη σου το ιδιο. Αλλα με 300 νικ που φτιαχνει ο Αντωνης δεν έιναι οτι δεν μπορούν να τον μπλοκάρουν αλλά .............ειναι 300 μέλη παραπάνω οποτε και παραπανω λεφτα. Και δεν διαγράφεται ο λογαριασμός. Κλειδωνεται ο λογαριασμος. Εχει διαφορα.μυρτω έγραψε:κοριτσια ειπα παλι να μην ανακατευτω,αλλα με τρωει το χερι μου να γραψω δε θα πω οοολα αυτα που σκεφτομαι,αλλα λιγα κ πολιτισμενα
εχει κοντα ενα χρονο που μπαινει,με διαααφορα ψευδωνυμα,κ πολυ πριν απ αυτο που εγινε με το μωρακι στη λερο.
βριζει αισχρα οποιον διαφωνει μαζι του.ειναι απιστευτος ρατσιστης,σεξιστης κ μισογυνης κ μισανθρωπος.τελος παντων μην επεκταθω.
αν δε του απαντουσε καμια απο μας(κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα)θα ειχε φυγει απο καιρο.
υπαρχουν καποιες,4-5,μη φανταστειτε,που οχι μονο δεν τους ενοχλει,αλλα τον κανουν κ φιλο κατα καποιον τροπο.
αλλες παλι τον σκυλοβριζουν!
ε μ αυτα τα δυο τροφοδοτειται!
εμενα αυτο που μ ενοχλει,ειναι οτι η διαχειριση μπορει να μπλοκαρει τις ip κ να τελειωνουμε.κ ας μπαινει απο 100 διαφορετικα μειλ.
τωρα ξερω οτι θα παρω απαντηση αααν παρω,πως κ οι διαχειριστριες εχουν οικογενεια κ δεν μπορουν ολη μερα να ειναι μεσα κ μπλα μπλα μπλα..
ναι ετσι ειναι,αλλα πιστευω υπαρχει λυση.δεν μπορει ενας διαταραγμενος να κανει χαμο!
εμενα αυτος με διασκεδαζει αφανταστα,σοβαρα μιλαω,αλλα οι αλλες που καθονται κ απαντανε στην καθε βλακεια που αναρτα κ που απαντανε σα να εχουν απεναντι τους σοβαρο ανθρωπο,ε εκει τα παιρνω!
αυταααα
σας φιλω!
Επιμενει αυτο το αχωνευτο που σου λεω. Ολα τα ξέρει αυτό το σκατό ειναι και πανέμορφο. .....μισητό παιδί με λίγα λόγια. Το πρωι κάνει οτι υπαρχει σε θαλασσιο σπορ και το μεσημερι το ΄χωνουν στη ταβε΄ρνα και σερβίρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αχωνευτο σου λεω............zini έγραψε:χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!!
ede έγραψε:Επιμενει αυτο το αχωνευτο που σου λεω. Ολα τα ξέρει αυτό το σκατό ειναι και πανέμορφο. .....μισητό παιδί με λίγα λόγια. Το πρωι κάνει οτι υπαρχει σε θαλασσιο σπορ και το μεσημερι το ΄χωνουν στη ταβε΄ρνα και σερβίρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αχωνευτο σου λεω............zini έγραψε:χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!!
Εσυ εισαι αχωνευτο και μεγαλο ομως. Αυτο θα στρωσει το βλεπω.zini έγραψε:ede έγραψε:Επιμενει αυτο το αχωνευτο που σου λεω. Ολα τα ξέρει αυτό το σκατό ειναι και πανέμορφο. .....μισητό παιδί με λίγα λόγια. Το πρωι κάνει οτι υπαρχει σε θαλασσιο σπορ και το μεσημερι το ΄χωνουν στη ταβε΄ρνα και σερβίρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αχωνευτο σου λεω............zini έγραψε:χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!!
αχαχαχαχα καταλαβα!! παντως και εγω αχονευτο θα ημουν μικρη εκανα και εγω γουοτερ σπορτσ με μεγαλη επιτυχια!!!! πλεον κουραστικα! εχω και εναν αυχαινα κατεστραμενο... αλλα οσο ζω ελπιζω, μια μερα θα ξαναβαλω τα πεδιλα του σκι
ede έγραψε:Εσυ εισαι αχωνευτο και μεγαλο ομως. Αυτο θα στρωσει το βλεπω.zini έγραψε:ede έγραψε:Επιμενει αυτο το αχωνευτο που σου λεω. Ολα τα ξέρει αυτό το σκατό ειναι και πανέμορφο. .....μισητό παιδί με λίγα λόγια. Το πρωι κάνει οτι υπαρχει σε θαλασσιο σπορ και το μεσημερι το ΄χωνουν στη ταβε΄ρνα και σερβίρει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αχωνευτο σου λεω............zini έγραψε:χαχαχχαχαχχαχχα Εντε αντε αυριο και windsurf ευχομαι!!!
αχαχαχαχα καταλαβα!! παντως και εγω αχονευτο θα ημουν μικρη εκανα και εγω γουοτερ σπορτσ με μεγαλη επιτυχια!!!! πλεον κουραστικα! εχω και εναν αυχαινα κατεστραμενο... αλλα οσο ζω ελπιζω, μια μερα θα ξαναβαλω τα πεδιλα του σκι
roodie έγραψε:Την ρωτάς αν έχει κουράγιο να την απλώσει???
Θα την ριξω στο πατωμα και θα συρθώ. Κάπου θα με πιασει.roodie έγραψε:Την ρωτάς αν έχει κουράγιο να την απλώσει???
ενα ειναι. Υπαρχουν πολλα αλλα υατό παραειναι.......μισητο παιδι οπως ειπα.roodie έγραψε:Πιο απ' όλα? Αυτό που της είπε για την ηλικία της προχθές?
roodie έγραψε:Πιο απ' όλα? Αυτό που της είπε για την ηλικία της προχθές?
αχαχχαχαχ πεστα μην τα λεω εγω. Ρε παιδια σοβαρα τώρα. Που το βρισκουν το κουραγιο. Εγω και στην ηλικια της παλι σερνόμουν. Μου σπαει τα νευρα σου λεω .Και η μανα της ετσι ηταν μικρή ......αχωνευτη. καναμε παρεα τοτες.............zini έγραψε:roodie έγραψε:Πιο απ' όλα? Αυτό που της είπε για την ηλικία της προχθές?
ε ολα καπως ετσι ειναι στη Santa Barbara California που κανει διακοπες η μεγαλοκοπελα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης