826 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Παρ Ιουλ 12, 2013 3:38 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Θελω να κανω μπανιο και ακομα δεν εχουν κοιμηθει τα μεγαλα. Ειμαι με την άμμο στον πισινό.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
alex19 έγραψε:
Τσαμπα τα κανω μετα απο 2 λεπτα παλι μπου@@λο ειναι το σπιτι.
Αλεξ ενα παιδάκι έχεις? ποσο είναι?alex19 έγραψε:Ρε κορίτσια που βρίσκετε το χρόνο να τα κάνετε όλα αυτά? Εγώ από τότε που γέννησα ζήτημα να έχω μαγειρέψει 20 φορές!!! Μόνο η καθαριότητα του σπιτιού με ενδιαφέρει!!!!
Να σου ζήσει. Μικρούλης ακόμα.alex19 έγραψε:ένα αγοράκι 5,5 μηνών έχω!
Ελα βρε μην πνιγεσαι σε μια κουταλια. Ποσο ζωηρό ειναι ενα παιδί 5 μηνών? το φαγητό του δεν θελει και τίποτα φοβερό. καθαρίζεις λαχανικά και τα πετας σε μια κατσαρόλα δεν θα του κάνεις ελαφι με σως μαδέρα.alex19 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!!Μικρούλης και ζωηρούλης! Αφού σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό που θα πρέπει αναγκαστικά να μαγειρεύω τα φαγητό του θα με αφήνει? Θα έχω επιστρέψει και στη δουλειά....
zini έγραψε:Απο σαλονι θα γινουμε τουαλετα εδω μεσα.
zini έγραψε:zini έγραψε:Απο σαλονι θα γινουμε τουαλετα εδω μεσα.
το ειχα πει;; το ειχα πει!
margdimitra έγραψε:zini έγραψε:zini έγραψε:Απο σαλονι θα γινουμε τουαλετα εδω μεσα.
το ειχα πει;; το ειχα πει!
Δε λες και κανένα νούμερο για τζόκερ???
alex19 έγραψε:Ρε κορίτσια που βρίσκετε το χρόνο να τα κάνετε όλα αυτά? Εγώ από τότε που γέννησα ζήτημα να έχω μαγειρέψει 20 φορές!!! Μόνο η καθαριότητα του σπιτιού με ενδιαφέρει!!!!
αααααααα στο θέμα εχω διαδακτορικό. meitai δαγκωτό. Ειναι και για μεγαλύτερα παιδάκια (εβαζα τον μικρό μεχρι 2 ετων και σταματησα γιατι εμεινα εγκυος) .γιατί μοιράζεται το βάρος και σους 2 ώμους, γιατί εχει περισσότες θέσεις να βάζεις το μωρό σου ακόμα και απο νεογέννητο. το ringsling εμένα με βολψε οταν ήταν πολύ μωράκι , και τώρα στη θάλασσα που πρεπει να κυνηγάω τοα μεγάλα και να έχω την μικρή αγκαλιά. Συστήνω απο το αστερακι. οχι γιατι ειναι κολλητη αυτή που τα φτιαχνεις αλλα γιατι απο το ebay που εχω παρει φυσικα έιναι μεν πιο φθηνοί αλλα ειναι μικρότεροι, εχουν βατες σε σημεία που δενβολευουν ουτε το μωρό ουτε εσένα, και τα υφάσματα ειναι κακής ποιότητας. Το αστερακι σε mei tai ειναι η καλυτερη. Ta ring sling ενα το ειχα παρει απο το παντου μαζί και τα υπολοιπα τα έραψα μόνη μου για΄τι περυσι εκανα και μαθήματα ραπτικής. αμεεεεεεεεεεε.roodie έγραψε:Βρε ede αυτό θέλω να το συζητήσουμε. Μei Tai ή ring sling?Για πές γνώμες!!!
iouliana έγραψε:στην αρχη νομιζα οτι λεγατε για πολεμικες τεχνες!
ρουντι τι σου ειπε ο γυναικολογος για τη μεση σου τωρα που εισαι εγκυος??
iouliana έγραψε:εχω και εγω προβλημα στη σπονδυλικη στηλη και σκεφτομαι το επιπελον βαρος της εγκυμοσυνης (δεν ειμαι ακομα) απλα στη δικη μου την περιπτωση με εσωσε που αθλουμουν απο μικρη και ετσι αναλαμβανουν τη στηριξη οι ραχιαιοι μυες,
να προσεχεις οσο μπορεις
roodie έγραψε:iouliana έγραψε:εχω και εγω προβλημα στη σπονδυλικη στηλη και σκεφτομαι το επιπελον βαρος της εγκυμοσυνης (δεν ειμαι ακομα) απλα στη δικη μου την περιπτωση με εσωσε που αθλουμουν απο μικρη και ετσι αναλαμβανουν τη στηριξη οι ραχιαιοι μυες,
να προσεχεις οσο μπορεις
Είμαι ξάπλα αρκετή ώρα της ημέρας κι όλες σχεδόν τις δουλειές στο σπίτι της κάνει ο άντρας μου. Ευτυχώς δεν είναι κανένα γαιδούρι και βοηθάει πάρα πολύ. Εμένα ξέρεις τι με προβληματίζει πολυ?Μία μέρα είχε έρθει μια φίλη σπίτι με το μωρό της. Πήγα να το σηκώσω απ' τον καναπέ και με το που έσκυψα, κλείδωσε η μέση μου κι έμεινα σε ορθή γωνία. Και κάθομαι και σκέφτομαι πως θα κουμαντάρω το δικό μου παιδάκι όταν είμαι σπίτι. Κι αν μείνω κάποια στιγμή και δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου? Υπάρχουν μέρες που κυριολεκτικά σέρνω το πόδι μου με τα χέρια γιατί δεν υπακούει....Σου είπα και τον πόνο μου.Αν και νομίζω πως αν στα πω όλα θα μιλάω μέχρι αύριο.....χαχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης