26 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Κυρ Ιουλ 07, 2013 7:55 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki88 έγραψε:Και για πες margdimitra πως το κανεις;μπας και το επιχειρησω!!
Το βράδυ θα σου στείλω πμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
demaki88 έγραψε:Και για πες margdimitra πως το κανεις;μπας και το επιχειρησω!!
πολυ καλο. Μπραβο βρε ζινι. Αλλα σαν το οριτζιναλ τιποτα.zini έγραψε:κοριτσακια παρτε και ενα τραγουδακι! ναι ναι ξερω ειναι λιγο ακαιρο κατα το ημισι γιατι κυριακη εχουμε, αλλα τον αγαπω πολυ τον Βασιλικο και σημερα ακουσα τη διασκευη που εκανε και μου αρεσε πολυ.
https://www.youtube.com/watch?v=_Jd8Es1rcPU
ede έγραψε:πολυ καλο. Μπραβο βρε ζινι. Αλλα σαν το οριτζιναλ τιποτα.zini έγραψε:κοριτσακια παρτε και ενα τραγουδακι! ναι ναι ξερω ειναι λιγο ακαιρο κατα το ημισι γιατι κυριακη εχουμε, αλλα τον αγαπω πολυ τον Βασιλικο και σημερα ακουσα τη διασκευη που εκανε και μου αρεσε πολυ.
https://www.youtube.com/watch?v=_Jd8Es1rcPU
σ ευχαριστω πολυ!!γιατι να παρεξηγηθω καλε που με λες κουκλιτσα;;katerina1983 έγραψε:ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ#2!!!!!
ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!
ΔΕΜΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ) ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!
DEMAKI ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΤΕΜΗdemaki88 έγραψε:σ ευχαριστω πολυ!!γιατι να παρεξηγηθω καλε που με λες κουκλιτσα;;katerina1983 έγραψε:ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!!
ΔΕΜΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ) ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!
demaki88 έγραψε:σ ευχαριστω πολυ!!γιατι να παρεξηγηθω καλε που με λες κουκλιτσα;;katerina1983 έγραψε:ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!!
απο το δημητρα.mariloy έγραψε:DEMAKI ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΤΕΜΗdemaki88 έγραψε:σ ευχαριστω πολυ!!γιατι να παρεξηγηθω καλε που με λες κουκλιτσα;;katerina1983 έγραψε:ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!!
Εγω αυτό που εκανα απο την αρχη και κάνω μέχρι σήμερα είναι το εξής: Ξυπναμε νωρίς έτσι και αλλιώς. Κατα τις8- 8.30 τωρα το καλοκαιρι ξεκινάμε για εξω. θα παω στο σουπερ για τα καθημερινα μου ψωνια και μετα θα παω σε μια παιδική χαρά ή ενα παρκο που δεν εχει και κοσμο τετοια ώρα ωστε να μην χτυπησουν και να μην κυνηγαω , τα αφήνω τρεχουν, πινω το καφεδακι μου και γυρναω σπιτι κατα τις 10-10.30 για τις δουλειες μου. Ετοιμαζω τα φρουτα της μπεμπας, τα αυγα των μεγαλων και μετα μαγειρεύω. μεχρι τις 1.00 εχω φαγητο. Τρωνε ολοι. κοιμουνται, παιζουν , καθομαι εγώ και μετα κάνω οτι δουλειες μπορώ. Αυτά τα εκανα απο το πρωτο παιδί. Το απογευμα παλι θα ξεκινησω νωρίς για καμια παιδική χαρά και περνω μαζί μου , τα γιαουρτακια του μωρού, 2πανες, μωρομαντηλα, το ποτηρακι της και τιποτα αλλο για αυτή. και για τα αγορια απο σαντουιτς και ενα χυμο. καθομαι παλι με το καφεδακι μου και τελος. οταν ειχα νεογεννητο την ειχα ή τον ειχα στο μαρισππο σε μονιμη βάση. Παντως αν ειχα παιδακια σε τοσο μικρή ηλικια θα αγόραζα καρότσι διπλο χωρις συζήτηση. Για εμένα υπαρχουν λύσεις για τα παντα. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι επειδή έκανα παιδί θα κλειστώ και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός απο το να ασχολούμαι μαζί του. Ασε που ειναι και αάδικο για το μεγαλύτερο παιδάκι .Αλλα ειναι και στον άνθρωπο. Ή θελει να τα καταφέρει ή ....το έχει ρε παιδί μου το μικρόβιο της κλάψας. Γενικά παντως κυκλοφορεί πολύ μιρλα γύρω.demaki88 έγραψε:Εγω παλι δεν εκατσα ουτε 10 μερες μεσα!!τα επαιρνα και για βουρ στη μανα μου για καφε!!το τι συμπραγαλο κουβαλουσα δεν λεγετε!!!αλλα και να κατσω σπιτι δεν μπορω.τωρα βεβαια καθομαι γιατι λογω χαμηλου αιματοκριτη ειμαι λιγο πεσμενη αλλα και παλι και για μπανακια παω και για ποτακι και σε σπιτια.ε τι θα εγκλειστω σττο σπιτι επειδη ειμαι μαμα;;και αυπνη θα μεινω αλλα δεν θα τα βαψω και μαυρα!!ειναι θεμα αντοχης!!
ede έγραψε:και παω να κανω τα μικρά μπανιο..............σήμερα λεω να φαω κατι ελαφρυ και υγιεινό πανω απο όλα. πιτομπιφτεκο που τα εχω και στο ψυγείο για ξεπαγωμα.
Δεν αντεχα να την βλεπω αλλο.nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:και παω να κανω τα μικρά μπανιο..............σήμερα λεω να φαω κατι ελαφρυ και υγιεινό πανω απο όλα. πιτομπιφτεκο που τα εχω και στο ψυγείο για ξεπαγωμα.
που ειναι η κουκλα της φοτο τι ασχημα ποσια ειναι αυτα??
demaki88 έγραψε:θα απαντησω εδω μιας και μαλλον οι απαντησεις ξεκινησαν να δεινοντε με ντουντουκα και αμα το δεις καλως!!προσωπικα την απαντηση για το πως αναπεξερχομαι με τα παιδια μου δεν την εδωσα για σενα αλλα στην ede πηγαινε ως απαντηση σε οτι εγραψε!το θαψιμο που ναι εγω το εγραψα ηταν για το οτι η φρεσκια μαμα ειναι πολυ σπαστικια και ξαφνικα σε ολες πειραζουν τα δικα μας λογια μοοοοονο και μας θεωρουν κατινες ενω εσας που και εσεις σχολιαζετε δεν λεει κανεις τιποτα,που καλα κανετε και σχολιαζετε οποιον θελετε αλλα τον διαχωρισμο δεν καταλαβαινω!!
δεν με πειραξε κανανας βρε!!!ολα μια χαρα ειναι!!nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:θα απαντησω εδω μιας και μαλλον οι απαντησεις ξεκινησαν να δεινοντε με ντουντουκα και αμα το δεις καλως!!προσωπικα την απαντηση για το πως αναπεξερχομαι με τα παιδια μου δεν την εδωσα για σενα αλλα στην ede πηγαινε ως απαντηση σε οτι εγραψε!το θαψιμο που ναι εγω το εγραψα ηταν για το οτι η φρεσκια μαμα ειναι πολυ σπαστικια και ξαφνικα σε ολες πειραζουν τα δικα μας λογια μοοοοονο και μας θεωρουν κατινες ενω εσας που και εσεις σχολιαζετε δεν λεει κανεις τιποτα,που καλα κανετε και σχολιαζετε οποιον θελετε αλλα τον διαχωρισμο δεν καταλαβαινω!!
τι εγινε βρε ντεμακι μου ποιος σε πειραξε??
οχι τα πριμενω. Εφτιαξα και τις πιτουλες, σαλτσα γιαουρτακι εφτιαξα και μα σαλατουλα σουπερ με σπανακ που θα την φαω μονη μου αφου ολοι κανουν ''μπλιαχ'' μολις την βλεπουν και θα ειμαι σουπερ σε λιγο.margdimitra έγραψε:Έφαγες τα σουβλάκια ? Με λιγούρεψες νυχτιάτικα.
ede έγραψε:Μονο το δικο μου παιδι ουρλιαζει στο μπανιο? Απο μωρό μολις πεφτει νερο στο κεφαλι, με οποιονδήποτε τροπο ακουγόμαστε στο διπλανό σπίτι.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης