Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

526Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:46 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki88 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
demaki88 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
Dori έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
Dori έγραψε:Κι εμείς θα πάμε για μπάνιο σε λίγο και βαριέμαι φρικτά αλλα το εχουμε τάξει στον μικρό και το περιμένει πως και πως.

εγω παλι το εταξα στον μεγαλο μου... (ανδρα) και με εχει φαει τα σικωτια αντε και αντε ετοιμασου!!!!!!!!!!!Cool Cool Cool 
Καλα και ο δικός μου (μεγάλος) δεν παει πίσω.σαν μωρο κάνει κι αυτός για θάλασσα.εγω ειμαι μούχλα.βαριεμαι να κουνησω τον κ@@ο μου.

χαχα
εμεις ακομα δεν καναμε μπανιο ειναι και η μικρη μου μικρη ακομα και ψιλο το χω αγχος μη γινει τιποτα.. αλλα περα απο την πλακα εχει πολυ ζεστη!!!
anyxay ξερει καμια θεσσαλονικια να με προτεινει καμια κοπελα να κανει μακιγιαζ σχετικα φτηνη ομως μη με πιασει και τον κ@@ο
εγω νανακα εφαγα πολυ ζεστη το πρωι!!τωρα ομως νοιωθω λιγο πως βρισκομαι σον βορειο πολο!!!

γιατι κοριτσι μου που εισαι και κρυωνεις?? ? Shocked Shocked Shocked 
μα στο σπιτι μου φυσικα!!!το μετετρεψα σε ψυγιοκαταψυκτη!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 328109 

αυτα ειναι.. εμενα μου ερχετε να βαλω το κεφαλι μου στο ψυγειοκαταψυκτη!!!Mad Mad 

527Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:50 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:Ακριβως ντεμάκι μου! οπως τα λες είναι! Αλλά εμεις οι γυναίκες στο βάθρο της γυναικείας ματαιοδοξίας μας είμαστε έτοιμες να τα "λουστραρουμε" όλα,,,,

Ε μετα ντραπηκα,,,το μετανιωσα,,Very Happy Very Happy 

μάλλον λειτούργησε το μητρικό φιλτρο σε πιο γερη δόση μέσα μου και δεν το ξανακανα!!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 215994 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 215994 
σε πιασαν οι τυψεις εε??καλα να παθεις!!

528Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:51 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για σου ντόκτορα! Εγω έχω τελειώσει την ιατρική και περιμένω για ειδικότητα. Διαγωνισμό γνώσεων δεν κάνουμε φυσικά με αυτα τα πράγματα, αλλά διαφωνεις χημικέ μου ότι οι χημικές ουσίες εισερχονται στον οργανισμό μέσω αυτών των οδών???
Και όσο για το βιβλίο του Nelson,υποστηρίζει αυτα που σου έγραψα και μαλιστα με μελέτες,,,,Shocked Shocked 

529Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:51 am

zini

zini
Λοιπον κοριτσια εμενα ο γιατρος μου οταν τον ρωτησα πληροφοριακα αφου δεν τα εβαφα, μου ειχε πει πως στο πρωτο 3μηνο απαγορευεται κατηγορηματικα, οπως και στο θηλασμο. Και εκεινος θεωρει πως καλο ειναι να μην τα βαφουμε καθολη την διαρκεια της εγκυμοστυνης. Και αυτο που ελεγε για μετα το πρωτο 3μηνο ηταν η ανταυγιες η να βαξεις το υπολοιπο μαλλι στο φυσικο του χρωμα για να συμβαδιζει με την ριζα. εγω γυρω στον 5ο μηνα επειδη μιυ την εδωσα εκανα ομπρε και μαλιστα με φυτικη βαφη, αν και ειναι σε ταιραστια αποσταση απο τη ριζα ετσι και αλλιως.
Επισης το ιδιο κατηγοριματικος ηταν και με τη βαφη στα νυχια. Οποτε για κανα 11 μηνο τα ειχα αβαφτα...

530Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:55 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχω ραντεβου με τον γιατρο μου!παω να δω σε τι φαση είναι μπέμπα,,,ελπίζω να βαρέθηκε το 9μηνο κωσταλέξι και να αποφάσισε να βγει στον έξω κόσμο.... τα λεμε αργοτερα!!

Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 893968 

531Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 7:00 am

Diana91

Diana91
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eυχαριστωω κοριτσιααααα τελιακ αποφασισα δν το βαφω (δν το ρισκαρωVery Happy )εξαλλου η ριζα μου ειναι λιγο πιο σκουρη απο το υπολοιπο καστανοξανθο ειναι το φυσικο μουCool 

532Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 7:02 am

iouliana

iouliana
οχι ολες ινκα και επισης εξαρταται και απο πολλους αλλους παραγοντες,
οι ερωτησεις αυτου του τυπου ξεφευγουν απο την εκπαιδευση των γυναικολογων οι οι οποιοι και πολυ σωστα κανουν απαντουν παντα στα πλαισια της προληψης και με γνωμονα μια κοινα αποδεκτα στρατηγικη για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο

533Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:09 am

nanakaboubou

nanakaboubou
αυτααααααααααααααααscratch scratch 
τι κανετε τωρα?? εγω εκανα φραπεδουμπα κρυα κρυα κ καθομαι με την κορακλα στο μπαλκονακι....
τα θεματα του αντωνη που πηγαν???confused 

534Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:10 am

iouliana

iouliana
και εχω καφεδακι πινω και λεω σε λιγο να παω στη μαμα μου!!

535Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:15 am

roodie

roodie
nanakaboubou έγραψε:αυτααααααααααααααααscratch scratch 
τι κανετε τωρα?? εγω εκανα φραπεδουμπα κρυα κρυα κ καθομαι με την κορακλα στο μπαλκονακι....
τα θεματα του αντωνη που πηγαν???confused 

Σε τρώει ο π@π@ς σου εσένα ε?Όταν γίνεται χαμός όμως όλο μας λές να το λήξουμε και να μην το συνεχίζουμε. Πιστεύω δεν θα αργήσει πολύ να κάνει την επανεμφάνισή του!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΡΑΠΕ.....ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

536Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:18 am

iouliana

iouliana
πιες καλε εναν!!

537Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:23 am

roodie

roodie
iouliana έγραψε:πιες καλε εναν!!

Μπαααααα. Ο γιατρός είπε όχι φραπέ!!!!

538Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:09 am

nanakaboubou

nanakaboubou
τρωγομαι λες ε? οχι με εκανε περιεργεια... μπηκα απο χθες το πρωι και λεω ουτε ενα? οι διαχειριστριες το κανε η μονος του αυτο πιο πολυ... και μενα δεν με αφηνε ο γιατρος να πιω φραπε... αφου φαντασου πιο πολυ απο το τσιγαρο ο φραπεδακος με ελειψεVery Happy 

539Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:15 am

roodie

roodie
Τσακωνόταν σε άλλο θέμα σήμερα...''ΕΣΠΑ 2013''.

540Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:21 am

nanakaboubou

nanakaboubou
roodie έγραψε:Τσακωνόταν σε άλλο θέμα σήμερα...''ΕΣΠΑ 2013''.

χαχαχαχαχα δεν θα μπω... φτανει πια... Shocked Shocked 

541Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:48 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σας!
Εμένα με τρώει άλλη απορία... πώς μπορείτε(οχι εσείς συγκεκριμένα, γενικά μιλωντας) να μιλάτε ανοιχτά εδώ μέσα για θέματα γυναικολογικής φύσεως ή σεξουαλικού περιεχομένου πχ γνωρίζοντας οτι είναι ένας άντρας εδώ και "παιρνει μάτι";;;
Είναι σαν να είναι μια παρέα γυναίκες και την ώρα που η μια ρωτάει "έχω λευκά υγρά τί είναι "ή πώς να κρατήσω το σπέρμα που τρέχει έξω" να πετάγεται ένας ξεκάρφωτος και να δίνει απαντήσεις... Τι να πω πραγματικά δεν ξέρω με ποιό σκεπτικό κυκλοφορεί εδώ και πώς οι κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα δεν "κολλάνε" με την παρουσία ενός άντρα εδώ...

542Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:49 am

zini

zini
Ειλικρινα ας τον μαζεψει καποιος! ειναι ΙΣΩΣ διαταραγμενη προσωπικοτητα.. λεω ΙΣΩΣ μην παρεξηγηθω.

543Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:51 am

zini

zini
esprit έγραψε:Καλησπέρα σας!
Εμένα με τρώει άλλη απορία... πώς μπορείτε(οχι εσείς συγκεκριμένα, γενικά μιλωντας) να μιλάτε ανοιχτά εδώ μέσα για θέματα γυναικολογικής φύσεως ή σεξουαλικού περιεχομένου πχ γνωρίζοντας οτι είναι ένας άντρας εδώ και "παιρνει μάτι";;;
Είναι σαν να είναι μια παρέα γυναίκες και την ώρα που η μια ρωτάει "έχω λευκά υγρά τί είναι "ή πώς να κρατήσω το σπέρμα που τρέχει έξω" να πετάγεται ένας ξεκάρφωτος και να δίνει απαντήσεις... Τι να πω πραγματικά δεν ξέρω με ποιό σκεπτικό κυκλοφορεί εδώ και πώς οι κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα δεν "κολλάνε" με την παρουσία ενός άντρα εδώ...

Αν και δεν εχω ρωτησει κατι γυναικολογικου περιεχομενου, ποσως με ενδιαφερει που παρακολουθει το θεμα ενας "αντρας". Το γεγονος οτι τον ιντριγκαρουν τετοια θεματα θα επρεπε να απασχολει αυτον και οχι εμας.

544Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:55 am

nanakaboubou

nanakaboubou
γιατι να κολλησεις κοπελα μου εισαι σε σαιτ μαμαδων που ολα ολα σηζητιουντε εσυ γιατι να αισθανθεις αβολα. εισαι σε ενα ''γυσικο περιβαλλον'' αυτος λογικα θα επρεπε να αισθανετε αβολα

545Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:59 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι φυσικά και θα πρέπει αυτός να νιώσει άβολα(αν και μεταξύ μας νομίζω οτι γουστάρει...) απλά εγώ θα ντρεπόμουν πάντως να θίξω τέτοια θέματα μπροστά σε ανδρικό κοινό... εδώ ντρέπομαι να πάω σε άντρα γυναικολόγο βέβαια οπότε δεν είμαι και ακριβώς αντιπροσωπευτικό δείγμα χαχα! Razz 

546Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 10:02 am

zini

zini
esprit έγραψε:Ναι φυσικά και θα πρέπει αυτός να νιώσει άβολα(αν και μεταξύ μας νομίζω οτι γουστάρει...) απλά εγώ θα ντρεπόμουν πάντως να θίξω τέτοια θέματα μπροστά σε ανδρικό κοινό... εδώ ντρέπομαι να πάω σε άντρα γυναικολόγο βέβαια οπότε δεν είμαι και ακριβώς αντιπροσωπευτικό δείγμα χαχα! Razz 

ε ναι δεν εισαι! εγω παω μονο σε αντρα γυναικολογο παλι!!

τωρα αν γουσταρει, ε προφανως γουσταρει, αλλιως δεν θα ηταν εδω μεσα, και να ηταν δεν θα σχολιαζε αυτα τα θεματα. γιατι λεει και τη γνωμη του παναθεμα τον!

547Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 10:08 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί να μην πει την γνώμη του; Αφου είναι παντογνώστης! Μία η Λαρους Μπριτανικα κι ένας αυτός... Είναι αυτό που λένε από τότε που παντρεύτηκα πεταξα την εγκυκλοπαίδεια... Παιδίατρος, λογιστής, γυναικολόγος, ψυχολόγος, οικονομολόγος, γενική ιατρική! Απ΄ολα έχει ο μπαξές! Τα κάνει όλα και συμφέρει! Ακού εκεί να μην πει την γνώμη του!!! Και τόσες γνώσεις να πάνε άδικα;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked 

548Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 10:09 am

zini

zini
esprit έγραψε:Γιατί να μην πει την γνώμη του; Αφου είναι παντογνώστης! Μία η Λαρους Μπριτανικα κι ένας αυτός... Είναι αυτό που λένε από τότε που παντρεύτηκα πεταξα την εγκυκλοπαίδεια... Παιδίατρος, λογιστής, γυναικολόγος, ψυχολόγος, οικονομολόγος, γενική ιατρική! Απ΄ολα έχει ο μπαξές! Τα κάνει όλα και συμφέρει! Ακού εκεί να μην πει την γνώμη του!!! Και τόσες γνώσεις να πάνε άδικα;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked 

Καλε να την πει! γιατι να μην την πει!

549Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:06 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω παει ο Αντώνης. καήκαμε τώρα. Εχει να μπει σαν Λιλικα, Μιμικα, Τιτικα και δεν συμμαζεύεται.
και εμένα βρε κορίτσια μου κάνει φοβερή εντυπωση να συζητάνε θέματα γυναικολογικά, σεξουαλικά κλπ. και άντρα να μην είχε εδώ. Μπορείς να κάνεις την έρευνα σου σε κάποια θέματα μέσω νετ και να μην ξέρει κανείς τίποτα. Τι πράγμα και αυτό. Στο κάτω κάτω γιατί τον έχεις τον ρημαδογιατρό?

550Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:16 am

roodie

roodie
Εμένα πάλι edeδεν με ενοχλεί που ανεβάζουν τέτοια θέματα. Αν κι εγώ όσο ανώνυμο και να είναι ένα φόρουμ δεν θα το έκανα. Γιατί ξέρω πως ίσως και να πάρω λανθασμένες απαντήσεις...Όσο για τον Αντώνη, μην τον φοβάσαι. Ο τύπος ψοφάει γι αυτό που γίνεται εδώ μέσα...Βγάζει κι απωθημένα...Μάλλον δεν τον ακούει η γυναίκα του (φαίνεται τον βαρέθηκε και τον γράφει κανονικά) και βρήκε ένα φόρουμ μ' ενα μάτσο γυναίκες να τον ακούνε και ξεσπαθώνει τωρα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις