Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 42]

501Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:08 am

Diana91

Diana91
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εελα καλεεεεε σιγα!!ποσο εισαι αν επιτρεπεται εχει και πολλα παδακια απο οτι υποψιαζομαι!!affraid I love you Βασικα ειναι ο καλυτερος τροπος χαλαρωσης στις διακοπες και για τα παιδια εννοειται!!!Καθε χρονο κανω αλλα το μικρο μου ειναι 43 ημερων... ελπιζω του χρονου να το παρουμε μαζι Very Happy

502Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:10 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Diana91 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Diana91 έγραψε:woooow τελεια θα προτιμουσα εναν χυμουλι τα εχουμε κοψει αυτα με τν θυλασμοTο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 401147 Κοριτσια μαλλι βαφουμε  η δνκανει?Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 186253 

Καλησπέρα! Μπορείς να κάνεις ανταύγειες ή βαφή αλλά ξεκινώντας 1-2 πόντους μακριά από τη ρίζα... Προτίμησε μια φυτική για αρχή, ξέρω ότι έχουν εξελιχθεί κι έχουν γίνει καλύτερες και με μεγαλύτερη διάρκεια από παλιότερα
                         Βασικα εγω εχω ακουσει οτι αυτεσ οι "φυτικες" δν ειναι και τοσο αθωεςTwisted Evil  η ριζα μου  εχει καταιβει 5 ποντους..έω να βαψω το υπολοιπο  στο φυσικο μου

φυσικα και μπορεις να βαψεις τα μαλλια σου, με οποια βαφη θελεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μεταφερθει κατι στο μητρικο γαλα

503Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:13 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Diana91 έγραψε:εελα καλεεεεε σιγα!!ποσο εισαι αν επιτρεπεται εχει και πολλα παδακια απο οτι υποψιαζομαι!!affraid I love you Βασικα ειναι ο καλυτερος τροπος χαλαρωσης  στις διακοπες και  για τα παιδια εννοειται!!!Καθε χρονο κανω αλλα το μικρο μου ειναι 43 ημερων... ελπιζω του χρονου να το παρουμε μαζι Very Happy
Μωρέ με ένα παιδι και 43 ημερών θα πηγαινα το κάνεις μπανιο σε ενα μπανάκι, δεν θέλει τουαλέτα ........αλλά με τρια, μόνη μου, που θα θέλουν τουαλέτες ,μπανια κλπ το σκέφτομαι.

504Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:15 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παντως εμενα ο γυναίκολογος μου μου είχε πει ότι μονο άνταυγειες επιτρέπονται και στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμο.και μάλιστα μου είχε πει αν μπορώ στο θηλασμο να τις αποφύγω.

505Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:19 am

iouliana

iouliana
για πιθανη αλλεργια στην εγκυμοσυνη με την εννοια οτι εισαι πιο ευαισθητη εχει νοημα κατα αλλα δεν υπαρχει απολυτως καμμια περιπτωση να μεταφερονται μεσω της τοπικης εφαρμογης ουσιες που περιεχονται σε μια βαφη στο μητρικο γαλα

506Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:21 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι να σου πω βρε ιουλιανα μου δεν ξέρω.εγω για να μην έχω ρίζα μεχρι το αυτί,έκανα άνταυγειες 3 μέρες πριν γέννησω για να ειμαι καλυμμένη.

507Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:24 am

nanakaboubou

nanakaboubou
καλησπερα κοριτσακια μου νοστιμα... τι κανετε??? εγω πρωι πρωι φρικαρα με αυτο παλι που μια σκοτωσε το μωρο της και με χαλασε ολη η μερα... τωρα λεμε να παμε μια βολτα στη θαλασσιτσα αλλα η αληθεια ειναι οτι βαριεμαιιιιιιιιιιι απειρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

508Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:25 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:Ντεμάκι χαρα στην αυτοσυγκρατηση σου!!εγω δεν μπορεσα να αντισταθω εξ αρχής!Στην αρχή στα κρυφα, γιατι ο συζυγος φωναζε καθε που με εβλεπε με ενα γλυκο ή σοκολάτα στο χέρι Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 311356 
μετα που είδε και απόειδε ...πάρτυυυTο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 893968 

βέβαια...20 κιλάκια..αλλά έβγαλα πολύ απωθημένο!!!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 875502 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 875502 

Ναι τρεις μερες ρε ντεμι! πες κανα κολπο να κατεβει!! περπατάω μια ωριτσα κάθε απόγευμα, και για σεξ...ούτε λόγος!!!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 585182 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 585182 
τι κολπο??τιποτα!!αν δεν θελει αυτο ακομα να βγει θα σε σκασει στο περημενε!!!

509Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:26 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:
Diana91 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Diana91 έγραψε:woooow τελεια θα προτιμουσα εναν χυμουλι τα εχουμε κοψει αυτα με τν θυλασμοTο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 401147 Κοριτσια μαλλι βαφουμε  η δνκανει?Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 186253 

Καλησπέρα! Μπορείς να κάνεις ανταύγειες ή βαφή αλλά ξεκινώντας 1-2 πόντους μακριά από τη ρίζα... Προτίμησε μια φυτική για αρχή, ξέρω ότι έχουν εξελιχθεί κι έχουν γίνει καλύτερες και με μεγαλύτερη διάρκεια από παλιότερα
                         Βασικα εγω εχω ακουσει οτι αυτεσ οι "φυτικες" δν ειναι και τοσο αθωεςTwisted Evil  η ριζα μου  εχει καταιβει 5 ποντους..έω να βαψω το υπολοιπο  στο φυσικο μου

φυσικα και μπορεις να βαψεις τα μαλλια σου, με οποια βαφη θελεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μεταφερθει κατι στο μητρικο γαλα

Ναι καλα!! μια χαρα μεταφερεται!! ανταυγειες μόνο στην τελικη Wink και αυτες σε απόσταση απο το δερμα!!

510Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:27 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμείς θα πάμε για μπάνιο σε λίγο και βαριέμαι φρικτά αλλα το εχουμε τάξει στον μικρό και το περιμένει πως και πως.

511Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:28 am

iouliana

iouliana
στο πρωτο τριμηνο αποφευγεται για ασφαλεια μηπως και η βαφη σου ειναι πια τοσο περεικτικη σε ουσιες που διαπερνουν το δερμα αλλα μεχριμ εκει

512Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:30 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Dori έγραψε:Κι εμείς θα πάμε για μπάνιο σε λίγο και βαριέμαι φρικτά αλλα το εχουμε τάξει στον μικρό και το περιμένει πως και πως.

εγω παλι το εταξα στον μεγαλο μου... (ανδρα) και με εχει φαει τα σικωτια αντε και αντε ετοιμασου!!!!!!!!!!!Cool Cool Cool 

513Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:30 am

iouliana

iouliana
inka έγραψε:
iouliana έγραψε:
Diana91 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:

Ναι καλα!! μια χαρα μεταφερεται!! ανταυγειες μόνο στην τελικη Wink και αυτες σε απόσταση απο το δερμα!!

ινκα μου συγνωμη αλλα εδω θα διαφωνησουμε

514Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:34 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nanakaboubou έγραψε:
Dori έγραψε:Κι εμείς θα πάμε για μπάνιο σε λίγο και βαριέμαι φρικτά αλλα το εχουμε τάξει στον μικρό και το περιμένει πως και πως.

εγω παλι το εταξα στον μεγαλο μου... (ανδρα) και με εχει φαει τα σικωτια αντε και αντε ετοιμασου!!!!!!!!!!!Cool Cool Cool 
Καλα και ο δικός μου (μεγάλος) δεν παει πίσω.σαν μωρο κάνει κι αυτός για θάλασσα.εγω ειμαι μούχλα.βαριεμαι να κουνησω τον κ@@ο μου.

515Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:37 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο πρωτο τριμηνο απαγορευονται γιατι γίνεται η εμβρυογεννεση-οργανογεννεση και φοβομαστε για τυχόν γεννετικές ανωμαλίες . ε μετα...αφου το παιδακι σχηματισει τα δακτυλάκια του,,,δεν φοβασαι μην σου βγει χωρις αντιχειρα..Very Happy Very Happy  γι΄αυτο και οι γιατροι σου λένε κάνε ανταυγειες..
Οι χημικές ουσίες περνανε στον οργανισμό κορίτσια μέσω του επιθηλιακού ιστου, δηλαδή του δέρματος, ή των βλενογόννων, δηλαδή των ματιών ή κατα συνέχιση ιστού, δηλαδή τραυμα!
Η αλήθεια είναι αυτη ότι και να λένε οι δυσμοιροι οι γιατροι που έρχονται σε δύσκολη θέση με αυτη την ερώτηση! τα ιατρικά βιβλία, που χρόνια τωρα έχω ξεκοκαλήσει αυτα λένε!! και μαλιστα ενοχοποιούν τις χημικές βαφές για παιδικό καρκινο τυπου λευχαιμιας. Αθτη είναι η μόνη αλήθεια! και εγω που την ήξερα και δεν χρειαστηκε να ρωτησω τον γιατρό μου γι αυτο τι έκανα???? με το που εκλεισα το τριμηνο πήγα και τα έβαψα!!Laughing Laughing Laughing 

516Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:38 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:
iouliana έγραψε:
Diana91 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:

κοριτσια απαγορευεται η βαφη στον θηλασμο!κομμωτικη τελειωσα και το ξερω!οροσωπικα ουτε 2 ποντους κατω απο την ριζα δεν θα τα εβαφα και φυσικα δεν τα βαφω και στην εγκυμοσυνη!

517Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:40 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Dori έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

Καλα και ο δικός μου (μεγάλος) δεν παει πίσω.σαν μωρο κάνει κι αυτός για θάλασσα.εγω ειμαι μούχλα.βαριεμαι να κουνησω τον κ@@ο μου.

χαχα
εμεις ακομα δεν καναμε μπανιο ειναι και η μικρη μου μικρη ακομα και ψιλο το χω αγχος μη γινει τιποτα.. αλλα περα απο την πλακα εχει πολυ ζεστη!!!
anyxay ξερει καμια θεσσαλονικια να με προτεινει καμια κοπελα να κανει μακιγιαζ σχετικα φτηνη ομως μη με πιασει και τον κ@@ο

518Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:41 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε:στο πρωτο τριμηνο απαγορευονται γιατι γίνεται η εμβρυογεννεση-οργανογεννεση και φοβομαστε για τυχόν γεννετικές ανωμαλίες . ε μετα...αφου το παιδακι σχηματισει τα δακτυλάκια του,,,δεν φοβασαι μην σου βγει χωρις αντιχειρα..Very Happy Very Happy  γι΄αυτο και οι γιατροι σου λένε κάνε ανταυγειες..
Οι χημικές ουσίες περνανε στον οργανισμό κορίτσια μέσω του επιθηλιακού ιστου, δηλαδή του δέρματος, ή των βλενογόννων, δηλαδή των ματιών ή κατα συνέχιση ιστού, δηλαδή τραυμα!
Η αλήθεια είναι αυτη ότι και να λένε οι δυσμοιροι οι γιατροι που έρχονται σε δύσκολη θέση με αυτη την ερώτηση! τα ιατρικά βιβλία, που χρόνια τωρα έχω ξεκοκαλήσει αυτα λένε!! και μαλιστα ενοχοποιούν τις χημικές βαφές για παιδικό καρκινο τυπου λευχαιμιας. Αθτη είναι η μόνη αλήθεια! και εγω που την ήξερα και δεν χρειαστηκε να ρωτησω τον γιατρό μου γι αυτο τι έκανα???? με το που εκλεισα το τριμηνο πήγα και τα έβαψα!!Laughing Laughing Laughing 
σα δεν ντρεπεσαι!!!!!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 215994 

519Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:41 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ιουλιανα μου διαφωνησε όσο θες! δυστυχώς δεν είναι δική μου προσωπική άποψη. Ο κύριος Nelson το λέει στο βιβλίο του, ο γκουρού της παιδιατρικής, που μας έφαγε τα συκώτια για να τον περάσουμε!!!! Θα σου στείλω σελίδα και εκδοση αργότερα, τωρα βαριέμαι να ανέβω στην βιβλιοθήκη,,,

520Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:42 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
Dori έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

χαχα
εμεις ακομα δεν καναμε μπανιο ειναι και η μικρη μου μικρη ακομα και ψιλο το χω αγχος μη γινει τιποτα.. αλλα περα απο την πλακα εχει πολυ ζεστη!!!
anyxay ξερει καμια θεσσαλονικια να με προτεινει καμια κοπελα να κανει μακιγιαζ σχετικα φτηνη ομως μη με πιασει και τον κ@@ο
εγω νανακα εφαγα πολυ ζεστη το πρωι!!τωρα ομως νοιωθω λιγο πως βρισκομαι σον βορειο πολο!!!

521Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:43 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα ινκα ο γιατρός μου είχε πει μετα την 20η εβδομάδα να τα βαψω και άνταυγειες το ίδιο.αλλοι γιατροί σου λένε και καθόλου και αλλοι σε αφήνουν απο την αρχή.τι να πω;ο δικός μου παντως ήταν κατηγορηματικός:μετα την 20η εβδομάδα κανε ότι θες.

522Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:43 am

nanakaboubou

nanakaboubou
demaki88 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
Dori έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

χαχα
εγω νανακα εφαγα πολυ ζεστη το πρωι!!τωρα ομως νοιωθω λιγο πως βρισκομαι σον βορειο πολο!!!

γιατι κοριτσι μου που εισαι και κρυωνεις?? ? Shocked Shocked Shocked 

523Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:44 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
demaki88 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
Dori έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

χαχα

γιατι κοριτσι μου που εισαι και κρυωνεις?? ? Shocked Shocked Shocked 
μα στο σπιτι μου φυσικα!!!το μετετρεψα σε ψυγιοκαταψυκτη!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 328109 

524Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:44 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ακριβως ντεμάκι μου! οπως τα λες είναι! Αλλά εμεις οι γυναίκες στο βάθρο της γυναικείας ματαιοδοξίας μας είμαστε έτοιμες να τα "λουστραρουμε" όλα,,,,

Ε μετα ντραπηκα,,,το μετανιωσα,,Very Happy Very Happy 

μάλλον λειτούργησε το μητρικό φιλτρο σε πιο γερη δόση μέσα μου και δεν το ξανακανα!!Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 215994 Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 215994 

525Tο σαλόνι μας #2 - Σελίδα 21 Empty Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:45 am

iouliana

iouliana
καλα κοριτσια δε θα κανουμε διαγωνισμο γνωσεων!

ινκα αυτη δεν υπαρχει καμμια αποδεδειγμενη ερευνα γι συσχετιση καρκινου και βαφης, εκτος μιας που δεν επαληθευθηκε, και οπως το ειπες οι γιατροι ερχονται σε δυσκολη θεση γιατι αυτο ξεφευγει απο την ειδικοτητα τους, δεν ευποχρεωμενοι να γνωριζουν και δεν μπορουν να γνωριζουν

και ολες οι χημικες ουσιες δεν εχουν την ιδια βιολογικη δραση, το γνωριζω μιας και ειμαι δρ. χημικοςVery Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις