551 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:28 am
alex19
Σιωπηλή δύναμη
Καλά εννοείται ότι ψοφάει να είναι εδώ μέσα! Αλλά εμείς γιατί να ντρεπόμαστε να πούμε αυτά που θέλουμε? Forum για μαμάδες είναι και όχι για μπαμπάδες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εσπριτ αυτά τα έχουμε πει. Σε μια παρέα απο κοντά δεν θα λέγαμε πολλά. Εδώ είανι διαφορετικά τα πραγματα. Απο την μια τα λέω έτσι και απο την άλλη αλλιώς. Αλλά αυτός πετιεται απο το πουθενα. γιατί μπορεί να μην υπάρχει άντρας που να έχει κάνει εγγραφή αλλά σίγουρα μπορεί να διαβάζει κάποιος χωρίς. Ανοιχτό ειναι μην το ξεχνάμε.esprit έγραψε:Βρε κορίτσια σας έφερα και παράδειγμα για να καταλαβετε τι λέω! Αν ήσασταν και σε μια παρέα και υπήρχε ένας άντρας θα μιλούσατε για τον κόλπο σας και πώς μυρίζει(λέμε τώρα πχ.) χωρίς να σας ενδιαφέρει η παρουσία του; Δεν λέω οτι πρέπει να ντρέπεστε απλά λεω πόσο άσχημο είναι να βρίσκετε ένας ξεκάρφωτος σε ένα γυναικείο θέμα. Εγώ σαν άνθρωπος θα κολλούσα πάντως να θέσω τέτοια ερωτήματα γνωρίζοντας οτι θα τα δει ο κάθε Αντώνης και θα μου πει και την γνώμη του. Δημόσιο φόρουμ είναι βέβαια δεν λέω....
esprit έγραψε:Βρε κορίτσια σας έφερα και παράδειγμα για να καταλαβετε τι λέω! Αν ήσασταν και σε μια παρέα και υπήρχε ένας άντρας θα μιλούσατε για τον κόλπο σας και πώς μυρίζει(λέμε τώρα πχ.) χωρίς να σας ενδιαφέρει η παρουσία του; Δεν λέω οτι πρέπει να ντρέπεστε απλά λεω πόσο άσχημο είναι να βρίσκετε ένας ξεκάρφωτος σε ένα γυναικείο θέμα. Εγώ σαν άνθρωπος θα κολλούσα πάντως να θέσω τέτοια ερωτήματα γνωρίζοντας οτι θα τα δει ο κάθε Αντώνης και θα μου πει και την γνώμη του. Δημόσιο φόρουμ είναι βέβαια δεν λέω....
Φαντάζομαι ναι απο την ip του αν λέγεται έτσι. Αλλά και να αφήνιες μέρες να γίνεται όλο αυτό..........ειναι άσχημο θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη επιτήρηση.margdimitra έγραψε:Μιλάμε για τελείως παράλογη κατάσταση.
Υπάρχουν πάντως τρόποι να μπλοκάρεις να μη μπαίνει κάποιος. Δεν υπάρχει?
zini έγραψε:κοιταχτε τι βρηκα
http://joytv.gr/πήραν-το-δίπλωμα-του-dukan-σε-πανικό-εκατομ/
Εντε φορ γιου!
iouliana έγραψε:zini έγραψε:κοιταχτε τι βρηκα
Εντε φορ γιου!
τι περιεργο!
ede έγραψε:zini έγραψε:κοιταχτε τι βρηκα
Εντε φορ γιου!
απαπαααααα. καλέ πως έγινε αυτό? ειδα σήμερα κάποια θέμα σχετικά και ειλικρινά ου κιλάω βαριόμουν πάλι να εξηγώ γιατί πρεπει να κάνεις κάποια πράγματα. Δεν μιλώ και χέστηκα.
ede έγραψε:και μου τη δίνει να ακούω μουσική απο τα μπιτσ μπαρ και εγω να κάθομαι εδω να κοιτάω τα τέρατα που κοιμούνται.
Μεγάλα κορίτσια-αγόρια είναι ας κόψουν τον λαιμό τους.zini έγραψε:Ο ντουκαν χεστικε προφανως! Απλα να το μαθουν ολες εκεινες που επιθυμουν να ακολουθησουν αυτη τη διαιτα. Ας μαθουν απλα οτι αυτος ο τυπος που θα εμπιστευτουν τις συμβουλες του εχει αφαιρεθει η αδεια πλεον.
ede έγραψε:Μεγάλα κορίτσια-αγόρια είναι ας κόψουν τον λαιμό τους.zini έγραψε:Ο ντουκαν χεστικε προφανως! Απλα να το μαθουν ολες εκεινες που επιθυμουν να ακολουθησουν αυτη τη διαιτα. Ας μαθουν απλα οτι αυτος ο τυπος που θα εμπιστευτουν τις συμβουλες του εχει αφαιρεθει η αδεια πλεον.
Θεωρούν πάντα οτι μι αδύνατη- φυσιολογίκη δεν μπορόυν να καταλάβουν τι περνούν. Για αυτό κατα κύριο λόγο.iouliana έγραψε:οι διαιτες προκαλουν διαμαχες εδω αλλα εγω θα το πω γιατι θα σκασω!!
γιατι μια κοπελα παχουλη/υπερβαρη ρωταει και ακολουθει παντα τις συμβουλες μια αλλης κοπελας παχουλης/υπερβαρης και οχι καποιας αδυνατης/φυσιολογικης?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης