301 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Τρι Ιουλ 09, 2013 7:07 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια τι ζαβλακομαρα ειναι αυτη σημερα!!!και ζεστη!!πολυ ζεστη,...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
και εγω τοσο ειμαι...εισαι στις μανουλες δεκεμβριου?roodie έγραψε:Ήρεμη είμαι σε γενικές γραμμές. Το παιδί έξι μηνών γεννήθηκε! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σήμερα πήγα και στη δουλειά κι έφτιαξε λίγο η διάθεση. Γύρισα πριν λίγο είδα και το παραλήρημα του Αντώνη, γέλασα πολύ κι άλλαξε λίγο η ψυχολογία...Τώρα είμαι στην 15η εβδομάδα!!!
roodie έγραψε:Ήρεμη είμαι σε γενικές γραμμές. Το παιδί έξι μηνών γεννήθηκε! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σήμερα πήγα και στη δουλειά κι έφτιαξε λίγο η διάθεση. Γύρισα πριν λίγο είδα και το παραλήρημα του Αντώνη, γέλασα πολύ κι άλλαξε λίγο η ψυχολογία...Τώρα είμαι στην 15η εβδομάδα!!!
demaki88 έγραψε:βρε κοριτσια τι ζαβλακομαρα ειναι αυτη σημερα!!!και ζεστη!!πολυ ζεστη,...
demaki88 έγραψε:και εγω τοσο ειμαι...εισαι στις μανουλες δεκεμβριου?roodie έγραψε:Ήρεμη είμαι σε γενικές γραμμές. Το παιδί έξι μηνών γεννήθηκε! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σήμερα πήγα και στη δουλειά κι έφτιαξε λίγο η διάθεση. Γύρισα πριν λίγο είδα και το παραλήρημα του Αντώνη, γέλασα πολύ κι άλλαξε λίγο η ψυχολογία...Τώρα είμαι στην 15η εβδομάδα!!!
nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:βρε κοριτσια τι ζαβλακομαρα ειναι αυτη σημερα!!!και ζεστη!!πολυ ζεστη,...
ρε συ ντεμακι πως ειστε σπιτι? με κλιματιστικο κανα ανεμηστηρα πως παλευεται? εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο και βλεπω ολα την μικρη μου σταζει ο ιδρωτας της τι να κανω.. ψιλο φοβαμαι το κλιμα και λογο χρηματων βεβαια τωρα δε με περνει αλλα και ο ανεμηστηρας κανει να τοβ βαζω να χτυπαει το μωρο?
roodie έγραψε:nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:βρε κοριτσια τι ζαβλακομαρα ειναι αυτη σημερα!!!και ζεστη!!πολυ ζεστη,...
ρε συ ντεμακι πως ειστε σπιτι? με κλιματιστικο κανα ανεμηστηρα πως παλευεται? εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο και βλεπω ολα την μικρη μου σταζει ο ιδρωτας της τι να κανω.. ψιλο φοβαμαι το κλιμα και λογο χρηματων βεβαια τωρα δε με περνει αλλα και ο ανεμηστηρας κανει να τοβ βαζω να χτυπαει το μωρο?
Βάλε τον ανεμιστήρα να χτυπάει λίγο ψηλά.Έστω να ανακουφιστεί λίγο.
εχω κλιματιστικο αλλα τωρα επειδη την εχω αρρωστη(σημερα ειναι πρωτη μερα απυρετη)δεν το βαζω!!στο προηγουμενο σπιτι ειχα ανεμηστηρα.ολη μερα και ολη νυχτα δουλευε!!ακομα και οταν ελειπα απο το σπιτι για να μην φευγει η δροσια!ε δεν θα βαλεις το μωρο να κατσει εκει μπροστα!εγω την μικρη την γεννησα αυγουστο και ειχε τρελο καυσονα!ε δεν γινοταν χωρις ανεμιστηρα..nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:βρε κοριτσια τι ζαβλακομαρα ειναι αυτη σημερα!!!και ζεστη!!πολυ ζεστη,...
βρε χειροτερα ειναι να την αφηνεις να υδρωνει!!τουλαχιστον να την κανεις πολλα ντουζακια!παρε εναν ανεμιστηρα δεν ειναι και ακριβοι.πηρε η μανα μου μεγαλον με 25 ευρωnanakaboubou έγραψε:roodie έγραψε:nanakaboubou έγραψε:demaki88 έγραψε:βρε κοριτσια τι ζαβλακομαρα ειναι αυτη σημερα!!!και ζεστη!!πολυ ζεστη,...
Βάλε τον ανεμιστήρα να χτυπάει λίγο ψηλά.Έστω να ανακουφιστεί λίγο.
τωρα τετοιες ωρες κανει ενα ψιλο ρευμα οταν εχω μπρος πισω ανοιχτα αλλα και αυτο το φοβαμαι μες τον ιδρωτα της μην την αρπαξει
πρεπει να παρω κατι να δροσιστουμε αχχχχ
το καταλαβες το μωρακι?roodie έγραψε:demaki88 έγραψε:και εγω τοσο ειμαι...εισαι στις μανουλες δεκεμβριου?roodie έγραψε:Ήρεμη είμαι σε γενικές γραμμές. Το παιδί έξι μηνών γεννήθηκε! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σήμερα πήγα και στη δουλειά κι έφτιαξε λίγο η διάθεση. Γύρισα πριν λίγο είδα και το παραλήρημα του Αντώνη, γέλασα πολύ κι άλλαξε λίγο η ψυχολογία...Τώρα είμαι στην 15η εβδομάδα!!!
Όχι ακόμα αλλά θα κάνω κι εκεί την εμφάνισή μου!!!
βαλτο μακρυα της και ατο να γυρναει γυρο γυρο.nanakaboubou έγραψε:να μην το εχω μεσα στο δωματιο της ? η να το χω να χτυπαει ψηλα οπως ειπε η ρουντι? με το κλιμα δε φοβασαι μη κρυωσουν?? την κανω ντουζ 3 την μερα αλλα πιστευω οτι και αυτγ υπερβολικα ιδρωνει... εγω κανω δουλιες και μερικες φορες ειμαι καλα δεν ιδρωνω και παω να την δω μονο που καθετε σταζει ο ιδρωτας!!
demaki88 έγραψε:βαλτο μακρυα της και ατο να γυρναει γυρο γυρο.nanakaboubou έγραψε:να μην το εχω μεσα στο δωματιο της ? η να το χω να χτυπαει ψηλα οπως ειπε η ρουντι? με το κλιμα δε φοβασαι μη κρυωσουν?? την κανω ντουζ 3 την μερα αλλα πιστευω οτι και αυτγ υπερβολικα ιδρωνει... εγω κανω δουλιες και μερικες φορες ειμαι καλα δεν ιδρωνω και παω να την δω μονο που καθετε σταζει ο ιδρωτας!!
χαχαχα εμενα στο μεγαλο υπερηχο ειχε εξω την γλωσσα τηςroodie έγραψε:Όχι ακόμα το σκατιάρικο. Κι όποτε πάμε στο γιατρό είναι ατάραχο και με γυρισμένο τον ποπό του. Κάτι θα θέλει να μου πεί μάλλον. Εσύ το άκουσες?
roodie έγραψε:Ποιόν εννοείς μεγάλο υπέρηχο?
iouliana έγραψε:νανα ειχα το νου μου εχθες στις ειδησεις αλλα δεν ακουστηκε τιποτα !δεν την καθαρισες !κρατηθηκες!μπραβο εισαι μια κυρια !!
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχiouliana έγραψε:ε, αυτο που απο το τρελο βρισιδι καταληξατε να μιλατε για τα κιλα σας με πεθανε!!!
νανα, κρατα γερα !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης