Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
742 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 742 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Ελιζάκι! Κάνατε και εσείς τις δουλειές σας,ε; περάσατε και όμορφα χθες, τέλεια! Είδες πώς περνάει ο καιρός, Ελιζάκι; νερό!!
Τζωρτζίνα μου, ούτε εγώ έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου νυχτικιά, μόνο πυτζάμες! Αλλά λένε ότι για την κλινική χρειάζεται, ειδικά αν, ω μη γένοιτο, κάνουμε καισαρική, δεν μπορεί να μπει ορός και καθετήρας από το σορτσάκι.. Οπότε καλό είναι να έχεις έστω μια νυχτικιά μαζί σου!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάκια....Επιστρέψαμε!!!

Τι κάνετε;;;
Πάω να διαβάσω τα νέα σας....

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, Ματίνα μου! Πώς τα περάσατε;

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ελιζακι καλημερα αλεξανδρα καλημερα ματινα! ετσι ειναι νατασα μου να νοιωθουμε ανετα γιατι θα ειμαστε που θα ειμαστε σε εντονες καταστασεις αν μας φταινε και τα ρουχα μας ζητω που καηκαμε... ενα νυχτικο θα το παρω αχρειαστο να'ναι... κοριτσια παω να ψωνισω τιποτα φαγωσιμο γιατι γυρισαμε χθες και ειναι το ψυγειο αδειο... λεω να κανω μονο σαλατουλα σημερα. με τοση ζεστη δεν μπορω να φαω ανετα. ολα μου φαινονται βαρια... ηπια και το σιδηρο μου μολις και νοιωθω το στομαχι μου να εκρηγνειται... θα τα πουμε αργοτερα!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή όρεξη, Τζωρτζίνα μου! Μια χαρά είναι και η σαλατούλα!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαστε κοριτσακια μου!θα μαγειρεψουμε κριθαρακι με κρεας τωρα!ναι εχει πολυ ζεστη μαριλενα μου κ απο οτι ειδα ετσι θα πανε αυτες οι μερες..δεν την θελω την ζεστηTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil οσο για τα νυχτικα κ εγω προτιμω τις πυτζαμουλες.εβαλα στη βαλιτσα κ μια νυχτικια αλλα δεν νομιζω να τη φορεσωVery Happy ρομπιτσα αγορασα κ εγω σε κοραλι χρωμα,ειναι πανεμορφηVery Happy 

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά τα περάσαμε...Έκανα κάθε μέρα μπάνιο στην θάλασσα και δεν κατάλαβα καθόλου ζέστη.

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραία, Ματίνα μου! Χαλάρωσες!
Άλεξ, κριθαράκι με κρέας,ε; μ'αρέσει πολύ, ειδικά στο φούρνο! Εγώ έφαγα κολοκυθάκια γεμιστά! Τέλεια ήταν!
Και εδώ έχει πολύ ζέστη σήμερα...

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια έχω αγχωθει λίγο.Μου είπε ο γιατρός πως έχω αυξημένα λευκά και ότι πρέπει να το παρακολουθούμε γιατί μπορεί να είναι ένδειξη φλεγμονής.Το έψαξα λίγο και διάβασα τέρατα!!!Δεν σας λέω όμως τίποτα για να μην αγχωθείτε και εσείς.

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην ψάχνεις τίποτα! Όσο πιο πολλά διαβάζεις στο ίντερνετ, τόσο πιο πολύ θα τρομοκρατηθείς! Αφού σου είπε ο γιατρός σου να το προσέχετε, αυτό θα κάνεις και όλα θα πάνε καλά Smile 

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ αυτό σκέφτομαι βλακεία έκανα!
Τέλος δεν το ξανασκέφτομαι.

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι μπράβο! Μακρυά από το ίνερνετ! Ότι χρειαστεί, θα σε ενημερώσει ο γιατρός σου!
Κορίτσια μου, θα βγω εγώ να πάω να ξαπλώσω λίγο.. Θα τα πούμε μετά! Φιλάκια!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλό μεσημέρι Νατάσα....

Marilena29

Marilena29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 8 215994 

Κοριτσια εμενα στην κλινικη μου ειπαν οτι για την πρωτη μερα χρειαζομαστε νυχτικο..φανταζομαι αν εχουμε ραφες απο κατω η κατι..και μετα μονο πυτζαμες μου ειπαν βολευουν καλυτερα..Πρωτη μας φορα ειναι ο ενας ετσι ο αλλος ετσι,...θα δουμε τελικα τι θα χρειαστει!!!

Ματινα μου καλως ηρθες...μην διαβαζεις σε παρακαλω παλια ημουν κι εγω κολλημενη και οτι θελεις φανταζομουνα οτι ειχα..

Ελιζακι μου εγω πηρα μονοχρωμα οχι λουλουδενια..μπεζ λευκο και ενα ροζουλι απαλο εχτος απο το μαυρο..δεν ξερω φανταζομαι την ωρα του θηλασμου να κατεβαζω το μαυρο και μου φενεται καπως μαυρο-μπεμπα...τρελλα παιδι μου...

Νατασα μου καλη ξεκουραση!!

Αλεξ μου χτες φαγαμε κριθαρακι και ηταν πολυ νοστιμο!!! εγω εφαγα μια σαλατα τωρα..πραγματικα το μονο θετικο που μπορω να δω στη ζεστη ειναι οτι μου κοβεται η ορεξη!!μονο για τη μερα βεβαια...τη νυχτα οτι βρω το τσακιζω!!pig pig pig pig pig 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μας αρεσει πολυ με τον αντρουλη μου το κριθαρακι με το κρεας!ειναι απο τα αγαπημενα μας!πωπω νατασσα μου κολοκυθακια γεμιστα ε?μμμ τι λες τωρα!!!τρελαινομαι για αυτο το φαγητο,δεν εχω φτιαξει ποτε ομως...ματινακι μου να μη διαβαζεις τπτ στο ιντερνετ!ο,τι θελεις να ρωτας τον γιατρο σου!καλα εισαι?μαριλενα μου οντως με την ζεστη κοβεται η ορεξη..εγω χθες δεν εφαγα μεσημεριανο..μονο καρπουζι ειχα φαει..αλλα πρεπει κ να εχουμε φαγητο τουλαχιστον οποτε πεινασουμε να φαμε κατι πιο πιαστικο!

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς σας βρήκα Μαριλένα!!!
Δεν ξαναδιαβάζω τίποτα,ο καθένας είναι διαφορετικός και δεν αντιδρά το ίδιο σε κάθε κατάσταση.

Καλά είμαι,μόνο που ζεσταίνομαι πολύ!!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsakia ! pos eiste ?
zesti poli zesti !!! thelo thalassaaaaaaa!exo mia varemara simera ... den thelo na kano tpt ...Rolling Eyes 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ αφηστε αυτη η ζεστη δεν παλευεται..δεν αντεχω...ειμαι μονιμως μουσκεμα...μαρινακι μου τι κανεις?αν δεν εχεις ορεξη μην κανεις σημερα πολλα πολλα,μονο τα απαραιτητα!!!

Marilena29

Marilena29
Χαχαχα τελικα η βαρεμαρα ειναι σε ολες μας το κοινο!!! γεια σου Μαρινακι...παρε το Ντανιελ και πηγαινετε να δροσιστειτε!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia s Alex mou ! ti polla polla ... edo ta aparaitita skeftomai na min kano Razz Laughing 

geia s Marilena mou nai to skeftomai ! an vro parea ... moni me ton mikro mmm... kapos duskolo ....

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γυρισα και εγω! πηγα να λυποθυμησω με την ζεστη... παρασυρθηκα και απο τα φρουτακια και πηρα κατι τις παραπανω απο οτι κουβαλαω συνηθως οταν ειμαι με τα ποδια... τεσπα τωρα φλερταρω με το κλιματιστικο και ηδη νοιωθω καλυτερα!ματινακι μου μην τρελενεσαι. ο πρωτος που θα ανησυχουσε θα ηταν ο γιατρος σου.. οτι σου πει κανε και θα δεις δεν θα ειναι τιποτα. εκανες μπανακια ε?? εγω φοβαμαι βρε κοριτσια. 15 μερες και δεν μπηκα στην θαλασσα πανω απο το γονατο.. μου φαινεται και τρελη διαδικασια αυτα που μου ειπε ο γιατρος να κανω μετα το μπανιο οποτε αποφασισα να κανω του χρονου μπανιο... τωρα οταν μπω στον μηνα μου και θα πλησιαζουν οι μερες που θα γεννησω μπορει και να την ριξω την βουτιτσα μου ετσι για το καλο!
αλεξανδρα μου χαρα στο κουραγιο σου να μαγειρευεις με τοση ζεστη......

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κάθε μέρα έκανα μπάνιο,μετά κατευθείαν στο σπίτι,είναι και κοντά και κατευθείαν ξεπλενόμουν από το αλάτι.Επίσης πήγαινα το πολύ μέχρι τις 12 το μεσημέρι και δεν καθόμουν καθόλου στον ήλιο μετά.Έτσι πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα,επίσης με τα μπάνια δεν με πονούσαν τα πόδια μου.

georginach

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα μου ειπε να μπαινω για 5 με 10 λεπτα σε θαλασσα πεντακαθαρη χωρις πολυ κοσμο. η διαφορα θερμοκρασιας νερου περιβαλλοντος να μην ειναι μεγαλη. να μην καθομαι στον ηλιο. να εχει ντουζ η παραλια και να εχω μαζι μου σαπουνακι και βαμβακερο εσωρουχο. να πλενομαι και να αλλαζω αμεσως... ε μου φανηκε μανικι για 5 λεπτα μπανιου....αλλα τα ποδια μου ολη μερα στο νερο τα ειχα! και σπιτι ποδολουτρα με αλατι κανω. ξεπριζονται αμεσως..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ασε τζωρτζινα μου τι να κανω...σκεφτομαι κ τον αντρουλη μου..αν δεν μαγειρεψω τρωει στο γυραδικο μας κ δεν θελω να τρωει τετοια....

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα με αφήνει κανονικά να κάνω μπάνιο,και είναι ωραία γιατί αισθάνεσαι ανάλαφρη.

Κοριτσάκια είναι η ώρα της μαγειρικής...Θα τα πούμε το απόγευμα....Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 v.21 - Σελίδα 8 531909 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις