326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Τετ Ιουλ 17, 2013 6:17 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε;; Βασουλα μου εισαι μεσα;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε;; Βασουλα μου εισαι μεσα;;
Lillybell έγραψε:Ετσι κι ετσι Βασουλα μου...ενα μελαγχολικο απογευμα...Τριγυρναω εδω κι εκει στο ιντερνετ να περασει η ωρα... Εσυ εισαι καλα;
Lillybell έγραψε:Ντενις;;; ο τρομερος;;
katerina1983 έγραψε:κοριτσια μου!!!!ξεκινησα στις2 το ηρθε ο αντρας του σπιτιου στις 2,3 το κοβω το σιδερο....να φαμε, να μαζεψω,να μηλισουμε,να αγκαλαστιουμε παει η ωρα 4!!!!ξαναξεκιναω το μεχρι τωρα...κανω διαλλειμα ολιγον λεπτων να κρυωσει το φουκαριαρικο και αυτο και συνεχιζω!!!!! ευτυχως ειναι λιγα ακομα ουφ!!!!!
βασουλα το εχω παθει και εγω αυτο!!!ευτυχως το μαζεψες στα γρηγορα!!!!
vasoula1 έγραψε:Αχ κατερινάκι μου να με πήγε!!Ευτυχώς δεν έμεινε σημάδι!katerina1983 έγραψε:
katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Αχ κατερινάκι μου να με πήγε!!Ευτυχώς δεν έμεινε σημάδι!
δεν λες παλι καλα που προλαβες τα χειροτερα εκτος απο το σημαδι.....αμα σου πω εγω σημερα αλλη αφηρημενη τεχνη εγω......αναψα το φουρνο να ζεσταθει μεχρι να προετοιμασω το φαγητο να το βαλω μεσα....οταν ανοιξα τον φουρνο ειχα ξεχασμενο μεσα ενα τηγανακι μικρο που τηγανιζω τα αυγα ευτυχως δεν εγινε τιποτα
vasoula1 έγραψε:katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Καλά είμαστε και οι 2!Αφού δηλαδή δεν βάλαμε καμιά φωτιά πάλι καλά!!Παναγία!
Καλά είμαστε και οι 2!Αφού δηλαδή δεν βάλαμε καμιά φωτιά πάλι καλά!!Παναγία!
ε μα δεν ξερω τι φταιει και εχουμε τοση αφηρημαδα σημερα!!!!μηπως εχουμε αναδρομο???
μας βοηθησε η παναγια και δεν παθαμε τιποτα!!!!
vasoula1 έγραψε:Μπορεί ποιος ξέρει?Τι 'ζούδιο' είσαι?katerina1983 έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Μπορεί ποιος ξέρει?Τι 'ζούδιο' είσαι?
ειμαι ταυρινα!!!!
katerina1983 έγραψε:δεν ξερω τιποτα απο τα ''ζουδια''!!!!!μονο το ασμα που λεει ''τα αστρα και τα ζωδια μασ φερνουνε(φερανε?) εμποδια!!!!!
katerina1983 έγραψε:που εισαι ζουζουνα μου εσυ?????
ολα καλα με την κολλητη σου???ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο (υγεια) και να λυθηκε!!!!
irene-_- έγραψε:ευτυχως ολα καλα..εγω μια χαρα..εχει κανα 3ωρο που γυρισα σπιτι..μου ελειψε το σπιτακι μου..εσυ τι νεα??αυριο περιμενω την κυρια και δεν εχω καθολου διαθεση με τοση ζεστηkaterina1983 έγραψε:
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
εγω κοριτσακι σημερα ειχα ενα σιδερο τρελο μιλαμε.....τα'παιξα.....αλλα καλα να παθω η αφου το αφησα και εγινε βουνο!!!!!!
εχτες εδω εριξε μια βροχη λες και ηταν χειμωνας και δροσισε η κατασταση...δεν εχει τοση ζεστη σημερα εδω.....εκει δεν εριξε τιποτα???εμαθες αν εβρεξε?
irene-_- έγραψε:αφου επρεπε πρωτα να διαβασω 30 σελιδες και μου πονεσαν τα ματια ηρθε η ωρα να πω και εγω την καλησπερα μου μετα απο καιρο..
ομορφιες μου τι κανετε??βικακι μου σε σκεφτομουν την τριτη..ποσο χαιρομαι που μαμα και μπεμπακι ειστε καλα..αλεξανδρα μου κοπελαρα η αποστολια..ειχε να μοιασει κατερινιω μου και χρυσοβαλαντη μου καλα ειμαι..τι ωραιαο πραγμα να βλεπεις οτι σε ψαχνουν..αχ ζουζουνες μου!!χαθηκα αποτομα γιατι ειχε ενα προβλημα η κολλητη μου και χρειαστηκε να φυγω..ολα καλα τωρα
bourboulithra έγραψε:γειαααααααααα σαςςςςςςςςς,σημερα τελειωσε η αναθεματισμενη,εχω τα καφε ξερετε,θα τον ταραξω το Βασιλακη μου! χαχαχαχ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης