351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:04 pm
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
βασουλα καληνυχτα κοπελα μου!!!
τα λεμε το πρωι!
φιλακια σε ολεςςςς
τα λεμε το πρωι!
φιλακια σε ολεςςςς
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kallia24 έγραψε: κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!!τι μιυ κανετρ?μου λειψατε πολυ!εγω χαθηκα διοτι πλεον δν εχω ιντερνετ στ σπιτι κ μαλλον θα καθυστερησει πολυ η μερα που θα ξανα εχω...τωρα ειμαι απο το κινητο μπορω να μπαινω μονο τετοια ωρα μεσω ενος προγραμματος της εταιριασ που εχω...ασχημα τα πραγματα κοριτσακια μου εδω καμια ειδοποιηση απο δουλεια η μαμα μ εφυγε για αλλα πολη της κρητης μηπωε κ βρει τπτ διοτι εδω τα πραγματα ειναι νεκρα..αυτα με μενα...χαρηκα πολυ με τα νεα της βικυς μας κ της αλεξανδρα μας απο τ μωρακια τους!ν ξερετε μου λειπετε πολυ κ εχω να πω οτι τα κοριτσακια που ενδθαφερθηκαν για μενα με συγκινησαν πολυ...οποτε θα εχω την ευκαιρια θα μπαινω να σας διαβαζω εστω να μαθαινω νεα σαε..καποια στιγμη θα επιστρεψω κ παλι..καλο σας βραδυ κοριτσαρες μου!!!
poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε: κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!!τι μιυ κανετρ?μου λειψατε πολυ!εγω χαθηκα διοτι πλεον δν εχω ιντερνετ στ σπιτι κ μαλλον θα καθυστερησει πολυ η μερα που θα ξανα εχω...τωρα ειμαι απο το κινητο μπορω να μπαινω μονο τετοια ωρα μεσω ενος προγραμματος της εταιριασ που εχω...ασχημα τα πραγματα κοριτσακια μου εδω καμια ειδοποιηση απο δουλεια η μαμα μ εφυγε για αλλα πολη της κρητης μηπωε κ βρει τπτ διοτι εδω τα πραγματα ειναι νεκρα..αυτα με μενα...χαρηκα πολυ με τα νεα της βικυς μας κ της αλεξανδρα μας απο τ μωρακια τους!ν ξερετε μου λειπετε πολυ κ εχω να πω οτι τα κοριτσακια που ενδθαφερθηκαν για μενα με συγκινησαν πολυ...οποτε θα εχω την ευκαιρια θα μπαινω να σας διαβαζω εστω να μαθαινω νεα σαε..καποια στιγμη θα επιστρεψω κ παλι..καλο σας βραδυ κοριτσαρες μου!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!
ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;
kallia24 έγραψε: κοριτσακια μου ομορφα καλησπερα!!τι μιυ κανετρ?μου λειψατε πολυ!εγω χαθηκα διοτι πλεον δν εχω ιντερνετ στ σπιτι κ μαλλον θα καθυστερησει πολυ η μερα που θα ξανα εχω...τωρα ειμαι απο το κινητο μπορω να μπαινω μονο τετοια ωρα μεσω ενος προγραμματος της εταιριασ που εχω...ασχημα τα πραγματα κοριτσακια μου εδω καμια ειδοποιηση απο δουλεια η μαμα μ εφυγε για αλλα πολη της κρητης μηπωε κ βρει τπτ διοτι εδω τα πραγματα ειναι νεκρα..αυτα με μενα...χαρηκα πολυ με τα νεα της βικυς μας κ της αλεξανδρα μας απο τ μωρακια τους!ν ξερετε μου λειπετε πολυ κ εχω να πω οτι τα κοριτσακια που ενδθαφερθηκαν για μενα με συγκινησαν πολυ...οποτε θα εχω την ευκαιρια θα μπαινω να σας διαβαζω εστω να μαθαινω νεα σαε..καποια στιγμη θα επιστρεψω κ παλι..καλο σας βραδυ κοριτσαρες μου!!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ;;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ;;;
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ;;;
Καλά Ποππάκι μου καλά ξύπνησα περιμένω να περάσει η ώρα να πάω στον γιατρό...Εσύ?
Σοφία 26 έγραψε:εσυ ποπακι μου τι κανεις??
τι θα μαγειρεψει σημερα??
Σοφία 26 έγραψε:μμμμμ ποπακι μου μου ανοιξες την ορεξη!!!!!
εγω θα κανω πενες με φρεσκια ντοματα,φετα τυρακι και ριγανη (για μενα,γτ οι αντρες μου δεν το καταδεχοντε)
και για εκεινους θα μου φερει η κουμπαρα μου μπουτακια στο φουρνο με πατατες!!!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ;;;
Καλά Ποππάκι μου καλά ξύπνησα περιμένω να περάσει η ώρα να πάω στον γιατρό...Εσύ?
τι ωρα εχεις γιατρο;;;
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???
βασουλα μου σου εφυγε το πολυ αγχος??
τι ωρα εχεις γιατρο??
viki1988 έγραψε:καλησπερα ομορφα κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;
πολυ ηρεμια σημερα το θεματακι......
καλλια μου γλυκο μου κοριτσακι πολυ λυπαμαι γι'αυτο που περνατε εσυ και η οικογενεια σου.....ολα θα φτιαξουν κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι για τπτ....ολοι αυτη την εποχη πανω κατω στην ιδια μοιρα ειμαστε.....
ειρηνακι μου ελπιζω να ειναι ολα καλα με την κολλητουλα σου...πολλα φιλακια.....
σοφακι μου ποπακι μου.....
βασουλινακι μου που εισαι περιμενουμε νεα σου........
ειδες βασουλινα μου που ολα ειναι μια χαρα.....και τρια αυγουλακια μαλιστα αυτα ειναι......αντε τωρα χωρις αγχος και ολα θα πανε μια χαρα...θα το πιασετε το σπορακι σας.....καθε αλλαγη ειναι για καλο.....να χαρει και ο αντρουλης σου με τα αποτελεσματα απο τον καινουργιο γιατρο......vasoula1 έγραψε:
Γλυκό μου Βικάκι μόλις κατέφθασα!Λοιπόν.Ο γιατρός σούπερ με ξεάγχωσε πρώτον τα είδαμε όλα μια χαρά όλα μου είπε να μην αγχώνομαι ότι είμαι μικρή ακόμη για να το παίρνω έτσι και μου έδωσε να κάνω ένα τσεκ απ και κάποιες εξετάσεις για θυρεοειδη και ορμονικές γιατί του είπα ότι πριν 2 χρόνια έχασα 2ο κάτι κιλάκια και μου είπε για 100% να ρίξουμε μια ματιά..Το σημαντικότερο ξέχασα..Ωορρηξία θα κάνω από την δεξιά ωοθήκη και έχω 3 αβγουλάκια μέσα!!
viki1988 έγραψε:ειδες βασουλινα μου που ολα ειναι μια χαρα.....και τρια αυγουλακια μαλιστα αυτα ειναι......αντε τωρα χωρις αγχος και ολα θα πανε μια χαρα...θα το πιασετε το σπορακι σας.....καθε αλλαγη ειναι για καλο.....να χαρει και ο αντρουλης σου με τα αποτελεσματα απο τον καινουργιο γιατρο......vasoula1 έγραψε:
Γλυκό μου Βικάκι μόλις κατέφθασα!Λοιπόν.Ο γιατρός σούπερ με ξεάγχωσε πρώτον τα είδαμε όλα μια χαρά όλα μου είπε να μην αγχώνομαι ότι είμαι μικρή ακόμη για να το παίρνω έτσι και μου έδωσε να κάνω ένα τσεκ απ και κάποιες εξετάσεις για θυρεοειδη και ορμονικές γιατί του είπα ότι πριν 2 χρόνια έχασα 2ο κάτι κιλάκια και μου είπε για 100% να ρίξουμε μια ματιά..Το σημαντικότερο ξέχασα..Ωορρηξία θα κάνω από την δεξιά ωοθήκη και έχω 3 αβγουλάκια μέσα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης