201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Τρι Ιουλ 16, 2013 2:17 am
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
ελα ποπακι φτιαξε μας!!!!
θα καω ομελετα φουρνου μετα μουσικης!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:ελα ποπακι φτιαξε μας!!!!
poppaki έγραψε:
akoma ena......
poppaki έγραψε:ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ......ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΠΑΜΕ!!!
poppaki έγραψε:ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ....
poppaki έγραψε:ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ....
vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!τι κανετε?δεν σας διαβασα καθολου γιατι ηρθα απο τη γιατρο κ θα παω να βαλω το φαγητο μου να βρασει,φασολαδα σημερα!!λοιπον να σας πω τα νεα μας!η αποστολια μας ειναι ολοκληρη κοπελα πια!2,900kg κ 45 εκατοστα!!!ολα μια χαρα με τις εξετασεις δοξα τον θεο κ ειμαι πολυ χαρουμενη! το βικακυ μας εχει σημερα αυχενικη ε?αραγε τι ωρα θα παει?η πηγε?εχουμε κανενα νεο κοριτσακια μου?ειστε ολες καλα?
Τέτοια λέγε μας ευχάριστα!!Ολόκληρη δεσποινίς πια!Πολύ χαίρομαι Αλεξάνδρα μου!!Ναι σήμερα θα πήγαινε το κορίτσι μας!!Ευχάριστα να ακούσουμε και από εκεί!!Προσωπικά καλά αύριο ξεμπερδεύω επιτέλους από την κυρία και την πέμπτη γιατρό στις 11 για παπ
Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!τι κανετε?δεν σας διαβασα καθολου γιατι ηρθα απο τη γιατρο κ θα παω να βαλω το φαγητο μου να βρασει,φασολαδα σημερα!!λοιπον να σας πω τα νεα μας!η αποστολια μας ειναι ολοκληρη κοπελα πια!2,900kg κ 45 εκατοστα!!!ολα μια χαρα με τις εξετασεις δοξα τον θεο κ ειμαι πολυ χαρουμενη! το βικακυ μας εχει σημερα αυχενικη ε?αραγε τι ωρα θα παει?η πηγε?εχουμε κανενα νεο κοριτσακια μου?ειστε ολες καλα?
Τέτοια λέγε μας ευχάριστα!!Ολόκληρη δεσποινίς πια!Πολύ χαίρομαι Αλεξάνδρα μου!!Ναι σήμερα θα πήγαινε το κορίτσι μας!!Ευχάριστα να ακούσουμε και από εκεί!!Προσωπικά καλά αύριο ξεμπερδεύω επιτέλους από την κυρία και την πέμπτη γιατρό στις 11 για παπ
αντε να μπει να μας πει τα νεα της!!ξεμπερδευεις αυριο απο την χαζοαλεκα ε?αντε κ μετα δωστου ξανα πολυ
viki1988 έγραψε:καλησπερα σας κοριτσακι μου......τι μου κανετε;;;;ολα καλα;;;;
αλεξανδρουκο τελεια τα νεα της μικρης νεραιδουλας σου.....πολυ χαιρομαι.....
λοιπον κοριτσια μου η αυχενικη διαφανεια ηταν μια χαρα.....τελειο το μωρακι μας.....πιπιλαγε και το δαχτυλακι του κοριτσια μου.....μιλαμε τρελαθηκα.....ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι μια χαρα....περιμενουμε σε κανα 2 μερες θα βγει και η papp-a αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι και απο τον υπερηχο δειχνει οτι ολα πανε καλα.....αυτα κοριτσια μου....
ναι αλεξανδρα μου δοξα το Θεο ολα πανε μια χαρα...καλα να ειναι το μωρακι μου..... η χαρα μου ειναι απεριγραπτη....Alexandra23 έγραψε:αχου βικακυ μου!!!τι ωραια τα νεα σου!!!ολα κυλανε τελεια κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι!!!
γεια σου βασουλα μου γλυκια τι μου κανεις;;;;;vasoula1 έγραψε:
Γεια σου γλυκό μου κοριτσάκι!Πόσο χαίρομαι που πάνε όλα κατ'ευχήν!!
ναι αλεξανδρα μου με τον αντρουλη μου και εννοειται οτι τρελαθηκε...αστα αλεξανδρα μου ειναι απεριγραπτα τελεια εμπειρια....ο Θεος να δινει αυτη τη χαρα σε ολες τις γυναικες του κοσμου......μας το εδωσε και σε dvd και δεν χορταινω να το βλεπω....Alexandra23 έγραψε:σε νιωθω απολυτα βικακυ μου με τον αντρουλη σου πηγες ε?θα τρελαθηκε κ ο μπαμπας σας!!!
viki1988 έγραψε:ναι αλεξανδρα μου με τον αντρουλη μου και εννοειται οτι τρελαθηκε...αστα αλεξανδρα μου ειναι απεριγραπτα τελεια εμπειρια....ο Θεος να δινει αυτη τη χαρα σε ολες τις γυναικες του κοσμου......μας το εδωσε και σε dvd και δεν χορταινω να το βλεπω....Alexandra23 έγραψε:σε νιωθω απολυτα βικακυ μου με τον αντρουλη σου πηγες ε?θα τρελαθηκε κ ο μπαμπας σας!!!
viki1988 έγραψε:καλησπερα σας κοριτσακι μου......τι μου κανετε;;;;ολα καλα;;;;
αλεξανδρουκο τελεια τα νεα της μικρης νεραιδουλας σου.....πολυ χαιρομαι.....
λοιπον κοριτσια μου η αυχενικη διαφανεια ηταν μια χαρα.....τελειο το μωρακι μας.....πιπιλαγε και το δαχτυλακι του κοριτσια μου.....μιλαμε τρελαθηκα.....ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι μια χαρα....περιμενουμε σε κανα 2 μερες θα βγει και η papp-a αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι και απο τον υπερηχο δειχνει οτι ολα πανε καλα.....αυτα κοριτσια μου....
ναι το μικρο μου θαυματακι...τωρα ραντεβου εχω στις 28 Ιουλιου αλεξανδρα μου...εχω να κανω και αυτες τις μηνιαιες εξετασεις....περναει οντως αλεξανδρα μου..ποτε ειχα καθυστερηση και ποτε κλεινω το πρωτο τριμηνο.....εσυ παλι τι κοιλιτσα ειχες οταν πρωτογραφτηκα εδω μεσα και τι κοιλια εχεις τωρα....αντε με το καλο να κρατησεις την μπουμπου σου στην αγκαλιτσα σου κοριτσακι μου.....Alexandra23 έγραψε:
αχου μωρε το ζουζουνακι!!!! τωρα ραντεβου σε 4 βδομαδες παλι ε?περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!!!
γλυκια μου και αγαπημενη λιλλυ ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε....με το καλο να δεχτεις και τον αντρουλη σου κοριτσακι μου....σε ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα μαζι με την οικογενεια σου και συντομα αυτο που επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!!!!Lillybell έγραψε:
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!
Βικακι, ευχομαι το μωρακι σας να σας δινει καθημερινα τετοιες στιγμες ευτυχιας οσες σημερα! Να ειναι γερο και με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας...Πολυ συγκινητικες στιγμες!
αννουλα μου τι κανεις;;;;;και με σενα εχω πολυ καιρο να μιλησω.....σε ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!darsel έγραψε:Τι γλυκα και τρυφερα νεακια! Μπραβο Βικακι μου!
viki1988 έγραψε:ναι το μικρο μου θαυματακι...τωρα ραντεβου εχω στις 28 Ιουλιου αλεξανδρα μου...εχω να κανω και αυτες τις μηνιαιες εξετασεις....περναει οντως αλεξανδρα μου..ποτε ειχα καθυστερηση και ποτε κλεινω το πρωτο τριμηνο.....εσυ παλι τι κοιλιτσα ειχες οταν πρωτογραφτηκα εδω μεσα και τι κοιλια εχεις τωρα....αντε με το καλο να κρατησεις την μπουμπου σου στην αγκαλιτσα σου κοριτσακι μου.....Alexandra23 έγραψε:
αχου μωρε το ζουζουνακι!!!! τωρα ραντεβου σε 4 βδομαδες παλι ε?περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης