226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Τρι Ιουλ 16, 2013 8:51 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
viki1988 έγραψε:γλυκια μου και αγαπημενη λιλλυ ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε....με το καλο να δεχτεις και τον αντρουλη σου κοριτσακι μου....σε ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα μαζι με την οικογενεια σου και συντομα αυτο που επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!!!!Lillybell έγραψε:
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!
Βικακι, ευχομαι το μωρακι σας να σας δινει καθημερινα τετοιες στιγμες ευτυχιας οσες σημερα! Να ειναι γερο και με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας...Πολυ συγκινητικες στιγμες!
Alexandra23 έγραψε:λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
Lillybell έγραψε:Alexandra23 έγραψε:λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
Αχ Αλεξανδρακι μου με την λουλουδενια κορουλα!!!Ετσι φωναζω κι εγω τη δικη μου: Λουλουδενιο μωρο!χαχαα
Alexandra23 έγραψε:λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
καλησπερα Κουκλιτσα μεγαλη και κουκλιτσα μικρη! καλα ειμαι εδω λιγακι χαλαρωση μετα την δουλεια και σιγα σιγα ετοιμαζομαι για το συλλαλητηριο στο Συνταγμα αν φιλοτιμηθει να ξυπνησει ο συζυγος.
εσεις?????
Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
καλησπερα Κουκλιτσα μεγαλη και κουκλιτσα μικρη! καλα ειμαι εδω λιγακι χαλαρωση μετα την δουλεια και σιγα σιγα ετοιμαζομαι για το συλλαλητηριο στο Συνταγμα αν φιλοτιμηθει να ξυπνησει ο συζυγος.
εσεις?????
Μαρι..τι συλλαλητηριο ειναι αυτο;;; σημερα εβλεπα το...προγραμμα..! Συναυλια με φανηκε κομματακι....
darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:λιλλυ κ αννουλα μου τι κανετε?
εσεις?????
Lillybell έγραψε:Μακαρι να ημουν εκει.....
darsel έγραψε:Lillybell έγραψε:Μακαρι να ημουν εκει.....
καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Τρι Ιουλ 16, 2013 10:28 am, 1 φορά
katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
ολοκληρος κοριτσαρος η αποστολια μας!!!!φτου φτου!!!με το καλο!!!!
Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
ναι το κορισακι μου σε ευχαριστω ζουζουνα μου!!!
λιλλυ μου!!!τι κανεις κοριτσακι μου?>??εγω καλα!!!ειχα τρεξιματα το πρωι με κατι χαρτουρες με ικα και λογιστες κτλ και ειχε αφοτηρη ζεστη!!!ευτυχως ειμαι σε αδεια γαιτι αλλιως δεν θα προλαβαινα!!!!τι καιρο κανει στην β.ελλαδα????εδω ριχνει καρεκλες εχει χειμωνιασει!!!!ωραια δροσουλα εχει αλλα να μην κανει ζημιες η βροχη την ριχνει με φορα!!!!Lillybell έγραψε:Γεια σου Κατερινακι! Τι νεα απο εσενα;;
katerina1983 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
αι καλα μπερδευτηκα νατι να απντησω εδω απαντησα στο προηγουμενο
εχεις ξανα ραντεβου με το γιατρο?αν ναι σε ποσο καιρο?αν οχι τι κανουμε????περιμενουμε να σπασουν τα νερα???
katerina1983 έγραψε:λιλλυ μου!!!τι κανεις κοριτσακι μου?>??εγω καλα!!!ειχα τρεξιματα το πρωι με κατι χαρτουρες με ικα και λογιστες κτλ και ειχε αφοτηρη ζεστη!!!ευτυχως ειμαι σε αδεια γαιτι αλλιως δεν θα προλαβαινα!!!!τι καιρο κανει στην β.ελλαδα????εδω ριχνει καρεκλες εχει χειμωνιασει!!!!ωραια δροσουλα εχει αλλα να μην κανει ζημιες η βροχη την ριχνει με φορα!!!!Lillybell έγραψε:Γεια σου Κατερινακι! Τι νεα απο εσενα;;
Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
εχεις ξανα ραντεβου με το γιατρο?αν ναι σε ποσο καιρο?αν οχι τι κανουμε????περιμενουμε να σπασουν τα νερα???
εγω ραντεβου ξανα την τριτη θα κλεινουμε καθε φορα καθε βδομαδα ραντεβου προκαταβολικα κ οταν ερθει η μπουμπου ηρθε
Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
εγω ραντεβου ξανα την τριτη θα κλεινουμε καθε φορα καθε βδομαδα ραντεβου προκαταβολικα κ οταν ερθει η μπουμπου ηρθε
Lillybell έγραψε:katerina1983 έγραψε:λιλλυ μου!!!τι κανεις κοριτσακι μου?>??εγω καλα!!!ειχα τρεξιματα το πρωι με κατι χαρτουρες με ικα και λογιστες κτλ και ειχε αφοτηρη ζεστη!!!ευτυχως ειμαι σε αδεια γαιτι αλλιως δεν θα προλαβαινα!!!!τι καιρο κανει στην β.ελλαδα????εδω ριχνει καρεκλες εχει χειμωνιασει!!!!ωραια δροσουλα εχει αλλα να μην κανει ζημιες η βροχη την ριχνει με φορα!!!!Lillybell έγραψε:Γεια σου Κατερινακι! Τι νεα απο εσενα;;
Ωχ ποσο επιπονες και κουραστικες οι δουλειες σε δημοσιες υπηρεσιες..............................................
Ο καιρος εδω ειναι ζεστος το πρωι με δροσια και ενιοτε μπουρινια το απογευμα..Παντως στο νησι που ημουν πριν λιγες μερες η ζεστη ηταν συνεχης, ο τζιτζικας αρχιζε το τραγουδι απο τις 6 το πρωι και η θαλασσα σε καλουσε να μπεις και να μην ξαναβγεις....Υπεροχα....
Lillybell έγραψε:Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:katerina1983 έγραψε:καλα ειμαι ζουζουνες μου!!!Alexandra23 έγραψε:κατερινακι μου γλυκο!! τι κανεις?
Αλεξανδρα μου, ετσι το εχουν εκει;; καθε εβομαδα;; σου ειπε τιποτα ο γιατρος οτι προκειται να γεννησεις συντομα;
katerina1983 έγραψε:
Αλεξανδρα μου, ετσι το εχουν εκει;; καθε εβομαδα;; σου ειπε τιποτα ο γιατρος οτι προκειται να γεννησεις συντομα;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης