601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Παρ Ιουλ 19, 2013 1:29 pm
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:ακομα πεναω ελεος.δεν υπαρχει!!!
δεν το καταλαβα κανε ενα ριπλει
χαχαχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:ακομα πεναω ελεος.δεν υπαρχει!!!
δεν το καταλαβα κανε ενα ριπλει
valgreg έγραψε:εγω παντως ρηνιω μου κ στις δυο ειχα τραβηγματα χαμηλα.ποτε βρεθηκες με τον αντρα σου
irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:εγω παντως ρηνιω μου κ στις δυο ειχα τραβηγματα χαμηλα.ποτε βρεθηκες με τον αντρα σου
εγω εχω φαει κολλημα με αυτα τα καφε.. 13η μερα νομιζω δε θυμαμαι
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:εγω παντως ρηνιω μου κ στις δυο ειχα τραβηγματα χαμηλα.ποτε βρεθηκες με τον αντρα σου
βρεθηκες πριν 13 μερες?
Σοφία 26 έγραψε:Κοριτσια μου γλυκα σας αφηνω..παω να κανω ενα τσιγαρο και μετα υπνο!
Σας φιλω ολες!!!!
καληνυχτα σοφακι μου γλυκο!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!Σοφία 26 έγραψε:Κοριτσια μου γλυκα σας αφηνω..παω να κανω ενα τσιγαρο και μετα υπνο!
Σας φιλω ολες!!!!
Σοφία 26 έγραψε:Κοριτσια μου γλυκα σας αφηνω..παω να κανω ενα τσιγαρο και μετα υπνο!
Σας φιλω ολες!!!!
irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:εγω παντως ρηνιω μου κ στις δυο ειχα τραβηγματα χαμηλα.ποτε βρεθηκες με τον αντρα σου
βρεθηκες πριν 13 μερες?
13η μερα του κυκλου αρα πριν 20 μερες αν μετραω σωστα με το κολλημενο μυαλο μου
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:εγω παντως ρηνιω μου κ στις δυο ειχα τραβηγματα χαμηλα.ποτε βρεθηκες με τον αντρα σου
βρεθηκες πριν 13 μερες?
13η μερα του κυκλου αρα πριν 20 μερες αν μετραω σωστα με το κολλημενο μυαλο μου
λοιπον κανε μου τη χαρη και μην αγχωνεσαι και ολα θα φανουν.λιγο εμεινε μεχρι την Δευτερα
irene-_- έγραψε:
ναι μαμα
katerina1983 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=1G1AkJ-97ng
οχι οχι ακουστε να δειτε λενε κατερινα καλε με φωναζουν!!!!!εμειναν εκπληκτες με το φιδισιο μου κορμι και τονκαταπληκτικο μου χορο και με θελουν στην ομαδα!!!!!χαχαχα
αλλα εγω θα κανω συμφωνια ομως χωρις εσας δεν παω πουθενα!!!!!χα αυτες θα χασουν χμ???!!!
στην ουσια λενε καλπιτσινα αλλα εγω το ακοουω οπως με συμφερει!!!!!!!
irene-_- έγραψε:παχουλοκομψουλες μου ομορφες ωρα για νανακια..θα τα πουμε αυριο ναι??? καληνυχτα και πολλα πολλα μακια
irene-_- έγραψε:παχουλοκομψουλες μου ομορφες ωρα για νανακια..θα τα πουμε αυριο ναι??? καληνυχτα και πολλα πολλα μακια
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=1G1AkJ-97ng
οχι οχι ακουστε να δειτε λενε κατερινα καλε με φωναζουν!!!!!εμειναν εκπληκτες με το φιδισιο μου κορμι και τονκαταπληκτικο μου χορο και με θελουν στην ομαδα!!!!!χαχαχα
αλλα εγω θα κανω συμφωνια ομως χωρις εσας δεν παω πουθενα!!!!!χα αυτες θα χασουν χμ???!!!
στην ουσια λενε καλπιτσινα αλλα εγω το ακοουω οπως με συμφερει!!!!!!!
ε ρε Κατερινακι ζουμε μεγαλες στιγμες ελα να μου υπογραψεις κανενα αυτογραφο γιατι σε λιγο δεν θα σε βρισκουμε πουθενα!
μα τι κουνημα πια,τι κουνημα ειναι αυτο????
μαζι σου μας θες ε?χμ....στους αλλους το ειπες????
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:παχουλοκομψουλες μου ομορφες ωρα για νανακια..θα τα πουμε αυριο ναι??? καληνυχτα και πολλα πολλα μακια
καληνυχτα μωρακι!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!να εχεις ονειρα γλυκα και να μην κλαις το βραδυ που δεν θα σ'εχει η μαμα(βαλαντω) αγκαλιτσα ναι????
εγραψες παλι,φιλακια κατερινακι μου!!!
καληνυχτα κοριτσακι μου!!!!θα τα πουμε αυριο παλι!!!!valgreg έγραψε:κοριτσια μου καληνυχτω και εγω.φιλακια πολλα τα λεμε αυριο
viki1988 έγραψε:καλημερουδια κοριτσαρες μου......μα καλα που ειστε ολες;;;;;;
εχει σαββατιατικο καφεδακι να υποθεσω;;;;;
ειρηνακι μου καλημερα κοριτσακι μου......
χρυσοβαλαντω τι υπεροχα νεα....μια χαρα ηταν θελημα Θεου πια οποτε προχωραμε δυναμικα παρακατω.....μπραβο κοριτσακι μου γλυκο.....
irene-_- έγραψε:καλημερα καλημερα..ακομα νανι κανουν τα κοριτσια??εγω εχει καμμια ωριτσα που ξυπνησα εβαλα πλυντηριο και τωρα πινω το γαλατακι μου..κερναω καφε χυμο γαλα οτι θελετε για περαστε παρακαλωωωωω
viki1988 έγραψε:καλημερουδια κοριτσαρες μου......μα καλα που ειστε ολες;;;;;;
εχει σαββατιατικο καφεδακι να υποθεσω;;;;;
ειρηνακι μου καλημερα κοριτσακι μου......
χρυσοβαλαντω τι υπεροχα νεα....μια χαρα ηταν θελημα Θεου πια οποτε προχωραμε δυναμικα παρακατω.....μπραβο κοριτσακι μου γλυκο.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης