801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Σαβ Ιουλ 20, 2013 1:31 pm
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:εσυ καλα λες να παμε στο αλλου....το αλλου το ρωτησες???
γιατι καλε τι εχουμε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:εσυ καλα λες να παμε στο αλλου....το αλλου το ρωτησες???
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:εσυ καλα λες να παμε στο αλλου....το αλλου το ρωτησες???
γιατι καλε τι εχουμε???
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:εσυ καλα λες να παμε στο αλλου....το αλλου το ρωτησες???
γιατι καλε τι εχουμε???
τιποτα καλε απλα θα παμε και θα τα σαρωσουμε ολα γιαυτο!!!!
χαχααχχαχχα εγραψες τρελοκομειο!!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:εσυ καλα λες να παμε στο αλλου....το αλλου το ρωτησες???
γιατι καλε τι εχουμε???
τιποτα καλε απλα θα παμε και θα τα σαρωσουμε ολα γιαυτο!!!!
ισα ισα θα πρεπει να μας ευχαριστουν που θα δοκιμασουμε τα μηχανηματα τους κατω απο "δυσκολες" συνθηκες χαχαχαχα
irene-_- έγραψε:ειμαι που ειμαι απο μονη μου εμπλεξα και με σας εδω μεσα... αστα να πανε!!!!
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:ειμαι που ειμαι απο μονη μου εμπλεξα και με σας εδω μεσα... αστα να πανε!!!!
εκφρασου ελευθερα παιδι μου μια απο τα ιδια και απο εδω πλευρα!!!!!ελατε να εκφραστουμε ολε μαζι!!!!!ειμαστε ενα τρελοκομειο απο μονες μας!!!!!!
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:ειμαι που ειμαι απο μονη μου εμπλεξα και με σας εδω μεσα... αστα να πανε!!!!
εκφρασου ελευθερα παιδι μου μια απο τα ιδια και απο εδω πλευρα!!!!!ελατε να εκφραστουμε ολε μαζι!!!!!ειμαστε ενα τρελοκομειο απο μονες μας!!!!!!
τον εβαλες τον αντρα για υπνο?valgreg έγραψε:να μαι και εγωωωωωωωω!!!!ναι ναι να παμε στο αλλου να γελασει και ο καθε πικραμενος!!!
καλε Βασουλα μου που εισαι????
katerina1983 έγραψε:οντως που εξιφανησθη η βασουλα??!!!!οεο!!!!καλε θα σε παρουμε κοριτσι μου μην μας αφηνεις!!!!απλα δεν θα καθεσαι στην μεση γιατι θα υπαρχει ενα θεματακι....καταλαβαινεις....λιγο πιεση δεξια και αριστερα μην σε παραδωσουμε μιση στον αντρουλη σου καταλαβαινεις ε????ατην ακρη θα εισαι η μπροστα συμφωνοι????!!!!!
ειρηνακι μου το συγκεκριμενο τραγουδακι ομολογω δεν το ηξερα αλλα εχει πολυ ωραια λογακια μεσα!!!!
ηρθε η σουρλουλου!!!!!καλωστην αγαπουλα μου!!!!!
irene-_- έγραψε:
τον εβαλες τον αντρα για υπνο?
katerina1983 έγραψε:οντως που εξιφανησθη η βασουλα??!!!!οεο!!!!καλε θα σε παρουμε κοριτσι μου μην μας αφηνεις!!!!απλα δεν θα καθεσαι στην μεση γιατι θα υπαρχει ενα θεματακι....καταλαβαινεις....λιγο πιεση δεξια και αριστερα μην σε παραδωσουμε μιση στον αντρουλη σου καταλαβαινεις ε????ατην ακρη θα εισαι η μπροστα συμφωνοι????!!!!!
ειρηνακι μου το συγκεκριμενο τραγουδακι ομολογω δεν το ηξερα αλλα εχει πολυ ωραια λογακια μεσα!!!!
ηρθε η σουρλουλου!!!!!καλωστην αγαπουλα μου!!!!!
νvalgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
τον εβαλες τον αντρα για υπνο?
ναι το καμαρι μου παει για νανι
irene-_- έγραψε:
καληνυχτα γρηγορη...(καλα θυμαμαι??)
valgreg έγραψε:
πολυ ομορφο Ειρηνακι μου!!!!
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
καληνυχτα γρηγορη...(καλα θυμαμαι??)
σωστα!!!
irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:
μου το αφιερωσε ο αντρουλης μου
irene-_- έγραψε:
ξεχνιεται τετοιο ονομα???ειχα εναν γκομενο βλαχο γρηγορη απαπαπαπαπα φτου φτου μακρια!!!!
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:
μου το αφιερωσε ο αντρουλης μου
εγω δεν θυμαμαι το ονομα του....αλλα μπραβο του
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης