776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Σαβ Ιουλ 20, 2013 12:21 pm
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
irene-_- έγραψε:κατερινααααααααααααα που εισαι??????
που χαθηκεεεεεεεε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:κατερινααααααααααααα που εισαι??????
irene-_- έγραψε:
παντως να ξερετε ολες σε περιπτωση που δεν ειμαι δεν υπαρχει θεμα..δεν θα στεναχωρηθω θα τον ξεζουμισω τον οκτωβρη με το καλο μολις επιστρεψει
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:κατερινααααααααααααα που εισαι??????
που χαθηκεεεεεεεε
vasoula1 έγραψε:
εμένα δεν θα με πάρετε?θα κλαίω!
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
παντως να ξερετε ολες σε περιπτωση που δεν ειμαι δεν υπαρχει θεμα..δεν θα στεναχωρηθω θα τον ξεζουμισω τον οκτωβρη με το καλο μολις επιστρεψει
ετσι σε θελωωωωωωωωωω
irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:κατερινααααααααααααα που εισαι??????
που χαθηκεεεεεεεε
θα τρωει παλι σουβλακια χαχαχα
εμεις παλι τπτ!!!δε σε αγαπαω κατεριναvalgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:κατερινααααααααααααα που εισαι??????
που χαθηκεεεεεεεε
θα τρωει παλι σουβλακια χαχαχα
ςχ τα δικα μας που ειναι Κατερινααααααα
irene-_- έγραψε:αν σου πω τι εκανα να φαω θα γελας..
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:αν σου πω τι εκανα να φαω θα γελας..
τιιιιιιιιιιιιι και εγω θελω!!!!!!
valgreg έγραψε:καλησπερα τσουπρες μου ηρθα και εγω!!!!!
katerina1983 έγραψε:ηρθα σας διαβαζω και επανερχομαι
irene-_- έγραψε:valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:αν σου πω τι εκανα να φαω θα γελας..
τιιιιιιιιιιιιι και εγω θελω!!!!!!
δε νομιζω να σ'αρεσει..καλαμποκι με τονο πνιγμενο σε μπαλσαμικο..θελω συνεχεια ξινα
katerina1983 έγραψε:
το λατρευωωωωωωωωωωωωωωωω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Σαβ Ιουλ 20, 2013 12:55 pm, 1 φορά
katerina1983 έγραψε:κοριτσαρεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς μου!!!!!!!!αγααααπεεεεεεεεεςςςςςςςς μου!!!!!!
δεν εφαγα καλε κοριτσια σουβλακια θα ετρωγα και δεν θα σας εστελαν ειναι δυνατον????απαπαπα!!! απλα ειχα ενα θεματακι με το αυτοκηνιτο και με τον αντρα μου
τεσπα μιλησα και με την πεθερα και κουνιαδα και μαλλον θα με ξαναπαρει τηλ σε λιγο γιαυτο αργησα!!!!
εχετε ορεξη για ξενυχτι?>?????πολυ ωραια τα τραγουδακια σας ενα και ενα!!!!
ειμαι ταυρινα γιαυτο ταιριαζουμε!!!!!!!!!!!!!!!συναντηση οεο!!!!!!
katerina1983 έγραψε:κοριτσαρεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς μου!!!!!!!!αγααααπεεεεεεεεεςςςςςςςς μου!!!!!!
δεν εφαγα καλε κοριτσια σουβλακια θα ετρωγα και δεν θα σας εστελαν ειναι δυνατον????απαπαπα!!! απλα ειχα ενα θεματακι με το αυτοκηνιτο και με τον αντρα μου
τεσπα μιλησα και με την πεθερα και κουνιαδα και μαλλον θα με ξαναπαρει τηλ σε λιγο γιαυτο αργησα!!!!
εχετε ορεξη για ξενυχτι?>?????πολυ ωραια τα τραγουδακια σας ενα και ενα!!!!
ειμαι ταυρινα γιαυτο ταιριαζουμε!!!!!!!!!!!!!!!συναντηση οεο!!!!!!
valgreg έγραψε:κοριτσακια επιστρεφω σε λιγο,μιλαω με αντρα.μη φυγει καμια please
katerina1983 έγραψε:επανηλθα δριμυτερη!!!!!ολα καλα!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης