Καλησπερα κοριτσια μου,πολυ χαιρομαι που σας ξαναβρισκω!
Καλοριζικο το νεο μας θεματακι με πολλα πολλα ευχαριστα νεα!να μην προλαβαινουμε να λεμε
Lilly μου καλωσόρισες,με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου και το νοικοκυριο σου.Τι καλα που το κοριτσακι σου τωρα ειναι καλα
Αλεξανδρουκο μου τελεια τα νεα της μικρουλας σου αντε να περασει ο καιρος να την παρεις αγκαλιτσα,το φορεματακι πολυ σου παει.Λουλουδενιο χρωματιστο οπως και η καρδουλα σου
Ειρηνακι μου μακαρι να πανε ολα καλα και τη Δευτερα να μας πεις τα πιο ευχαριστα νεα
Κατερινακι μου γλυκο πλησιαζει το τελος του μηνα αντε να μας πεις και εσυ καλα νεα απο την επιτροπη
Βικακι μου τελεια τα νεα σου και εσενα απο την αυχενικη,ποσο χαρηκα.Παρεπιπτοντως ειδα τις φωτο στο fb και εισαι μια κουκλα.Ταιριαζεται πολυ με τον αντρουλη σου
Βασουλακι μου,τωρα που ενιωσες καλυτερα με τον νεο γιατρο να δεις που θα ερθει το μπεμπεκακι,οπως και να το κανουμε 3 αυγουλακια ειναι αυτα
Καλλιτσα μου,γλυκο μου κοριτσακι,ολα καλα θα πανε για την οικογενεια σου,να εχεις πιστη και υπομονη,μας λειπεις
Σοφακια μου πολλα φιλιά
Αννουλα μουυυυυ ολα μια αποφαση ειναι κοριτσαρα μου!Σκεψου μονο τη χαρα που θα παρεις οταν ανακοινωσεις του αντρουλη σου τα ευχαριστα,το ποσο θα λαμψουν τα ματακια του
Ποπακι μου καλο αντε να τελειωσει το βιβλιαρακι σου να παω να το αγορασω,μου αρεσουν κατι τετοια,τοτε που βγηκε η σειρα του λυκοφως δεν χορταινα να διαβαζω
Μαρακι μου βουρ στον αντρουλη γρηγορα,ειπαμε θα ρθει και θα ερθει δεν υπαρχει περιπτωση
Σε ολα τα νεα κοριτσακια που μπηκαν,ενα γλυκο καλωσορισμα και ευχομαι συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα η ακομα καλυτερα και δυο
Εγω τσουπρες μου γυρισα την Τριτη το βραδυ απο πανω.
Περασαμε υπεροχα αν και για ακομα μια φορα στεναχωρεθηκα τρελα που εφυγα και φυσικα με ματια δακρυσμενα.
Τα νεα μου τωρα,με τσιμπησαν 2 μέλισσες μια στη κοιλια μια στο στηθος και τουμπανιασα,κλασικα
Το ποδι μου ειναι καλυτερα μετα από ενα κουτι αντιβιωση αλλα οπως και να εχει θα παω στον γιατρο να το δω.
Και το καλυτερο,το 2006 ειχα κανει εναν υπερηχο για λεμφαδενες καθως ποναγα στον λαιμο,κατι το οποιο παρακολουθουσα ανα χρονο και πηγαινε καλα καθως ειχα 2 που με ταλαιπωρουσαν.Ως που μια ωραια μερα περασε και δεν με ξαναενοχλησε.
Ναι καλα...μεχρι προχτες!
Πρηστηκε εκεινο το σημειο στα δεξια του λαιμου προς τα πισω και ειχα πονοκεφαλο αυτες τις δυο μερες,ελεεινο!
Και σημερα πηγα στο γιατρο,ειπε οτι εχουν γινει 3 αυτη τη φορα οι πρησμενοι λεμφαδενες και πως πιθανοτατα υπαρχει φλεγμονη,μου εδωσε αντιβιωση 500 για 7 μερες (σημειωνουμε οτι χτες τελειωσα το ενα κουτι της αλλης για το ποδι )και μετα πρεπει να κανω 2 υπερηχους...διαγνωση???διογκωμενοι τραχηλικοι λεμφαδενες,οι οποιοι πρεπει λεει να προηλθαν απο αμυχη στο κεφαλι!
Ακουσον ακουσον!!Δεν θυμαμαι να χτυπησα,να κουτουλησα,τιποτα....βρε μπας και μου ριξε καμια ο αντρας μου στον υπνο μου και δεν το πηρα χαμπαρι????
Και τωρα στο καλυτεροτερο για να δεσουμε!
Την Παρασκευη που καναμε αγκαλιτσες με τον αντρουλη μου ειχαμε ατυχημα,οχι ολοκληρωμενο βεβαια αλλα ειχαμε.Παω να σκασω απο εκεινη τη στιγμη και το ονομαζω ατυχημα γιατι ο γιατρος ειχε πει πρεπει να ξαναπροσπαθησουμε μετα απο δυο ολοκληρωμενους κυκλους.Και μενα ακομη δεν εχει ερθει η πρωτη περιοδος.
Αυριο που θα τον παρω τηλ καθως λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα του καρυοτυπου θα τον ρωτησω αν και πιστευω πως θα με κατσαδιασει
και με το δικιο του.
Και παιρνω και την παλιοαντιβιωση
Αυτα τα νεα μου κοριτσια μου,παω να την πεσω και απο αυριο θα τα λεμε καθημερινως παλι.
Σας φιλω γλυκα,καληνυχτα μας