951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122 Κυρ Ιουλ 21, 2013 1:01 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλως την ειρηνη μας!!η καθυστερηση καλα κρατει???αχ οποτε βλεπω τη φωτο σου λιωνωωωω....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:καλως την ειρηνη μας!!η καθυστερηση καλα κρατει???αχ οποτε βλεπω τη φωτο σου λιωνωωωω....
Alexandra23 έγραψε:καλημερα χρυσοβαλαντω μου!!καλα εισαι?οι υπολοιπες η κανουν νανι ακομη η βολταρουν!!!αν εχει κ καλο καιρο μπορει να ειναι κ στη θαλασσιτσα
irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλως την ειρηνη μας!!η καθυστερηση καλα κρατει???αχ οποτε βλεπω τη φωτο σου λιωνωωωω....
γεια σου αλεξανδρουκο..καλα κρατει αλλα ειδα στον υπνο μου οτι εκανα τεστ και βγηκε αρντητικο και ξυπνησα με την σκεψη οτι δεν ειμαι..και εγω το ερωτευτηκα με την πρωτη ματια αυτο το ασχημο κοριτσακι η αποστολια τι κανει εκει μεσα??εχει αρχισει να σε ζοριζει?
irene-_- έγραψε:καλημερα και απο μενα...τι κανετε ζουζουνες? χρυσοβαλαντη μου περνα και μια βολτα απο δω
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλημερα χρυσοβαλαντω μου!!καλα εισαι?οι υπολοιπες η κανουν νανι ακομη η βολταρουν!!!αν εχει κ καλο καιρο μπορει να ειναι κ στη θαλασσιτσα
καλα ειμαι κοριτσακι μου καλο.λιγο πονοκεφαλο αλλα ολα καλα.εσυ εισαι καλυτερα?αχ θαλασσιτσα ποσο μου εχει λειψει.αντε να παρω την αδεια να κανουμε κανενα μπανακι.
Alexandra23 έγραψε:
συνηθως ο,τι βλεπουμε στο ονειρο γινεται το αντιθετο!!!μην πιστευεις στα ονειρα!το ειδες επειδη εχεις αγχος για το αν εισαι εγκυουλα!εγω παντως πιστευω πως εισαι!!για να δουμε αυριο!!η αποστολια ειναι πολυ μεγαλη πια κ με ζοριζει οντως!!αλλα ειναι ωραιο ζορισμα
Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
συνηθως ο,τι βλεπουμε στο ονειρο γινεται το αντιθετο!!!μην πιστευεις στα ονειρα!το ειδες επειδη εχεις αγχος για το αν εισαι εγκυουλα!εγω παντως πιστευω πως εισαι!!για να δουμε αυριο!!η αποστολια ειναι πολυ μεγαλη πια κ με ζοριζει οντως!!αλλα ειναι ωραιο ζορισμα
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
ετσι ξερω και εγω για τα ονειρα!και εγω πιστευω πως εισαι για να δουμε.ειναι ολοκληρη κοπελαρα πια καλε!!!Αλεξανδρα μου νιωθεις ακομα αυτες τις συσπασουλες που ελεγες στην Lilly?
irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
και μενα συνηθως το αντιθετο μου βγαινει αλλα η γιαγια μου παντα λεει οτι τα ονειρα της κυριακης βγαινουν..μακαρι να το διαψευσω..ελπιζω το ενστικτο σου μιας και εισαι εγκυουλα να βγει αληθινο αχ πως και πως περιμενω και εγω ενα τοσο ομορφο ζορισμα
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:καλημερα και απο μενα...τι κανετε ζουζουνες? χρυσοβαλαντη μου περνα και μια βολτα απο δω
καλημερα Ειρηνακι μου,μακαρι να ημουν κοντα και θα ερχομουν σιγουρα.μου αρεσουν πολυ οι δουλειες του σπιτιου και οταν δεν εχω να κανω τιποτα βαριεμαι.
Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
και μενα συνηθως το αντιθετο μου βγαινει αλλα η γιαγια μου παντα λεει οτι τα ονειρα της κυριακης βγαινουν..μακαρι να το διαψευσω..ελπιζω το ενστικτο σου μιας και εισαι εγκυουλα να βγει αληθινο αχ πως και πως περιμενω και εγω ενα τοσο ομορφο ζορισμα
θα κανεις τεστακι η χοριακη?
Alexandra23 έγραψε:
νομιζω πως ναι,αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη οτι ειναι συσπασεις...δεν νιωθω πονο..απλα σκληραινει πολυ η κοιλια..
irene-_- έγραψε:
και εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα μεχρι να μαθω τι γινεται δε θελω να κανω πολλα..ευκαιρια για τεμπελιο θα το ελεγα και εσυ πιστευεις οτι ειμαι?μακαρι να επαληθευτουν τα "πιστευω" σας
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
και εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα μεχρι να μαθω τι γινεται δε θελω να κανω πολλα..ευκαιρια για τεμπελιο θα το ελεγα και εσυ πιστευεις οτι ειμαι?μακαρι να επαληθευτουν τα "πιστευω" σας
ναι κατσε ηρεμησε και ξεκουρασου γιατι και πολλα πολλα δεν κανει να κανεις και να εισαι μεσα στα καθαριστικα.
κοριτσια τι εχει σημερα το μενου σας?
εμεις κοκκινιστο μοσχαρακι με μακαρονακια
irene-_- έγραψε:
γεμιστα και τυροπιτα απο χθες πω πω εχω πολυ καιρο να φαω κοκκινιστο μιαμ μιαμ
irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
θα κανεις τεστακι η χοριακη?
λεω να μη μπλεξω με τεστ και να παρω τον σιγουρο δρομο της χοριακης..
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
νομιζω πως ναι,αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη οτι ειναι συσπασεις...δεν νιωθω πονο..απλα σκληραινει πολυ η κοιλια..
ο γιατρος σου τι σου ειπε κοριτσακι?
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
γεμιστα και τυροπιτα απο χθες πω πω εχω πολυ καιρο να φαω κοκκινιστο μιαμ μιαμ
δεν ειμαστε και κοντα βρε ρηνακι μου να σου φερω ταπερακι.
την αλλη κυριακη γιορταζουμε οεο!!!!
Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:
καλα θα κανεις κοριτσι μου!σιγουρα πραγματα!!
irene-_- έγραψε:Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:
καλα θα κανεις κοριτσι μου!σιγουρα πραγματα!!
ε ναι σιγα μη κατσω να πεδευομαι με τις γραμμες και το ψηφιακο ειναι πιο ακριβο απο την χωριακη στο μικροβιολογικο που παω
irene-_- έγραψε:να μου πειτε λιγο την γνωμη σας..την προηγουμενη κυριακη ειχα πολυ εντονα πονακια οπως εχω παντα την μερα που μου ερχεται περιοδος και ημουν σιγουρη οτι θα ερθει..αυτα συνεχιστηκαν μεχρι την δευτερα απλα οχι τοσο εντονα και την τεταρτη το απογευμα ξεκινησαν τα ελεχιστα καφε..παιζει λοιπον αν μιλαμε για εγκυμοσυνη την κυριακη-δευτερα να εγινε η εμφυτευση και να ειναι λιγο νωρις για χοριακη??
Alexandra23 έγραψε:irene-_- έγραψε:να μου πειτε λιγο την γνωμη σας..την προηγουμενη κυριακη ειχα πολυ εντονα πονακια οπως εχω παντα την μερα που μου ερχεται περιοδος και ημουν σιγουρη οτι θα ερθει..αυτα συνεχιστηκαν μεχρι την δευτερα απλα οχι τοσο εντονα και την τεταρτη το απογευμα ξεκινησαν τα ελεχιστα καφε..παιζει λοιπον αν μιλαμε για εγκυμοσυνη την κυριακη-δευτερα να εγινε η εμφυτευση και να ειναι λιγο νωρις για χοριακη??
ειρηνη μου τι να σου πω..πραγματικα δεν εχω ιδεα..
irene-_- έγραψε:να μου πειτε λιγο την γνωμη σας..την προηγουμενη κυριακη ειχα πολυ εντονα πονακια οπως εχω παντα την μερα που μου ερχεται περιοδος και ημουν σιγουρη οτι θα ερθει..αυτα συνεχιστηκαν μεχρι την δευτερα απλα οχι τοσο εντονα και την τεταρτη το απογευμα ξεκινησαν τα ελεχιστα καφε..παιζει λοιπον αν μιλαμε για εγκυμοσυνη την κυριακη-δευτερα να εγινε η εμφυτευση και να ειναι λιγο νωρις για χοριακη??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #122
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης