626 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Πεμ Ιουλ 18, 2013 2:35 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
ααα!!!αυτο το ξερω!!!το καναμε ντουετακι με την αδερφη μου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
και γω με την κολλητη μου!!!!!!demaki88 έγραψε:ααα!!!αυτο το ξερω!!!το καναμε ντουετακι με την αδερφη μου.
αχ τι ωραιο και αυτο!!!katerina1983 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=8HqbQlGtkL0 παρε και εναν τερζη για να εχουμε ποικιλια!!!!!!
σε ευχαριστω πολυ!!!με τοκαλο και εσυ να γινεις γρηγορα μανουλα!!!katerina1983 έγραψε:κουκλια και οι δυο!!!!εμ αμα δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε που λεει και η παροιμια!!!!!!να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι,γεροι και να βλεπετε την οικογενεια σας να μεγαλωνει!!!!να χαιρεστε τα παιδακια σας με το καλο και ο νταλικερακος σου!!!!!
σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!demaki88 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ!!!με τοκαλο και εσυ να γινεις γρηγορα μανουλα!!!katerina1983 έγραψε:κουκλια και οι δυο!!!!εμ αμα δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε που λεει και η παροιμια!!!!!!να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι,γεροι και να βλεπετε την οικογενεια σας να μεγαλωνει!!!!να χαιρεστε τα παιδακια σας με το καλο και ο νταλικερακος σου!!!!!
ειμαστε συνονοματες!!!!!γεια σου κατερινιω μου ξανα!!!!!δεν μου ειπες δουλευεις τετοια ωρα???επειδη ειπες βραδυνη βαρδια!!!γιαυτο ρωταω!!!αν θες βεβαια απαντας δεν θελω να σε πιεσω!!!!adore3 έγραψε:Εσείς γλεντατε κ εγώ στην κοσμαρα μου να ρωτάω χα χα..γειά σου katerina1983 συνονοματη.ωραίος κ ο άντρας σου κ εσυ εννοείται ντεμακι
τι να σου πω κοπελα μου μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο προχτες ειμαουνα στο νοσοκομειο με εβαλαν περπατησα 2 ωρες γυρισα με πονους και με ειδαν και η δυαστολη ηταν ακομα 4 μου εκατσαν 2 υποθετα και με εστηλαν στο σπιτι ....................και η πιεση 10 η 9 μεχρι εκει τωρα τι να πω ...............εφτασε και 3 κιλα ο μικρος και δεν αντεχετε το βαροςadore3 έγραψε:Βρε φρέσκια μαμά .είναι φυσιολογικό να πονας ακόμα?
να σου πω αυτο δεν με τρελενει...katerina1983 έγραψε:δεν τα ξερω...τα ακουσα τωρα ειναι πολυ ωραια.....απο κκιαμο παρε και αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=QLamLi5pWqE
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης