76 Απ: ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2013 ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ;ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ Σαβ Αυγ 31, 2013 2:21 am
efaki32
Είναι σε καλό δρόμο!
ελα κοπελα μου ναι αστα να πανε απο σεπτεμβρη δουλεια και καλα το φθινοπωρο θα βγει αυτος ο χειμωνας πως θα περασει που ειμαι και τοσο κρυουλιαρα.ναι και εμενα ετσι η κοιλια το βραδυ με πονουσε η μεση ισως να ειναι και το εντερο εχεις δικιο.ναι εισαι μια εβδομαδα μπροστα εγω ειμαι κλεισμενες 10 εβδομαδες και διανυω την 11η ενω εισαι κλεισμενες 11 εβδομαδες.θα κανω αλλου την αυχενικη και αλλου το papp-a για την αυχενικη μου ειπε 70 ευρω και μου φανηκαν λιγα ρωτησα και αλλου για σκετη αυχενικη μου ειπαν 60.αλλα οταν τους ρωτησα πακετο και τα δυο μου ειπαν 150.βεβαια το papp-a μου το εγραψε ο γιατρος και θα πληρωσω 11 ευρω συμμετοχη με βιβλιαριο ικα.αλλα στην αρχη τους ειπα τηλεφωνικα οτι ο γιατρος μου εχει γραψει το papp-a και επεμεναν οτι δεν γραφεται ωσπου πηγα απο κοντα και ψιλοτσακωθηκα και ειδαν το χαρτι και μου ειπαν ενταξει.επομενως με τα 150 που μου ειπαν θα ηταν 75 η αυχενικη και 75 το papp-a.αλλα αφου μπορω να τα γλυτωσω και να πληρωσω τα μισα το εψαξα.αλλα και 100 και 170 λογικες τιμες μου ακουγονται αν ειναι και τα δυο στην τιμη.να σε ρωτησω κατι αλλο εχεις διαρροια και το εντερο σου κανει κατι περιεργους θορυβους;συγγνωμη που στο λεω ετσι αλλα εγω εχω εχω δυο μερες μεεχειτσακισει και παραλληλα και η μεση.απασχολεισαι σε ευκολη δουλειτσα;[/quote]
Εύκολη δεν την λες Σπυριδούλα μου δικηγόρος είμαι έχω πολύ πέρα δώθε και τρομερό άγχος και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό τώρα..ελπίζω και η κόπωση να υποχωρήσει σιγά σιγά γιατί τώρα με μία μικρή διαδρομή μου βγαίνει η γλώσσα Σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω στο ταμείο μου και γω μήπως μου δικαιολογούν τίποτα ότι γλυτώσουμε κερδος είναι πλεον στις μέρες μας !!! Οσο για τη διάρροια να σου πω την αληθεια δεν μου έτυχε ακόμα κάτι τέτοιο μήπως όμως κρύωσες και λόγω της αλλαγής του καιρού ?? Οι πόνοι που είχα ευτυχώς με πιάνουν ελάχιστα το ντοπάρισμα με το μαγνήσιο τελικά κάνει καλή δουλειά χαχαχα Εσύ με τι ασχολείσαι ??
Εύκολη δεν την λες Σπυριδούλα μου δικηγόρος είμαι έχω πολύ πέρα δώθε και τρομερό άγχος και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό τώρα..ελπίζω και η κόπωση να υποχωρήσει σιγά σιγά γιατί τώρα με μία μικρή διαδρομή μου βγαίνει η γλώσσα Σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω στο ταμείο μου και γω μήπως μου δικαιολογούν τίποτα ότι γλυτώσουμε κερδος είναι πλεον στις μέρες μας !!! Οσο για τη διάρροια να σου πω την αληθεια δεν μου έτυχε ακόμα κάτι τέτοιο μήπως όμως κρύωσες και λόγω της αλλαγής του καιρού ?? Οι πόνοι που είχα ευτυχώς με πιάνουν ελάχιστα το ντοπάρισμα με το μαγνήσιο τελικά κάνει καλή δουλειά χαχαχα Εσύ με τι ασχολείσαι ??