601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123 Πεμ Ιουλ 25, 2013 12:05 pm
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια παω να κανω ενα μπανακι τον μικρο και ερχομαιιιι!!!!
ξερω ξερω τρεχουμε τωρα!!!!
Έλα Σοφάκι !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:
μου εφεραν και εμενα ενα κομματι απο το μηλο της Αγιας αλλα μου το εφεραν μετα απο 5 μερες και ηταν ετοιμο να χαλασει,το εφαγα και εκανα νηστεια απο εκεινη τη μερα και οχι 3 μερες πριν το φαω
valgreg έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια παω να κανω ενα μπανακι τον μικρο και ερχομαιιιι!!!!
και ναι μιλαμε για τον αγωνα της χρονιας.
τρεχουν πλαι πλαι!!!Ειρηνη & Σοφια στον τελικοοοοοοοοοο
irene-_- έγραψε:αχ καθαρισαααααααα
irene-_- έγραψε:αχ καθαρισαααααααα
katerina1983 έγραψε:αγαπουυυυυλεεεεεεςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!τι κανετε?με ψαχνατε καλε!!!!αχ κοριτσακια μου γλυκα εσεις!!!!!
πηρα απουσια?????
katerina1983 έγραψε:αγαπουυυυυλεεεεεεςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!τι κανετε?με ψαχνατε καλε!!!!αχ κοριτσακια μου γλυκα εσεις!!!!!
πηρα απουσια?????
πηρα απουσια?????
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:αχ καθαρισαααααααα
ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΔΕΡΜΜΜΜΜΜ
katerina1983 έγραψε:αχου τα κοριτσακια μου ολα ενα και ενα
αργησα γιατι μετα την δουλεια πηγα στην εκκλησια να αναψω ενα κερακι αυριο της αγιας παρασκευης και πηγα λιγο και απο πεθερικο μερια και πριν λιγο μπηκα και ψαχνω κατι στο ιντερνετ για δοσεις στην εφορια και αργησα να μπω στο φορουμ.....
ασχετο οταν λεμε να κανουμε παγια εντολη σε εναν λογαριασμο πρεπει να ενημερωσουμε την τραπεζα η απλα καταθετουμε τα χρηματα ξερετε τιποτα?
irene-_- έγραψε:
μυριζω τζονσον λεβαντα κανω με βρεφικο αφρολουτρο μπανιο χαχαχαχα
valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:
μυριζω τζονσον λεβαντα κανω με βρεφικο αφρολουτρο μπανιο χαχαχαχα
ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΒΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
katerina1983 έγραψε:ρε τρελοκομεια
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:ρε τρελοκομεια
θα ερθεις και εσυ???εχω μεγαλο κρεβατι μας παιρνει!!!!!!
irene-_- έγραψε:
ελα να αγκαλιαστουμε να ενωσουμε τις μοναξιες μας
irene-_- έγραψε:κοριτσαρες μου αφου δε μπορω να εχω εσας για παρεα παω να βρω τον φιλο μου τον μορφεα που με φωναζει θα τα πουμε αυριο με το καλο ξανα ομορφιες μου.. καληνυχτα και φιλακια πολλα πολλα πολλα
irene-_- έγραψε:κοριτσαρες μου αφου δε μπορω να εχω εσας για παρεα παω να βρω τον φιλο μου τον μορφεα που με φωναζει θα τα πουμε αυριο με το καλο ξανα ομορφιες μου.. καληνυχτα και φιλακια πολλα πολλα πολλα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης