1 Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 5:39 am
mariketi
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια, υπαρχουν αλλες μαμαδες που εργαζονται και σπουδαζουν. Θα ηθελα να ανταλασσουμε αποψεις, εμπειριες και να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
love4 έγραψε:καλησπερα και απο μενα!! μαμα , εργαζομενη αλλα και παντα κατι να σπουδαζω ΟΛΑ τα προλαβαινουμε αρκει νατο θελουμε, να μας αρεσει αλλα και να μας καταλαβαινει ο συζυγος....
Πωπω, μου φαινεται ΠΟΛυ δυσκολο να κάνεις οποιοδηποτε πτυχιο, πόσω μαλλον μεταπτυχιακο και διδακτορικο, και να εχεις παιδια.love4 έγραψε:Εννοω διδακτορικο, μεταπτυχιακα κλπ...
love4 έγραψε:Το μεταπτυχιακο ειναι στο ανοικτο πανεπιστημιο, δεν εχει παρακολουθησεις, μονο καθε εναμιση μηνα...και ναι γινεται...σας το υπογραφω, γιατι το κανω!!!
litsakos έγραψε:love4 έγραψε:Το μεταπτυχιακο ειναι στο ανοικτο πανεπιστημιο, δεν εχει παρακολουθησεις, μονο καθε εναμιση μηνα...και ναι γινεται...σας το υπογραφω, γιατι το κανω!!!
πες ετσι μανα μου και ειπα ειμαι αχρηστη τελειως η γυναικα!
Εγω τα τελευταια χρονια εχω βρει καποια προγραμματα 3μηνα 6μηνα και 12μηνα απο το καποδιστριακο. Λοιπον δεν θα πω οτι ειναι και διαδακτορικο αλλα εχει και το διαβασμα και τις εργασιες του και τα παντα. Εγώ δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου για τι δεν ειναι εδω. Λοιπον μονο οταν κοιμουνται και αυτο με πολυ ζορι και προσπαθω μονο τον Χειμωνα . Δεν μπορεις αν αφομοιώσεις τόσο ευκολα πλεον με αποτελεσμα να κάνεις διπλή δουλεια. Εγώ τουλάχιστον. Φυσικά φανταζομαι οτι το μεταπτυχιακο(αν και τα εχω παρει σχεδον ολα στο αντικειμενο που με ενδιαφερει) ή το διδακτορικό δεν συγκρίνεται αλλά ακόμα και ετσι εγώ εχω ζοριστεί αρκετα. Να σημειωσω οτι εγω μπορουσα μονο εξ αποστασεως και για αυτό κάνω κατι τετοιο.litsakos έγραψε:mariketi μου περιγραφεις μια τυπικη σου μερα?Με παιδια και δουλεια στο σπιτι ΚΑΙ σπουδες? Ειμαι περιεργη να δω πως μονο με την συμπαρασταση του συζυγου βγαινει το πραγμα.
εγω ρε γμτ ουτε υπολογιστη δεν ειχα ανοιξει οταν ηταν μωρο ο γιος μου Αφου ποσες φορες εχω σκεφτει παλι καλα που δεν εκανα παιδι οσο ημουν φοιτητρια αλλιως ουτε το πρωτο πτυχιο δεν θα ειχα παρει.
Ειναι λιγο αμφιλεγομενο . Συν οτι καποια προπτυχιακα ειναι καθαρα για δικη σου μορφωση ή αν δουλευεις στο Δημοσιο να αναγνωριστει σαν πτυχιο. Δεν μπορεις να βρεις δουλεια με μερικα απο αυτα. Πολλα λεφτα για το τιποτα. Τουλαχιστον σε καποια προπτυχικα και τα χρονια επισης πολλα.zini έγραψε:να ρωτησω κατι; το πτυχιο του ανοιχτου πανεπηστιμιου εχει την ιδια βαρυτητα με πτυχειο ΑΕΙ;
ede έγραψε:Εγω τα τελευταια χρονια εχω βρει καποια προγραμματα 3μηνα 6μηνα και 12μηνα απο το καποδιστριακο. Λοιπον δεν θα πω οτι ειναι και διαδακτορικο αλλα εχει και το διαβασμα και τις εργασιες του και τα παντα. Εγώ δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου για τι δεν ειναι εδω. Λοιπον μονο οταν κοιμουνται και αυτο με πολυ ζορι και προσπαθω μονο τον Χειμωνα . Δεν μπορεις αν αφομοιώσεις τόσο ευκολα πλεον με αποτελεσμα να κάνεις διπλή δουλεια. Εγώ τουλάχιστον. Φυσικά φανταζομαι οτι το μεταπτυχιακο(αν και τα εχω παρει σχεδον ολα στο αντικειμενο που με ενδιαφερει) ή το διδακτορικό δεν συγκρίνεται αλλά ακόμα και ετσι εγώ εχω ζοριστεί αρκετα. Να σημειωσω οτι εγω μπορουσα μονο εξ αποστασεως και για αυτό κάνω κατι τετοιο.litsakos έγραψε:mariketi μου περιγραφεις μια τυπικη σου μερα?Με παιδια και δουλεια στο σπιτι ΚΑΙ σπουδες? Ειμαι περιεργη να δω πως μονο με την συμπαρασταση του συζυγου βγαινει το πραγμα.
εγω ρε γμτ ουτε υπολογιστη δεν ειχα ανοιξει οταν ηταν μωρο ο γιος μου Αφου ποσες φορες εχω σκεφτει παλι καλα που δεν εκανα παιδι οσο ημουν φοιτητρια αλλιως ουτε το πρωτο πτυχιο δεν θα ειχα παρει.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης