Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:40 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 αυτο με τα πτυχια ισχυει παντου? Σε μερικές προκηρυξεις εχω δει οτι τα δεχονται τα πτυχια του ΕΑΠ, αλλά σε άλλες όχι.

27Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:43 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ισχυει παντου αλλα βεβαια το πτυχιο πρεπει να ειναι αυτο ακριβως που ζηταει η προκηρυξη, οχι παραμφερες..

28Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:44 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:...Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
Φιλεναδα, ο αντρας μου που εχει γραφτει για ενα πτυχιο τωρα ισα που τα φερνει βολτα. Και δεν εχει δουλεια καθημερινη 8ωρη, τα παιδια του τα προσεχει άλλος (εγω) και ευτυχως που τα τρεχαματα για το σπιτι σε δημοσιες υπηρεσιες δεν απαιτουν πολυωρα ταξιδια. Ετσι και δουλευα κι εγω 8ωρο και δουλευε κι αυτος 8ωρο, οκ, τα παιδια τα κουτσοβολευαμε στις γιαγιαδες, αλλά δεν θα βλεπομασταν. Καθολου.

29Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:50 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
ede έγραψε:
litsakos έγραψε:mariketi μου περιγραφεις μια τυπικη σου μερα?Με παιδια και δουλεια στο σπιτι ΚΑΙ σπουδες? Ειμαι περιεργη να δω πως μονο με την συμπαρασταση του συζυγου βγαινει το πραγμα.

εγω ρε γμτ ουτε υπολογιστη δεν ειχα ανοιξει οταν ηταν μωρο ο γιος μουShocked Αφου ποσες φορες εχω σκεφτει παλι καλα που δεν εκανα παιδι οσο ημουν φοιτητρια αλλιως ουτε το πρωτο πτυχιο δεν θα ειχα παρει.
Εγω τα τελευταια χρονια εχω βρει καποια προγραμματα 3μηνα 6μηνα και 12μηνα απο το καποδιστριακο. Λοιπον δεν θα πω οτι ειναι και διαδακτορικο αλλα εχει και το διαβασμα και τις εργασιες του και τα παντα.  Εγώ δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου για τι δεν ειναι εδω. Λοιπον μονο οταν κοιμουνται και αυτο με πολυ ζορι και προσπαθω μονο τον Χειμωνα . Δεν μπορεις αν αφομοιώσεις τόσο ευκολα πλεον με αποτελεσμα να κάνεις διπλή δουλεια. Εγώ τουλάχιστον. Φυσικά φανταζομαι οτι το μεταπτυχιακο(αν και τα εχω παρει σχεδον ολα στο αντικειμενο που με ενδιαφερει)  ή  το διδακτορικό δεν συγκρίνεται αλλά ακόμα και ετσι εγώ εχω ζοριστεί αρκετα. Να σημειωσω οτι εγω μπορουσα μονο εξ αποστασεως και για αυτό κάνω κατι τετοιο.

Ετσι ναι. Με συγκεκριμενες προϋποθεσεις γινεται. Παρακολουθηση πρωινη ,διαλεξεις, εργασιες,ωρες στην βιβλιοθηκη ,χωρις βοηθεια ΚΑΙ με μικρα παιδια...ειλικρινα δεν το εχω δει να γινεται.

Θυμαμαι οταν πηγα να γραφτω μετα τις κατατακτηριες και με ειδαν στην γραμματεια εγκυο μου τον ειπαν κ εκει...κατι τυπου "που πας ρε Καραμητρο?".

Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
ναιε γω δεν θα μπορουσα αλλιως. και τον Χειμωνα μονο που τα παιδια κοιμουνται νωρις. Γιατι τωρα.......ουτε για αστειο. Εγω δεν μπορω να τα καταφερω. επισης 2 εργασιες τις εχω δωσει εξω μια φοραEmbarassed Embarassed Embarassed 

30Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:51 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:...Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
Φιλεναδα, ο αντρας μου που εχει γραφτει για ενα πτυχιο τωρα ισα που τα φερνει βολτα. Και δεν εχει δουλεια καθημερινη 8ωρη, τα παιδια του τα προσεχει άλλος (εγω) και ευτυχως που τα τρεχαματα για το σπιτι σε δημοσιες υπηρεσιες δεν απαιτουν πολυωρα ταξιδια. Ετσι και δουλευα κι εγω 8ωρο και δουλευε κι αυτος 8ωρο, οκ, τα παιδια τα κουτσοβολευαμε στις γιαγιαδες, αλλά δεν θα βλεπομασταν. Καθολου.

ε ας μην τον βλεπωRazz  16 χρονια στην μαπα τον τρωω, θα κανει καλο κ στην σχεση μας Cool 
Με τα παιδια τι θα κανω και με την ##$%%Μπολονια που δεν με αφηνουν να παω σε αλλο γνωστικο αντικειμενο.

31Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:58 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:ε ας μην τον βλεπωRazz  16 χρονια στην μαπα τον τρωω, θα κανει καλο κ στην σχεση μας Cool 
Με τα  παιδια τι θα κανω και με την ##$%%Μπολονια που δεν με αφηνουν να παω σε αλλο γνωστικο αντικειμενο.
Τα παιδια φερτα εδω, να γνωριστουν κιολας, να μην τους ερθει αποτομο το προξενιο.
Να κανεις και παρεα με τον αντρα μου αφου θα ειστε φοιτητουδια και τα δυο σας, θα εχετε κοινα θεματα συζητησης Razz 

32Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 2:02 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
litsakos έγραψε:
ede έγραψε:
litsakos έγραψε:mariketi μου περιγραφεις μια τυπικη σου μερα?Με παιδια και δουλεια στο σπιτι ΚΑΙ σπουδες? Ειμαι περιεργη να δω πως μονο με την συμπαρασταση του συζυγου βγαινει το πραγμα.

εγω ρε γμτ ουτε υπολογιστη δεν ειχα ανοιξει οταν ηταν μωρο ο γιος μουShocked Αφου ποσες φορες εχω σκεφτει παλι καλα που δεν εκανα παιδι οσο ημουν φοιτητρια αλλιως ουτε το πρωτο πτυχιο δεν θα ειχα παρει.
Εγω τα τελευταια χρονια εχω βρει καποια προγραμματα 3μηνα 6μηνα και 12μηνα απο το καποδιστριακο. Λοιπον δεν θα πω οτι ειναι και διαδακτορικο αλλα εχει και το διαβασμα και τις εργασιες του και τα παντα.  Εγώ δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου για τι δεν ειναι εδω. Λοιπον μονο οταν κοιμουνται και αυτο με πολυ ζορι και προσπαθω μονο τον Χειμωνα . Δεν μπορεις αν αφομοιώσεις τόσο ευκολα πλεον με αποτελεσμα να κάνεις διπλή δουλεια. Εγώ τουλάχιστον. Φυσικά φανταζομαι οτι το μεταπτυχιακο(αν και τα εχω παρει σχεδον ολα στο αντικειμενο που με ενδιαφερει)  ή  το διδακτορικό δεν συγκρίνεται αλλά ακόμα και ετσι εγώ εχω ζοριστεί αρκετα. Να σημειωσω οτι εγω μπορουσα μονο εξ αποστασεως και για αυτό κάνω κατι τετοιο.

Ετσι ναι. Με συγκεκριμενες προϋποθεσεις γινεται. Παρακολουθηση πρωινη ,διαλεξεις, εργασιες,ωρες στην βιβλιοθηκη ,χωρις βοηθεια ΚΑΙ με μικρα παιδια...ειλικρινα δεν το εχω δει να γινεται.

Θυμαμαι οταν πηγα να γραφτω μετα τις κατατακτηριες και με ειδαν στην γραμματεια εγκυο μου τον ειπαν κ εκει...κατι τυπου "που πας ρε Καραμητρο?".

Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
ναιε γω δεν θα μπορουσα αλλιως. και τον Χειμωνα μονο που τα παιδια κοιμουνται νωρις. Γιατι τωρα.......ουτε για αστειο. Εγω δεν μπορω να τα καταφερω. επισης 2 εργασιες τις εχω δωσει εξω μια φοραEmbarassed Embarassed Embarassed 

ετσι ακριβως.τον χειμωνα κοιμουνται στις 8 και εχω καταφερει να αρχισω το διαβασμα παλι για την δουλεια μου, κ παλι με το κεφαλι κουδουνι, διαβαζεις 3 κ 4 φορες μια γραμμη....δεν ξερω, ειναι κ τα γεραματα που με βρηκανVery Happy 

33Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 2:08 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα, τωρα το συζηταμε κιολας? Γινεται να διαβασεις ή να συγκεντρωθεις σε κάτι με τα παιδια να γυροφερνουν? Χεστες τις δουλειες του σπιτιου, και μονο που εχεις 2-3-4 κουτσουβελα να θελουν νερο-φαι-τσισα-μαμα με χτυπησε-μαμα πού ειναι το αρκουδακι μου-μαμα κατι θελω-μαμα το ενα-μαμα το άλλο, φτανει. Δεν μπορεις να συγκεντρωθεις σε κατι - εγω μονο τα βραδυα εκανα σοβαρη δουλεια, ολη την υπολοιπη μερα μπορει να καθομουν στον υπολογιστη αλλα εκανα πασαλειμματα, μια λεξη εγραφα εδω, μια λέξη εκει, για να τα σβησω ολα το βραδυ και να ξεκινησω απο την αρχη.

34Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 2:12 pm

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εξαρταται  κοριτσια  απο πολλους παραγοντες, πχ εγω εκανα μεταπτυχιακο και διδακτορικο δουλευοντας παραλληλα αλλα χωρις παιδια, αν ειχα παιδια θα τα εβλεπα ελαχιστα το βραδυ κια φυσικα η κουραση θα ηταν ανυποφορη, ΑΛΛΑ δεν το βρισκω τοσο δυσκολο να κανει καποιος διδακτορικο και να εχει παιδια, χωρις να δουλευει, γιατι οσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ενα διδακτ. εχεις το φοβερο προνομιο να σηκωνεις το τηλ. το πρωι και να λες κ.ταδε σημερα δε θα ερθω, θα ερθω αργοτερα, θα ερθω το απογευμα, θα λειψω  3 ημερες κτλ και σου δινει απιστευτη ευκολια κινησεων

35Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 2:14 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:εξαρταται  κοριτσια  απο πολλους παραγοντες, πχ εγω εκανα μεταπτυχιακο και διδακτορικο δουλευοντας παραλληλα αλλα χωρις παιδια, αν ειχα παιδια θα τα εβλεπα ελαχιστα το βραδυ κια φυσικα η κουραση θα ηταν ανυποφορη, ΑΛΛΑ δεν το βρισκω τοσο δυσκολο να κανει καποιος διδακτορικο και να εχει παιδια, χωρις να δουλευει, γιατι οσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ενα διδακτ. εχεις το φοβερο προνομιο να σηκωνεις το τηλ. το πρωι και να λες κ.ταδε σημερα δε θα ερθω, θα ερθω αργοτερα, θα ερθω το απογευμα, θα λειψω  3 ημερες κτλ και σου δινει απιστευτη ευκολια κινησεων
Σωστο κι αυτο, αλλά εξαρταται παντα απο το διδακτορικο που κανεις και απο τον καθηγητη.

36Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 2:20 pm

iouliana

iouliana
Nena έγραψε:
iouliana έγραψε:εξαρταται  κοριτσια  απο πολλους παραγοντες, πχ εγω εκανα μεταπτυχιακο και διδακτορικο δουλευοντας παραλληλα αλλα χωρις παιδια, αν ειχα παιδια θα τα εβλεπα ελαχιστα το βραδυ κια φυσικα η κουραση θα ηταν ανυποφορη, ΑΛΛΑ δεν το βρισκω τοσο δυσκολο να κανει καποιος διδακτορικο και να εχει παιδια, χωρις να δουλευει, γιατι οσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ενα διδακτ. εχεις το φοβερο προνομιο να σηκωνεις το τηλ. το πρωι και να λες κ.ταδε σημερα δε θα ερθω, θα ερθω αργοτερα, θα ερθω το απογευμα, θα λειψω  3 ημερες κτλ και σου δινει απιστευτη ευκολια κινησεων
Σωστο κι αυτο, αλλά εξαρταται παντα απο το διδακτορικο που κανεις και απο τον καθηγητη.

ναι αλλα και παλι μπορεις να το πεις πιο ευκολα απο την <κανονικη> δουλεια που για να λειψεις λιγο θελει ολοκληρη διαδικασια με αδειες κτλ, καταλαβαινεις τι θελω να πω

37Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 2:34 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα τα παντα δυσκολευουν ασυλληπτα μετα την αποκτηση των παιδιων...δουλεια και σπουδες vs παιδια και σπουδες, επειδη εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, 1-0, δηλ ευκολοτερα τα πραγματα με τη δουλεια χωρις παιδιαVery Happy  Τωρα οταν παρουμε την τριαδα δουλεια-σπουδες-παιδια εκει να δειτεShocked Shocked Shocked  εγω παντως το κανω γιατι μου αρεσει να δοκιμαζω τον εαυτο μουWink 

38Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 6:14 am

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω, στη σχολη παρακολουθω μονο εργαστηρια, θεωριες αποκλειονται εκ των πραγματων. Ριχνω διαβασμα στην εξεταστικη αλλα επειδη το αντικειμενο ειναι παρεμφερες του πτυχιου που εχω ηδη τα καταφερνω με λιγοτερο κοπο. Κανω και μεταφρασεις απο το σπιτι οταν κοιμουνται τα παιδια. Δεν ειναι καθολου ευκολο αλλα δεν ειναι και αδυνατο. Και επειδη απο τη φυση μου ειμαι πεισματαρα ο,τι βαζω στοχο το πετυχαινω οσο δυσκολο κι αν ειναι.

39Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 6:27 am

Γ_

Γ_
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τελειο θεμα!! Σκεφτομαι κι γω για οικογενεια(γαμο),αλλα με κραταει πισω η σχολη.. Sad Συνεπως και η μανα μου που βγαζει φλουμπες στην ιδεα της οικογενειας συγχρονως με σχολη! :Ρ

40Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 6:32 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariketi εχεις 3 και πας για τεταρτο παιδακι??? αυτο πιστευω και γω ειναι ποσο πεισμα εχουμε ..οκ θελει και κοπο και δυνατοτητες..αλλα το βασικο ειναι το πεισμα..

41Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 6:52 am

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι love4 για τεταρτο δεν παω, το μικρο ειναι 3 μηνων.Χαιρομαι που βλεπω οτι εχουν κι αλλες πεισμα σαν το δικο μου. Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να βλεπουν το πεισμα των μαμαδων τους να παιρνουν καλα παραδειγματα.

42Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 7:01 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
keep going Κοριτσια Smile 
mariketi εσενα ειναι παρτ ταιμ το μαστερ σου?
Κανω ερευνα αγορας για μεταπτυχιακα Very Happy  Τα δυο της σχολης μου δυστυχως ειναι φουλ ταιμ, απο το πρωι μεχρι τις 6 περιπου το απογευμα.

43Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 7:30 am

MariaIoanna

MariaIoanna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας,

κι εγώ εργάζομαι, κάνω μεταπτυχιακό (ΕΑΠ) και είμαι έγκυος στο 3ο μας παιδάκι. Τα καταφέρνω χάρη στη βοηθεια του άντρα μου και των γονιών μου. Συνήθως διαβάζω τα βράδια.

44Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 12:26 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο πιστευω και γω, οτι δινουμε πολυ καλο μηνυμα στα παιδακια μας που μας βλεπουν να καταφερνουμε τοσα πολλα...

45Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Ιουλ 30, 2013 1:05 pm

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω κοριτσια ειμαι στο μαθηματικο των ιωαννινων μενω μυτιληνη και στις εξεταστικες περνω την κορη μου και παμε γιαννενα ευτυχως μενει ο αδερφος μου εκει και εχω σπιτι οταν εμεινα εγκυος τελειωνα το πρωτο ετος σε 2 χρονια υπολογιζω να τελειωσω

46Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 12:10 am

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωραίο θεματάκι! Το γιο μου τον εκανα φοιτητρια στο μαθηματικό, την κόρη φοιτητρια στο μεταπτυχιακό και.. στο διδακτορικό θα κάνω άλλο ένα Smile 
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που εχουν πείσμα και θεληση και καταφερνουν να τα συνδυασουν όλα. Δυσκολα το ξερω, αλλα η ικανοποιηση είναι τεράστια! Καλό κουράγιο σε όλες μας!!

47Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 1:40 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω εγκυμονουσα εργαζομενη κ παραλληλα κανοντας μεταπτυχιακο. ορκιστηκα στον 9ο μηνα. Τωρα αρχισα το τρεξιμο με το διδακτορικο μου. Θα το αφιερωσω στη κορη μου, μιας κ οταν ορκιστω θα ειναι τριων οπότε θα πάμε μαζι στην ορκομωσια κ θα το παραλαβει η ίδια!Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 215994 Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 215994 Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 215994 

48Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 2:42 am

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ κοριτσια...ποναει πολυ αυτο το θεμα...Σε κανα 2μηνο-3μηνο φευγω και γω για Γερμανια και σκεφτομαι να κανω διδακτορικο..Βασικα μου αρεσει πολυ η ερευνα, αλλα σκεφτομαι ολη την ωρα πως θα θελα να κανω και ενα παιδακι σε 1-2 χρονια...Σιγουρα δεν ξερεις πως στα φερνει η ζωη και ποτε θα ερθει το παιδι, αλλα σκεφτομαι...Θα την παλευω με το παιδι? Κ αντε, οταν θα φευγεις απο το σπιτι και θα εισαι στο πανεπιστημιο, θα την παλευεις...Οταν θα πρεπει να γραψεις την εργασια σου, θα την παλευεις; (Γτ μεταξυ μας...τα πειραματα, πειραματα ειναι και οσο και να σε δυσκολευει η διαδικασια, ξερεις πως οταν γυρισεις σπιτι, δν θα ασχοληθεις με αυτα..Αλλα η φαση που καταγραφεις τη μελετη σου ειναι αλλο πραγμα...θελει ησυχια...)Τι να κανω ρε κοριτσια-μαμαδες-εργαζομενες-με μεταπτυχιακο-διδακτορικο?

49Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 3:32 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stalicha θα την παλευεις, θα την παλευειςWink  ολα μια ιδεα ειναι, εχω ολες τις ιδιοτητες που ανεφερες και την παλευω μια χαρα ...αλλα βεβαια εχω και μια αλλη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...εχω συζυγο με κατανοηση και τεραστια υποστηριξη σε ολα...οποτε ναι αν εχεις ενα τετοιο συντροφο ολα θα τα κανεις...αν δεν εχεις..χμμ, ουτε τη σκετη νοικοκυρα δε θα μπορεις..Rolling Eyes 

50Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 2 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 3:39 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά να μένετε εγκυούλες όταν είστε φοιτήτριες αλλά εγώ θέτω και το εύλογο ερώτημα ποιος θα τα κρατάει τα παιδάκια όταν εσείς θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακά και διδακτορικά και όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα πάνω στην έρευνα και σε άλλα επιστημονικά πεδία ; Εγώ ούτε το είχα διανοηθεί να κάνω παιδί όσο θα ήμουν φοιτήτρια από την στιγμή που δεν είχα καμία βοήθεια.Απλά αναρωτιέμαι πως θα το κάνετε ή πως το κάνατε αυτό διότι για να λέμε και την αλήθεια δεν κάνεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό με το μωρό στην αγκαλιά.Κάποιος πρέπει να το προσέχει έστω κάποιες ώρες την ημέρα.Εδώ σας θέλω,καλά είναι να κρατάει μια γυναίκα την εγκυμοσύνη της αλλά πρέπει να συντρέχουν κάποιες προϋποθέσεις νομίζω ή κάνω λάθος ; Καλύτερα για όποια δεν έχει αυτές τις προϋποθέσεις να επικεντρωθεί στις σπουδές της και μετά υπάρχει χρόνος και χώρος για παιδιά.Επιλογή είναι να κάνει ή να μην κάνει παιδί το ζευγάρι όταν θα έχει ακαδημαϊκές βλέψεις για πτυχία κλπ είτε το βασικό είτε το μεταπτυχιακό είτε το διδακτορικό είτε οτιδήποτε.Αν δεν συντρέχουν αυτές οι προϋποθέσεις καλύτερα να μην το κάνει όσο θα είναι φοιτήτρια παντός είδους (πτυχία,μεταπτυχιακά κ.α.) .Καλά είναι τα παιδιά αλλά τα παιδιά έχουν κούραση που όσο και γλυκιά να είναι δεν παύει να είναι κούραση ειδικά όταν βάζει κάποια σε προτεραιότητα τις σπουδές της και ίσως και το επάγγελμα της .Όλα μαζί δεν συνυπάρχουν εκτός αν έχετε βοήθεια και αναφέρομαι σε βοήθεια από το σπίτι ή αν ο άντρας σας είναι εφοπλιστής και σας έχει δέκα νταντάδες λέμε τώρα την ημέρα για να μεγαλώνουν τα παιδιά.Ακόμα και αυτές της τηλεόρασης που υπερήφανα καυχιόνται για τα παιδιά τους, ακόμα και πολλές εγχώριες ή ξένες τραγουδίστριες και γενικά γυναίκες της ShowBiz που μας βάζουν στη μούρη τα παιδάκια τους για διαφήμιση περισσότερο παρά για οτιδήποτε άλλο,σκεφτείτε πόσες νταντάδες υπάρχουν από πίσω για να τα μεγαλώνουν.Καμία δεν τα μεγαλώνει μόνη της.Το επεκτείνω και στη ShowBiz μαζί και με τις σπουδές γιατί υπάρχουν ομοιότητες.Όλες κάνουν τις έξυπνες με βοήθεια άλλων.Πρέπει να έχει λοιπόν τελειώσει κάποια τις σπουδές της ή να έχει κατασταλάξει στην επαγγελματική της πορεία και προσανατολισμό για να φέρνει στο κόσμο ένα παιδί και για να χαίρεται και η ίδια τη χαρά της μητρότητας αλλά και της πατρότητας ο άντρας της.Ξέρω κόσμο ,ακόμα και στη πολυκατοικία μου που δεν βλέπουν τα παιδιά τους επειδή εργάζονται όλη μέρα ,ξέρω φοιτήτριες που έχουν παιδί και οι μισές τα έχουν παρατήσει και οι άλλες μισές είναι στα πρόθυρα του τρελοκομείου.Για αυτό σύνεση χρειάζεται σε όλες μας τις επιλογές.Σύνεση και πολύ σκέψη σε ότι κάνουμε,δεν είναι απλά τα θέματα αυτά και ούτε επειδή η μία το κάνει,σημαίνει ότι και η άλλη μπορεί να το κάνει ακόμα και αν το θέλει.Τα μωρά δεν είναι κούκλες,είναι άνθρωποι που θέλουν να ζουν με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις