26 Απ: Μαμα-φοιτητρια Δευ Ιουλ 29, 2013 1:40 pm
Nena
Πρωταγωνιστής!!
love4 αυτο με τα πτυχια ισχυει παντου? Σε μερικές προκηρυξεις εχω δει οτι τα δεχονται τα πτυχια του ΕΑΠ, αλλά σε άλλες όχι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Φιλεναδα, ο αντρας μου που εχει γραφτει για ενα πτυχιο τωρα ισα που τα φερνει βολτα. Και δεν εχει δουλεια καθημερινη 8ωρη, τα παιδια του τα προσεχει άλλος (εγω) και ευτυχως που τα τρεχαματα για το σπιτι σε δημοσιες υπηρεσιες δεν απαιτουν πολυωρα ταξιδια. Ετσι και δουλευα κι εγω 8ωρο και δουλευε κι αυτος 8ωρο, οκ, τα παιδια τα κουτσοβολευαμε στις γιαγιαδες, αλλά δεν θα βλεπομασταν. Καθολου.litsakos έγραψε:...Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
ναιε γω δεν θα μπορουσα αλλιως. και τον Χειμωνα μονο που τα παιδια κοιμουνται νωρις. Γιατι τωρα.......ουτε για αστειο. Εγω δεν μπορω να τα καταφερω. επισης 2 εργασιες τις εχω δωσει εξω μια φοραlitsakos έγραψε:ede έγραψε:Εγω τα τελευταια χρονια εχω βρει καποια προγραμματα 3μηνα 6μηνα και 12μηνα απο το καποδιστριακο. Λοιπον δεν θα πω οτι ειναι και διαδακτορικο αλλα εχει και το διαβασμα και τις εργασιες του και τα παντα. Εγώ δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου για τι δεν ειναι εδω. Λοιπον μονο οταν κοιμουνται και αυτο με πολυ ζορι και προσπαθω μονο τον Χειμωνα . Δεν μπορεις αν αφομοιώσεις τόσο ευκολα πλεον με αποτελεσμα να κάνεις διπλή δουλεια. Εγώ τουλάχιστον. Φυσικά φανταζομαι οτι το μεταπτυχιακο(αν και τα εχω παρει σχεδον ολα στο αντικειμενο που με ενδιαφερει) ή το διδακτορικό δεν συγκρίνεται αλλά ακόμα και ετσι εγώ εχω ζοριστεί αρκετα. Να σημειωσω οτι εγω μπορουσα μονο εξ αποστασεως και για αυτό κάνω κατι τετοιο.litsakos έγραψε:mariketi μου περιγραφεις μια τυπικη σου μερα?Με παιδια και δουλεια στο σπιτι ΚΑΙ σπουδες? Ειμαι περιεργη να δω πως μονο με την συμπαρασταση του συζυγου βγαινει το πραγμα.
εγω ρε γμτ ουτε υπολογιστη δεν ειχα ανοιξει οταν ηταν μωρο ο γιος μου Αφου ποσες φορες εχω σκεφτει παλι καλα που δεν εκανα παιδι οσο ημουν φοιτητρια αλλιως ουτε το πρωτο πτυχιο δεν θα ειχα παρει.
Ετσι ναι. Με συγκεκριμενες προϋποθεσεις γινεται. Παρακολουθηση πρωινη ,διαλεξεις, εργασιες,ωρες στην βιβλιοθηκη ,χωρις βοηθεια ΚΑΙ με μικρα παιδια...ειλικρινα δεν το εχω δει να γινεται.
Θυμαμαι οταν πηγα να γραφτω μετα τις κατατακτηριες και με ειδαν στην γραμματεια εγκυο μου τον ειπαν κ εκει...κατι τυπου "που πας ρε Καραμητρο?".
Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
Nena έγραψε:Φιλεναδα, ο αντρας μου που εχει γραφτει για ενα πτυχιο τωρα ισα που τα φερνει βολτα. Και δεν εχει δουλεια καθημερινη 8ωρη, τα παιδια του τα προσεχει άλλος (εγω) και ευτυχως που τα τρεχαματα για το σπιτι σε δημοσιες υπηρεσιες δεν απαιτουν πολυωρα ταξιδια. Ετσι και δουλευα κι εγω 8ωρο και δουλευε κι αυτος 8ωρο, οκ, τα παιδια τα κουτσοβολευαμε στις γιαγιαδες, αλλά δεν θα βλεπομασταν. Καθολου.litsakos έγραψε:...Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
Τα παιδια φερτα εδω, να γνωριστουν κιολας, να μην τους ερθει αποτομο το προξενιο.litsakos έγραψε:ε ας μην τον βλεπω 16 χρονια στην μαπα τον τρωω, θα κανει καλο κ στην σχεση μας
Με τα παιδια τι θα κανω και με την ##$%%Μπολονια που δεν με αφηνουν να παω σε αλλο γνωστικο αντικειμενο.
ede έγραψε:ναιε γω δεν θα μπορουσα αλλιως. και τον Χειμωνα μονο που τα παιδια κοιμουνται νωρις. Γιατι τωρα.......ουτε για αστειο. Εγω δεν μπορω να τα καταφερω. επισης 2 εργασιες τις εχω δωσει εξω μια φοραlitsakos έγραψε:ede έγραψε:Εγω τα τελευταια χρονια εχω βρει καποια προγραμματα 3μηνα 6μηνα και 12μηνα απο το καποδιστριακο. Λοιπον δεν θα πω οτι ειναι και διαδακτορικο αλλα εχει και το διαβασμα και τις εργασιες του και τα παντα. Εγώ δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου για τι δεν ειναι εδω. Λοιπον μονο οταν κοιμουνται και αυτο με πολυ ζορι και προσπαθω μονο τον Χειμωνα . Δεν μπορεις αν αφομοιώσεις τόσο ευκολα πλεον με αποτελεσμα να κάνεις διπλή δουλεια. Εγώ τουλάχιστον. Φυσικά φανταζομαι οτι το μεταπτυχιακο(αν και τα εχω παρει σχεδον ολα στο αντικειμενο που με ενδιαφερει) ή το διδακτορικό δεν συγκρίνεται αλλά ακόμα και ετσι εγώ εχω ζοριστεί αρκετα. Να σημειωσω οτι εγω μπορουσα μονο εξ αποστασεως και για αυτό κάνω κατι τετοιο.litsakos έγραψε:mariketi μου περιγραφεις μια τυπικη σου μερα?Με παιδια και δουλεια στο σπιτι ΚΑΙ σπουδες? Ειμαι περιεργη να δω πως μονο με την συμπαρασταση του συζυγου βγαινει το πραγμα.
εγω ρε γμτ ουτε υπολογιστη δεν ειχα ανοιξει οταν ηταν μωρο ο γιος μου Αφου ποσες φορες εχω σκεφτει παλι καλα που δεν εκανα παιδι οσο ημουν φοιτητρια αλλιως ουτε το πρωτο πτυχιο δεν θα ειχα παρει.
Ετσι ναι. Με συγκεκριμενες προϋποθεσεις γινεται. Παρακολουθηση πρωινη ,διαλεξεις, εργασιες,ωρες στην βιβλιοθηκη ,χωρις βοηθεια ΚΑΙ με μικρα παιδια...ειλικρινα δεν το εχω δει να γινεται.
Θυμαμαι οταν πηγα να γραφτω μετα τις κατατακτηριες και με ειδαν στην γραμματεια εγκυο μου τον ειπαν κ εκει...κατι τυπου "που πας ρε Καραμητρο?".
Τωρα που ξεπεταχτηκαν τα παιδια μου και τα πρωινα θα ειναι στο νηπιο το ενα κ στον παιδικο το αλλο νομιζω θα το καταφερνα χωρις να δουλευω βεβαια.
Σωστο κι αυτο, αλλά εξαρταται παντα απο το διδακτορικο που κανεις και απο τον καθηγητη.iouliana έγραψε:εξαρταται κοριτσια απο πολλους παραγοντες, πχ εγω εκανα μεταπτυχιακο και διδακτορικο δουλευοντας παραλληλα αλλα χωρις παιδια, αν ειχα παιδια θα τα εβλεπα ελαχιστα το βραδυ κια φυσικα η κουραση θα ηταν ανυποφορη, ΑΛΛΑ δεν το βρισκω τοσο δυσκολο να κανει καποιος διδακτορικο και να εχει παιδια, χωρις να δουλευει, γιατι οσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ενα διδακτ. εχεις το φοβερο προνομιο να σηκωνεις το τηλ. το πρωι και να λες κ.ταδε σημερα δε θα ερθω, θα ερθω αργοτερα, θα ερθω το απογευμα, θα λειψω 3 ημερες κτλ και σου δινει απιστευτη ευκολια κινησεων
Nena έγραψε:Σωστο κι αυτο, αλλά εξαρταται παντα απο το διδακτορικο που κανεις και απο τον καθηγητη.iouliana έγραψε:εξαρταται κοριτσια απο πολλους παραγοντες, πχ εγω εκανα μεταπτυχιακο και διδακτορικο δουλευοντας παραλληλα αλλα χωρις παιδια, αν ειχα παιδια θα τα εβλεπα ελαχιστα το βραδυ κια φυσικα η κουραση θα ηταν ανυποφορη, ΑΛΛΑ δεν το βρισκω τοσο δυσκολο να κανει καποιος διδακτορικο και να εχει παιδια, χωρις να δουλευει, γιατι οσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ενα διδακτ. εχεις το φοβερο προνομιο να σηκωνεις το τηλ. το πρωι και να λες κ.ταδε σημερα δε θα ερθω, θα ερθω αργοτερα, θα ερθω το απογευμα, θα λειψω 3 ημερες κτλ και σου δινει απιστευτη ευκολια κινησεων
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης