Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
372 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 372 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 3:40 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
love4 έγραψε:Stalicha θα την παλευεις, θα την παλευειςWink  ολα μια ιδεα ειναι, εχω ολες τις ιδιοτητες που ανεφερες και την παλευω μια χαρα ...αλλα βεβαια εχω και μια αλλη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...εχω συζυγο με κατανοηση και τεραστια υποστηριξη σε ολα...οποτε ναι αν εχεις ενα τετοιο συντροφο ολα θα τα κανεις...αν δεν εχεις..χμμ, ουτε τη σκετη νοικοκυρα  δε θα μπορεις..Rolling Eyes 

Η πιό σωστή κουβέντα .Ο σύντροφος παίζει τεράστιο ρόλο.

52Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 3:58 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα συμφωνησω σε πολλα μαζι σου σονια αλλα και σε αλλα θα διαφωνησω..
1) προφανως χρειαζονται καποιες "ικανοτητες" απο τις μαμαδες τις οποιες φυσικα και δεν τις διαθετουν ολες οι μαμαδες
2) οταν καποια μαμα κανει σπουδες και δεν δουλευει τα πραγματα ειναι σχετικα απλα..απασχολειται με τις σπουδες τις ωρες που διαφορετικα θα εργαζοταν
3) κατα τη γνωμη μου παντα σιγουρα οταν κανεις οικογενεια και θελεις να εχει επαφη με τα παιδια σου "τρεναρεις" λιγο καριερα και λεφτα...δηλ παιρνεις αποφασεις που δε "βλαπτουν "¨τα παιδια...παλι για μενα θα πω...θα μπορουσα να δουλευω σε πολυ καλες θεσεις στο εξωτερικο..ομως ειναι κατι το οποιο επιλεγω να μην κανω αφου προτιστως κοιταω την ομαλη λειτουργια της οικογενειεας μου...αντι αυτου εργαζομαι σε πιο "συμβατικες" εργασιες ωστε να εξασφαλιζω χρονο για τα παιδακια μου. Με λιγα λογια κανω συμβιβασμους αλλα δεν αφηνομαι και δεν παραιτουμαι απο τον επαγγελματικο στιβο. Θελει πολυ κοπο ακομη και αυτο που κανω..γι αυτο πιο πανω μιλησα για "ικανοτητες" αλλα και πεισμα
4) Ακομη και τα λεφτα ολου του κοσμου να ειχα ντανταδες μεσα στο σπιτι μου παραλληλα με μενα δε θα εβαζα..καποια γυναικα να καθαριζει το σπιτι οκ αλλα ντανταδες ολη μερα ποτε...θελω να ειμαστε μεσα στοσπιτι "αυστηρα οικογενειακα"Wink 
5) Και για να τελειωσω (επιτελους!) ολα λειτουργουν πολυ αρμονικοτερα οταν μαμα καιμπαμπας ασχολουνται εξισου ενεργα..μην υποβιβαζουμε το ρολο του πατερα, τον οποιο οι ιδιοι οι αντρες τον υποβιβαζουν συχνα γιατι ετσι τους βολευει...οκ θα δουλεψει ο συζυγος αλλα και αυτος με τη σειρα του θα κανει τις επαγγελματικες υποχωρησεις του οταν η συζυγος του εχει εξισου σημαντικο επαγγελματικο "μελλον"

53Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 4:06 am

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Soniamyk έγραψε:Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά να μένετε εγκυούλες όταν είστε φοιτήτριες αλλά εγώ θέτω και το εύλογο ερώτημα ποιος θα τα κρατάει τα παιδάκια όταν εσείς θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακά και διδακτορικά και όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα πάνω στην έρευνα και σε άλλα επιστημονικά πεδία ; Εγώ ούτε το είχα διανοηθεί να κάνω παιδί όσο θα ήμουν φοιτήτρια από την στιγμή που δεν είχα καμία βοήθεια.Απλά αναρωτιέμαι πως θα το κάνετε ή πως το κάνατε αυτό διότι για να λέμε και την αλήθεια δεν κάνεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό με το μωρό στην αγκαλιά.Κάποιος πρέπει να το προσέχει έστω κάποιες ώρες την ημέρα.Εδώ σας θέλω,καλά είναι να κρατάει μια γυναίκα την εγκυμοσύνη της αλλά πρέπει να συντρέχουν κάποιες προϋποθέσεις νομίζω ή κάνω λάθος ; Καλύτερα για όποια δεν έχει αυτές τις προϋποθέσεις να επικεντρωθεί στις σπουδές της και μετά υπάρχει χρόνος και χώρος για παιδιά.Επιλογή είναι να κάνει ή να μην κάνει παιδί το ζευγάρι όταν θα έχει ακαδημαϊκές βλέψεις για πτυχία κλπ είτε το βασικό είτε το μεταπτυχιακό είτε το διδακτορικό είτε οτιδήποτε.Αν δεν συντρέχουν αυτές οι προϋποθέσεις καλύτερα να μην το κάνει όσο θα είναι φοιτήτρια παντός είδους (πτυχία,μεταπτυχιακά κ.α.) .Καλά είναι τα παιδιά αλλά τα παιδιά έχουν κούραση που όσο και γλυκιά να είναι δεν παύει να είναι κούραση ειδικά όταν βάζει κάποια σε προτεραιότητα τις σπουδές της και ίσως και το επάγγελμα της .Όλα μαζί δεν συνυπάρχουν εκτός αν έχετε βοήθεια και αναφέρομαι σε βοήθεια από το σπίτι ή αν ο άντρας σας είναι εφοπλιστής και σας έχει δέκα νταντάδες λέμε τώρα την ημέρα για να μεγαλώνουν τα παιδιά.Ακόμα και αυτές της τηλεόρασης που υπερήφανα καυχιόνται για τα παιδιά τους, ακόμα και πολλές εγχώριες ή ξένες τραγουδίστριες και γενικά γυναίκες της ShowBiz που μας βάζουν στη μούρη τα παιδάκια τους για διαφήμιση περισσότερο παρά για οτιδήποτε άλλο,σκεφτείτε πόσες νταντάδες υπάρχουν από πίσω για να τα μεγαλώνουν.Καμία δεν τα μεγαλώνει μόνη της.Το επεκτείνω και στη ShowBiz μαζί και με τις σπουδές γιατί υπάρχουν ομοιότητες.Όλες κάνουν τις έξυπνες με βοήθεια άλλων.Πρέπει να έχει λοιπόν τελειώσει κάποια τις σπουδές της ή να έχει κατασταλάξει στην επαγγελματική της πορεία και προσανατολισμό για να φέρνει στο κόσμο ένα παιδί και για να χαίρεται και η ίδια τη χαρά της μητρότητας αλλά και της πατρότητας ο άντρας της.Ξέρω κόσμο ,ακόμα και στη πολυκατοικία μου που δεν βλέπουν τα παιδιά τους επειδή εργάζονται όλη μέρα ,ξέρω φοιτήτριες που έχουν παιδί και οι μισές τα έχουν παρατήσει και οι άλλες μισές είναι στα πρόθυρα του τρελοκομείου.Για αυτό σύνεση χρειάζεται σε όλες μας τις επιλογές.Σύνεση και πολύ σκέψη σε ότι κάνουμε,δεν είναι απλά τα θέματα αυτά και ούτε επειδή η μία το κάνει,σημαίνει ότι και η άλλη μπορεί να το κάνει ακόμα και αν το θέλει.Τα μωρά δεν είναι κούκλες,είναι άνθρωποι που θέλουν να ζουν με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.
Γεια σου. Θα σου απαντησω ενα ενα πανω σε αυτα που χω κανει μπολντ.1) Το παιδι το κρατουσε ο αντρας μου τα απογευματα που επρεπε να ειμαι στο μεταπτυχιακο. Αν δε μπορουσε ο αντρας μου λογω δουλειας, οι γονεις μου. 2) Καθως καθε πριπτωση ειναι ξεχωριστη, εγω σα Μαρια το πτυχιο μου το πηρα ναι με το μωρο στην αγκαλια. Διαβαζα τα βραδια που κοιμοταν. Και απλα κοιμομουν λιγοτερο εγω για να προλαβω. Τον αντεχα ομως τον λιγοτερο υπνο. Καποια αλλαη ισως δεν το αντεχει. 3)Μεταπτυχιακο το πρωτο ετος το βγαλα εγκυος. Ενα εξαμηνο μου μενει. Τη διπλωματική μου τη γραφω παλι τα βραδυα ενα δυωρακι οταν κοιμουνται τα παιδια. Μεσα στη μερα διαβαζω πάλι οταν κοιμούνται τα παιδια. Όσο για δουλειες σπιτιου αν αυτη ειναι η απορία σου, ειναι μοιρασμενες με το συζυγο. Οπως μπορει κ οπου μπορει καλύτερα ο καθενας μας. 4) Εισαι απολυτη οταν λες οτι πρεπει να εχεις τελειωσει με σπουδες για να χαρεις τη μητροτητα. Δε νιωθω λιγοτερο μανα ούτε νιωθω οτι απολαυσα λιγοτερο την εγκυμοσυνη μου επειδη παραλληλα σπουδαζω. Με αυτη τη λογική, δε θα επρεπε να δουλευει καμια γυναικα κ να αφηνει τα παιδια της πίσω να τα προσεχει ο πατερας η γιαγια ο παιδικός κτλ. Και τελος ναι θα συμφωνησω τα παιδια δεν ειναι κούκλες και αν για κατι ειμαι ευτυχισμένη είναι οτι εχω ζησει και απολαυσει στο επακρο καθε ξενυχτι καθε κλαμμα καθε γελιο του γιου μου, με όλη μου την καρδια και όλο μου το ειναι και εξακολουθώ να το κάνω...

54Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 4:09 am

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
love4 thanx..μου δινεις κουραγιο..Καλα..δεν θα σκεφτομουν καν για παιδι αν ο συντροφος μου δεν ηταν σε θεση να με στηριξει σε καθε τι γενικα...απλα ηθελα να ξερω πως το βλεπετε εσεις που κανετε διδακτορικο..
Soniamyk...δικιο εχεις σε οσα λες, αλλα απο οτι ειπα θα παω Γερμανια και το εχω ψαξει το θεμα..Εκει υπαρχουν παιδικοι σταθμοι που δεχονται απο βρεφακια τα παιδια...Οσο για το ωραριο ειναι σαν της δουλειας...Δλδ το πρωι πανεπιστημιο, το μεσημερι-απογευμα σπιτι...βεβαια σε ολα αυτα πρεπει να προσθεσεις οτι το ωραριο σου το φτιαχνεις εσυ...εχει και τα καλα του...εχει και τα κακα του..Υπαρχουν φορες που τα πειραματα θα πρεπει να μπουν-βγουν συγκεκριμενη μερα και θα πρεπει να εισαι πανεπιστημιο ο κοσμος να χαλασει...υπαρχουν ομως και οι φορες που μπορεις να τρεναρεις τις δουλειες σου...Προφανως και πριν κανεις ενα παιδι τα ζυγιαζεις τα πραγματα...δεν ειναι αντε μου ρθε και το κανα..

55Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τρι Σεπ 03, 2013 4:41 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια δεν διαφωνούμε πουθενά.Απλά ότι ισχύει για την μία μπορεί να μην ισχύει για την άλλη.Το να βλέπει κανείς διαφορετικά τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά είναι λογικό γιατί είμαστε άλλα άτομα με άλλα βιώματα ,από διαφορετικά σπίτια κλπ κλπ κλπ αλλά στα βασικά συμφωνούμε.Άρα αντικειμενικά συμφωνώ με τις απόψεις που έχετε.Απλά προσθέτω την άποψη για κάτι παραπάνω.Ας μη γελιόμαστε,χρειάζεται βοήθεια μια μαμά-φοιτήτρια εκτός και αν έχει από το σπίτι ,τον άντρα της ειδικά αν είναι πολύ πλούσιος αυτός ή η ίδια ή οι οικογένειες τους και βοηθούν.Δεν είναι απλά τα πράγματα και ξαναλέω ότι όσο και γλυκιά να είναι η κούραση στο μεγάλωμα ενός μωρού δεν παύει να είναι κούραση όταν έχεις να κάνεις άλλα χίλια δυο πράγματα.Συμφωνώ μαζί σας,δεν είμαι απέναντι σας .Και εγώ παιδιά έχω και μεγαλώνω.Κάτι ξέρω και εγώ και μορφωμένη είμαι και πανεπιστήμια τελείωσα και φίλες έχω και είχα που είχαν το νου τους στο κοκό περισσότερο απο τις σπουδές και τελικά έγραψα τι έγινε.Οι μισές τα παράτησαν, οι άλλες τρελοκομείο στο κατώφλι και οι υπόλοιπες όλα μαζί δηλαδή σχεδόν τα καταφέρνουν σε όλα με ημίμετρα. Μόνο μια φίλη μου που έκανε παιδί στο τέταρτο έτος στο πανεπιστήμιο περνάει ζωή και κότα γιατί παντρεύτηκε έναν λεφτά 30 χρόνια μεγαλύτερο της και έχει δέκα νταντάδες και μεγαλώνουν τα παιδιά της και η ίδια είναι και πολύ καλή οδοντίατρος. Αν ρωτήσετε για μένα τα έκανα ασφαλώς αργότερα ενσυνείδητα . Φεύγω γιατί πάω σε μια κηδεία .

56Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 6:39 am

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα παντως δεν μου την κραταει κανεις για να διαβασω προσπαθω και κλεβω ωρα τις ωρες που κοιμαται μεσημερι και βραδυ δεν εχω κανεναν κοντα μου και ετσι τα καταφερνω μονη μου οταν πηγαινω στα γιαννενα για να δωσω μαθηματα απο μυτιληνη που μενω αλλαζοντας 2 αεροπλανα την παιρνω μαζι μου εκει εχει σπιτι ο αδερφος μου και τηνεχει εκεινος τις ωρες που δινω και μπορει να πεταχτει και η μαμα μου απο τον πυργο σε δυο χρονια τελειωνω...

57Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 6:48 am

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΟΝΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΦΕΥΓΕ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΤΩΜΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 4 ΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

58Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 8:48 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουζουνακι έγραψε:ΣΟΝΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΦΕΥΓΕ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΤΩΜΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 4 ΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Έχεις δίκιο γιατί η βοήθεια για σένα σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι μένεις μακρυά από αστικό κέντρο είναι και η θέληση σου για να διαβάζεις και να περνάς μαθήματα στα εξάμηνα.Όμως πως διαβάζεις και πότε διαβάζεις ; Δεν έχεις καμία βοήθεια ; Τι να σου πω ; Μπράβο σου αλλά να ξέρεις ότι δεν τα καταφέρνουν όλες.Αν εσύ είσαι εξαίρεση σου αξίζουν συγχαρητήρια.

59Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 8:53 am

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
διαβαζω το μεσημερι που κοιμαται η μικρη και τη νυχτα που παλι κοιμαται η μικρη

60Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 8:55 am

Soniamyk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουζουνακι έγραψε:διαβαζω το μεσημερι που κοιμαται η μικρη και τη νυχτα που παλι κοιμαται η μικρη

Τυχερή είσαι που κοιμάται το μεσημέρι.Δεν κοιμούνται όλα τα παιδάκια τα μεσημέρια και τις δουλειές του σπιτιού πότε τις κάνεις ;

61Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 9:22 am

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοιμαται 2,5-3 ωρες τις δουλειες τις κανω το πρωι που ειναι παιδικο και το απογευμα οταν ειναι ξυπνια.το παιδακι σου και το σκυλακι σου οπως το μαθεις κανει λεει η λαικη παροιμια ετσι την εμαθα 4 μηνων την εβγαλα απο το δωματιο κοιμοταν 10 το βραδυ με 10 το πρωι 2,5 μηνων εκοψε το βραδυνο απο μονη της και ποτε δεν την κοιμισα ουτε την κουναγα την βαζω στην κουνια και φευγω καθεται λιγο γυρναει και μετα κοιμαται και πριν καθαρισει οταν ειχα δουλεια και ξυπναγε καθοταν αρκετη ωρα ξυπνια στο κρεβατι της ποτε δεν εκλαιγε να την βγαλω με περιμενε μεχρι να πηγαινα να τη βγαλω εγω.μονο τωρα που εχει καθαρισει και ξυπναει με φωναζει για να τη βαλω στο γιο-γιο

62Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 9:54 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Soniamyk έγραψε:Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά να μένετε εγκυούλες όταν είστε φοιτήτριες αλλά εγώ θέτω και το εύλογο ερώτημα ποιος θα τα κρατάει τα παιδάκια όταν εσείς θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακά και διδακτορικά και όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα πάνω στην έρευνα και σε άλλα επιστημονικά πεδία ; Εγώ ούτε το είχα διανοηθεί να κάνω παιδί όσο θα ήμουν φοιτήτρια από την στιγμή που δεν είχα καμία βοήθεια.Απλά αναρωτιέμαι πως θα το κάνετε ή πως το κάνατε αυτό διότι για να λέμε και την αλήθεια δεν κάνεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό με το μωρό στην αγκαλιά.Κάποιος πρέπει να το προσέχει έστω κάποιες ώρες την ημέρα.Εδώ σας θέλω,καλά είναι να κρατάει μια γυναίκα την εγκυμοσύνη της αλλά πρέπει να συντρέχουν κάποιες προϋποθέσεις νομίζω ή κάνω λάθος ; Καλύτερα για όποια δεν έχει αυτές τις προϋποθέσεις να επικεντρωθεί στις σπουδές της και μετά υπάρχει χρόνος και χώρος για παιδιά.Επιλογή είναι να κάνει ή να μην κάνει παιδί το ζευγάρι όταν θα έχει ακαδημαϊκές βλέψεις για πτυχία κλπ είτε το βασικό είτε το μεταπτυχιακό είτε το διδακτορικό είτε οτιδήποτε.Αν δεν συντρέχουν αυτές οι προϋποθέσεις καλύτερα να μην το κάνει όσο θα είναι φοιτήτρια παντός είδους (πτυχία,μεταπτυχιακά κ.α.) .Καλά είναι τα παιδιά αλλά τα παιδιά έχουν κούραση που όσο και γλυκιά να είναι δεν παύει να είναι κούραση ειδικά όταν βάζει κάποια σε προτεραιότητα τις σπουδές της και ίσως και το επάγγελμα της .Όλα μαζί δεν συνυπάρχουν εκτός αν έχετε βοήθεια και αναφέρομαι σε βοήθεια από το σπίτι ή αν ο άντρας σας είναι εφοπλιστής και σας έχει δέκα νταντάδες λέμε τώρα την ημέρα για να μεγαλώνουν τα παιδιά.Ακόμα και αυτές της τηλεόρασης που υπερήφανα καυχιόνται για τα παιδιά τους, ακόμα και πολλές εγχώριες ή ξένες τραγουδίστριες και γενικά γυναίκες της ShowBiz που μας βάζουν στη μούρη τα παιδάκια τους για διαφήμιση περισσότερο παρά για οτιδήποτε άλλο,σκεφτείτε πόσες νταντάδες υπάρχουν από πίσω για να τα μεγαλώνουν.Καμία δεν τα μεγαλώνει μόνη της.Το επεκτείνω και στη ShowBiz μαζί και με τις σπουδές γιατί υπάρχουν ομοιότητες.Όλες κάνουν τις έξυπνες με βοήθεια άλλων.Πρέπει να έχει λοιπόν τελειώσει κάποια τις σπουδές της ή να έχει κατασταλάξει στην επαγγελματική της πορεία και προσανατολισμό για να φέρνει στο κόσμο ένα παιδί και για να χαίρεται και η ίδια τη χαρά της μητρότητας αλλά και της πατρότητας ο άντρας της.Ξέρω κόσμο ,ακόμα και στη πολυκατοικία μου που δεν βλέπουν τα παιδιά τους επειδή εργάζονται όλη μέρα ,ξέρω φοιτήτριες που έχουν παιδί και οι μισές τα έχουν παρατήσει και οι άλλες μισές είναι στα πρόθυρα του τρελοκομείου.Για αυτό σύνεση χρειάζεται σε όλες μας τις επιλογές.Σύνεση και πολύ σκέψη σε ότι κάνουμε,δεν είναι απλά τα θέματα αυτά και ούτε επειδή η μία το κάνει,σημαίνει ότι και η άλλη μπορεί να το κάνει ακόμα και αν το θέλει.Τα μωρά δεν είναι κούκλες,είναι άνθρωποι που θέλουν να ζουν με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.
αχαχαχχχαχαχα νομίζω καταλάβαμε οι περισσότερες ετσι?χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ Γιατρος γυναίκα να εχεις τέτοιες απόψεις? Λογικα με παιδι 14 και 9 ετων οταν θα εκανες ειδικοτητα που εχει διαβασμα και αυτο μην το αρνηθεις θα ειχες παιδάκια να εχεις τετοια αποψή?Εισαι το πρωι νοσοκομειο το απογευα ιατρειο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  λιεπεις ολη μερα και μας λες οτι ειναι κακο να δουλευεις ολη μερα γιατι δεν βλεπεις τα παιδια σου? και εχετε και ατομα στην πολυκατοικια σου που κανουν το ιδιο ακριβως και τους ακτακρινεις? Τρελη εισαι καλε?Shocked 
Ποτε θα βάλεις μυαλό να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις και απόψεις που καρφώνεσαι? Εδω σε θέλω. χαχαχαχχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα

υγ και να σημειωνεις τι λες . Τα κανεις σκ@τ@ μετα.

63Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 10:11 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την άλλη εβδομάδα ξεκινάει η
επιστημονική ομάδα την ερευνα, θα εκτυπωσω την άποψη της Σόνιας για τα μεταπτυχιακά και θα την διαβάσω. Νομίζω είναι η τέλεια αρχή για να σπάσει ο πάγος!!!

64Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:45 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ντουβλο εντελως η Γιαννα, ετσι Αντωνη;;;;
Αυτη καλε σε βαζει και τα γραφεις αυτα;;;;;:Σε εχει πεισει οτι δε γινεται και μαμα και φοιτητρια;;;;;

65Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:48 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελάτε ρε που έχει και γυναίκα? Σε τι φόρουμ τρολάρει η γυναίκα του? σε μηχανοβιων φόρουμ? γιατι αποκλείεται να είναι νορμάλ.

66Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:51 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:[
Αυτη καλε σε βαζει και τα γραφεις αυτα;;;;;:Σε εχει πεισει οτι δε γινεται και μαμα και φοιτητρια;;;;;
ααααα δεν ειναι η Σονια γιατρος με 2 παιδια το ενα 14 το αλλο 9 που τα πηραν σε παιδικο σταθμο? Εδω σε θελω.Razz Razz Razz

67Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:54 am

margdimitra

margdimitra
Λες Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 679259 η σονια να είναι γυναίκα του Αντώνη τελικα?
Έτσι εξηγείται.

68Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:55 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Λες  Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 679259 η σονια να είναι γυναίκα του Αντώνη τελικα?
Έτσι εξηγείται.
Η σονια ειναι η χουφτα του Αντωνη Razz Razz 

69Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:56 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
ααααα δεν ειναι η Σονια γιατρος με 2 παιδια το ενα 14 το αλλο 9 που τα πηραν σε παιδικο σταθμο? Εδω σε θελω.Razz Razz Razz
Εκεινα τα διδυμα του Αντωνη εφτασαν κιολας 14 το ενα 9 το αλλο;;; Περνανε τα χρονια και δεν το καταλαβαινουμε...Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

70Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 11:58 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Εκεινα τα διδυμα του Αντωνη εφτασαν κιολας 14 το ενα 9 το αλλο;;; Περνανε τα χρονια και δεν το καταλαβαινουμε...Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing καπως ετσι περνανε τα χρονια

71Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 12:00 pm

margdimitra

margdimitra
Lillybell έγραψε:
Η σονια ειναι η χουφτα του Αντωνη Razz Razz 
Ο,τι έχει κανείς καλο είναι.

72Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 1:34 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:
Εκεινα τα διδυμα του Αντωνη εφτασαν κιολας 14 το ενα 9 το αλλο;;;  
Ειδες?? Ειχαν απο τα γενοφασκια τους μια εμφανεστατη διαφορα ηλικιας!! Rolling Eyes 

73Μαμα-φοιτητρια - Σελίδα 3 Empty Απ: Μαμα-φοιτητρια Τετ Σεπ 04, 2013 1:42 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:υγ και να σημειωνεις τι λες . Τα κανεις σκ@τ@ μετα.
Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing Laughing  Laughing  Laughing 

Τι να πρωτοσημειωσει ο χριστιανος??? Γραφει και κατεβατα παναθεμα τον, τα οποια δεν αντεχει μετα ουτε ο ιδιος να διαβασει Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις