26 Απ: Το σαλονι μας #5 Τρι Ιουλ 30, 2013 9:38 am
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μα τι ανωμαλος καιρος!! μπουμπουναει!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
nanakaboubou έγραψε:μα τι ανωμαλος καιρος!! μπουμπουναει!!!!!!!!!!!!
Nena έγραψε:nanakaboubou έγραψε:μα τι ανωμαλος καιρος!! μπουμπουναει!!!!!!!!!!!!
Κατα τις 4 που φυγαμε για θαλασσα το θερμομετρο εδειχνε 40 βαθμους, και φυσουσε νοτιας, αφου με ανοιχτο παραθυρο στο αυτοκινητο δεν δροσιζομουν οσο και να με φυσουσε ο αερας.
Μαζευονταν συννεφα παντως, πολυ πιθανο να μας κανει καμια ξαφνικη νεροποντη.
iouliana έγραψε:τι κανετε κοριτσια??
εγω τρωω κατι συκα που εκλεψα καθως ερχομουν και περιμενω να αρχισουν οι deadly women στο σκαι που τις παρακολουθω ανελλιπως
Πλαι εσυ εδω? Τι θες πια απο τη ζωη μας?florentiab έγραψε:καλησπέρα
θα μου μιλάτε ή να μη γράφω καν;
love4 έγραψε:καλησπερα φλορεντια
Nena έγραψε:Πλαι εσυ εδω? Τι θες πια απο τη ζωη μας?florentiab έγραψε:καλησπέρα
θα μου μιλάτε ή να μη γράφω καν;
mhtsaina έγραψε:Καλησπέρα Φλωρεντία! Σε θυμάμαι από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ :-) κατάστρεψε τες όλες, μουαχαχαχα
mhtsaina έγραψε:Κι εσένα και τη Νένα σας θυμόμουν για πολυυυυ καλό. Καλώς ξαναήλθες, το κλίμα είναι εύκρατο και ενίοτε τροπικό!
Τωρα το οτι μας θυμαται μαζι σημαινει κατι??? Ε Φλω???mhtsaina έγραψε:Κι εσένα και τη Νένα σας θυμόμουν για πολυυυυ καλό. Καλώς ξαναήλθες, το κλίμα είναι εύκρατο και ενίοτε τροπικό!
Nena έγραψε:Τωρα το οτι μας θυμαται μαζι σημαινει κατι??? Ε Φλω???mhtsaina έγραψε:Κι εσένα και τη Νένα σας θυμόμουν για πολυυυυ καλό. Καλώς ξαναήλθες, το κλίμα είναι εύκρατο και ενίοτε τροπικό!
mhtsaina έγραψε:Ωχ μαϊ γκοντ! Δε φταίω εγώ αν είσαστε από τις αρχαιότερες του φόρουμ και μένετε στη μνήμη :-P :-D
florentiab έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ωχ μαϊ γκοντ! Δε φταίω εγώ αν είσαστε από τις αρχαιότερες του φόρουμ και μένετε στη μνήμη :-P :-D
αρχαιότερες του φόρουμ; χαχαχαχα
έχουμε και τίτλο; γουστάρω
Κατω δεξια εχει ενα εικονιδιο που λεει citation multiple. Πατας αυτο το εικονιδιο σε οσα ποστ θελεις να κανεις quote και μετα πατας απαντηση κατω.katerina1983 έγραψε: που μπαινω σφηνα ετσι αναμεσα σας μια ερωτηση!!!!!
πως μπορω να κανω quote σε 2 δημοσιευσεις και να απανταω σε ενα παραθυρο ολες μαζι....
οποια ξερει ας βοηθησει σας ευχαριστω και συγνωμη και παλι.......
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης