501 Απ: Το σαλονι μας #5 Σαβ Αυγ 03, 2013 5:24 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Και επειδη ξερω οτι εχει χιουμορ αυτο νομιζω της ειναι γαντι
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ede ΘΕΟΤΗΤΑ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε:Και επειδη ξερω οτι εχει χιουμορ αυτο νομιζω της ειναι γαντι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:31 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:30 pm, 1 φορά
ede έγραψε:Κατσε εχω και την λιλι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Σαβ Αυγ 03, 2013 5:40 am, 1 φορά
ede έγραψε:εεεεετσι σας θελω χιουμπροστριες. Ψαχνω για ιουλιανα και δεν βρισκω το καταλληλο. Δεν θυμαμαι πως λεγεται βασικα.
Εμφανισιακα ομως ειναι η κυρια εδω ιδιαLillybell έγραψε:http://www.toonarific.com/pics_root//00003425/sportbilly3.jpg
Αυτο ρε edeeeee!!!!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΙΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙΙΙ!!
ειναι πολυ λιγα 150 ευρω για κατι καλο. Ας περιμενει τον χειμωνα με 100 ευρω του λιντλ.margdimitra έγραψε:Ερώτηση προς τις προκομμένες...
Θέλει η μάνα μου να πάρει μια ραπτομηχανή για το σπίτι μέχρι 150 ευρώ. Έχετε πάρει καμιά σας να μου προτείνετε?
εγω αυτήν είχα στο μυαλό μου για την zini.που βέβαια δεν την ξέρω την κοπέλα αλλα απο κάποιες κουβέντες που έχουν πει άλλες για εκεινη, με την Αννετα μου ταιριάζει.Alexanda11 έγραψε:Καλό, πολύ καλό!
Εγώ θα ήμουνα εύκολα η Ανέτα από το "είσαι το ταίρι μου"
ede έγραψε:ειναι πολυ λιγα 150 ευρω για κατι καλο. Ας περιμενει τον χειμωνα με 100 ευρω του λιντλ.margdimitra έγραψε:Ερώτηση προς τις προκομμένες...
Θέλει η μάνα μου να πάρει μια ραπτομηχανή για το σπίτι μέχρι 150 ευρώ. Έχετε πάρει καμιά σας να μου προτείνετε?
ede έγραψε:ειναι πολυ λιγα 150 ευρω για κατι καλο. Ας περιμενει τον χειμωνα με 100 ευρω του λιντλ.margdimitra έγραψε:Ερώτηση προς τις προκομμένες...
ede έγραψε:Σε αυτη την εμφανιση η λειντι ειναι ιδια η βαντα. Προσεξε το.
Lillybell έγραψε:Καλη ειναι . την εχει μια φιλη. προσεξε το ομως μην ειναι κοπτοραπτης και δεν σας κανει .Για οικιακη χρήση ειναι μια χαρα.ede έγραψε:ειναι πολυ λιγα 150 ευρω για κατι καλο. Ας περιμενει τον χειμωνα με 100 ευρω του λιντλ.margdimitra έγραψε:Ερώτηση προς τις προκομμένες...
θα εχει αυτη την εβδομαδα μια το λιντλ..αλλα δεν ξερω απο αυτα για να σου πω αν αξιζει..
καλη η Τζελα την αγαπω! αλλα τελικα ηταν ταπεινης καταγωγης ασε που τις αρεσε να περιτριγυριζει κατι γκομενιακια απο οικοδομες και ναυπηγεια τσ τσ τσede έγραψε:Και επειδη ξερω οτι εχει χιουμορ αυτο νομιζω της ειναι γαντι
και αυτη μ αρεσει και μου ταιριαζειDori έγραψε:εγω αυτήν είχα στο μυαλό μου για την zini.που βέβαια δεν την ξέρω την κοπέλα αλλα απο κάποιες κουβέντες που έχουν πει άλλες για εκεινη, με την Αννετα μου ταιριάζει.Alexanda11 έγραψε:Καλό, πολύ καλό!
Εγώ θα ήμουνα εύκολα η Ανέτα από το "είσαι το ταίρι μου"
margdimitra έγραψε:Ερώτηση προς τις προκομμένες...
iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης