Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
404 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 404 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

276Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 7:50 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσωπικα και η μοδα να αλλαξει την τρυχα δεν την αφηνω!!!δεν το αντεχω!!οσο για τα μικροβια το ξερω ρε συ αλλα δεν θα μπορουσα!!
ξεκινα με ποδια,δες αποτελεσμα και πες μας και εμας αν εισαι ικανοποιημενη!!

277Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 7:54 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω επειδη το καλοκαιρι αμα μου βγουν και ειμαι διακοπες δεν μπορω να τις αφησω με τιποτα κανω και ξυραφι οποτε μι χαρα τριχουλες εχω, αν και ειμαι ανοιχτοχρωμη. μουστακι δεν εχω βεβαια λογω χρωματως ευτυχως.

278Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 7:54 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:κανω αποτριχωση με κερι απο τα 17 μου. δηλαδη 5-6 χρονιαLaughing  Δεν εχω καθολου τωρα πια στο μπουτι, λιγο στην γαμπα μονο μπροστα στο καλαμι ,μασχαλη ελαχιστο και μπικινι επισης ελαχιστο. μαλλι πολυ , μουστακι λιγο,φρυδι μεσαιο μετα απο τοσο ξετριχιασμα επισης καποιες φορες με κερι γιατι μου την σπαει το χνουδι.
και πολλα λες!!!!μωρε λες να ξεκινησω??εγω ειχα παρει μια αποτρυχωτικη μηχανη αλλα πολυ πονο αδερφακι μου!!!!

279Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 7:55 am

zini

zini
demaki88 έγραψε:προσωπικα και η μοδα να αλλαξει την τρυχα δεν την αφηνω!!!δεν το αντεχω!!οσο για τα μικροβια το ξερω ρε συ αλλα δεν θα μπορουσα!!
ξεκινα με ποδια,δες αποτελεσμα και πες μας και εμας αν εισαι ικανοποιημενη!!

εγω δεν μπορω να πω με σιγουρια τι θα θελω σε 10 χρονια πχ γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη για το μονιμο. για το αποτελεσμα ξερω οτι θα ειναι καλο δεν εχω καποιο φοβο πχ απλα ολο το αναβαλω. γενικα ειμαι αναβλητικη σε τετοια θεματα. θα δουμε απο χειμωνα.

280Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 7:58 am

zini

zini
η αποτριχωτικη ποναει πιο πολυ απο το κερι γιατι τις τραβαει μια μια. το κερι ειναι λιγο μια και εξω. αλλα θελει αποφασιστικοτητα. εγω απο εξω και κανω γιατι μονη μου οσες φορες προσπαθησα, κοιτουσα την ταινια, με κοιτουσε και αυτη και δεν τολμαγα αν την τραβιξω. μονο μια φορα φοιτητρια που δεν μου ειχαν τελειωσει τα λεφτα για να παω εξω, εκανα μονη μου, αλλα ειχα κατεβασει μισο μπουκαλι βοτκα. οποτε δεν συμφαιρει..

281Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:00 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
ede έγραψε:κανω αποτριχωση με κερι απο τα 17 μου. δηλαδη 5-6 χρονιαLaughing  Δεν εχω καθολου τωρα πια στο μπουτι, λιγο στην γαμπα μονο μπροστα στο καλαμι ,μασχαλη ελαχιστο και μπικινι επισης ελαχιστο. μαλλι πολυ , μουστακι λιγο,φρυδι μεσαιο μετα απο τοσο ξετριχιασμα επισης καποιες φορες με κερι γιατι μου την σπαει το χνουδι.
και πολλα λες!!!!μωρε λες να ξεκινησω??εγω ειχα παρει μια αποτρυχωτικη μηχανη αλλα πολυ πονο αδερφακι μου!!!!
Η αποτριχωτικη με το κερι εχει μεγαλη διαφορα. Δεν λεω οτι στην αρχη δεν θα πονεσεις. Φυσικα θα πονεσει λιγο. Αν ομως η αισθητικος ειναι τζιμανι θα σε τελειωσει ποδια μπικινι σε ενα τεταρτο μονο με ενα τραβηγμα σε καθε σημειο ,και αν γνωριζει και σου βαλει τα ποδια σε σωστη θεση -σταση στο μπικινι με 4 κινησεις θα σε εχει αποτριχωσει με τον ελαχιστο εως καθολου πονο.

282Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:03 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:
Η αποτριχωτικη με το κερι εχει μεγαλη διαφορα. Δεν λεω οτι στην αρχη δεν θα πονεσεις. Φυσικα θα πονεσει λιγο. Αν ομως η αισθητικος ειναι τζιμανι θα σε τελειωσει ποδια μπικινι σε ενα τεταρτο μονο με ενα τραβηγμα σε καθε σημειο ,και αν γνωριζει και σου βαλει τα ποδια σε σωστη θεση -σταση στο μπικινι με 4 κινησεις θα σε εχει αποτριχωσει με τον ελαχιστο εως καθολου πονο.

Μαρή θα μου στείλεις εσύ το πμ με τις αισθητικούδες που ξέρεις κοντά στο μετρό η τσάμπα με έχεις στο περίμενε??? Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 215994 

Η αποτρίχωση με το κερί όντως δεν θα σε πονάει μετά από κάποιες φορές. Οι μηχανές έχουν τρελό πόνο, δε συγκρίνεται με το κερί. Άσε που γυρίζουν προς τα μέσα τις τρίχες.

283Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:04 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με πισατε!!!θα παρω κεριερα!!!

284Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:05 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:

Μαρή θα μου στείλεις εσύ το πμ με τις αισθητικούδες που ξέρεις κοντά στο μετρό η τσάμπα με έχεις στο περίμενε??? Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 215994 

Η αποτρίχωση με το κερί όντως δεν θα σε πονάει μετά από κάποιες φορές. Οι μηχανές έχουν τρελό πόνο, δε συγκρίνεται με το κερί. Άσε που γυρίζουν προς τα μέσα τις τρίχες.
Σε ξεχασα μανα μου. Τωρα στελνω.Laughing 

285Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:10 am

margdimitra

margdimitra
demaki88 έγραψε:με πισατε!!!θα παρω κεριερα!!!

Demaki μη βιάζεσαι.
Πήγαινε πρώτα μερικές φορές να στο κάνει αισθητικός το κερί, να μάθεις κιόλας πως περίπου το κάνουν και να δεις αν μπορείς να κάνεις κερί.
Επίσης προσοχή μην το κάνεις μόνη σου στο μπικίνι. Μπορεί να τραυματιστείς άσχημα.
Αισθητικός πρέπει να στο κάνει οπωσδήποτε στην αρχή.
Καλή αρχή κοριτσάρα. Θα δεις θα σε βολέψει πολύ.

286Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:14 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:με πισατε!!!θα παρω κεριερα!!!
κατσε μαρη κατσε. με τις ρολετες στο μπικινι θα παθεις λαχταρα. Δεν θα μπορεις, θα μελανιασει και θα τα κανεις σκατα. και τωα που εισαι εγκυος απεφυγε το. με την ρολετα κανε μονο στην γαμπα. στο μπικινι οχι. Ακους ΟΧΙ. πρεπει να ειναι πολυ εμπηρη η αλλη να σου κανει με ρολετα σε αυτο το σημειο.

287Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 8:55 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε καλα στο μπικινι δεν θα κανω τωρα εγκυος..θα περημενω!!γινεται και στις μασχαλες ρε κοριτσια;για χερια ξερω γιατι κανει η ξαδερφη μου.

288Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:19 am

nanakaboubou

nanakaboubou
γεια σας κοπελεςςςςςς!
εγω μια φορα ειχα δοκιμασει μονη μου κ ειχα πεθανει στο πονο!!!!!!Shocked Shocked 

289Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:29 am

nanakaboubou

nanakaboubou
καλα εντε πεθανα με το μηστικωστα..!!!!!!
Respect Respect Respect Respect 

290Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:34 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Ε καλα στο μπικινι δεν θα κανω τωρα εγκυος..θα περημενω!!γινεται και στις μασχαλες ρε κοριτσια;για χερια ξερω γιατι κανει η ξαδερφη μου.
εγω κανω. Τις πρωτες φορες μενεις λιγο ετσιShocked Shocked Shocked αλλα μετα το χω, το χω.................

291Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:καλα εντε πεθανα με το μηστικωστα..!!!!!!
εγω παλι πεθανα με τον αντωνικοShocked Shocked Laughing Laughing LaughingΜα σκεψου τωρα να παει το παιδι σε ενα μπαρ. να την πεσει σε μια γκομενα και να του πει
-πως σε λενε?
-Αντωνικο μανα μου. Shocked Shocked Laughing Laughing εεε δεν θα φωναξει ολες τις φιλες τις να χεστουν στα γελια? Θα τις φωναξει.

292Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:38 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι και ειλικρινα αν ειμαι παραλογη θελω να μου το πειτε.. γινετε κειρο τωρα λογος να παμε να κοιμηθουμε στη πεθερα μου επιμενουν πολυ..
τωρα στου σωτηρος εχουνε πανηγυρι.. με πηρε τηλ και να ρθειτε και να μεινετε και αυτα δεν καταλαβαινει οτι ακομα δεν νιωθω ετοιμη να παω αλλου με το μωρο και να το αφησω να βγω.. οπως επισης ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να κουβαλαω αποστειρωτης βραστηρες και ολα τα υπολοιπα μια ολοκληρης μερας οπως και επισης το βλεπει και ο ανδρας μου οτι το μωρο εκει ειναι συβεχεια στη τσιτα και ενω ειναι πολυ ησυχη γενικα εκει ειναι συνεχως μεσα στη γκρινια... πιο παλια ειχα ρωτησει και την γιατρο κ με ειπε οτι αν πατε θα καταφερεις μεγαλη γκρινια πιθανως το βραδυ αν ξυπνησει και δεν καταλαβει οτι ειναι στο χωρο της.. εε δεν λεει να το καταλαβει.. την ειπα και του χρονου πρωτα ο θεος πανηγυρι θα χει.. ο ανδρας μου καταλαβαινει.. αλλα τον περνει στα μουλοχτα και του τα πριζει.. μου το ειπε ο ιδιος.. οπως ειναι γνωστο αυτος δε μιλαει και μενω παλι εγω να βγαλω το φιδι.. ειναι υπερβολη που δεν θελω?? ετσι ετσι με λεει η πεεθερα οτι θα κανω το μωρο κομπλεξικο.. ε αμα ειναι να περασουμε μια μερα χαλια επειδη θες ντε και καλα να γινει το δικο σου ελεος..
σορυ ξερω οτι σας τα εχω πριξει με το θεμα της δικιας μου αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι θα εκραγω και θελω να τα μοιραζομαι ...

293Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:38 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:καλα εντε πεθανα με το μηστικωστα..!!!!!!
εγω παλι πεθανα με τον αντωνικοShocked Shocked Laughing Laughing LaughingΜα σκεψου τωρα να παει το παιδι σε ενα μπαρ. να την πεσει σε μια γκομενα και να του πει
-πως σε λενε?
-Αντωνικο μανα μου. Shocked Shocked Laughing Laughing εεε δεν θα φωναξει ολες τις φιλες τις να χεστουν στα γελια? Θα τις φωναξει.

χαχαχαχαχα

294Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:42 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανα εγω ξερεις οτι ειμαι χαλαρο κοριτσι και δεν θα χαλιομουν. ισα ισα θα πηγαινα για παραπανω μερες. τωρα αυτα που λες οτι κουλαβας παλι δεν μπορω να σε καταλαβω γιατι παω σχεδον καθε εβδομαδα στο εξοχικο και κουβαλαω πραγματα για τρια παιδια. Οποτε........... Αν πιστευεις ομως οτι δεν θα περασετε αλα μην πας. αν ομως και λεω αν σου ελεγε η μαμα σου να πατε 2 ημερες στο χωριο θα εμεπαινες στην διαδιακασία σκέψης?

295Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:53 am

zini

zini
νανακα και εγω συμφωνω με την ξινη απο πανω. αμα πιστευεις οτι δεν θα περασεις καλα μην πας. αλλα μην σκεφτεσαι την ταλαιπορια, καποια στιγμη πρεπει να το κανεις και αυτο η πρωτη φορα θα σου φανει λιγο δυσκολη, αν και θα εχεις και τον αντρα σου, αλλα μετα θα ειναι παιχνιδακι. οσο για τον υπνο, δεν ειναι απολυτο οτι θα εχει προβλημα η μικρη σου, ασε που πιστευω οτι οσο πιο μικρα ειναι τοσο πιο ευκολα προσρμοζονται.

296Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:55 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:Νανα εγω ξερεις οτι ειμαι χαλαρο κοριτσι και δεν θα χαλιομουν. ισα ισα θα πηγαινα για παραπανω μερες. τωρα αυτα που λες οτι κουλαβας παλι δεν μπορω να σε καταλαβω γιατι παω σχεδον καθε εβδομαδα στο εξοχικο και κουβαλαω πραγματα για τρια παιδια. Οποτε........... Αν πιστευεις ομως οτι δεν θα περασετε αλα μην πας. αν ομως και λεω αν σου ελεγε η μαμα σου να πατε 2 ημερες στο χωριο θα εμεπαινες στην διαδιακασία σκέψης?

δεν θα σου πω ψεμματα θα εμπενα στη διαδικασια να το σκεφτω αν ομως ηταν σαν την πεθερα μου μπορει και οχι... αληθεια δεν σου λεω ψεμματα θα σου πωα δυο τρεια παραδειγματα να μου πεις αν θα αφηνες τα δικα σου στη ηλικια της μικρης μου και να εφευγες... οποτε την βαζω στο κρεβατακι να κοιμηθει εννοειτε δεν κοιμαται μπαμ και κατω θα χαζεψει λιγο θα στρυφογυρισει αλλα ειναι ησυχη παει συνεχεια και την βλεπει αν περασει και ειναι υπνια παει την σηκωνει. την λεω ειναι η ωρα για να κοιμηθει μη την ξεσηκωνετε αφου δεν νυσταζει με λεει με το ζορι? αποτελεσμα ? να μην εχει κοιμηθει και να γκρινιαζει οταν δεν θα ειμαστε σπιτι... στο φαι τωρα το εχει κανει δυο φορες.. απανοτες.. την ειχα αγκαλια γκρινιαζε.. με λεει α το κανω εγω ποσο να κανω?210 λεω.. ερχετε το γαλα το βλεπω και ηταν 120 Shocked Shocked  λεω κατι κανατε λεθος οχι επιτηδες το εκανα λεει για να μην τρωει πολυ και παχυνει... αποτελεσμα δεν ειχα αλλο μπιμπερο για εξτρα ποσοτητ και να πειναει μετα απο 2 ωρες ενω τρωει μετα απο 3,5 ... αλλο.. οταν ειναι ξυπνια βαζουν τερμα τη μουσικη ο πεθερος μου και την τραγουδαει αυτη κλαει τρομαζει δεν το χαμηλωνουνε για να συχιθισει.. δηλαδη παω εκει και με βαζουν στους κανονες τους.. ειναι τωρα να αφησω και το μωρο εκει..?? και σιγα μετα να μη με πει οτι εκλεγε η οτι δεν εφαγε..

297Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:58 am

nanakaboubou

nanakaboubou
και επισης ολα αυτα γινοντε οταν ο ανδρας μου θα παει να δει τους φιλους του.. οταν τον ειχα πει αυτο με το γαλα με λεει αποκλειετε μην γινεσαι κακια δεν με πιστευε κιολας αλλα τον εβαλα να παρει τηλ να ρωτησει και με ειπε απο δω και περα εσυ να κανεις το γαλα.. εμ να το κανω εγω.. αλλα οταν παμε εκει και ειναι ωρα να φαει και λειπουμε τι θα γινει?

298Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 9:59 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα να δεις νανακα τι γινεται!!εγω αν θελω καπου να παω δεν σκεφτομαι ωωχχ τι διαδικασια να μαζευω πραγματα και μπογαλακια!!συνηθως οταν αποφασιζω να κατεβω αθηνα με τον αντρα μου το αποφασιζω και μεσα σε μιση ωρα πρεπει να ειμαι ετοιμη με ρουχα παμπερς καλλυντικα καταλαβες τα παντα!!τωρα αν ειναι να πας και να χαλαστεις ολα βουνο σου φαινοντε!!μετα βρε συ νανα το μωρο μαζι σου θα ειναι!!ξερεις τι δεν καταλαβαινω??λες οτι οταν πηγαινετε εκει ειναι μεσα στην γκρινια!γιατι??δεν καταλαβαινω γιατι ενα μωρο να γκρινιαζει αφου κοντα του εχει την μαμα του!ε κανε και εσυ το χατηρι του αντρα σου χωρις γκρινια να δει και αυτος οτι δεν τον απαπαιρνεις συνεχεια!!δεν σου τα λεω με αποτομο τροπο,να μην παρεξηγηθω!!!

299Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 10:00 am

zini

zini
ρε νανα ισως ειναι και ευκαιρια να αρχισεις να πατας και λιγο ποδι στη πεθερα. καποια στιγμη πρεπει να γινει και αυτο. ξερω οτι σου ειναι δυσκολο, αλλα η θα το προσπαθησεις, η θα αφησεις την κατασταση να διαιωνιζεται.

300Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 12 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 10:02 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και αυτα που λες να μην γινοντουσαν τα παιδια μου δεν τα αφήνω ποτε σε κανεναν. Μονο για πραγματικα σοβαρους λογους. Εγω δεν ειπα να αφήσεις το μωρο. Εγω ειμαι υπερ οταν καποιος γινεται μαμα να παει παντου μετ ο παιδι της. Ακομα και σε πανηγυρι. Εγω παω σε μπαρακι αμρη νανα. Λοιπον δεν χρειαζεται να παριες της Παναγιας τα ματια. παρε 3 μπιμπερο ,πανες κουβερτακια, τα ρουχαλακια της και εκει που θα την κοιμησεις. το γαλα και οι πανες εννοειται. Ουτε αποστειρωτες ουτε τιποτα. Για 2 ημερες πλυνε με καυτο νερο τα μπιμπερο της ή βαλτα σε μια καταρολα να βρασουν . Παρε και 2 αποστειρωμενες γαζουλες ,σε ενα ταπερακι και μαζι οπου πας. Γιατι να την αφησεις στην πεθερα. Θα σου πω ειλικρινα την αποψη μου στο θεμα αυτο και θα καταλαβεις γιατι ειμαι ισως πιο ελαστικη με τα θεματα των πεθερων. οχι τωρα. Κλαιει το κοριτσι μου. παω να το ηρεμισω και θα σου πω. Πιστευω οτι θα το καταλαβεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις