626 Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 3:43 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ιουλιανα με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!! να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:ιουλιανα με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!! να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη
σ'ευχαριστω πολυ!!!!iouliana έγραψε:katerina1983 έγραψε:ιουλιανα με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!! να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη
και εσυ στα δικα σου!!
katerina1983 έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ!!!!iouliana έγραψε:katerina1983 έγραψε:ιουλιανα με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!! να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη
και εσυ στα δικα σου!!
λες ε?μακαρι!!!δε εχω και πολυ καιρο στο φορουμ!!!θα δειξει!!!!μακαρι!!!!iouliana έγραψε:θα σου ερθει οπου να'ναι!!οποιος γραφεται στο forum κολλαει μπεμπιτιδα!!katerina1983 έγραψε:iouliana έγραψε:katerina1983 έγραψε:
demaki88 έγραψε:Εμεις το απογευμα ζινι θα παμε!!την ζεστη δεν την αντεχω!!
γιωτα μου πως πας????τι κανει ο σιβαν???freskia mama έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε ..............χαθηκα αλλα τρεχω και δεν εχω αντοχες πρωτες μερες καταλαβενετε σημερα σηκωθηκα και εχω και ενα μικρο θεματακι με τον δεξη μου μαστο ο οπιος το πρωη ε=ηταν σε μια μερια πρισμενος σαν καρουμπαλο καλα δεν θα μιλισω για πονο.................εσυς τι μου κανετε
Lillybell έγραψε:Σε ενα τουρ που ειχα κανει παλιοτερα σε παλια θεματα διαπιστωσα οτι ειχατε ζησει μεγαααλες στιγμες Νενα, ετσι;;
Εγω το μονο που θα πω ειναι να μην χωριζομαστε σε στρατοπεδα, ειναι αυτονοητο οτι ολες δεν "παμε" την καθε μια εδω μεσα..
Απλα γελιο να πεφτει...ειτε στα σαλονια ειτε στα κλουβια..
Και τελος
Διαχωριστε την πραγματικη ζωη απο την εικονικη εδω μεσα........
αυτα ηθελα να πω και εγω αλλα ειμαι λιγο[μαλλον πολυ] πισω στο γραπτο λογο.Nena έγραψε:Lillybell έγραψε:Σε ενα τουρ που ειχα κανει παλιοτερα σε παλια θεματα διαπιστωσα οτι ειχατε ζησει μεγαααλες στιγμες Νενα, ετσι;;
Εγω το μονο που θα πω ειναι να μην χωριζομαστε σε στρατοπεδα, ειναι αυτονοητο οτι ολες δεν "παμε" την καθε μια εδω μεσα..
Και τελος
Ωχ ωχ ωχ, εχουν βουιξει τα σαλονια και τα αλωνια... Ναι εχουμε ζησει τιτανοτεραστιων διαστασεων στιγμες
Το θεμα δεν ειναι αν διαχωριζομαστε ή οχι. Αναποφευκτα εδω μέσα θα βρεις άτομα με τα οποια οι αποψεις σου ταιριαζουν περισσοτερο από οτι με καποια άλλα, θα επιδιωξεις να "συσχετιστεις" περισοτερο με αυτα τα άτομα. Όπως και σε μια μεγαλη παρεα, δημιουργουνται υποπαρέες, δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο. Κι αν αυτες οι υποπαρέες δημιουργησουν κάτι παραπάνω, μια φιλία, δεν νομιζω οτι υπάρχει κάτι το μεμπτο.
Αλλά αν συμφωνω σε κάτι με μια κοπελα, δε σημαινει οτι το κάνω μονο και μονο επειδή ειναι φίλη μου, ή για να χρησιμοποιήσω μια παλιότερη εκφραση, επειδη ειμαστε "κλικα". Συμφωνω, και το λέω, όπως και αν συμφωνουσα με καποιο άτομο με το οποίο διαφωνω συνήθως, θα το έλεγα. Η αποψη ειναι αυτη που ενδιαφέρει, και όχι το άτομο.
Από την άλλη, το να σχολιαζω τους άλλους δημοσία θέα, εμενα μου κανει περισσοτερο σε κουτσομπολιο, παρα σε ανταλλαγη απόψεων. Αν εγω δεν χωνευω εσένα, πιθανον να σε σχολιασω με τις φιλες μου αλλά ιδιωτικά. Εννοειται πως δεν θα σου το παιζω ολο καρδουλες και φιλακια στο φορουμ φυσικα.
Εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε, να μαθουμε κάτι παραπάνω αν εχουμε καποιο θεματακι, και να βοηθήσουμε αν μπορεσουμε κάποια που το χρειάζεται. Απεχθανομαι τη χιλιοπαιγμένη φραση "μανουλες ειμαστε ολες κτλ κτλ" - την αντικαθιστω με το "ειμαστε άνθρωποι και ας φερομαστε με ευγένεια". Ειτε ειναι σε φορουμ, ειτε στην πραγματικη ζωη.
Συμφωνω αλλα ειναι διαφορετικο αυτο που λες λιλι.Lillybell έγραψε:Nena έγραψε:ede έγραψε:Η δικη μου αποψη οσο αφορα το κλουβι....
Από τα πολύ λιγα που καταλαβα, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτε...
Σε ενα τουρ που ειχα κανει παλιοτερα σε παλια θεματα διαπιστωσα οτι ειχατε ζησει μεγαααλες στιγμες Νενα, ετσι;;
Και τελος
οχι μαναρι μου. Λαδι,γιαουρτι ,μουσταρδα και νερακι για να γινει σαν σαλτσα. γιατι μετα με το ψησιμο ''κοβει.'' Εγω προσθετω και ξηρο βασιλικο, ξερο σκορδο, ξερο μαιντανο .demaki88 έγραψε:Εντε να σου πω..στο σαγανακιπου λες βαζεις γιαουρτι και μουσταρδα βαζεις και ντοματα ε;
σε φουρνο το βαζεις;;ede έγραψε:οχι μαναρι μου. Λαδι,γιαουρτι ,μουσταρδα και νερακι για να γινει σαν σαλτσα. γιατι μετα με το ψησιμο ''κοβει.'' Εγω προσθετω και ξηρο βασιλικο, ξερο σκορδο, ξερο μαιντανο .demaki88 έγραψε:Εντε να σου πω..στο σαγανακιπου λες βαζεις γιαουρτι και μουσταρδα βαζεις και ντοματα ε;
Ναι σε γαστρα. προσεξε την σαλτσα δεν την βαζω απο την αρχη. Βαζω πρωτα τις γαριδες με νερο και τον χυμο απο ενα λεμονι να ψηθουν στο πολυ σιγανο. Λιγον πριν να ειναι ετοιμες οι γαριδες ριχων την σαλτσα και προσεχω να μην ειναι σφιχτή. Να ειναι λιγο νερουλη. Μολις παρει μια βραση το βγαζω κι ανοιγω την γαστρα. Ειναι ελφρυ και νοστιμο. απο θεμιδες δεν εχει και παααααρα πολλες σε σχεση με το κλασικο σαγανακι.demaki88 έγραψε:σε φουρνο το βαζεις;;ede έγραψε:οχι μαναρι μου. Λαδι,γιαουρτι ,μουσταρδα και νερακι για να γινει σαν σαλτσα. γιατι μετα με το ψησιμο ''κοβει.'' Εγω προσθετω και ξηρο βασιλικο, ξερο σκορδο, ξερο μαιντανο .demaki88 έγραψε:Εντε να σου πω..στο σαγανακιπου λες βαζεις γιαουρτι και μουσταρδα βαζεις και ντοματα ε;
ωραια..οταν θα παρω γαριδες θα κανω λιγο στην ετσι δοκιμαστικα και θα σου πω εντυπωσεις!!ede έγραψε:Ναι σε γαστρα. προσεξε την σαλτσα δεν την βαζω απο την αρχη. Βαζω πρωτα τις γαριδες με νερο και τον χυμο απο ενα λεμονι να ψηθουν στο πολυ σιγανο. Λιγον πριν να ειναι ετοιμες οι γαριδες ριχων την σαλτσα και προσεχω να μην ειναι σφιχτή. Να ειναι λιγο νερουλη. Μολις παρει μια βραση το βγαζω κι ανοιγω την γαστρα. Ειναι ελφρυ και νοστιμο. απο θεμιδες δεν εχει και παααααρα πολλες σε σχεση με το κλασικο σαγανακι.demaki88 έγραψε:σε φουρνο το βαζεις;;ede έγραψε:οχι μαναρι μου. Λαδι,γιαουρτι ,μουσταρδα και νερακι για να γινει σαν σαλτσα. γιατι μετα με το ψησιμο ''κοβει.'' Εγω προσθετω και ξηρο βασιλικο, ξερο σκορδο, ξερο μαιντανο .demaki88 έγραψε:Εντε να σου πω..στο σαγανακιπου λες βαζεις γιαουρτι και μουσταρδα βαζεις και ντοματα ε;
Να το κανεις και να το φτιαξεις τυπου ουζοκατασταση με ενα δυο μεζεδακια καλοκαιρινα και μια σαλατα θα το ευχαριστειθειτε.demaki88 έγραψε:ωραια..οταν θα παρω γαριδες θα κανω λιγο στην ετσι δοκιμαστικα και θα σου πω εντυπωσεις!!ede έγραψε:Ναι σε γαστρα. προσεξε την σαλτσα δεν την βαζω απο την αρχη. Βαζω πρωτα τις γαριδες με νερο και τον χυμο απο ενα λεμονι να ψηθουν στο πολυ σιγανο. Λιγον πριν να ειναι ετοιμες οι γαριδες ριχων την σαλτσα και προσεχω να μην ειναι σφιχτή. Να ειναι λιγο νερουλη. Μολις παρει μια βραση το βγαζω κι ανοιγω την γαστρα. Ειναι ελφρυ και νοστιμο. απο θεμιδες δεν εχει και παααααρα πολλες σε σχεση με το κλασικο σαγανακι.demaki88 έγραψε:σε φουρνο το βαζεις;;ede έγραψε:οχι μαναρι μου. Λαδι,γιαουρτι ,μουσταρδα και νερακι για να γινει σαν σαλτσα. γιατι μετα με το ψησιμο ''κοβει.'' Εγω προσθετω και ξηρο βασιλικο, ξερο σκορδο, ξερο μαιντανο .demaki88 έγραψε:Εντε να σου πω..στο σαγανακιπου λες βαζεις γιαουρτι και μουσταρδα βαζεις και ντοματα ε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης