Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
371 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 371 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

601Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 1:51 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η δικη μου αποψη οσο αφορα το κλουβι.
φυσικα και ο καθενας κανει οτι θελει ειναι ανοητο να σχολιασω αυτο. Αλλα εντυπωσιαστηκα και κοκαλωσα να πω την αληθεια. οχι οτι δεν τις ξερω τις γυναικες αλλα ...............
Λοιπον πριν 6-7 ημερες εβλεπα σχολια του τυπου ''εισαι φοβερη, σε γουσταρω, καλ κανεις και τα χωνεςι , και δωσε , και κανε'' και δώστου απο διπλα και το σιγονταρισμα. οταν ειπα για τις μαμαδες μαιου ειχα και πμ. Του τυπου ''καλα λες αντι να πουν οτι εχουν παιδι κλαιγονται. Ενω εμεις προσπαθουμε καθε μηνα'' . Οταν λοιπον μιλαμε για τον γειτονα την γουσταρουμε και την κοροιδια και τον χαβαλε και ολα οταν ομως λεει ο αλλος την αποψη του οχι κοροιδια την αποψη του για ενα θεμα που βλεπει γινεται απο τα ιδια ατομα ψευτοκουλτουριαρης, δηθεν, και χιλια ακομα. Εμενα η γλυκα και η ζαχαρη δεν μου παει. Δεν κατηγορησα αλλα δεν αντεχω να ακουω ο αντρουλης,γλυκουλα, πουλακι, και τα παντα με υποκοριστικο -ακι. Δεν μπορω βρε αδδερφε δεν υπηρξα ουτε γλυκουλα ουτε χαριτωμενη ποτε και αυτα τα ατομα εγω δεν τα παλευω, Σε εμενα κα μονο μου κανει ψευτικο. Ξαφνικα απο τα ατομα που σιγονταραν μαζι μου οτι παπαρια ελεγα τωρα με βρισκουν ........καπως. και φυσικα δεν με ενδιαφερει πως με βρισκει η χ,ψ αγνωστη αλλα .......
Τωρα.....προσωπικα γουσταρω 1000 φορες να λεω στην νανα οτι αυτα που κανει ειναι βλακειες, να κανω πλακα στην Εβιαννας οπως και της εκανα και της το πα, να λεω οτι η Καττυ με νευριαζει που κλαιγεται και την Ζινι Δελαφραγκα παρα να λεω μπορστα τους ''Αχ γλυκουλινα μου ποσο σε νιωθω ποσο σε καταλαβινω'' και στα πμ να λεω ποσο ηλιθιες ειναι. Οχι γιατι το παιζω καλη.......αλλα ολα μαθευονται. και ειμαι σιγουρη οτι αν μαθει η νανα ''καταλαθος'' οτι εγω λεω πως με νευριαζει ωρες ωρες με την συμπεριφορα της δεν θα παρεξηγθει γιατι το λεω δημοσια . Θα πληγωθει πολυ περισσοτερο αν την θαψω πισω απο την πλατη της. Αυτη ειμαι. Αυτη ήμουν και ετσι θελω να συνεχισω να ειμαι τον αιωνα τον απαντα. Εμενα οι γλυψιες και οι γλωσσες μεχρι τα πατωματα δεν μου ταιριαζουν.

602Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 1:54 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι Νενα δεν ηταν κουραστικο. Αν δεν εχιε ενα προγραμμα ακομα και στις δουλειες πελαγωνες. Εγω πλεον κανω πραγματα μηχανικα.

603Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:02 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω σωσωκα συμφωνω μαζι σου!και ενω οταν ειδα σημερα το πρωι το θεμα και λεω"ααα!!!ωραιο θεματακι"και ξεκινησα να διαβαζω ειδα την συνομιλια σου και λεω ασε δεν πινω καφε στο κλουβι!!δεν μου παει και το φυμοτρο!!!!

604Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:03 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eγώ δεν κατάλαβα και πολλά Εde... Μανουριάσατε στο κλουβί?

Γαριδούλες για μας σήμερα.
Πως θα τις κάνω δεν ξέρω . Ψητές σκέτες με λεμονάκι ήθελα αλλά βαριέμαι και να ανάβω ολόκληρο φούρνο μόνο με αυτό.

605Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:07 am

nanakaboubou

nanakaboubou
εγω παντως εντεσε εχω πει πολλες φορες το ποσο γουσταρω που λες οτι εχεις να πεις.... ο καθενας ειναι διαρορετικος εγω θα πω και το ...ακι μου.. ετσι ειμαι και το κανω απο καλοσυνη οχι επειδη το παιζω.. δεν ειναι ολοι ετσι....!! σας αφηνω.. παω στο χωριο... την πηρα την αποφαση..
κακια εντε με επηρεασες...
παντως καλο ειναι να γνωριζουν ολοι οτι πισω απο μια οθονη τα περισσοτερα ειναι fake εγω δεν θα απρεξηγηθω αν καποια δεν με συμπαθει οπως και εγω δεν συμπαθω καποιες... αλλα οταν εκτιθεσαι με την θεληση σου να περιμενεις την απαντηση την καταλληλη!! καλο 2ημερο σε ολες.!!!

606Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:07 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επισης επειδη και το κατερινιω το παω για να μην εχουμε παρεξηγησεις της λεω πως αυτο που ειπα απο πανω δεν σημαινει πως δεν γουσταρω να μιλαμε!!το σαλονακι το αγαπω και ειναι φιλοξενο για ολους!!!!γλωσσοκοπανες και μη!!!

607Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:08 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Eγώ δεν κατάλαβα και πολλά Εde... Μανουριάσατε στο κλουβί?

Πως θα τις κάνω δεν ξέρω . Ψητές σκέτες με λεμονάκι ήθελα αλλά βαριέμαι και να ανάβω ολόκληρο φούρνο μόνο με αυτό.
πωπω!!!ρε συ τι μου κανες τωρα????σαγανακι να τις κανεις!!!μου τρεχουνε τα σαλια!!

608Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:10 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:εγω παντως εντεσε εχω πει πολλες φορες το ποσο γουσταρω που λες οτι εχεις να πεις.... ο καθενας ειναι διαρορετικος εγω θα πω και το ...ακι μου.. ετσι ειμαι και το κανω απο καλοσυνη οχι επειδη το παιζω.. δεν ειναι ολοι ετσι....!! σας αφηνω.. παω στο χωριο... την πηρα την αποφαση..
παντως καλο ειναι να γνωριζουν ολοι οτι πισω απο μια οθονη τα περισσοτερα ειναι fake εγω δεν θα απρεξηγηθω αν καποια δεν με συμπαθει οπως και εγω δεν συμπαθω καποιες... αλλα οταν εκτιθεσαι με την θεληση σου να περιμενεις την απαντηση την καταλληλη!! καλο 2ημερο σε ολες.!!!
καλα να τα περασεις αντε και καλο μανουριασμα με την πεθερα!!!!!!Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 215994 Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 215994 

609Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:11 am

margdimitra

margdimitra
demaki88 έγραψε:
πωπω!!!ρε συ τι μου κανες τωρα????σαγανακι να τις κανεις!!!μου τρεχουνε τα σαλια!!

Το σαγανάκι θέλει την παπάρα του demaki... και τα έχω περιορίσει τα ψωμιά τον τελευταίο καιρό!!!

610Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:12 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Η δικη μου αποψη οσο αφορα το κλουβι....

Από τα πολύ λιγα που καταλαβα, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτε...

ede έγραψε:Οχι Νενα δεν ηταν κουραστικο. Αν δεν εχει ενα προγραμμα ακομα και στις δουλειες πελαγωνες. Εγω πλεον κανω πραγματα μηχανικα.
Δεν ξερω για προγραμμα, εγω τις δουλειες τις κάνω για να φυγουν απο τη μεση και οσο πιο γρηγορα γινεται. Κι επίσης, για να μην κάνω μια δουλεια, μπορω να κάνω όλες τις άλλες. Πχ βαριεμαι - του θανατα - να σιδερωσω. Ε, θα σκουπισω, θα ξεσκονισω, θα σφουγγαρισω, θα κανω μπανια, βεραντες, νεροχυτες κτλ, για να μην σιδερωσω. Δεκα μερες κοσκινισμα σε οποιον βαριεται να ζυμωσει? Αυτο.

611Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:14 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
demaki88 έγραψε:

Το σαγανάκι θέλει την παπάρα του demaki... και τα έχω περιορίσει τα ψωμιά τον τελευταίο καιρό!!!

και την γαριδομακαροναδα;;

612Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:16 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

ede έγραψε:Οχι Νενα δεν ηταν κουραστικο. Αν δεν εχει ενα προγραμμα ακομα και στις δουλειες πελαγωνες. Εγω πλεον κανω πραγματα μηχανικα.
Δεν ξερω για προγραμμα, εγω τις δουλειες τις κάνω για να φυγουν απο τη μεση και οσο πιο γρηγορα γινεται. Κι επίσης, για να μην κάνω μια δουλεια, μπορω να κάνω όλες τις άλλες. Πχ βαριεμαι - του θανατα - να σιδερωσω. Ε, θα σκουπισω, θα ξεσκονισω, θα σφουγγαρισω, θα κανω μπανια, βεραντες, νεροχυτες κτλ, για να μην σιδερωσω. Δεκα μερες κοσκινισμα σε οποιον βαριεται να ζυμωσει? Αυτο.
τι λες παιδι μου;;;εμεις πλεον τα φορανε και ασιδερωτα!!εκτως απο τον συζηξ που ειναι μοιρλας!!

613Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:19 am

margdimitra

margdimitra
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
demaki88 έγραψε:

και την γαριδομακαροναδα;;

Προχθές μωρέ έκανα μακαρόνια. Όχι πάλι...
Αν και με λιγούρεψες βρε με τις δυο αυτές συνταγές...Smile 

Όσο για το κλουβί από το λίγο που διάβασα να πω κάτι.
1. Σε θέμα με τέτοιο τίτλο δεν έχω λόγο να μπω...
2. Επίσης ede όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Μην ασχολείσαι πολύ απλά.

614Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:21 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Eγώ δεν κατάλαβα και πολλά Εde... Μανουριάσατε στο κλουβί?

οχι ρε. Με τιποτα. Ακριβως τα ιδια με την αποπανω σου.

615Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:22 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και αν δεν το πω θα σκασω. οταν μπηκα και ειδα την σελιδα με τις χοντρουλες να χορευουν κοιταξα 100 φορες τον τιτλο αν ειναι το κλουβι με τις τρελες ή με τις χοντρες.Razz Razz Razz Razz Συγνωμη αλλα αληθεια λεω. Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Κυρ Αυγ 04, 2013 2:30 am, 1 φορά

616Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:28 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
τι λες παιδι μου;;;εμεις πλεον τα φορανε και ασιδερωτα!!εκτως απο τον συζηξ που ειναι μοιρλας!!
Μα αυτο σου λεω κι εγω. Δεν σιδερωνω. Από ιδεολογία, βεβαιως-βεβαίως Razz Razz 

617Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:32 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:εγω παντως εντεσε εχω πει πολλες φορες το ποσο γουσταρω που λες οτι εχεις να πεις.... ο καθενας ειναι διαρορετικος εγω θα πω και το ...ακι μου.. ετσι ειμαι και το κανω απο καλοσυνη οχι επειδη το παιζω.. δεν ειναι ολοι ετσι....!! σας αφηνω.. παω στο χωριο... την πηρα την αποφαση..
Μεντεσέ?Shocked Shocked Shocked

618Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:33 am

margdimitra

margdimitra
Με πείσατε
Θα φτιάξω τελικά σαγανάκι γαρίδες αλλά με σάλτσα μουστάρδα - κρασί -σκόρδο.

619Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:42 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Με πείσατε
Θα φτιάξω τελικά σαγανάκι γαρίδες αλλά με σάλτσα μουστάρδα - κρασί  -σκόρδο.
και με γιαουρτι και μουσταρδα ειναι ωραιο.εγω σημερα ειχα χταποδι στην γαστρα με μακαρονακι,και σλατα με ντακο κρητικο το πως το ευχαριστηθηκα....................

620Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 2:54 am

margdimitra

margdimitra
Το χταπόδι μόνο ψητό στα κάρβουνα μου αρέσει. Διαφορετικά με αηδιάζει.
Το γιαούρτι το αγαπώ πολύ έλα όμως που ο μπαμπάς μας δεν το θέλει καθόλου.
Και πως το καταλαβαίνει ρε παιδί μου. Με μια κουταλιά αμέσως του φαίνεται.

621Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 3:02 am

katerina1983

katerina1983
ede έγραψε:Η δικη μου αποψη οσο αφορα το κλουβι.  
αλλο ειπα αλλο καταλαβες.....
τελος παντων αυτο δεν σημαινει οτι αλλαξα την αποψη μου για σενα...αυτη ηταν και ειναι εισαι θρυλος το ειπαμε αυτο...και μου αρεσει ο λογος σου αλλα οχι παντα οπως σε ολο το κοσμο αλλωστε......
και προσωπικα εγω δεν σου εστειλα κανενα μηνυμα προσωπικο και να σου λεω ''τι να πουμε εμεις που προσπαθουμε καθε μηνα'' .....αν το εκανε αλλη κοπελα δεν ξερω...εγω σου μιλαω για εμενα και μονο

demaki88 έγραψε:εγω σωσωκα συμφωνω μαζι σου!και ενω οταν ειδα σημερα το πρωι το θεμα και λεω"ααα!!!ωραιο θεματακι"και ξεκινησα να διαβαζω ειδα την συνομιλια σου και λεω ασε δεν πινω καφε στο κλουβι!!δεν μου παει και το φυμοτρο!!!!
δεν βαζω φυμοτρο σε κανεναν κοριτσακι μου απλα ειπα την αποψη μου....

demaki88 έγραψε:επισης επειδη και το κατερινιω το παω για να μην εχουμε παρεξηγησεις της λεω πως αυτο που ειπα απο πανω δεν σημαινει πως δεν γουσταρω να μιλαμε!!το σαλονακι το αγαπω και ειναι φιλοξενο για ολους!!!!γλωσσοκοπανες και μη!!!
και εγω σε παω ντεμακι μου!!!!!Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 417472 
ede έγραψε:Και αν δεν το πω θα σκασω. οταν μπηκα και ειδα την  σελιδα με τις χοντρουλες να χορευουν κοιταξα 100 φορες τον τιτλο αν ειναι το κλουβι με τις τρελες ή με τις χοντρες.Razz Razz Razz Razz Συγνωμη αλλα αληθεια λεω. Laughing Laughing
αυτο ναι ειναι χιουμορ καλο  ναι και ειναι και η αληθειαLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing

καλο ,μεσημερι σε ολες σας!!!!!

622Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 3:35 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Nena"]

Σε ενα τουρ που ειχα κανει παλιοτερα σε παλια θεματα διαπιστωσα οτι ειχατε ζησει μεγαααλες στιγμες Νενα, ετσι;;Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εγω το μονο που θα πω ειναι να μην χωριζομαστε σε στρατοπεδα, ειναι αυτονοητο οτι ολες δεν "παμε" την καθε μια εδω μεσα..
Απλα γελιο να πεφτει...ειτε στα σαλονια ειτε στα κλουβια..
Και τελος
Διαχωριστε την πραγματικη ζωη απο την εικονικη εδω μεσα........

623Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 3:36 am

iouliana

iouliana
κοριτσια τι κανετε??

μπορειτε να μου πειτε για τον καφε ποσο να πινω??γιατι ειμαι εξαρτημενη παργματικα!!

υγ:η κριση καλοσυνης ειναι συμπτωμα??ανησυχω ειλικρινα, δε με αναγνωριζω!!ποτε θα μου περασει???

624Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 3:39 am

iouliana

iouliana
Lillybell έγραψε:
Nena έγραψε:

Σε ενα τουρ που ειχα κανει παλιοτερα σε παλια θεματα διαπιστωσα οτι ειχατε ζησει μεγαααλες στιγμες Νενα, ετσι;;Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εγω το μονο που θα πω ειναι να μην χωριζομαστε σε στρατοπεδα, ειναι αυτονοητο οτι ολες δεν "παμε" την καθε μια εδω μεσα..
Απλα γελιο να πεφτει...ειτε στα σαλονια ειτε στα κλουβια..
Και τελος
Διαχωριστε την πραγματικη ζωη απο την εικονικη εδω μεσα........

ρε παιδια η καθεμια μπαινει εκει που της ταιριαζει, και εγω αρχικα γραφτηκα γιατι ειχα αρχισει να προσπαθω για παιδακι αλλα δεν μπηκα τελικα ποτε στα αναλογα γκρουπακια γιατι δεν ειναι ο τυπος μου να μιλαω συνεχεια για τον κυκλο μου αλλα αφου καποιες κοπελες αρεσκονται εμενα τι με πειραζει??

625Το σαλονι μας #5 - Σελίδα 25 Empty Απ: Το σαλονι μας #5 Κυρ Αυγ 04, 2013 3:42 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:κοριτσια τι κανετε??

μπορειτε να μου πειτε για τον καφε ποσο να πινω??γιατι ειμαι εξαρτημενη παργματικα!!

υγ:η κριση καλοσυνης ειναι συμπτωμα??ανησυχω ειλικρινα, δε με αναγνωριζω!!ποτε θα μου περασει???

Συνηθως οι γιατροι λενε εναν καφε. Και αυτος οχι κοντα στην ωρα που θα παιρνεις το φιλισιν ή αργοτερα το σιδηρο, γιατι εμποδιζει την καλη απορροφηση του σιδηρου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις