751 Απ: Το σαλονι μας #5 Τρι Αυγ 06, 2013 5:33 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
καταλαβα. Ειναι οι λεπιδες του μπλεντερ σαν ελικας απο ελικοπτερο.Nena έγραψε:Εκει φαινεται η καπατσοσυνη και η ικανοτητα πουλόπομ.ede έγραψε:και πως χυτευεις? Τυφλη γυναικα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καταλαβα. Ειναι οι λεπιδες του μπλεντερ σαν ελικας απο ελικοπτερο.Nena έγραψε:Εκει φαινεται η καπατσοσυνη και η ικανοτητα πουλόπομ.ede έγραψε:και πως χυτευεις? Τυφλη γυναικα?
ede έγραψε:καταλαβα. Ειναι οι λεπιδες του μπλεντερ σαν ελικας απο ελικοπτερο.Nena έγραψε:Εκει φαινεται η καπατσοσυνη και η ικανοτητα πουλόπομ.ede έγραψε:και πως χυτευεις? Τυφλη γυναικα?
Να σου θυμισω οτι η τυφλη εκτος απο χυτευτρια ειναι και χορευτια του χορου της ......κολωναςmhtsaina έγραψε:Εμένα πάντως η τυφλή και η πολύτεκνη με φοβίζετε, είστε πέραν των ορίων μου
ede έγραψε:Να σου θυμισω οτι η τυφλη εκτος απο χυτευτρια ειναι και χορευτια του χορου της ......κολωναςmhtsaina έγραψε:Εμένα πάντως η τυφλή και η πολύτεκνη με φοβίζετε, είστε πέραν των ορίων μου
δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
Καπως ετσι θα ειναι. ξερω εγω? Εγω ειμαι απλα ενα πολυταλαντο πλασμα. Ρωτα την τυφλη.mhtsaina έγραψε:ede έγραψε:Να σου θυμισω οτι η τυφλη εκτος απο χυτευτρια ειναι και χορευτια του χορου της ......κολωναςmhtsaina έγραψε:Εμένα πάντως η τυφλή και η πολύτεκνη με φοβίζετε, είστε πέραν των ορίων μου
Της ΔΕΗ;; Κάτι σαν το χορό της βροχής είναι αυτό; Δηλαδή άμα θέλεις ρεύμα, αλλά δεν έχεις λεφτά και στο κόβουν, πας και χορεύεις γύρω γύρω από την κολώνα νύχτα με φεγγάρι;;;
Ναι αλλα αφου κανεις το γιαουρτι. Το εκανα με φαρινα επειδη το γιαουρτακι με την φαρινα το τρωει πιο ευχαριστα απο το σκετο. Θα κανω δοκιμη και θα σε πω. σαν να την ακουω απο το βαθος εν τω μεταξυ την γουρουνιτσα.demaki88 έγραψε:δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
για να καταλαβω φαρινα λες το αλευρι το κοκκινο.σωστα??ede έγραψε:Ναι αλλα αφου κανεις το γιαουρτι. Το εκανα με φαρινα επειδη το γιαουρτακι με την φαρινα το τρωει πιο ευχαριστα απο το σκετο. Θα κανω δοκιμη και θα σε πω. σαν να την ακουω απο το βαθος εν τω μεταξυ την γουρουνιτσα.demaki88 έγραψε:δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
εχεις δικιο. Σε έμπλεξα. Φαριν λακτε. Σκονη απο την κρεμα της.demaki88 έγραψε:για να καταλαβω φαρινα λες το αλευρι το κοκκινο.σωστα??ede έγραψε:Ναι αλλα αφου κανεις το γιαουρτι. Το εκανα με φαρινα επειδη το γιαουρτακι με την φαρινα το τρωει πιο ευχαριστα απο το σκετο. Θα κανω δοκιμη και θα σε πω. σαν να την ακουω απο το βαθος εν τω μεταξυ την γουρουνιτσα.demaki88 έγραψε:δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
οκ..ede έγραψε:εχεις δικιο. Σε έμπλεξα. Φαριν λακτε. Σκονη απο την κρεμα της.demaki88 έγραψε:για να καταλαβω φαρινα λες το αλευρι το κοκκινο.σωστα??ede έγραψε:Ναι αλλα αφου κανεις το γιαουρτι. Το εκανα με φαρινα επειδη το γιαουρτακι με την φαρινα το τρωει πιο ευχαριστα απο το σκετο. Θα κανω δοκιμη και θα σε πω. σαν να την ακουω απο το βαθος εν τω μεταξυ την γουρουνιτσα.demaki88 έγραψε:δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
Η πυτια ειναι για την παρασκευη τυριου. Για να φτιάξεις γιαουρτι το μονο που θες ειναι λιγη ποσοτητα απο προηγουμενο γιαουρτι, αυτο παρέχει τη ζυμη για την "γιαουρτοποίηση", αν το βαλεις στο γαλα σε ζεστο μερος θα σου φτιάξει γιαουρτι.demaki88 έγραψε:δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Τρι Αυγ 06, 2013 6:04 am, 1 φορά
Δεν το ειδα για την πιτια. και εγω για το τυρι το ξερω. Οταν εμαθα τι ειναι η πιτια ψιλοφρικαρα αλλα το ξεπερασα ευκολα μπορω να πω.Nena έγραψε:Η πυτια ειναι για την παρασκευη τυριου. Για να γτιάξεις γιαουρτι το ονο που θες ειναι λιγη ποσοτητα απο προηγουμενο γιαουρτι, αυτο παρέχει τη ζυμη για την "γιαουρτοποίηση", αν το βαλεις στο γαλα σε ζεστο μερος θα σου φτιάξει γιαουρτι.demaki88 έγραψε:δεν μπαινει πιτια δηλαδη?φαρινα γιατι εβαλες?γινεται να το κανεις και με γευσεις?ede έγραψε:Λοιπον ντεμακι η διαδικασια ειναι απλουστατη. 1 λιτρο γαλα αγελαδινο εβαλα εγω και 5 κουταλακια του γλυκου γιαουρτι . Τα ανακατευεις και τα βαζεις στα βαζακια. Το αφηνεις για 10 ωρες μεσα στην μηχανη και ειναι ετοιμο. Μετα προσθετεις οτι θελεις. Εγω εβαλα 1 κουταλακι φαρινα για την μπεμπα. Σημερα θα το φαει δενξερω να σου πω εντυπωσεις δικες της. ΅μςνα παντως μου φάνηκε καλό αρκετα κρεμώδες και ελαφρύ.
Αν θες γευσεις μπορεις να βαλεις μεσα χυμο ή κομματια φρουτων.
εγω θα παω να το παρω αυριο!!10 ωρες δηλαδη το εχεις στην μπριζα?ede έγραψε:Κοιτα και μπα να μου εβγαινε το γιαουρτι Με 15 ευρω μονο τα βαζακια τα γυαλινα μου εφταναν. Εγω οπως ειπα ντεμακιιιιιι δεν δινω στα παιδια μου οτι και οτι σαν μερικες μερικες. Τα φτιαχνω οοοοοοολα μονη μουυυυυυυυ και τα βαζακια μου ειναι χρησιμα. και αν δεν ειναι σκασιλα μου τα κανω ουροσυλεκτες
Ναι, θυμαμαι η μανα μου τυλιγε το ταπερ με μια κουβερτα, το εβαζε διπλα στο καλοριφερ. Μονο τσαγακια δεν του εφτιαχνε και ποδολουτρα.ede έγραψε:
Δεν το ειδα για την πιτια. και εγω για το τυρι το ξερω. Οταν εμαθα τι ειναι η πιτια ψιλοφρικαρα αλλα το ξεπερασα ευκολα μπορω να πω.
Το γιαουρτι θελει ζεστο μερος αλλα πολυ σταθερη θερμοκρασια. Οχι σκαμπανεβασματα .
Κομματια απο στομαχι βοδιου.demaki88 έγραψε:τι ειναι ρε παιδια η πυτια να φρικαρω και εγω??
Για δες http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%ACdemaki88 έγραψε:τι ειναι ρε παιδια η πυτια να φρικαρω και εγω??
και αρνιού και μόνο απο ζώα που τρέφονται με μητρικό γάλα. Γενοκτονία δηλαδη κανονική.Nena έγραψε:Κομματια απο στομαχι βοδιου.demaki88 έγραψε:τι ειναι ρε παιδια η πυτια να φρικαρω και εγω??
θα κανω ΑΙμετο οπως θα εγραφε και η γιωτα!!!!Nena έγραψε:Κομματια απο στομαχι βοδιου.demaki88 έγραψε:τι ειναι ρε παιδια η πυτια να φρικαρω και εγω??
Πολυ μου αρεσουν ολα αυτα τα παραδοσιακα. Θα ηθελα να ξερω πολλα τετοια πραγματα και να εχω τον χωρο και τον χρονο να τα φτιαξω.Nena έγραψε:Ναι, θυμαμαι η μανα μου τυλιγε το ταπερ με μια κουβερτα, το εβαζε διπλα στο καλοριφερ. Μονο τσαγακια δεν του εφτιαχνε και ποδολουτρα.ede έγραψε:
Δεν το ειδα για την πιτια. και εγω για το τυρι το ξερω. Οταν εμαθα τι ειναι η πιτια ψιλοφρικαρα αλλα το ξεπερασα ευκολα μπορω να πω.
Το γιαουρτι θελει ζεστο μερος αλλα πολυ σταθερη θερμοκρασια. Οχι σκαμπανεβασματα .
ειδα οτι υπαρχει και φυτικη και ανακουφιστικα!!!!ελπιιιιιιζω τα τυρια που τρωω να φτιαχνοντε με την φυτικη!!!ελπιιιιζω!!μη μου πει καμια οχι!!!ede έγραψε:Για δες http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%ACdemaki88 έγραψε:τι ειναι ρε παιδια η πυτια να φρικαρω και εγω??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης