401 Απ: Το σαλονι μας #5 Παρ Αυγ 02, 2013 2:34 pm
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:καικ= κοριτσια καληνυχτα σας γιατι εχω κατι δουλιτσες να κανω και κουτουλαω απο τη νυστα
καληνύχτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zini έγραψε:καικ= κοριτσια καληνυχτα σας γιατι εχω κατι δουλιτσες να κανω και κουτουλαω απο τη νυστα
zini έγραψε:μιας και ειδα και το τελυταιο να απνητσω! δια αυτο μιλησα για τα παιδια μας και την ευθηνη που εχουμε εμις να τα "εκπαιδευσουμε" αλλιως. το μυαλο του απαιδευοτυ ενηλικα δεν αλλαζει ευκολα.
Έγω δεν νομιζω να άλλαζα τη διαπαιδαγωγηση των παιδιων μου αναλογα με τις συνθηκες. Τις ίδιες αξίες θα τους περνουσα. Το οτι εχω δουλεια και λεφτα δε σημαινει οτι θα μαθω στο παιδι μου να εκμεταλλευεται τους άλλους. Αντιστοιχα, το οτι ειμαι ανεργη δε σημαινει απαραιτητα οτι το παιδι μου θα βγει ενας υπέροχος ανθρωπος επειδη συναντησε δυσκολίες στη ζωή του. Το να ζει καποιος αξιοπρεπως δε σημαινει οτι τρωει μασημενη τροφη. Μην μπερδευεις τις εννοιες.zini έγραψε:μιας και ειδα και το τελυταιο να απνητσω! δια αυτο μιλησα για τα παιδια μας και την ευθηνη που εχουμε εμις να τα "εκπαιδευσουμε" αλλιως. το μυαλο του απαιδευοτυ ενηλικα δεν αλλαζει ευκολα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Παρ Αυγ 02, 2013 2:50 pm, 1 φορά
Nena έγραψε:Φλωρεντια, σε σενα παει αυτο, ξεκουνησου από την πισινα και τα ντακιουρι επιτελους!zini έγραψε:μιας και ειδα και το τελυταιο να απνητσω! δια αυτο μιλησα για τα παιδια μας και την ευθηνη που εχουμε εμις να τα "εκπαιδευσουμε" αλλιως. το μυαλο του απαιδευοτυ ενηλικα δεν αλλαζει ευκολα.
Εγω παω για μια ακομη μπυρα
iouliana έγραψε:Nena έγραψε:Φλωρεντια, σε σενα παει αυτο, ξεκουνησου από την πισινα και τα ντακιουρι επιτελους!zini έγραψε:μιας και ειδα και το τελυταιο να απνητσω! δια αυτο μιλησα για τα παιδια μας και την ευθηνη που εχουμε εμις να τα "εκπαιδευσουμε" αλλιως. το μυαλο του απαιδευοτυ ενηλικα δεν αλλαζει ευκολα.
Ορεστη Μακρη !!!
florentiab έγραψε:iouliana έγραψε:Nena έγραψε:Φλωρεντια, σε σενα παει αυτο, ξεκουνησου από την πισινα και τα ντακιουρι επιτελους!zini έγραψε:μιας και ειδα και το τελυταιο να απνητσω! δια αυτο μιλησα για τα παιδια μας και την ευθηνη που εχουμε εμις να τα "εκπαιδευσουμε" αλλιως. το μυαλο του απαιδευοτυ ενηλικα δεν αλλαζει ευκολα.
Ορεστη Μακρη !!!
Νένα σε πήρανε χαμπάρι
iouliana έγραψε:και επισης οταν τιθονται θεματα επιβιωσης κανεις δεν εχει ορεξη να αγωνιστει για αλλαγες
zini έγραψε:iouliana έγραψε:και επισης οταν τιθονται θεματα επιβιωσης κανεις δεν εχει ορεξη να αγωνιστει για αλλαγες
αμα ηταν ετσι ιουλιανα δεν θα ειχε γιει η γαλλικη επανασταση. ουτε η ρωσσικη (ασχετως που κατελειξε στην συνεχεια) ενας καθηγιτης μου της φιλοσοφιας καποτε μου ειχε πει οτι δυο ταξεις μπορουν να κανουν αλλαγες. ειτε πνευματικες ειτε παραγματικες δομικες επαναστασεις κλπ. ειτε οι πολλοι φτωχοι γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα, ειτε οι πολλοι πλουσιοι αν ειναι μορφωμενοι βεβαια γιατι εχουν χρονο να σκεφτουν. οι μονοι που δεν μπορουν να κανουν κατι ειναι οι μεσαιοι γιατι σε αντιθεση με τους φτωχους ειναι βολεμμενοι, και σε σχεση με τους πλουσιους επιθυμουν να τους μιασουν χωρις να κοπιασουν. τωρα δεν ξερω ποσο βαση εχει αυτο, αλλα η ιστορια αυτο διεχνει.
zini έγραψε: ειτε οι πολλοι φτωχοι γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα, ειτε οι πολλοι πλουσιοι αν ειναι μορφωμενοι βεβαια γιατι εχουν χρονο να σκεφτουν. οι μονοι που δεν μπορουν να κανουν κατι ειναι οι μεσαιοι γιατι σε αντιθεση με τους φτωχους ειναι βολεμμενοι, και σε σχεση με τους πλουσιους επιθυμουν να τους μιασουν χωρις να κοπιασουν. τωρα δεν ξερω ποσο βαση εχει αυτο, αλλα η ιστορια αυτο διεχνει.
iouliana έγραψε:zini έγραψε:iouliana έγραψε:και επισης οταν τιθονται θεματα επιβιωσης κανεις δεν εχει ορεξη να αγωνιστει για αλλαγες
αμα ηταν ετσι ιουλιανα δεν θα ειχε γιει η γαλλικη επανασταση. ουτε η ρωσσικη (ασχετως που κατελειξε στην συνεχεια) ενας καθηγιτης μου της φιλοσοφιας καποτε μου ειχε πει οτι δυο ταξεις μπορουν να κανουν αλλαγες. ειτε πνευματικες ειτε παραγματικες δομικες επαναστασεις κλπ. ειτε οι πολλοι φτωχοι γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα, ειτε οι πολλοι πλουσιοι αν ειναι μορφωμενοι βεβαια γιατι εχουν χρονο να σκεφτουν. οι μονοι που δεν μπορουν να κανουν κατι ειναι οι μεσαιοι γιατι σε αντιθεση με τους φτωχους ειναι βολεμμενοι, και σε σχεση με τους πλουσιους επιθυμουν να τους μιασουν χωρις να κοπιασουν. τωρα δεν ξερω ποσο βαση εχει αυτο, αλλα η ιστορια αυτο διεχνει.
κοιταξε η μεσαια ταξη στην Ελλαδα εξαφανιζεται ετσι και αλλιως,
τωρα οι επαναστασεις εμπνεονται συνηθως απο χαρισματικους ηγετες
Nena έγραψε:zini έγραψε: ειτε οι πολλοι φτωχοι γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα, ειτε οι πολλοι πλουσιοι αν ειναι μορφωμενοι βεβαια γιατι εχουν χρονο να σκεφτουν. οι μονοι που δεν μπορουν να κανουν κατι ειναι οι μεσαιοι γιατι σε αντιθεση με τους φτωχους ειναι βολεμμενοι, και σε σχεση με τους πλουσιους επιθυμουν να τους μιασουν χωρις να κοπιασουν. τωρα δεν ξερω ποσο βαση εχει αυτο, αλλα η ιστορια αυτο διεχνει.
Δηλαδη οι πλουσιοι δεν ειναι βολεμενοι? Και ολο αυτο δεν ειναι λιγο τσουβαλιασμα? Τι θα πει "οι μεσαιοι επιθυμουν να μοιασουν τους πλουσιους??"
Καταλαβαινω οτι στη θεωρια ειναι όλα μια χαρα αλλά ειναι άλλο το να το ζεις αυτο κάθε μερα στο πετσι σου και άλλο το να το βλεπεις ως ειδηση.
zini έγραψε:γενικα οι αγγλοι ειναι οτι να ναι. η επισημη θρησκεια ειναι η Αγγλικανικη Εκκλησια. Χριστιανικη ειναι και διαχωριστικε το 1500 κατι απο την καθολικη γιατι ο τοτε βασιλειας ο Ερρικος ηθελε να χωρισει απο την γυναικα του και η καθολικη ακκλησια δεν το επετρεπε. οποτε ο μαγκας την διαχωρισε απο την καθολικη και εκανε τη δουλεια του. τωρα απο οτι ξερω δεν εχει και ιδιαιτερες διαφορες απο την καθολικη αλλα δεν το εχω πολυ ψαξει. ομως δεν ειναι παραδοσιακα πιστοι οπως ειμστε εμεις η οι Ιταλοι πχ. επισης ειδικα στο Λονδινο που μενουν ολες οι φυλες του ισραηλ συναντας τα παντα και πολυ ελευθερα ευτυχως. εχει τζαμια εχει ορθοδοξους ναους καθολικους βλεπεις και χαρε κρισνα στο δρομο με κουδουνακια κλπ κλπ.
iouliana έγραψε:zini έγραψε:γενικα οι αγγλοι ειναι οτι να ναι. η επισημη θρησκεια ειναι η Αγγλικανικη Εκκλησια. Χριστιανικη ειναι και διαχωριστικε το 1500 κατι απο την καθολικη γιατι ο τοτε βασιλειας ο Ερρικος ηθελε να χωρισει απο την γυναικα του και η καθολικη ακκλησια δεν το επετρεπε. οποτε ο μαγκας την διαχωρισε απο την καθολικη και εκανε τη δουλεια του. τωρα απο οτι ξερω δεν εχει και ιδιαιτερες διαφορες απο την καθολικη αλλα δεν το εχω πολυ ψαξει. ομως δεν ειναι παραδοσιακα πιστοι οπως ειμστε εμεις η οι Ιταλοι πχ. επισης ειδικα στο Λονδινο που μενουν ολες οι φυλες του ισραηλ συναντας τα παντα και πολυ ελευθερα ευτυχως. εχει τζαμια εχει ορθοδοξους ναους καθολικους βλεπεις και χαρε κρισνα στο δρομο με κουδουνακια κλπ κλπ.
βαφτιζονται ??και επισης γιορταζουν τις ονομαστικες γιορτες τους??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης