526 Απ: Το σαλονι μας #5 Σαβ Αυγ 03, 2013 6:04 am
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lillybell έγραψε:iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
Ααααααααααα!!! Συγχαρητηρια!!!! Με το καλο!!!!!
σε ευχαριστω !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
Ααααααααααα!!! Συγχαρητηρια!!!! Με το καλο!!!!!
ιουλιανα μου μπραβο κοριτσι μου με το καλο μπηκα να σας ρωτησω για σουτζουκακια και επεσα σε αυτη την ωραια ειδηση ξανα μπραβο πολυ χαρικα πολυiouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
μπραβο Ιουλιανα! με το καλο! να πανε ολα καλα ευχομαι!!!iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!!
Dori έγραψε:Μπράβο μπράβο.ειδες τι καλη που ειναι η εγκυμοσύνη;σου δίνει και μωρο και βυζι!!!οτι θες ρωτα εμείς είμαστε εδω.
ευχαριστω πολυ πολυ θα τα φτιαξω .να σου πω βρηκα πολλες συνταγες στο ιντερνετ αλλα δεν ηξερα αν ειναι καντα στη σωστη γευση.αφου τα δοκιμασες σε εμπιστευομε.margdimitra έγραψε:Ιουλιάνα με το καλό το μπεμπάκι!!!
Συγχαρητήρια!!!
Πως αντέδρασε ο άντρας σου?
Σουτζουκάκια συνταγή δες εδώ...
http://syntageskardias.blogspot.gr/2010/01/blog-post_21.html
Τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ.
Τα φτιάχνω συχνά. Και δε θέλουν τηγάνισμα.
Μάλλον θα πάρουμε τη μηχανή του λιντλ.
Ενθουσιάστηκε με την ιδέα η μάνα μου.
Λέτε να κάνω και εγώ καμιά χειροτεχνία???
Από καιρό ψάχνομαι αλλά που χρόνος...
χαχα ζινι μαζι γραφαμε φουντουκακι θα ελεγαzini έγραψε:φουντουκι;
georgia78 έγραψε:νανα βρηκα αυτο δεν ξερω αν σ αρεσει
ΚΑΡΥΟ
Το κάρυο στη βοτανική είναι ο καρπός με σκληρό κέλυφος ορισμένων φυτών που φέρουν αδιάρρηκτο σπόρο. Ενώ μερικοί ξηροί σπόροι και καρποί καλούνται αληθινά κάρυα, μόνο ορισμένοι θεωρούνται από τους βιολόγους αληθινά κάρυα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:29 pm, 1 φορά
χαχαχαχαχα λιλυ το πετυχα νανα δεν το ηξερα ασε θα σκεφτω κατι αλλο χιχιχLillybell έγραψε:georgia78 έγραψε:νανα βρηκα αυτο δεν ξερω αν σ αρεσει
ΚΑΡΥΟ
Το κάρυο στη βοτανική είναι ο καρπός με σκληρό κέλυφος ορισμένων φυτών που φέρουν αδιάρρηκτο σπόρο. Ενώ μερικοί ξηροί σπόροι και καρποί καλούνται αληθινά κάρυα, μόνο ορισμένοι θεωρούνται από τους βιολόγους αληθινά κάρυα.
ΚΑΡΥΟ στη Θεσσαλονικη ειναι κεντρο εξετασης καρυοτυπου...Αστο καλυτερα..
το χτικιο ξεκουμπισθει!!!!κλειδωσε το δωματιο της,ουτε γει δεν ειπε!!!!roodie έγραψε:Lillybell έγραψε:Καλημερα και στο σαλονι..!
Καλημέρα doctor!!!Έλα να με σώσεις απ' την παλιόγρια.....Έχει αρχίσει να βγάζει γλώσσα και μέρα με τη μέρα γίνεται χειρότερη κι απ' το σκιάχτρο που φιλοξενεί το ντεμάκι!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης