551 Απ: Το σαλονι μας #5 Σαβ Αυγ 03, 2013 9:02 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
αααααα ζητωωωωω!!!!!συγχαριτηρια!!!!iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αααααα ζητωωωωω!!!!!συγχαριτηρια!!!!iouliana έγραψε:κοριτσια!ειμαι εγκυος!!! θα σας πρηξω με τις ερωτησεις μου!!
δεν σας ειπα που δεν μιλαμε εδω και μερες;;;μου ξεριζοσε παλι κατι κρεμυδια!!ακουσε τον εξαψαλμο..μετα φωναζα στον δημητρη οτι δεν με θελει η βρωμογρια και οτι θα το σκεφτω να φυγω εγω..και αλλα πολλα!!ακουγε αυτη απο μεσα και πηγε στο σοι της για εναν μηνα!!!roodie έγραψε:Ήθελες αγκαλίτσες και φιλάκια εσύ πριν φύγει???Για πές μας όμως τώρα....τι έκανες και τα κατάφερες να τη διώξεις???
nanakaboubou έγραψε:εμ ναι κατι τετοιο θελω κ γω γιαυτο ειπα μηοως εχετε καμια ιδεα
Θες να σου στειλω? και σμυρνεικα σουντζουκακια και κεφτεδες πολιτικους αμα λαχει γιατι εχουμε και την καταγωγη. να ξερεις το σουτζουκακι εχει ενα μυστικο. Δεν το λεω στις καριες να μην μου φανε την συνταγη.georgia78 έγραψε:κοριτσακια μου πια καλη μαγειρισα θα μου πει πως κανουν τα σουτζουκακια και το κοκκινιστο.με τρελανε ο μεγαλος μου γιος να του κανω.τα τρωει στο φιλο του που η μαμα του ειναι απο ελλαδα και του αρεσουν
ντρεπομαι ομως να τη ρωτησω
ede έγραψε:Κατα πρωτον συγχαρητηρια στην Ιουλιανα. ολα καλα να πανε και να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη.
πεστο ντε. και εγω το σακακι μου θα κρεμαγα. Για καλογερος κατι λεει.margdimitra έγραψε:Dori έγραψε:Μπράβο μπράβο.ειδες τι καλη που ειναι η εγκυμοσύνη;σου δίνει και μωρο και βυζι!!!οτι θες ρωτα εμείς είμαστε εδω.
Εμένα πάλι ρε γαμώτο βυζί δεν μου έδωσε το μωρό!!!
Ούτε καν ένα νούμερο μεγαλύτερο ντε...
Τώρα φταίω να το πω..???
Χειροποίητο δενδράκι για μπομπονιέρες.
Σας μοιάζει για δενδράκι?
Κατα δευτερον εμενα βυζι η εγκυμοσυνη δεν μου εδωσε. ισα ισα μου τα πηρε και τελειως. πιο τελειως ομως δεν γινεται. Εχω θεμα με το θεμα.roodie έγραψε:ede έγραψε:Κατα πρωτον συγχαρητηρια στην Ιουλιανα. ολα καλα να πανε και να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη.
Κατά δεύτερον???
Σουπερ Γκουφυ και στην ταμπελα τον σουπερ γκοφυ να τρωει φυστικιαnanakaboubou έγραψε:οχι ονομασια ξηρου καρπου κατι που να παραπεμπτει σε αυτο.. π.χ. αρωμα καρπου,... κατι τετοιο..
Μην το λες. Τιποτα ων ακρων δεν ειναι ωραιο.Μιλαμε ομως για πλακα. καθολου. Δεν μπορεις να φανταστεις. Στην παραλια πλεον μονο με μπλουζακι καθομαι.roodie έγραψε:Εγώ έχω αρκετό από το θέμα! Αλλά και να μην είχα δεν νομίζω οτι δε θα μ' απασχολούσε!!!!!! Ίσως να ηταν και καλύτερα!!!!
ede έγραψε:Μην το λες. Τιποτα ων ακρων δεν ειναι ωραιο.Μιλαμε ομως για πλακα. καθολου. Δεν μπορεις να φανταστεις. Στην παραλια πλεον μονο με μπλουζακι καθομαι.roodie έγραψε:Εγώ έχω αρκετό από το θέμα! Αλλά και να μην είχα δεν νομίζω οτι δε θα μ' απασχολούσε!!!!!! Ίσως να ηταν και καλύτερα!!!!
Υπαρχουν αρωματικα χωρου για επαγγελματικους χωρους πχ για φουρνο αρωμα τσουρεκι, για καφεκοπτεια αρωμα καφε, βανιλια, και οτι θες. Ψαξε το και αυτο. Τραβαει τον πελατη. Δες τον Τενκερληmargdimitra έγραψε:Ωραία ιδέα το ξηροκαρπάδικο Νανάκα.
Έχε το νου σου όμως να είναι πέρασμα το μαγαζί για να πιάσει. Και σκέψου να φτιάχνετε και φθηνό καφέ για πακέτο. Θα μπαίνει ο άλλος να πάρει το καφεδάκι του, θα μυρίζει τον φρεσκοψημμένο καρπό και αμέσως θα αγοράζει.
Όσο για όνομα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Βρες όμως κάτι ελληνικό.
ede έγραψε:Υπαρχουν αρωματικα χωρου για επαγγελματικους χωρους πχ για φουρνο αρωμα τσουρεκι, για καφεκοπτεια αρωμα καφε, βανιλια, και οτι θες. Ψαξε το και αυτο. Τραβαει τον πελατη. Δες τον Τενκερληmargdimitra έγραψε:Ωραία ιδέα το ξηροκαρπάδικο Νανάκα.
Έχε το νου σου όμως να είναι πέρασμα το μαγαζί για να πιάσει. Και σκέψου να φτιάχνετε και φθηνό καφέ για πακέτο. Θα μπαίνει ο άλλος να πάρει το καφεδάκι του, θα μυρίζει τον φρεσκοψημμένο καρπό και αμέσως θα αγοράζει.
Όσο για όνομα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Βρες όμως κάτι ελληνικό.
στειλτω βρε εδε και δεν θα το προδοσωede έγραψε:Θες να σου στειλω? και σμυρνεικα σουντζουκακια και κεφτεδες πολιτικους αμα λαχει γιατι εχουμε και την καταγωγη. να ξερεις το σουτζουκακι εχει ενα μυστικο. Δεν το λεω στις καριες να μην μου φανε την συνταγη.georgia78 έγραψε:κοριτσακια μου πια καλη μαγειρισα θα μου πει πως κανουν τα σουτζουκακια και το κοκκινιστο.με τρελανε ο μεγαλος μου γιος να του κανω.τα τρωει στο φιλο του που η μαμα του ειναι απο ελλαδα και του αρεσουν
ντρεπομαι ομως να τη ρωτησω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την georgia78 στις Σαβ Αυγ 03, 2013 12:28 pm, 1 φορά
ede έγραψε:Ασχετο αλλα αυριο εχω σουπερ μενου
αν τα καταφερουμε να τα φτιαξουμε χιχιzini έγραψε:ρε εντε πες για τα σουτζουκακια, μην ανισυχεις οταν τα φτιαχνουμε θα λεμε οτι ειναι δικη σου η συνταγη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:28 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης