676 Απ: Το σαλονι μας #5 Δευ Αυγ 05, 2013 5:18 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
άντε και με το καλό και φρόζεν γιόγκουρτ!
Μπουαχαχά είμαι η μεταλλωρύχα του φόρουμ, ιτς οφίσιαλ!
Μπουαχαχά είμαι η μεταλλωρύχα του φόρουμ, ιτς οφίσιαλ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κοψιμο θα σε παρει κοπελιαNena έγραψε:Καλε τι μηχανη γιαουρτιου και λοιπα γκατζετ - εγω χτες ξεχασα το γαλα εξω απο το ψυγειο, το ξαναβαλα μεσα αλλά μαλλον ητο too late.. Mια χαρα γιαουρτι εγινε σε πληροφορω, τόσο που το εβαλα και στον καφε μου κι εκανε ενα ΣΠΛΑΤ,κι ετσι ανακάλυψα το φρεντο γιογκουρτ εσπρεσσο
Αμυγδαλόπομα. Εχω δοκιμάσει και μου αρεσει πολυ. Γενικα οτι εχει σχεση με πικραμύγδαλο και αμύγδαλο μου αρέσει. Αμα ειναι ακι απο Νίσυρο............mhtsaina έγραψε:Λοιπόν, μιας και το θυμήθηκα: Μια πελάτισσα μου χάρισε ένα μπουκάλι σουμάδα από τη Νίσυρο (συμπυκνωμένος χυμός πικραμύγδαλου στην ουσία, το οποίο αραιώνεις σε νερό σε αναλογία 1:4). Το δοκιμάσαμε με το Μήτσο, είναι πεντανόστιμο, ΕΝΤΕΛΩΣ αφροδισιακό (έγινε μεγάλο γλέντι το Σ/Κ ) και ταιριάζει απίστευτα σε μικρή ποσότητα μέσα στον καφέ ή την σοκολάτα, καθώς και σε πολλά άλλα γλυκά, έχει τρομερό άρωμα και είναι πολύ γλυκό, παρά την προέλευσή του
Αν σας τύχει, δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο!
ede έγραψε:Αμυγδαλόπομα. Εχω δοκιμάσει και μου αρεσει πολυ. Γενικα οτι εχει σχεση με πικραμύγδαλο και αμύγδαλο μου αρέσει. Αμα ειναι ακι απο Νίσυρο............mhtsaina έγραψε:Λοιπόν, μιας και το θυμήθηκα: Μια πελάτισσα μου χάρισε ένα μπουκάλι σουμάδα από τη Νίσυρο (συμπυκνωμένος χυμός πικραμύγδαλου στην ουσία, το οποίο αραιώνεις σε νερό σε αναλογία 1:4). Το δοκιμάσαμε με το Μήτσο, είναι πεντανόστιμο, ΕΝΤΕΛΩΣ αφροδισιακό (έγινε μεγάλο γλέντι το Σ/Κ ) και ταιριάζει απίστευτα σε μικρή ποσότητα μέσα στον καφέ ή την σοκολάτα, καθώς και σε πολλά άλλα γλυκά, έχει τρομερό άρωμα και είναι πολύ γλυκό, παρά την προέλευσή του
mhtsaina έγραψε:Λοιπόν, μιας και το θυμήθηκα: Μια πελάτισσα μου χάρισε ένα μπουκάλι σουμάδα από τη Νίσυρο (συμπυκνωμένος χυμός πικραμύγδαλου στην ουσία, το οποίο αραιώνεις σε νερό σε αναλογία 1:4). Το δοκιμάσαμε με το Μήτσο, είναι πεντανόστιμο, ΕΝΤΕΛΩΣ αφροδισιακό (έγινε μεγάλο γλέντι το Σ/Κ ) και ταιριάζει απίστευτα σε μικρή ποσότητα μέσα στον καφέ ή την σοκολάτα, καθώς και σε πολλά άλλα γλυκά, έχει τρομερό άρωμα και είναι πολύ γλυκό, παρά την προέλευσή του
Nena έγραψε:mhtsaina έγραψε:Λοιπόν, μιας και το θυμήθηκα: Μια πελάτισσα μου χάρισε ένα μπουκάλι σουμάδα από τη Νίσυρο (συμπυκνωμένος χυμός πικραμύγδαλου στην ουσία, το οποίο αραιώνεις σε νερό σε αναλογία 1:4). Το δοκιμάσαμε με το Μήτσο, είναι πεντανόστιμο, ΕΝΤΕΛΩΣ αφροδισιακό (έγινε μεγάλο γλέντι το Σ/Κ ) και ταιριάζει απίστευτα σε μικρή ποσότητα μέσα στον καφέ ή την σοκολάτα, καθώς και σε πολλά άλλα γλυκά, έχει τρομερό άρωμα και είναι πολύ γλυκό, παρά την προέλευσή του
Καλε σημερα τη συζητουσαμε τη σουμαδα με τον αντρα μου. Ειναι το αλτερνατιβ του να βαζεις αμαρεττο στον καφε δλδ? Χμμμμμ, καλη ιδεα.
Επίσης, ενα διαστημα μου την ειχε καρφωσει κι εβαζα μεσα στον νες-καφε που επινα τεντουρα Πατρων.
Ede εννοειται πως δεν τον ηπια τον φροζογιογκουρτοκαφε.
Χριστός και Παναγία Τι προτείνεςι μαρή? Η χαρά της σαβούρας εισαι εσύNena έγραψε:Επισης ο νες γινεται πολυ ωραιος και φουντουκενιος και γλυκος και λιγουριαρικο και ολα τα συναφη αν βάλεις αντι για ζαχαρη μια (μια? αντε δυο...) κουταλιες μερεντα/νουτελα.
χιλια συγνωμη βρε μεταλλωριχα!!!γραψε λαθος!!!στα χαμενα ειμαι,εκανα και ενα λαθακι!!!mhtsaina έγραψε:Ειλικρινά με προσβάλλετε... Ποια είναι βρε η μεταλλωρύχα;;;Εγώ δεν είμαι;;;
Nena έγραψε:Επισης ο νες γινεται πολυ ωραιος και φουντουκενιος και γλυκος και λιγουριαρικο και ολα τα συναφη αν βάλεις αντι για ζαχαρη μια (μια? αντε δυο...) κουταλιες μερεντα/νουτελα.
ede έγραψε:Χριστός και Παναγία Τι προτείνεςι μαρή? Η χαρά της σαβούρας εισαι εσύNena έγραψε:Επισης ο νες γινεται πολυ ωραιος και φουντουκενιος και γλυκος και λιγουριαρικο και ολα τα συναφη αν βάλεις αντι για ζαχαρη μια (μια? αντε δυο...) κουταλιες μερεντα/νουτελα.
Τώρα διατρεχω κινδυνο να χαρακτηριστω σαβουροφαγα από τις άλλες - αλλά επειδη προσωπικά σκασιλα μου, θα το πω. Βαλε σοκολατούχο γάλα αντι για σκέτο γαλα. Τωρα εχει και το μιλκο φουντουκι - καταλαβαινεις τι εννοΑω ΟΝΕΙΡΟ!markella_p έγραψε:Nena έγραψε:Επισης ο νες γινεται πολυ ωραιος και φουντουκενιος και γλυκος και λιγουριαρικο και ολα τα συναφη αν βάλεις αντι για ζαχαρη μια (μια? αντε δυο...) κουταλιες μερεντα/νουτελα.
στον ζεστο θα ειναι ονειρο!!!!!!!!
κατι αντιστοιχο για φραπε?
Πινε και τρωγε μανα μου. οταν κανεις ομως εναν κ@λο νααααα θα ψαχνεις την ντουκαν στο νετ.Nena έγραψε:ede έγραψε:Χριστός και Παναγία Τι προτείνεςι μαρή? Η χαρά της σαβούρας εισαι εσύNena έγραψε:Επισης ο νες γινεται πολυ ωραιος και φουντουκενιος και γλυκος και λιγουριαρικο και ολα τα συναφη αν βάλεις αντι για ζαχαρη μια (μια? αντε δυο...) κουταλιες μερεντα/νουτελα.
Ειπαμε μανταμ, ή θα ξυπνήσουμε το πρωι ή οχιΤώρα διατρεχω κινδυνο να χαρακτηριστω σαβουροφαγα από τις άλλες - αλλά επειδη προσωπικά σκασιλα μου, θα το πω. Βαλε σοκολατούχο γάλα αντι για σκέτο γαλα. Τωρα εχει και το μιλκο φουντουκι - καταλαβαινεις τι εννοΑω ΟΝΕΙΡΟ!markella_p έγραψε:Nena έγραψε:Επισης ο νες γινεται πολυ ωραιος και φουντουκενιος και γλυκος και λιγουριαρικο και ολα τα συναφη αν βάλεις αντι για ζαχαρη μια (μια? αντε δυο...) κουταλιες μερεντα/νουτελα.
στον ζεστο θα ειναι ονειρο!!!!!!!!
κατι αντιστοιχο για φραπε?
ede έγραψε:
Πινε και τρωγε μανα μου. οταν κανεις ομως εναν κ@λο νααααα θα ψαχνεις την ντουκαν στο νετ.
Μα για αυτο σου συστήνω και την Ντουκαν αμέσως.Nena έγραψε:ede έγραψε:
Πινε και τρωγε μανα μου. οταν κανεις ομως εναν κ@λο νααααα θα ψαχνεις την ντουκαν στο νετ.
Δεν ηξερα οτι εχει αναχθει σε μειζον θεμα η διατροφη μου.
Να εισαι σιγουρη οτι δεν θα σε ενοχλήσω παντως, ο,τι κωλο και να κανω.
Θα σου έλεγα να φας καμια σοκολατα τωρα που περιμενεις περιοδο, αλλά το ντομπερμαν του φορουμ θα μου ξαναπει για την Ντουκαν και την Ατκινς, και ας μην μπλεξω κι εσενα, δε φταις να κανεις διαιτα όπου μιμεισαι τους διαβητικους.mhtsaina έγραψε:Με λιγωσατε βραδιάτικα! Λοιπόν κόρες, ευκαιρία για ψυχανάλυση. Εγώ τώρα γιατί έχω μανουριασει που ο Μήτσος βγήκε με κοινούς μας φίλους; Μήπως φταίει που περιμένω περίοδο;
[/quote]mhtsaina έγραψε:Dori έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα!!Mητσενα γιατι νευριασες;σου είπε ο Μητσος να πας μαζί η δεν σου είπε καθόλου;μήπως βγήκαν αντροπαρεα;
Καλησπέρα Dori μου! Γενικά δεν έχουμε τέτοια θέματα, βγαίνουμε και χωριστά, αλλά απόψε με πείραξε που μου το είπε καθοδόν. Ένα ποτό με δύο φίλους μας έχει πάει να πιει, αλλά για να πω και του στραβού το δίκιο, αν το είχα κάνει εγώ, σίγουρα θα είχε δυσανασχετησει
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης