101 Απ: το κλουβι με τις τρελες!!!! Σαβ Αυγ 03, 2013 1:57 pm
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ δηλ. ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΝΕΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:0-100 και βαλε.......irene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:ρε μαρια θα μας τρελανεις???απο που και ως που εσυ παχουλοκομψουλα????εχουμε δει φωτο!!!!
ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!! ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΧΙ!!
σιγα μη πιανεις και εσυ τα 0-100 σε 1" οπως εμεις!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ !!!katerina1983 έγραψε:
για ολες μας!!!!!για το γυναικειο πληθυσμο του φορουμ!!!!!
πολλα like!!!!!mariloy έγραψε:ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ δηλ. ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΝΕΣ
mariloy έγραψε:ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ δηλ. ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΝΕΣ
ωραια οταν βρεθουμε λεγε 18 να μην κουραζεσαι!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:0-100 και βαλε.......irene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:ρε μαρια θα μας τρελανεις???απο που και ως που εσυ παχουλοκομψουλα????εχουμε δει φωτο!!!!
λεπτομερειες!!!!εχω μια φιλη που ειναι 135 και καθε φορα που λεει εκατον τριαντα πεντε της λεω το εκατο τι το λες???φαινεται 35 σκετο να λες να μη κουραζεσαι!!!!χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχkaterina1983 έγραψε:ωραια οταν βρεθουμε λεγε 18 να μην κουραζεσαι!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:0-100 και βαλε.......irene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:ρε μαρια θα μας τρελανεις???απο που και ως που εσυ παχουλοκομψουλα????εχουμε δει φωτο!!!!
λεπτομερειες!!!!εχω μια φιλη που ειναι 135 και καθε φορα που λεει εκατον τριαντα πεντε της λεω το εκατο τι το λες???φαινεται 35 σκετο να λες να μη κουραζεσαι!!!!χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαkaterina1983 έγραψε:ωραια οταν βρεθουμε λεγε 18 να μην κουραζεσαι!!!!!irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:0-100 και βαλε.......irene-_- έγραψε:bourboulithra έγραψε:irene-_- έγραψε:ρε μαρια θα μας τρελανεις???απο που και ως που εσυ παχουλοκομψουλα????εχουμε δει φωτο!!!!
katerina1983 έγραψε:για τις διαδικτυακες μου φιλεναδες!!!!!σας το αφιερωνω απο καρδιας
katerina1983 έγραψε:για τις διαδικτυακες μου φιλεναδες!!!!!σας το αφιερωνω απο καρδιας
αααααααααχχχχχχχχχχχ δεν μπορω εχω πνιγει στα γελια βρεεεεεεεεεεεirene-_- έγραψε:το καψουρομανουλο κοιμαται και η γυναικα του δε λεει να ξεκολλησει!!!!!χαχαχα
mariloy έγραψε:ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΠΑΡΕΑΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !!!
mariloy έγραψε:ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΠΑΡΕΑΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !!!
katerina1983 έγραψε:η αλλη η τρελη ακομα με το καψουρομανουλο της μιλαει?
που εισαι μαρη?
τετοια ωρα.....πω πω .....τα νησια αυτα εχουν...αστα.....irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:η αλλη η τρελη ακομα με το καψουρομανουλο της μιλαει?
που εισαι μαρη?
εμενα ακομα δουλευει το δικο μου...
irene-_- έγραψε:το καψουρομανουλο κοιμαται και η γυναικα του δε λεει να ξεκολλησει!!!!!χαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης