276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Σαβ Αυγ 10, 2013 12:29 pm
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Ρωτάω για τώρα, για γενικά πως θα μπορούσα να ρωτήσω;kaatrin έγραψε:Καττυ Ρωτάς γενικά η τώρα;
Εχεις χρόνο για τσατ
Η τσατ πατ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ρωτάω για τώρα, για γενικά πως θα μπορούσα να ρωτήσω;kaatrin έγραψε:Καττυ Ρωτάς γενικά η τώρα;
Δεν είπα βρε να κλειστείς στο σπίτι. Απλά μην αφήνεις να σε επηρρεάζει η κάθε μαλακισμένη που συναντάς στο δρόμο σου!peristeraki έγραψε:Καλε Καττυ δεν ειπα οτι τα λες για υποννοουμενο! Απλα για να σου δειξω οτι υπαρχουν μερες που δεν πιανει τιποτα! Μονο με το μπανιο ηρεμει για λιγο αλλα ποσο! Λεπια θα βγαλει!
Esprit στη γειτονια εχουμε αρκετες εγκυκλοπαιδειες αλλα κ ποσο κλεισμενη να κατσω! Ευχαριστω παντως!
Πολύ καλή ιδέα έχω να πω...Catty έγραψε:Ναι ρε esprit οι τελειες μαμάδες απαγορεύονται σε αυτή την ομάδα ειδικά.
Οι κινητές εγκυκλοπαίδειες πρέπει να τιμωρηθούν από το νομο με λιθοβολισμό απο εγκυκλοπαίδειες
esprit έγραψε:Δεν είπα βρε να κλειστείς στο σπίτι. Απλά μην αφήνεις να σε επηρρεάζει η κάθε μαλακισμένη που συναντάς στο δρόμο σου!peristeraki έγραψε:Καλε Καττυ δεν ειπα οτι τα λες για υποννοουμενο! Απλα για να σου δειξω οτι υπαρχουν μερες που δεν πιανει τιποτα! Μονο με το μπανιο ηρεμει για λιγο αλλα ποσο! Λεπια θα βγαλει!
Esprit στη γειτονια εχουμε αρκετες εγκυκλοπαιδειες αλλα κ ποσο κλεισμενη να κατσω! Ευχαριστω παντως!Πολύ καλή ιδέα έχω να πω...Catty έγραψε:Ναι ρε esprit οι τελειες μαμάδες απαγορεύονται σε αυτή την ομάδα ειδικά.
Οι κινητές εγκυκλοπαίδειες πρέπει να τιμωρηθούν από το νομο με λιθοβολισμό απο εγκυκλοπαίδειες
22 σκαλιά;peristeraki έγραψε:Καλημερα; καληνυχτα; θα δειξει! Λιγο αμα αποστασιοποιηθεις παντως ολα φανταζουν διαφορετικα. Ξυπνησε χωρις κλαματα! Με λιγο γκρινια. Βλεπουμε! Θελω να παω καπου πιο μακρια απ' τα 22 σκαλια του σπιτιου μου κ το οικοδομικο τετραγωνο της γειτονιας μου. Αν ολα πανε καλα σε λιγες μερουλες θα παμε με τον μπαμπα μας!
καλα να πάθεις ινε-τουρμπινεlne έγραψε:καλημερα κοριτσια...ξυπνησαμε νωρις σημερα για κακα κ τωρα δεν τον παιρνει ο υπνος....νυσταζω
Αχ βρε παππούλη σε παρακολουθώ τόσες μέρες καλύτερα να πας στη δουλεια,μετά σκέφτομαι ότι δουλεύεις με νήπια και λέω καλύτερα είσαι σπίτι!!!kaatrin έγραψε:Αφήστε από νύστα καλά πάμε....
Τι όνειρα βλέπω η γυναίκα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης