376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Κυρ Αυγ 11, 2013 11:24 pm
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Το μωρο υψηλής τεχνολογίας λέτε να γεννήθηκε? Elenidi σας έχω σκεφτόμαστε κ περιμένουμε νεότερα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Παραφραζοντας το τραγούδι της βισσυ,
Ακολουθεί ιστορία απο την κρύπτη;kaatrin έγραψε:Μπραβο βρε κορίτσια με τις σπουδές σας! Σας θαυμάζω!
Λοιπον, στη τραπεζα αποφεύγω να παίρνω τα παιδιά. Φοβάμαι! Όσο και αν ακούγεται σενάριο αστυνομικής ταινίας θεωρώ πιθανό στις εποχες μας να σου αρπάξει κάποιος το παιδί και να σε απειλήσει να του δώσεις λεφτά.
κανουν φιγουρα με το ποσες δαστηριοτητες κανουν τα παιδια τους, οτι ο αντρας του ειναι ζωον, τι κανουν τα παιδια τους, πως αντιμετωπιζουν τις βλακεις των παιδιων τους δήθεν με διαλογο ενω αν κανουν κατι εκεινη την ωρα βγαίνει στη φόρα πως το αντιμετωπίζουν κλπ κλπ. Με λίγα λόγια χαρακιρι κανονικό.Catty έγραψε:Εσύ πως την παλεύεις; Τι θέματα συζητάνε για να ξέρουμε
Δεν παλευεται σου λεω. Εγω δεν μπορω παντως. και οι χειροτερες ειναι οι αγορομανες. Μαμά μουυυυυυυυυυυυCatty έγραψε:Αυτο που με τρομάζει ειναι που γράψατε τα ίδια και δεν γνωριζεστε
πωπωπωπωωω Διαβασαμε,περασαμε, κοιμηθηκαμε .......εκανε βλακεια, δεν περασε...............ΤρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιCatty έγραψε:Εγω δεν θα πάω στο πάρτυ να μιλήσω για τον Νίτσε δεν ειμαι καμμια βαρεμενη αλλα ρε πουστη μου δεν αντέχω τις μάνες που μιλάνε σε α'πληθυντικο δηλαδή καλύτερα κουνούπι στο αυτί! Και το λέω εγω!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης