401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Δευ Αυγ 12, 2013 5:24 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:ασχετο αλλα οτι κανω δουλειες με μια κουδουνιστρα στο χερι σας λεει κατι;;;;
Εντάξει αφού δεν είναι στον κ@%€ σου,όλα καλα χαχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
peristeraki έγραψε:ασχετο αλλα οτι κανω δουλειες με μια κουδουνιστρα στο χερι σας λεει κατι;;;;
Δεν σε κουραζει που σε ρωτανε συνεχως μα πως το καταφερνεις? και πως το κανεις? και πως το ενα ενα και πως το αλλο. και αφου λες μεσα στη βαρεμαρα πως τα βγαζεις περα και μοιαζει πραγματι με γολγοθα οταν το ακους σου πεταει τη βομβα. Εγω ενα εχω και δεν μπορω αν σου πω εγω τι κανουμε...............εκει ..................Εγω βαριεμαι. ειμαι μονοχνωτη. Θελω μόνη μου και να μην μιλανε για παιδια καθολου. # εχω βαριεμαι να καουω και για τα υπολοιπα. οτι αλλο θες αλλα δεν μπορω για παιδια, πεθερες ,αντρες.love4 έγραψε:να μαι και γω για να κανω το συνηγορο του διαβολου λοιπον, εμενα μου αρεσουν οι συνατησεις με μαμαδες...περναμε σε γενικες γραμμες πολυ ωραια...ισα ισα οι πιο πολλες μαμαδες απορουν πως την παλευουμε με 4 παιδια..επισης λενε πως τους σπανε τα νευρα τα παιδακια τους, να πανε λιγο διακοπες μονα τους να ησυχασουν και αλλλα πολλα τετοια ωραια και φυσιολογικα κατα τη γνωμη μου...στην πλειοψηφια ειμαστε νορμαλ...ενταξει υπαρχουν και καποιιες ακραιες περιπτωσεις που καυχιουνται και ειναι λιγο νουμερα αλλα οι περισσοτερες αισθανομαι οτι ειμαστε στο ιδιο καζανι
οταν εχουμε να παμε σε παρτυ και τα σχετικα περναω πολυ ωραια και γω..
απαπαπααααα στις 5 το απογευμα? Εισαι αλκοολικη. Μην το κανεις. και προσοχη μην δωσεις πατατακι στο παιδι σου. Αν δωσεις θα πεις οτι ειναι η πρωτη φορα αντε η δευτερη. προσεχε αυτα που σου λεω ειναι σημαντικα.Catty έγραψε:Το αλκοόλ επιτρέπεται η θα πουν όλες ότι είμαι κακή μανα και έχω προβλήματα στο γάμο μου;
πες μου περιοχη και θα σου πω αμεσως. Ειμαι και ''τυχερη'' εγω παμε στα 4 σημεία του ορίζονταCatty έγραψε:Το dress code?
να μας πει τον γιατρο της και γρήγορα.kaatrin έγραψε:Χθες είδα μια που μου πε πως είχε βάλει βυζι κ δεν ήταν ψευτουλε.αν δεν μου το έλεγε δε θα το φανταζόμουν.
Φτχη μικρή αθωα καττυ. Στα νοτια προάστια μια μαμα που σέβεται τον εαυτο της δεν παει ποτε χωρις την νταντα. Στα δυτικά τρεχουν και με γοβες στιλετο. Στα βόρεια φοράνε παντα φλατ τιμπερλαντ ή τοντς.Catty έγραψε:Εγώ νομίζω ότι σε μαμαδοσυναντηση το φλατ επιβάλλεται αφού μπορεί να χρειαστεί να κυνηγήσεις το παιδάκι,μη φάμε και καμμία τούμπα μπροστά στις άλλες.
οι αγορομανες στην εφηβεία φτάνουν σε ένα σημείο να φορανε στο σπίτι t-shirt των γιων τουςkaatrin έγραψε:Αμάν δεύτερη πληροφορία για τις αγορομανες σήμερα.Χριστέ μου...τι με περιμένει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης