76 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Παρ Αυγ 09, 2013 12:32 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
παππούλη πάλι λιποθυμησες; έχουμε και ένα δεκαπενταύγουστο να βγάλουμε. Έλα να γκρινιαξουμε un peu...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οι παιδιατροι λενε οτι θελουν ο καθενας. εμενα για την κρεμα μου ειπε σε καθε αλλαγη. επισης αν θηλαζεις, το συγκαμα μπορει να ειναι απο κατι που εφαγες. μια μορφη αλλεργιας. κ εμενα το επαθε κ αλλαξα μαρκα στις πανες κ δεν ξανα ειδα τιποτα. βαλτου κρεμουλα κ μεχρι το πρωι θα του περασει του μωρου!pennytol έγραψε:γεια σας κορίτσια! Ινε θα σου πω οτι μου είπαν και μένα για το παρκοκρέβατο και το καρεκλάκι φαγητού! Μου είπαν να τα πάρω γύρω στο εξάμηνο που το μωρό θα μπορεί να κάθεται και να παίζει μέσα στο παρκοκρέβατο και για το καρεκλάκι οταν αρχίσει να τρωεί κρέμες!
έχω φάει μια φρίκη σήμερα με τις κρέμες για την περιοχή της πάνας! είδα κάτι κοκκινιλες και πανικοβλήθηκα! ή θα την αλλάξω αυτή που έχω ή θα τη βάζω συνέχεια! αλλά ο παιδίατρος μου είπε να μην τη βάζω σε κάθε αλλαγή αλλά 2-3 φορές τη μέρα.
έχω ηρεμήσει τώρα αλλά αναρωτιέμαι έτσι θα πανικοβάλλομαι κάθε φορά με μικροπράγματα;;; γιατί μια κοκκινίλα δεν είναι και τίποτα σημαντικό εδώ που τα λέμε...! αλλά εγώ δεν μπορούσα να ησυχάσω όλο το μεσημέρι! ο άντρας μου είχε πλάκα που με κοιτούσε λες και ήμουν ούφο όταν του τα έλεγα!
χρυσοσκονη στο σωμα ,στα μαλλια, νυχια γαλλικο με στρας αλα πολυέλαιος. προυτσσσσσσσσσσ .Catty έγραψε:προσωπική άποψη πάντα τι θεωρώ κιτσ: κοντο νυφικό,νυφικό τούρτα,νυφικό με πέτρες που λαμπιριζουν,νυφικό με φουσκωτά μανίκια,νυφικό με γάντια μέχρι τον αγκώνα,νυφικό με καρδούλες,νυφικό με πεταλούδες,τιάρα στα μαλλια
Εγω το εχω ξαναπει. Ειμαι αγγουρω. Δεν μου αρεσουν οι στολισμοι, τα πολλα πολλα γενικα. Μου αρεσει οτι δεν κανει '΄φασαρία''. Η ωρα η καλη πάντως.peristeraki έγραψε:στη μεση ειναι η μαμακα μου!
συμφωνω αλλα δεν θα ειμαι σαν μπομπονιερα με μακρυ; κοντοχοντρη θα φαινομαι!
πες κ εσυ ede!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης