526 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Τρι Αυγ 13, 2013 1:20 pm
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Ααα εισαι φιρμα δηλαδη! Πουλακι μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ με τον τραπεζιτη σε εφαγε στην στροφη...κριμα ..καατριν κ που τα εχω τα γαλατα στο ψυγειο εγω το βραδυ ταιζω τον μπεμπη αντε κανενα μεσημερι τον ταιζει ο αντρας μου κ γω κανω παραλληλα αντληση...δεν κοιμαμαι δηλαδη..οσον αφορα την θεσνικη θα το αφησω ασχολιαστοkaatrin έγραψε:Κάποιο διάστημα είχα απασχοληθεί σε μια εταιρεία παραγωγής.κ πλαισιωναμε εκπομπες ως κοινο κλπ.μια μερα λοιπον μου ζήτησαν να κανουν μια τηλεφωνικη συνδεση κ καλα οτι εγω είχα τηλ. Για να μιλησω με τον ασκητη.ειχα κείμενο μπροστα μου κ το έπαιζα 42 ετων με αλλο όνομα οτι είχα ένα πρόβλημα με το γάμο μου. Κ εκείνος μου εδωσε συμβουλή.
Είχαν πει οτι η πληρωμή μου θα ήταν δωροεπιταγη απο hondos center αλλά τελικά ητσν ενα ρολοι φεστίνα που δε πηγα ποτε να το παρω.
Επισης εχω παιξει κ στο σουπερ ντηλ, αλλά εκεί βρέθηκα τυχαία. Ωραία εμπειρία κι ας με κερδισε ο τραπεζίτης.
Ματίνα θα γυρίσεις ανανεωμένη απο θεσ/κη.ωραια θα ναι!
Οι αντλήσεις έχουν κ ενα καλό ότι μπορει κ κάποιος άλλος να σηκωθεί το βράδυ να ταΐσει το μωρό.
τι συννεφα βρε οργιο! Ελα Χριστε μου! Αχ εμεις την αλλη βδομαδα παλι εμβολια! αντε τρεχα Ηλιουπολη . Μετα πυρετο στενσχωρια πφφφkaatrin έγραψε:Ε καλα δεν ημουν κ η κεντρικη παρουσιαστρια. Που ποτε δε θα το ήθελα. Απομυθοποιησα την τηλεόραση τότε . έβλεπα κάποιες τύπισσες που καναμε το κοινο σε εκπομπή που έδειχναν διατεθειμένες να δώσουν και κ₩^% προκειμένου να κερδίσουν κσμθα θεδη σε πάνελ,.αυτο εισεπραττα από την συμπεριφορά τους προς τους ανώτερους του προγράμματος. Αυρα περι τηλεόρασης.
Κορίτσια έχουμε φθάσει σχεδον στη μέση του αποκλειστικου θηλασμού. Σε 3 μηνες πανω κατω γιατι δεν ειναι ολα τα μωρα μας ίσα μπαινουν οι κρέμες. Φαγαμε τον μισό γάιδαρο.
Καλά αυτο τωρα καταλαβα οτι είναι μαξιλαροπολεμος.τοσο καιρο σαν συννεφα μου φαίνονταν.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης