751 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #12 Παρ Αυγ 16, 2013 11:25 am
lne
Η ψυχή της παρέας!
ητανε μια δυσκολη μερα η σημερινη............
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ιne, έχω δύο ερωτήσεις...lne έγραψε:ητανε μια δυσκολη μερα η σημερινη............
Καλέ απλά ρώτησα, δεν είπα ότι είναι έτσιCatty έγραψε:Δηλαδη μόνο εμείς το διαβαζαμε ινε τοσο καιρο;;; Πάππουλη μας κοροιδευουνε!!!
σ'ευχαριστω κοπελα μου για τη συμβουλη. δεν υπαρχει περιπτωση να στειλω. Να σου ευχηθω η να το αφησω καλυτερα;Alexanda11 έγραψε:Sorry που πετάγομαι σαν τηνperisteraki έγραψε: οχι τιποτα αλλο οκ δεν μπορουν να με χρεωσουν γιατι ειναι καρτα. ομως ειναι δηλωμενο στο ονομα μου με ολα τα στοιχεια της ταυτοτητας! δεν ξερω αλλα φοβαμαι.
Δεν έχεις κάτι να φοβηθείς, σε ότι αφορά σε προσωπικά σου στοιχεία κλπ. Δεν έχουν με κανέναν τρόπο πρόσβαση σε αυτά.
Όσο για χρέωση, ο μόνος τρόπος να χρεωθείς (και εκεί στοχεύουν και οι αποστολείς αυτών των μηνυμάτων) είναι αν απαντήσεις στο μήνυμα, ή αν καλέσεις πίσω να δεις ποιος είναι (κι όμως, υπάρχουν κορόιδα που το κάνουν)!
Αυτοί οι αριθμοί (συνήθως εξωτερικού, αλλά πολλές φορές και ελληνικά νούμερα) στέλνουν τυχαία, μαζικά, και μέσω υπολογιστή. Δεν ξέρουν σε ποιον στέλνουν. Ούτε εμπλέκεται άνθρωπος. Ειλικρινά, δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς. Απλά αγνόησέ τα (όσο μπορείς) . Θα σταματήσουν.
Αμ εσυ καλα τα λες Αλέξανδρα αλλα η ινε-κρύψινε τοσο καιρο δεν έλεγε τιποτα και μια μερα μια της έγραψε "αχ εμείς τα μαθηματικά μυαλά διαβαζουμε eleni" και λεει η ινε "αχ μπράβο που το κατάλαβες"Alexanda11 έγραψε:Καλέ απλά ρώτησα, δεν είπα ότι είναι έτσιCatty έγραψε:Δηλαδη μόνο εμείς το διαβαζαμε ινε τοσο καιρο;;; Πάππουλη μας κοροιδευουνε!!!
Καλή φάση!!!mhtsaina έγραψε: Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά στις χθεσινές εορταζουσες! Ένα εύκολο και γρήγορο φαγάκι είναι να βράζεις για πέντε λεπτά πέννες ή κοφτό μακαρονακι, να ψιλοκόβεις λουκάνικα Φρανκφούρτης ήμπέικον ή ζαμπόν και να τα ψήνεις κι ύστερα τα ζυμαρικά σε πυρεξ, από πάνω τα λουκάνικα και στο τέλος τυρί τριμμένο ή κανονική μπεσαμελ και στο φούρνο για περίπου μισή ώρα
Έτσι που τα 'κανα, ευχήσου μουperisteraki έγραψε:
σ'ευχαριστω κοπελα μου για τη συμβουλη. δεν υπαρχει περιπτωση να στειλω. Να σου ευχηθω η να το αφησω καλυτερα;
mhtsaina έγραψε: Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά στις χθεσινές εορταζουσες! Ένα εύκολο και γρήγορο φαγάκι είναι να βράζεις για πέντε λεπτά πέννες ή κοφτό μακαρονακι, να ψιλοκόβεις λουκάνικα Φρανκφούρτης ήμπέικον ή ζαμπόν και να τα ψήνεις κι ύστερα τα ζυμαρικά σε πυρεξ, από πάνω τα λουκάνικα και στο τέλος τυρί τριμμένο ή κανονική μπεσαμελ και στο φούρνο για περίπου μισή ώρα
Ααααα.. αυτό που λες δεν το είχα δει, επειδή δεν είμαι Μαΐου 2013, και δεν διαβάζω συστηματικά το θέμα σας.. Απλά τώρα που το κοιτούσα, μου μπήκε στο μυαλό..Catty έγραψε:
Αμ εσυ καλα τα λες Αλέξανδρα αλλα η ινε-κρύψινε τοσο καιρο δεν έλεγε τιποτα και μια μερα μια της έγραψε "αχ εμείς τα μαθηματικά μυαλά διαβαζουμε eleni" και λεει η ινε "αχ μπράβο που το κατάλαβες"
Δηλαδη εμείς τοσο καιρο που δεν διαβάζουμε μαθηματικά
Alexanda11 έγραψε:Ααααα.. αυτό που λες δεν το είχα δει, επειδή δεν είμαι Μαΐου 2013, και δεν διαβάζω συστηματικά το θέμα σας.. Απλά τώρα που το κοιτούσα, μου μπήκε στο μυαλό..Catty έγραψε:
Αμ εσυ καλα τα λες Αλέξανδρα αλλα η ινε-κρύψινε τοσο καιρο δεν έλεγε τιποτα και μια μερα μια της έγραψε "αχ εμείς τα μαθηματικά μυαλά διαβαζουμε eleni" και λεει η ινε "αχ μπράβο που το κατάλαβες"
Δηλαδη εμείς τοσο καιρο που δεν διαβάζουμε μαθηματικά
Όσο για μαθηματικό μυαλό... άστα να πάνε, το αντίθετο θα έλεγα
γειααααααede έγραψε:mhtsaina έγραψε: Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά στις χθεσινές εορταζουσες! Ένα εύκολο και γρήγορο φαγάκι είναι να βράζεις για πέντε λεπτά πέννες ή κοφτό μακαρονακι, να ψιλοκόβεις λουκάνικα Φρανκφούρτης ήμπέικον ή ζαμπόν και να τα ψήνεις κι ύστερα τα ζυμαρικά σε πυρεξ, από πάνω τα λουκάνικα και στο τέλος τυρί τριμμένο ή κανονική μπεσαμελ και στο φούρνο για περίπου μισή ώρα
Καλησπέρες.
Μητσαινα μας πιάσανε!!!peristeraki έγραψε:γειααααααede έγραψε:mhtsaina έγραψε: Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά στις χθεσινές εορταζουσες! Ένα εύκολο και γρήγορο φαγάκι είναι να βράζεις για πέντε λεπτά πέννες ή κοφτό μακαρονακι, να ψιλοκόβεις λουκάνικα Φρανκφούρτης ήμπέικον ή ζαμπόν και να τα ψήνεις κι ύστερα τα ζυμαρικά σε πυρεξ, από πάνω τα λουκάνικα και στο τέλος τυρί τριμμένο ή κανονική μπεσαμελ και στο φούρνο για περίπου μισή ώρα
Καλησπέρες.
Fuckες on Saturday is a major no nokaatrin έγραψε:Είδα κ πεμπτιατικα που έφτιαξα χοιρινό...
ωχ τωρα το ειδα! μπραβο σου! καλη δυναμη κ με το καλο το μπεμπακι σου!!Alexanda11 έγραψε:Έτσι που τα 'κανα, ευχήσου μουperisteraki έγραψε:
σ'ευχαριστω κοπελα μου για τη συμβουλη. δεν υπαρχει περιπτωση να στειλω. Να σου ευχηθω η να το αφησω καλυτερα;
Τι να κάνω... πρέπει να το πάρω απόφαση..
κ φαινονται κ τελειες! λες ε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης