Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
496 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 496 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsathess22 έγραψε:
love4 έγραψε:Απο τηστιγμη που εχεις κολλησει τον ιο εισαι για ολη σου τη ζωη φορεας του ιου...γι αυτο το λογο περιπου το 90% του πληθυσμου ειναι φορεις του ιου των κονδυλοματων
μας εβγαλαν κ ανικανες να κανουμε παιδι τωρα!!!τι να πεις! Μα εννοειται οτι σχεδον ολοι εχουν τον ιο πλεον
καλα σοβαρα μιλας???βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 δεν εννοειται καθολου!!!

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenitsathess22 έγραψε:
esprit έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
esprit έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:εννοειται με τον ανθρωπο σου που τον εμπιστευεσαι
Φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά λέει ο σοφός λαός...

Κούνια που σε κούναγε λέω εγώ...
χαχα ωραιο το αστειακι σου δεν παιζει να με κερατωνει ολη τη μερα μαζι ειμαστε ή στη δουλεια που παλι ξερω τι κανει γιατι με 2 αντρες δουλευει λες να πηδ@@νται μεταξυ τους?ε τοτε καλα κανουν!!!
Και πως έχεις hpv τότε βρε κοπέλα μου;;πως αλλιώς γινεται για πες μας;;;;Shocked 
απο προηγουμενη σχεση που ειχα!
Το παιδι σου έλειπε!!!!βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 534787 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 534787 
τα κονδυλωματα ειναι δερματικη νοσος,αν ο αλλος εχει στους ορχεις το προφυλακτικο δνε καλυπτει
Βρε ελενιτσα να σε ρωτήσω έχεις σχέση 3 χρόνια είσαι 21 ποτε προλάβες μανούλα μου να έχεις και αλλη σχέση και να κολλησεις κονδυλωματα απορία το έχω!
2 σχεσεις ειχα ολο κ ολο στη ζωη μου μια με το παλικαρι που μου τα κολλησε και μια τωρα με τον αρραβωνιαστικο μου.Δηλαδη γιατι ειναι τοσο περιεργο?ειμαστε πουτ@@νες για καναμε σχεση με αλλον αντρα πρωτου παντρευτουμε?
Φαντάζομαι κι αυτόν τον εμπιστευόσουν ε;
δικαιωμα μου ειναι!γιατι με κρινεις ομως???
Δε σε κρίνω να σου ανοίξω τα μάτια προσπαθώ μπας και δεις πιο σφαιρικά το ζήτημα...

elenitsathess22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ποπο αγαμ@@τες γυναικες μας τα πρηξατε!!! σβηστε με απο το φορουμ αγανακτησα πια ειστε μια παρεα κ κρινετε κ προσβαλετε ολες τις αλλες

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μας εβγαλαν κ ανικανες να κανουμε παιδι τωρα!!!τι να πεις! Μα εννοειται οτι σχεδον ολοι εχουν τον ιο πλεον[/quote]καλα σοβαρα [/quote]καλα το πρωτο ειναι στην φαντασια σου εντελως. οσο για το αν εχουν ολοι τον ιο φυσικα και τον εχουν. αφου κυκλοφορουν αμολυτες μερικες σαν εσενα που πηδ@@@νται χωρις προφυλαξη που το βλεπεις το παραξενο?

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenitsathess22 έγραψε:
esprit έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:
esprit έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:εννοειται με τον ανθρωπο σου που τον εμπιστευεσαι
Φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά λέει ο σοφός λαός...

Κούνια που σε κούναγε λέω εγώ...
χαχα ωραιο το αστειακι σου δεν παιζει να με κερατωνει ολη τη μερα μαζι ειμαστε ή στη δουλεια που παλι ξερω τι κανει γιατι με 2 αντρες δουλευει λες να πηδ@@νται μεταξυ τους?ε τοτε καλα κανουν!!!
Και πως έχεις hpv τότε βρε κοπέλα μου;;πως αλλιώς γινεται για πες μας;;;;Shocked 
απο προηγουμενη σχεση που ειχα!
Το παιδι σου έλειπε!!!!βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 534787 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 534787 
τα κονδυλωματα ειναι δερματικη νοσος,αν ο αλλος εχει στους ορχεις το προφυλακτικο δνε καλυπτει
Βρε ελενιτσα να σε ρωτήσω έχεις σχέση 3 χρόνια είσαι 21 ποτε προλάβες μανούλα μου να έχεις και αλλη σχέση και να κολλησεις κονδυλωματα απορία το έχω!
2 σχεσεις ειχα ολο κ ολο στη ζωη μου μια με το παλικαρι που μου τα κολλησε και μια τωρα με τον αρραβωνιαστικο μου.Δηλαδη γιατι ειναι τοσο περιεργο?ειμαστε πουτ@@νες για καναμε σχεση με αλλον αντρα πρωτου παντρευτουμε?
Φαντάζομαι κι αυτόν τον εμπιστευόσουν ε;
δικαιωμα μου ειναι!γιατι με κρινεις ομως???
Οχι δεν ειναι δικαίωμα σου αμυαλο 21χρονο να κολλάς τον εναν και τον άλλον επειδή δεν ήξερες να προφυλάξεις τον εαυτό σου!!δεν καταλαβαίνεις την σοβαροτητα της κατάστασης;;τι έκανες;;εγω αν ήμουν σύντροφος σου οχι απλα θα σε χώριζα αλλα δεν ξέρω αν τον έχεις ενημερώσει καν...μπορει να μην το θεωρείς απαραίτητο!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsathess22 έγραψε:ποπο αγαμ@@τες γυναικες μας τα πρηξατε!!! σβηστε με απο το φορουμ αγανακτησα πια ειστε μια παρεα κ κρινετε κ προσβαλετε ολες τις αλλες
Εμ κατσε και εσυ λιγο αγ@@@μητη μπας και σωθει κανένας χριστιανός. Και να σου πω ....καλυτερα αγ@μητη παρα με ιο που θα τραβιεμαι μια ζωη.βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 328109 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 328109 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 328109 

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsathess22 έγραψε:
Κανείς δεν σε ειπε πουτ**α επειδη ειχες δύο η τρεις σχεσεις. Απλά μας εντυπωσιάζει το μεγεθος της ανευθυνοτητας, πραγματικά. Στα 16-17 σου αποφάσισες οτι ειναι οκ να έχεις σεξ χωρις προφυλάξεις με κάποιον. Όσο και να τον γνωριζες, από όσο καλη οικογλένεια και να ηταν, όσο κι αν τον εμπιστευόσουν. Στα 17 ολο αυτο. Και αντι τωρα να μουντζωνεις τον εαυτο σου που το έκανες - θα έλεγα να τον μακαριζεις κιόλας διοτι δεν κόλλησες καμια συφιλη πχ, ή HIV, ή δεν έμεινες εγκυος τότε, προσπαθεις να δικαιολογηθεις και να υποστηριξεις οτι έκανες το σωστό? Οκ, μαλακίες μπορει να κάναμε όλοι στα νιάτα μας, αλλά το αναγνωρίζουμε οτι ηταν μαλακιες.
Το ξεκινησα πολυ γλυκα το όλο θέμα, και πραγματικά ήθελα να βοηθήσω, αν μπορουσα, όσο μπορουσα. Αλλά δεν μπορείς εσυ η ίδια να θέσεις ορια στο δικο σου σωμα, αυτο που θα επωμιστει το βάρος μιας εγκυμοσύνης, μιας -ο μη γενοιτο- ασθένειας, μιας πιθανης επέμβασης. Μακάρι η τύχη να ειναι μαζί σου γιατι η κοινη λόγική έχει αποχωρήσει αεροπορικώς προς τόπους αναψυχης.
βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 966307 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 966307 

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenitsathess22 έγραψε:ποπο αγαμ@@τες γυναικες μας τα πρηξατε!!! σβηστε με απο το φορουμ αγανακτησα πια ειστε μια παρεα κ κρινετε κ προσβαλετε ολες τις αλλες
Καλύτερα αγαμητη και υγιείς παρα χιλιόγαμημενη με νοσήματα!!καλα λένε το μ...νι σέρνει καράβι!!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
Καλύτερα αγαμητη και υγιείς παρα χιλιόγαμημενη με νοσήματα!!καλα λένε το μ...νι σέρνει καράβι!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
Εμ κατσε και εσυ λιγο αγ@@@μητη μπας και σωθει κανένας χριστιανός. Και να σου πω ....καλυτερα αγ@μητη παρα με ιο που θα τραβιεμαι μια ζωη.βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 328109 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 328109 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 328109 
ΛοΛ εντάξει ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα αλλά με πρόλαβες!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε ελενιτσα εχεις καταλαβει οτι αυτο που εχεις αυθυνεται για τον θανατο καποιων γυναικων? κι οτι οντως, εχουν πεθανει γυναικες απο τον HPV? δεν ξερω βεβαια απο ποιον τυπο πασχεις, αλλα, αν εσυ δεν σεβεσαι και δεν φροντιζεις το σωμα σου και την υγεια σου, πως περιμενεις απο τον συντροφο σου να κανει το ιδιο?

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Εντε είδες ποσο διακριτικά έγραψα το μ ....νι!!σημερα θα με μπαναρουν δεν την γλιτώνω!βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 534787 

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
ede έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
Εντε είδες ποσο διακριτικά έγραψα το μ ....νι!!σημερα θα με μπαναρουν δεν την γλιτώνω!βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 534787 
μα για αυτο γελαω. Το μ..ι σε πειραξε. και το εγραψες ....διακριτικα. χαχαχαχαχαχαχαχ

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:βρε ελενιτσα εχεις καταλαβει οτι αυτο που εχεις αυθυνεται για τον θανατο καποιων γυναικων? κι οτι οντως, εχουν πεθανει γυναικες απο τον HPV? δεν ξερω βεβαια απο ποιον τυπο πασχεις, αλλα, αν εσυ δεν σεβεσαι και δεν φροντιζεις το σωμα σου και την υγεια σου, πως περιμενεις απο τον συντροφο σου να κανει το ιδιο?
Τριλλυ μην της λες πράγματα που δεν καταλαβαίνει εδω παει να παντρευτεί κάποιον που τελειώνει μέσα της χωρις καμία προφύλαξη αλλα δεν θελει παιδια!!ε απο κεί φαντάσου για ποσο χαζομαρα μιλάμε!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
ede έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
μα για αυτο γελαω. Το μ..ι σε πειραξε. και το εγραψες ....διακριτικα. χαχαχαχαχαχαχαχ
Είπα μήπως καλο πιάσω τις διαχειριστριες!!Razz scratch 

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κοριτσια τωρα σοβαρα μιλατε τοσο ασχημα και αποτομα και ειρωνικα????Shocked Shocked Shocked  αν την ειχατε απεναντι σας την κοπελα χωρις να ειστε κρυμμενες πισω απο την ανωνυμια σας θα μιλουσατε κα παλι τοσο περιφρονητικα?Crying or Very sad 
Οσον αφορα στα ιατρικα...ναι ειναι αληθεια οτι περι το 90% του πληθυσμου των ενεργα σεξουαλικα γυναικων ειναι φορεις του ιου HPV. Τις πιο πολλες φορες δεν το παιρνουν ειδηση διοτι δεν προκαλει ουτε καν αλλοιωσεις..αν μια γυναικα με ενεργη νοσο HPV γεννησει με καισαρικη τοτε το μωρο δεν κολλαει, επισης δε μιλαμε για καποιο τοσο σοβαρο ιο μονο σε σπανιες περιπτωσεις και αυτο αν δεν υπαρχει παρακολουθηση μπορει να εξελιχθεθ σε κακοηθεια. Δεν χρειαζεται να πανικοβαλλομαστε. Επισης, ειναι πιθανο να μεταδοθει και χωρις σεξουαλικη επαφη, πχ αν χρησιμοποιησετε την πετσετα μιας φιλης σας που εχει τον ιο...τελος παντων τα ιατρικα θα τα λυσει με το γιατρο της η κοπελα..
Σχετικα με το οικονομικο εγω δεν καταλαβα οτι δε θα υπαρχουν εσοδα στην οικογενεια, καταλαβα οτι θα ζοριστουν οπως ζοριζονται οι περισσοτερες οικογενειες σημερα...και οπωςθα ζοριζονται και στο μελλονMad 
Τελος παντων ας χαλαρωσουμε λιγο Wink 

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
trilly έγραψε:βρε ελενιτσα εχεις καταλαβει οτι αυτο που εχεις αυθυνεται για τον θανατο καποιων γυναικων? κι οτι οντως, εχουν πεθανει γυναικες απο τον HPV? δεν ξερω βεβαια απο ποιον τυπο πασχεις, αλλα, αν εσυ δεν σεβεσαι και δεν φροντιζεις το σωμα σου και την υγεια σου, πως περιμενεις απο τον συντροφο σου να κανει το ιδιο?
Τριλλυ μην της λες πράγματα που δεν καταλαβαίνει εδω παει να παντρευτεί κάποιον που τελειώνει μέσα της χωρις καμία προφύλαξη αλλα δεν θελει παιδια!!ε απο κεί φαντάσου για ποσο χαζομαρα μιλάμε!

βρε αγαπη ειναι μικρο κοριτσι και εκανε καποια λαθη. τι ωφελει αυτη η επιθεση?

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Βρε κοριτσια τωρα σοβαρα μιλατε τοσο ασχημα και αποτομα και ειρωνικα????Shocked Shocked Shocked  αν την ειχατε απεναντι σας την κοπελα χωρις να ειστε κρυμμενες πισω απο την ανωνυμια σας θα μιλουσατε κα παλι τοσο περιφρονητικα?Crying or Very sad 
Οσον αφορα στα ιατρικα...ναι ειναι αληθεια οτι περι το 90% του πληθυσμου των ενεργα σεξουαλικα γυναικων ειναι φορεις του ιου HPV. Τις πιο πολλες φορες δεν το παιρνουν ειδηση διοτι δεν προκαλει ουτε καν αλλοιωσεις..αν μια γυναικα με ενεργη νοσο HPV γεννησει με καισαρικη τοτε το μωρο δεν κολλαει, επισης δε μιλαμε για καποιο τοσο σοβαρο ιο μονο σε σπανιες περιπτωσεις και αυτο αν δεν υπαρχει παρακολουθηση μπορει να εξελιχθεθ σε κακοηθεια. Δεν χρειαζεται να πανικοβαλλομαστε. Επισης, ειναι πιθανο να μεταδοθει και χωρις σεξουαλικη επαφη, πχ αν χρησιμοποιησετε την πετσετα μιας φιλης σας που εχει τον ιο...τελος παντων τα ιατρικα θα τα λυσει με το γιατρο της η κοπελα..
Σχετικα με το οικονομικο εγω δεν καταλαβα οτι δε θα υπαρχουν εσοδα στην οικογενεια, καταλαβα οτι θα ζοριστουν οπως ζοριζονται οι περισσοτερες οικογενειες σημερα...και οπωςθα ζοριζονται και στο μελλονMad 
Αν αναφερεσε σε εμενα ναι. Το να μην προσεχει καποιος εν ετη 2013 με ολη αυτη την πληροφορηση και ολα τα νοσηματα που κυκλοφορουν με κανει παλαβη κυριολεκτικα. Εχω παιδια ,υπήρξα ελευθερη αλλα αυτο το πραγμα με σοκαρει τρομερα. ναι θα της ελεγα οτι αυτο για εμενα ειναι επιεικως απαραδεκτο και αλλα τοσα. Στο τελος θα εφευγα σιγουρα γιατι δεν θα μπορουσα να αλλο. να εισαι πολυ σιγουρη για αυτο που σου λεω. μα παρα πολυ.

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για να μιλήσω προσωπικά για μένα ναι έτσι θα της μιλούσα. Το να κάνεις οτι γουστάρεις με το σώμα σου είναι δικαιωμα σου. Να μεταδίδεις συνειδητά ασθένειες σε άλλους είναι εγκληματική ενέργεια. Άλλο είχα ατύχημα, έσπασε το προφυλακτικό, δεν ήξερα οτι το έχω κι άλλο να γνωρίζω να το μεταδίδω και να προσπαθώ και για παιδί.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:
demaki88 έγραψε:
esprit έγραψε:
elenitsathess22 έγραψε:παιδακια δεν ειμαστε.ξερουμε τι κανουμε.
βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 βοηθεια και στηριξη απο το συντροφο??? - Σελίδα 4 679259 

axaxaxa ρε εσπριτ και εγω κολλησα εκει!!εδω λεει ξερουμε τι κανουμε και παραπανω ελεγε δεν μπορει να ολοκληρωνει οποτε θελει μεσα στο σωμα μου και μετα να μηνθελει το παιδι!!
Και αργότερα λέει στην έντε ναι επειδή δεν ξέρουμε γι αυτό ρωτάμε εσάς που έχετε οικογένεια και παιδιά να μας πείτε την γνώμη σας! Τί να πω κάθε νέα γενιά 10 φορές χειρότερη από την προηγούμενη!
οχι ρε εσπριτ δεν ειναι θεμα γενιας!!ειναι το πως σε μεγαλωσαν και τι σου διδαξαν οι δικοι σου γιατι και εγω μικρη ειμαι αλλα ηξερα πολλα απο πολυ μικρη ηλικια για να μην ερθω στην φαση της ελενιτσας και αρχισω να κολλαω ολους τους γκομενους!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
Συγνώμη τριλλυ αλλα δεν ειναι μικρο κορίτσι ουτε έκανε καποια λάθη!!δεν ειναι επίθεση πίστεψε με απλα πόση βλακεία να αντέξει ο εγκέφαλος μου;;δεν φτάνει που έκανε οτι έκανε δεν καταλαβαίνει το λάθος της και το συνεχίζει με τον τωρινό της σύντροφο που αμφιβάλλω αν θα γνωρίζει κατι!!

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άκου με που σου λέω θέμα γενιάς είναι. Απλά υπάρχουν κι εξαιρέσεις όπως σε όλα τα θέματα. Μπράβο και στους γονείς σου και σε σένα κι ελπίζω να μεγαλώσεις και συ τα παιδιά σου με αξίες και να είναι κι αυτά μια μέρα η εξαίρεση της γενιάς τους!(Που θα είναι!)

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
love4 έγραψε:Βρε κοριτσια τωρα σοβαρα μιλατε τοσο ασχημα και αποτομα και ειρωνικα????Shocked Shocked Shocked  αν την ειχατε απεναντι σας την κοπελα χωρις να ειστε κρυμμενες πισω απο την ανωνυμια σας θα μιλουσατε κα παλι τοσο περιφρονητικα?Crying or Very sad 

+1

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
trilly έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
Συγνώμη τριλλυ αλλα δεν ειναι μικρο κορίτσι ουτε έκανε καποια λάθη!!δεν ειναι επίθεση πίστεψε με απλα πόση βλακεία να αντέξει ο εγκέφαλος μου;;δεν φτάνει που έκανε οτι έκανε δεν καταλαβαίνει το λάθος της και το συνεχίζει με τον τωρινό της σύντροφο που αμφιβάλλω αν θα γνωρίζει κατι!!
ναι εχει κανει τραγικα λαθη οντως και προφανως τα συνεχιζει. απλα ο τροπος που λεμε καποια πραγματα ξεφευγει και τελικα τι μενει? τι αποτελεσμα μπορει να εχει μια επιθεση με βρισιες και κοσμητικα επιθετα?

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elin1 έγραψε:
+1
Εσυ τωρα ποιος είσαι ο Αντώνης;;Rolling Eyes Rolling Eyes 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις