476 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 10 Παρ Αυγ 16, 2013 11:28 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Ζήτωωωωωω!!!!Maimou2009 έγραψε:Η μεγάλη μας το δέχτηκε το γάλατακι κ τρώει άνα τρίωρο με σωληνακι απο το στόμα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ζήτωωωωωω!!!!Maimou2009 έγραψε:Η μεγάλη μας το δέχτηκε το γάλατακι κ τρώει άνα τρίωρο με σωληνακι απο το στόμα!
Γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!Maimou2009 έγραψε:Η μεγάλη μας το δέχτηκε το γάλατακι κ τρώει άνα τρίωρο με σωληνακι απο το στόμα!
Είσαι καλά λοιπόν Μαϊμουδάκι μας!Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα με το καλο στις 40!
Εγω καλα ειμαι ,με τραβάει λίγο η τομη οταν σηκωνομαι αλλα ειναι μέχρι να ισιωσω λίγο μετα ειμαι μια χαρα!η κοιλια μου εχει πέσει αλλα οχι τελείως κ λοχεια έχω πολυ λίγα.
παραμυθενια επειδη και εγω σε νοσοκομειο γενναω εκανα το εξης εβαλα στη βαλιτσα τα απαραιτητα και απο 2-3 σερβιετες και παμπερς για εκεινη την ωρα αν χρειαστω αλλα εκανα και 2 τσαντουλες που θα τις εχουμε στο αμαξι για να μην πηγαινουμε σπιτι εκει εβαλα επιπλεον αλλαξιες για μωρο και εμενα παμπερς σερβιετες τον αποστειρωτη μπουκαλια πετσετουλες και οτι αλλο ισως θελω επιπλεον και οτι χρειαζομαι θα κατεβαινουν και θα το φερνουνε εκει εβαλα και τα ρουχα εξοδου μας ετσι εχω μια σχετικα μικρη βαλιτσα για το δωματιο γιατι εχουν και μικρες ντουλαπεςParamythenia έγραψε:Σοφάκι καλά αποτελέσματα κοπέλα μου! Πότε θα βγουν; Τη Δευτέρα να υποθέσω;
Ποπισοφία μου όλα αυτά είναι νομίζω φυσιολογικά, και τα πονάκια και το άγχος και οι φοβίες... Προσπάθησε να είσαι χαλαρή, κάνε τις ετοιμασίες σου χωρίς να κουράζεσαι και όλα θα πάνε καλά! Όπως είπες, σε λίγες ημέρες μπαίνεις στο μήνα σου...
Κοριτσάκια έχω αγχωθεί λιγάκι με τη βαλίτσα και τα δικά μου πραγματάκια -του μωρού είναι έτοιμα, πλυμένα και σιδερωμένα. Σήμερα θα πάω και σμ να πάρω οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν κτλ να τα έχω κι αυτά και νομίζω πως μου μένουν σερβιέτες λοχείας -αν βρω θα πάρω κι από αυτές- και σουτιέν θηλασμού που μου είπαν ότι θα φέρουν τέλη του μήνα. Στο νοσοκομείο πρέπει να πάρω και μπουκάλια και πιπίλες ε; Να τα έχω από την αρχή ή αν τα χρειαστώ τους λέω να μου τα φέρουν; Το νοσοκομείο από το σπίτι είναι πολύ κοντά.
Όσο για τον αποστειρωτή, του έβαλα νερό και ξύδι, τον έβαλα σε λειτουργία και μετά άλλες 2 φορές μόνο με νερό και νομίζω πως κάτι έγινε... Κορίτσια πρέπει να τον ανοίγουμε αμέσως μόλις κλείσει; Και πρέπει να πάρω και ειδική θήκη για να βγάζω τα μπιμπερό να στεγνωνουν;
ΑΧ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΗΡΑ ΕΓΩ Κ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΡΟΖ Κ ΕΝΑ ΜΩΒ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΙ Κ ΤΗΣ ΤΕΝΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ... Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΡΟΗ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΥΓΡΑ Κ ΒΛΕΝΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΝΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ...Paramythenia έγραψε:Αν βρω στο σμ θα πάρω τις tena τις πιο απορροφητικές. Σωστά μέχρι εδώ; Σίγουρα μετά θα πάρω της ultra night. Απλά εγώ στην περίοδό μου δεν είχα μεγάλη ροή, φανταστείτε πως χρησιμοποιούσα κυρίως τις always τις πράσινες οπότε τώρα δεν ξέρω τι να περιμένω...
Το λεύκωμα μήπως έχει σχέση με την προεκλαμψία; Και πού οφείλεται; Και γιατί 4 ασπράδια;sophia έγραψε:Κορίτσια μου όταν ήρθα το πρωί είπα στο μικροβιολογικό πως η μαία μου θέλει να ενημερωθεί άμεσα για τα αποτελέσματα του λευκώματος κ την πήραν τηλ πριν 10 λεπτά, με όριο 100 εχω 112
Κόβω μαχαίρι το αλάτι κ ότι το περιέχει κ τρώω 4 ασπραδια ημερησίως! Επίσης μετραω δις την πίεση μου καθημερινώς! Αυτα......
Ο γιατρός ήταν πολύ άνετος κ καθησυχαστικός εγώ τα εχω δει όλα :'(
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Σαβ Αυγ 17, 2013 12:58 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης