176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Παρ Αυγ 23, 2013 4:20 am
Elenidi
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζαλάδαααααα πάω για
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να μου βαλετε το λινκ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑesprit έγραψε:Δεν ξέρω για σας εγώ χρειάζομαι άμεσα οφθαλμίατρο πάντως... μη σας πω και ψυχίατρο. Για αρχή θα πάρω κάνα ντεπόν θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο μπας και ξεαλληθωρίσουν τα ματάκια μου μετά το σοκ που υπέστησαν.
Τεμπελιάζουμε ede....ede έγραψε:να μου βαλετε το λινκ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑesprit έγραψε:Δεν ξέρω για σας εγώ χρειάζομαι άμεσα οφθαλμίατρο πάντως... μη σας πω και ψυχίατρο. Για αρχή θα πάρω κάνα ντεπόν θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο μπας και ξεαλληθωρίσουν τα ματάκια μου μετά το σοκ που υπέστησαν.
Catty έγραψε:Ερώτηση αν είχαμε τη φρεσκαδουρα στην ομάδα μας πως θα το χειριζομασταν; Απο τη μια είμαστε τελείως ανοιχτό γκρουπ, απο την άλλη μιλάμε για περιπτωσαρα
Τι θα κάναμε;
Ευτυχώς πάντως δεν της γραφουνε μπάς και φύγει το θέμα
Την τύχη μου μέσα!!!pennytol έγραψε:Catty έγραψε:Ερώτηση αν είχαμε τη φρεσκαδουρα στην ομάδα μας πως θα το χειριζομασταν; Απο τη μια είμαστε τελείως ανοιχτό γκρουπ, απο την άλλη μιλάμε για περιπτωσαρα
Τι θα κάναμε;
Ευτυχώς πάντως δεν της γραφουνε μπάς και φύγει το θέμα
στην πρώτη ερώτηση αδυνατώ να απατήσω...!
το γρουσούζεψες κι αρχισε να παίρνει απαντήσεις...αρα θα εχουμε και συνχεια!
Αν σας πω τωρα τι μου ηρθε στο μυαλο...........Μονο που αυτο θα ειναι απο θεμα βλακειας Μην κανει κακο στο μωρο αθελα της πλακα πλακα. Συγχιζομαι δεν θελω να διαβασω αλλο αλλα ειμαι και περιεργη η μανα.Catty έγραψε:Γιατι κακιά μου φίλη δεν μας ακούς;;;
Να του εδινες ακτιβια βρε χαζη με δημητριακαkaatrin έγραψε:Κ μιας κ βρισκόμαστε στο διήμερο του κωλου κ έρχεται η εβδομάδα πεθεράς θα πάντρεψω τα δύο θέματα .με παίρνει τηλ η πεθερά μου να μάθει αν έκανε κακά ο μικρός ( πριν κάνει) κ με συμβούλευσε για σήμερα να Μην του δώσω γάλα από το δικό μου που φαίνεται ότι του πέφτει βαρύ( τρελή εξήγηση) κ να του δώσω μόνο χαμομήλι.
όσες δεν θηλασαν πόσο άσχετες μπορεί να είναι με τον θηλασμό!
Το σκέφτηκα το καμουφλαρισμα παππούλη αλλα θα μας έπαιρνε είδηση.λέω να πάω για περπάτημα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης