351 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Δευ Αυγ 26, 2013 3:08 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Η παιδίατρος μου μου είχε πει αν θυμάμαι καλά στον Γιώργο που είχα ρωτήσει 5 μέρες..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπεραααααCatty έγραψε:Το φορέσα και ήμουν έτοιμη να απαγχονιστω.
Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω. Το μωρο δεν παίρνει πιπιλα με τιποτα ούτε τσάι ούτε ξένο γάλα αν δεν ειμαι σε 3 ώρες πίσω δυσκολεύουν τα πράγματα. Σε 3 μήνες ξεκινάμε κρέμες αλλα μέχρι τότε τι γινεται; Αυτο ειναι μόνο το ενα απο τα προβλήματα που πρεπει να λυσω!
markella_p έγραψε:καλησπεραααααCatty έγραψε:Το φορέσα και ήμουν έτοιμη να απαγχονιστω.
Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω. Το μωρο δεν παίρνει πιπιλα με τιποτα ούτε τσάι ούτε ξένο γάλα αν δεν ειμαι σε 3 ώρες πίσω δυσκολεύουν τα πράγματα. Σε 3 μήνες ξεκινάμε κρέμες αλλα μέχρι τότε τι γινεται; Αυτο ειναι μόνο το ενα απο τα προβλήματα που πρεπει να λυσω!
ανοιξε θεμα στο φορουμ "πως θα μαθωτομωρο μου να παιρνει πιπιλααα"
μαλλον εχεις δικιο.Catty έγραψε:Μαρκελλα νομίζω οτι το φόρουμ δεν ειναι ακόμα έτοιμο, χρειάζεται να άποφορτιστει να γίνει το αποσυμφορουμ πρώτα!!!markella_p έγραψε:καλησπεραααααCatty έγραψε:Το φορέσα και ήμουν έτοιμη να απαγχονιστω.
ανοιξε θεμα στο φορουμ "πως θα μαθωτομωρο μου να παιρνει πιπιλααα"
μοσχαρακι ε? και πανω που ελεγα οτι αποφασισα να φτιαξω αρακα.... μου τρεξαν τα σαλια τωρα!Catty έγραψε:Thanks girlfriend
Αύριο φτιάξε μοσχαράκι κοκκινιστο με χοντρό μακαρόνι να το ρουφάς
Σλούρπ
Καλημέρα!!! να μας ζήσουν!!! τριών μηνών...πότε κιόλας;;; τι γρήγορα που πέρασε ο καιρός!Catty έγραψε:Καλημέρα επίσημα,το κουνούπι δεν πιανεται.
Καατριν και πεννυ να μας ζήσουν τα μωρακια μας, ολονων δηλαδη...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης