376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Τρι Αυγ 27, 2013 12:56 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτά αν δεν εργάζεσαι και έχεις και καμμια Μαμα για βοήθεια, δεν υπάρχει πιο βολικό πράγμα απο το θηλασμο, αλλα έλα που πρεπει να βγαίνουμε απο το σπίτι για ωρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οριια? αναλογα τον ανθρωπο. καποιοι ανθρωποι τα ξεπερνουν τα ορια και μερικες φορες το να ξεκοψεις και μαλιστα με ασχημο τροπο, (και ας σε τρωνε οι τυψεις) ειναι μονοδρομος. Αχ τι κανουν -με μερικες φορες. αχχχχχχχχχχ.kaatrin έγραψε:Νομίζω πως η απόσταση που έχετε σε έχει βοηθήσει.σκέψου να ήταν μέσα στα πόδια σας! Εγώ δε θα συμφωνούσα ακριβώς με τους ψυχολόγους.δε θα τους έκανα εντελώς πέρα...θα ήμουν απλά τυπική κ θα τους Έβαζα όρια.κάτι που αν έχω καταλάβει κανείς κ εσύ.
Βρε κατι με θυμιζει........Δεν μου λες μηπως η μαμα σου ηθελε και το σπιτι παντα καθαρο σε σημειο που να θυμιζει χειρουργιο? Στο πατωμα το βλεπατε το βρακι σας οσες φοραγατε φουστα? Τις φιλες σου τις χωνευε? Μπορουσε να πιασεις καλυτερη σχολη? σου αξιζε καποιος καλυτερος αντρας? περιμενεις λιγο να φερω την λαμπα απο το γραφειο γιατ ην ανακριση?Catty έγραψε:Και όμως η ψυχολόγοι έχουν δίκιο γιατι ειναι σαν τα αρπακτικά με το που θα δείξεις αδυναμία η ανασφάλεια σε δαγκωνουν
Εγω εύχομαι η δική μας η γενιά να ειναι η τελευταία που κατσικωνεται με παράλογες απαιτήσεις στα παιδια της. Δεν πειράζει πραγματικά δεν πειράζει τα παιδια μας να μην ειναι τέλεια σε ολα, δεν πειράζει αν δεν μας αρέσουν ολες οι επιλογές τους στα προσωπικα και τα επαγγελματικά. Εγω φοβάμαι μην μας την βαρεσει απο την πολυ αγάπη και γίνουμε ανυπόφοροι και καταγγελτικοι! Κοινώς σπασαρχ@&)ες γονεις
ναι ρε εννοειται. και με την οδοντοβουρτσα τα σοβατεπια. Τον πολυέλαιο με νερο και ξύδι κρυσταλακι ,κρυσταλλάκι. καλα τωρα σε τα μας? αλλα τοσο προχωρημενη η δικια μου δεν ειναι. ειναι πολυ πιο σοφτ σε θεματα δικα μου. αλλα μερικες φοραει πεταει τα καλα της. παραδειγμα. κανει οτι δεν με ''βλεπει''. παω μονη μου με τα παιδια στην θαλασσα, στο σουπερ, στις βολτες παντου τελος παντων. Εχουμε μια γνωστη που με ενα παιδι την βοηθουν 2 ατομα. εγω παντα βαζω τα γελια οταν μου περιγραφει οτι χρειαζεται βοηθεια. Οκ δεν μπορει χεστηκα. λεει λοιπον η μαμα μου ΄΄ Δικιο εχει. με ενα παιδι δεν μπορεις να πας πουθενα. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Οπωσδηποτε χρειαζεσαι βοηθεια. θα λασσα? Δεν γιενται καελε με ενα παιδι 2-3 ετων. ''και αναρωτιεμαι, και την ρωταω...........''εμενα με βλεπεις καθολου? ''εγω που παω με τρια? Δεν υπαρχω καν. αλλα το διασκεδαζω πια. Δεν με χαλαει . πλακα εχει μερικες φορες να προσπαθει με καπελωσειCatty έγραψε:Το σπίτι το καθάριζε μέχρι αηδιας εχει δει άνθρωπο να ανοίγει το τάβλι και να ξεσκονιζει τα πουλια ενα ενα;;:
Να καθαρίζει τα πλακάκια του μπανιου στα 4 με οδοντοβουρτσα
ε αστο χεστο. μας αποτελειωσες. Δεν περιγραφω αλλο.Ενταξει εχει προβλημα η γυναικα. Συγνωμη κιολας. μεγαλο. Μην δινεις σημασια. Το βιβλιο θα το διαβαζα σιγουρα.Catty έγραψε:Ede είσαι αόρατη οταν έχεις ανάγκη, οταν όμως θέλει κατι απο εσένα "βρε καλώς την"
Ellenidi στο γάμο του αδερφού μου κάθισε ως το τέλος και του έδωσε 25.000 cash
Σε εμένα δεν έδωσε τι-πο-τα. Πως ειναι δυνατόν μια μάνα να δίνει μόνο στο ενα παιδι; Μου λεει οταν γίνεις μάνα θα καταλάβεις , ωραία έγινα αλλα ακόμα δεν το καταλαβα
Μου είπε οτι μου εχει γράψει βιβλίο που εχει δώσει εντολή να μου το δώσουν αφου πεθάνει το πιστεύετε;;; Στο λόγο μου! Ο άντρας μου και οι φίλες μου μου λενε να μην το διαβάσω. Θα δούμε οταν έρθει η ωρα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης