726 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #13 Κυρ Σεπ 01, 2013 6:13 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Ρώτησα αλλα τωρα μπερδεύτηκε περισσότερο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γιατι ρε αφου όλοι την προσκυνανε;mhtsaina έγραψε:Αει καλά, χαμένη από χέρι τη βλέπω την οδοντίατρο!
Catty έγραψε:Γιατι ρε αφου όλοι την προσκυνανε;mhtsaina έγραψε:Αει καλά, χαμένη από χέρι τη βλέπω την οδοντίατρο!
θα κατουρηθω Πλακα κανεις χαχαχαχχααχχα. ο αδερφος της τι λεει ???????????????????????????Catty έγραψε:Τι σου φαίνεται αστείο δεν μπορώ να καταλάβω
Σημερα ειδικα με έχει πεθάνει στην ατάκα
μου είπε πριν ότι θελει να αφήσει τη δουλεια της και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα
Ρωτάω και εγώ σαν κλασσικη χαζή πιο όνειρο εειναι αυτο;
"μα να φτιάχνω τούρτες"
Σωστά πως δεν το σκέφτηκα;
σε παρακαλω οταν ξαναπας για καφε μαζι της πες μου και εμενα. Στο διπλανο τρεπεζακι θα καθομαι φρονιμηCatty έγραψε:γελά γελά αφορεσμενη μαυρεντζα
Ο αδερφός της μου λέει να μην την παρεξηγω γιατί παντρεύτηκε στα 17 και δεν έχει ζήσει την ζωή της,ούτε σπούδασε,ούτε συναναστραφηκε κόσμο κοινώς μου ζητά να δείξω επιείκεια
Αλλά και αυτή λες και μας διαβάζει και με έχει πεθάνει στις ατάκες!
Catty έγραψε:Τη ρωτάω, τι θελεις να μαγειρεψουμε;
Μου λεει λαχταρησα να φάω λιγη προβατίνα ευχαριστώ!
Παρακαλώ!
αχαχαχαχαχχαχαχαχχα καλοκαιριατικα αχαχαχαχαχχα. τι να μην γελαω ρε κοντευω να πεθανω εδω.Catty έγραψε:Τη ρωτάω, τι θελεις να μαγειρεψουμε;
Μου λεει λαχταρησα να φάω λιγη προβατίνα ευχαριστώ!
Παρακαλώ!
Ριχ´το!! Είμαστε όλο αυτιά!!ede έγραψε:σε παρακαλω οταν ξαναπας για καφε μαζι της πες μου και εμενα. Στο διπλανο τρεπεζακι θα καθομαι φρονιμηCatty έγραψε:γελά γελά αφορεσμενη μαυρεντζα
Ο αδερφός της μου λέει να μην την παρεξηγω γιατί παντρεύτηκε στα 17 και δεν έχει ζήσει την ζωή της,ούτε σπούδασε,ούτε συναναστραφηκε κόσμο κοινώς μου ζητά να δείξω επιείκεια
Αλλά και αυτή λες και μας διαβάζει και με έχει πεθάνει στις ατάκες!
Γιατι δεν σπουδαζει τωρα? Τα παιδια της τα μεγαλωσε ,νεα ειναι θα φτιαχνει και ωραιες τουρτες στους καθηγητες της ..............μια χαρα σε λιγα χρονια θα εχω την ηλικια της ας μην γελω. Εχω και εγω ενα ονειρο να το πω?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης