Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 16]

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαρα στο κουραγιο σου βρε Ιουλιανα!
Εγω χασμουριεμαι ολη μερα!! Τωρα τα εχωσα για υπνο (μιση ωρα καθυστερημενα!) και τωρα θα τσιμπησω κατι μαλλον ενα τοστακι με γαλοπουλα και θα την πεσω! Αυριο 7 παρα σηκωνομαι να ετοιμασω κολατσιο, ρουχα κτλ κτλ!

Φιλιαααα

ΥΓ. Παρηγγειλα και το ντοπλερ μου, λογικα Παρασκευη θα το εχω!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera kopelles xaxaxa plaka exei kai emena mou vgale koritsi ante makari. stis 16 kaname to scan sto nosokomeio ola teleia eidame kardoula ola meta mas pigan se ena dwmatio prwta irthe mia kopella gia ta xartia mou oti eime apo xwra tis eurwpis gia na min mas xrewnoun meta i nosokoma metrise ipsos kila meta i midwife pire aima gia to sindromo down kai gia ton sidiro mou (simera pira tin apantisi eime low risk oleeeeeeeeeeeeeee) kai meta irthe o giatros ti wraia na kathese kai ana 5 lepta na exrontai auti na se vroun teleia itan eixame kai ton mirko mazi mas. o giatros thelei meta tin kaisariki na kanw fisiki gia autous eine aplo thewroun tin kaisariki poli pio epikindini kai stin deuteri epemvasei mporei na sou enoxlisoun organa kai eidika an exeis kanei ena mwro me fisiologiko toketo pisteuoun eine ok. egw fovamai den exw tin dinami na to kanw akoma fovame tin proigoumeni genna fovame min paei kati strava pali den nomizw na to riskarw kai fovamai kai gia rixi tis mitras. kata ta alla ola tha ksanapame 8 tou noemvri kai meta tha kanoume to 4D. anagoules exw akoma opws kai dispepsia oti faw den mporw na to xwnepsw niwthw xalia Sad

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυγολεμονιτα!!! Τι μου κανεις? Αγγλια εισαι? Εγω ζουσα 10 χρονια στο Κεντ και μετα στην Γλασκωβη!

Κοιταξε να δεις, να τους βαλεις να σου μετρησουν με τον υπερηχο το παχος της τομης της καισαρικης και αν ειναι μεγαλο, εχεις μεγαααααλη πιθανοτητα να γεννησεις φυσιολογικα.
Η ρηξη μητρας ειναι στατιστικα πιθανη ακομα και με δευτερη καισαρικη (δεν θελω να σε τρομαξω) αλλα οι πιθανοτητες ακομα και με VBAC ειναι μικρες.

Εχεις καιρο να το σκεφτεις να το ψαξεις να το συζητησεις. Ηρεμησε Smile
Θα κανεις το καλυτερο ο,τι ειναι αυτο!

Τα αλλα μου κοριτσια τι κανουν?
Εγω εχω κατι τρεξιματακια αυτην την εβδομαδα κατι εξοδα, αλλα το παλευω.
Ειμαι εγκυος καλε!! (οκ το ξεραμε πειτε!) Ακομα δεν το εχω χωνεψει, μα πως γινεται??? χι χι

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Geia sas koritsia!!!exo na mpo na grapso apo tis 25/1/12 pou to moraki mou eixe gennithei k etrexa toso poli...k panikovlimeni..etsi oste xathika...tin kiriaki prin dio meres siniditopoiisa pos exo 11 meres kathisterisi Shocked  k ekana ena testaki pou vgike thetiko!!!simera exo to proto radevou sto giatro k an ola eine kala tha kanoume pareoula..ego mallon omos tha pao gia maio..avrio tha sas doso k tin imeronia pou tha mou dosei o giatros mou..teleftea periodos itane 14/8..efxome se oles mia kali egimosini!!!I love you 

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυγολεμονη έγραψε: 
καλησπερα..χαχα..κ εσενα κοριτσι????μονο κοριτσια ειναι το θεμα μας χαχαχα...αντε ωραιαααααα..! κοριτσι μ εκανες τ αυχενικη?δε θυμαμαι αν σε ειχα ξανα ρωτησει...ειδατε φυλλο η δε μπορεσατε??

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε εισαι εγκυος?τι λες???χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα..δε τ ηξερα..με το καλο λοιπον..αχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Εξοδακια ε??εγω να δεις τρ που θα σας τ πω κοριτσια...πηγαμε χθες στ γιατρο..ολα καλα..ειδαμε τ μπεμπακι μας..μικρο αλλα νταξει..ακουσαμε παλι καρδουλα ολα καλαααααααα..τελικα θα κανουμε την αυχενικη στ μητερα στ ηρακλειο...τιμη..καθεστε.?????
196 ευρω παρακαλω...ασε...θα την κανω στ 17 οκτωμβρη..λιγο μετα απο τ 3 μηνα..αναγκαστικα πρεπει να παω εκει που ειναι αξιοπιστο λεει πιστοποιημενο κ δε κανουν λαθη...λεω νταξει...αν ειναι για την υγεια του μωρου μας...χαλαλι του..Wink  Wink  

Ιουλιανα εχω κ εγω κατι δουλιτσες σιδερωμα πλυντηρια μπλοι....κατεβασα τ χειμωνιατικα να τ φρεσκαρω σιγα σιγα γτ αρχιζει κ κρυωνει ο καιρος...κ ειμαι κ εγω.....σαν το χταποδι σερνομαι...χαχαχαχαχα

Τ αλλα κατα τα αλλα??????ολα καλααα?????εγω εχω επισκεψεις τα πεθερικα κ ολα κ καποια βοηθεια θα εχω....

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε εισαι εγκυος?τι λες???χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα..δε τ ηξερα..με το καλο λοιπον..αχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Εξοδακια ε??εγω να δεις τρ που θα σας τ πω κοριτσια...πηγαμε χθες στ γιατρο..ολα καλα..ειδαμε τ μπεμπακι μας..μικρο αλλα νταξει..ακουσαμε παλι καρδουλα ολα καλαααααααα..τελικα θα κανουμε την αυχενικη στ μητερα στ ηρακλειο...τιμη..καθεστε.?????
196 ευρω παρακαλω...ασε...θα την κανω στ 17 οκτωμβρη..λιγο μετα απο τ 3 μηνα..αναγκαστικα πρεπει να παω εκει που ειναι αξιοπιστο λεει πιστοποιημενο κ δε κανουν λαθη...λεω νταξει...αν ειναι για την υγεια του μωρου μας...χαλαλι του..Wink  Wink  

Ιουλιανα εχω κ εγω κατι δουλιτσες σιδερωμα πλυντηρια μπλοι....κατεβασα τ χειμωνιατικα να τ φρεσκαρω σιγα σιγα γτ αρχιζει κ κρυωνει ο καιρος...κ ειμαι κ εγω.....σαν το χταποδι σερνομαι...χαχαχαχαχα

Τ αλλα κατα τα αλλα??????ολα καλααα?????εγω εχω επισκεψεις τα πεθερικα κ ολα κ καποια βοηθεια θα εχω....

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βασουλα!! Καλως μας ηρθες! Κοντα κοντα τα μικρα σου! Με το καλο!!!

Εγω 14/8 πηρα το θετικο μου τεστακι!! Smile

Ρενια μου τι λες? Εδω στον Μαλιγιαννη (πιστοποιημενος μαθητης του Νικολαιδη) ζηταει 120. 150 ειχα δωσει για διδυμα πριν 8 χρονια.
Ειναι πιο ακριβα επαρχεια ε?

Αυγολεμονιτα τι κανεις???

Ιουλιανα? Που εισαι παιδι?

Εγω 10 εβδομαδων σημερα!! Εχω πεθανει στους εμετους τις 2 τελευταιες ημερες. Γιακ!! Εχθες εφαγα γαριδακια (παναθεμα με που με σκανδαλισαν τα μικρα) και λιγο μετα εχμ... βγηκαν παλι.
ΓΙΑΚ σας λεω!!!!
Μια δοση του φαρμακου εχασα και οριστε. Πρωι πρωι πηγα και πηρα το σιροπι γιατι δεν την παλευω!

Κατα τα αλλα, το παλευουμε Smile
Για πειτε νεα!!!

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα κοριτσια!

τελικα δεν τη γλιτωσα, κρυωσα αλλα ευτυχως δεν εχω πυρετο!

κοριτσια αρχισα να δουλευω οποτε δεν εχω παντα ανοιχτο το forum

θα παρω σημερα τον γιατρο να συνννεοηθουμε για την αυχενικη αλλα εμενα την κανει ο ιδιος

απο κιλα πως πατε?τωρα τελευταια μου ανοιξε η ορεξη και απο σημερα το ραβω, ειδα οτι πηρα ενα κιλο και τρομκρατηθηκα, ελπιζω να το χασω....

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια...τι μου κανετε σημερα??εγω εχω θεμα με δυσκοιλιοτητα βρε κοριτσια...δε γινετε αλλο..του το ειπα του γιατρου κ μ ειπε πως δε θελω να σ δωσω απο τωρα τα φακελακια κ προσπαθησε να τρωως φρουτα κ αλλα...ασε..!!παω λιγο καλυτερα σημερα...ταλαιπωρει καμμια απο σας??

Εγω κιλα δεν εχω παρει..αν κ τρωω ...εχω λιγουρες κ πολλες επιθυμιες...Προσπαθω να παρακολουθω μια διατροφη που μ εχει δωσει η διατροφολογος μου γτ πριν μεινω εγκυος εκανα διατροφη για να χασω κιλα γτ ειχα καποια επιπλεον..και εχασα 12 κιλα με πολυ κοπο ομως...εντελλει δε θελω να παιρνω πολλα τρ στ αρχη ειδικα γτ μετα απο τον 5 θα μπαινουνε καθε βδομαδα κ μισο....ουφ..αγχωθηκα παλι....

Τintail ασε κοριτσι μου 196 ευρω κ ακομα δε τ εχω χωνεψει...120 ε??μακαρι να ηταν κ μενα ετσι..

iouliana

iouliana
γιατι δε τρως αποξηραμενα δαμασκηνα?εμενα με βοηθανε αν και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα

απο τον πεμπτο μηνα βαζεις τα κιλα του μωρου? εμενα ο γιατρος μου ειπε 12-13 κιλα και το λιγοτερο 10,
αλλα αυτο που εβαλα τωρα ειναι απο βλακειες που εφαγα, θα το χασω ομως

δεν εχω παχυνει ποτε και τωρα που βλεπω την κοιλια μου να αρχιζει να φουσκωνει μου φαινεται πολυ περιεργο.....

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα μ ειπαν πως απο τ πεμπτο περνεις τα πολλα κιλα..καθε βδομαδα ανεβαινεις μισο κιλο...γιαυτο λενε να προσεχουμε στ αρχη κ μετα να εχουμε τ περιθωριο να παρουμε τ 10 κιλα..
Επισης κ μενα τ ιδιο μ ειπε ο γιατρος..11-12 κιλα..οχι παραπανω..αλλα μονο που ακουω αυτον τ αριθμο τ οποια ειναι κ αυτα π εχασα...αχ.....με πιανει αγχος...η μητερα μ ειχε παρει σε μενα 24 κιλα...πολλααααααααααααααααααααααααα.....ελπιζω να μη παρω ουτε αυτα τ 12..αλλα μονο το μωρο μ τα υγρα ειναι 7..οποτε...υπομονη...κ καλη διατροφη..!!

Εχει καμμια αλλη λιγουρες ρε κοριτσια??εμενα μ φενετε πως η κοιλια εχει στρογγυλεψει....ρωτησα κ τ γιατρο και μ ειπε πως ναι..αναλογα τη καθε γυναικα...μπορει ν φανει λιγο λιγο κ απο τρ π ειμαι εγω..θα βαλω κ τ φωτο ετσι για να γελασουμε..εσας?καμμια διαφορα?

iouliana

iouliana
reniapa έγραψε:εμενα μ ειπαν πως απο τ πεμπτο περνεις τα πολλα κιλα..καθε βδομαδα ανεβαινεις μισο κιλο...γιαυτο λενε να προσεχουμε στ αρχη κ μετα να εχουμε τ περιθωριο να παρουμε τ 10 κιλα..
Επισης κ μενα τ ιδιο μ ειπε ο γιατρος..11-12 κιλα..οχι παραπανω..αλλα μονο που ακουω αυτον τ αριθμο τ οποια ειναι κ αυτα π εχασα...αχ.....με πιανει αγχος...η μητερα μ ειχε παρει σε μενα 24 κιλα...πολλααααααααααααααααααααααααα.....ελπιζω να μη παρω ουτε αυτα τ 12..αλλα μονο το μωρο μ τα υγρα ειναι 7..οποτε...υπομονη...κ καλη διατροφη..!!

Εχει καμμια αλλη λιγουρες ρε κοριτσια??εμενα μ φενετε πως η κοιλια εχει στρογγυλεψει....ρωτησα κ τ γιατρο και μ ειπε πως ναι..αναλογα τη καθε γυναικα...μπορει ν φανει λιγο λιγο κ απο τρ π ειμαι εγω..θα βαλω κ τ φωτο ετσι για να γελασουμε..εσας?καμμια διαφορα?
εγω αρχισα να εχω διαφορα στην κοιλια γιατι ημουν εντελως πλακα, σε λιγο θα αποχαιρετησω τους ωραιους μου κοιλιακους , ελπιζω να τους ξαναδω συντομα....Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:εγω αρχισα να εχω διαφορα στην κοιλια γιατι ημουν εντελως πλακα, σε λιγο θα αποχαιρετησω τους ωραιους μου κοιλιακους , ελπιζω να τους ξαναδω συντομα....Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 
ελα βρε..μη σκας..μολις γεννησεις με λιγη γυμναστικη και καλη διατροφη θα φυγει τελειως η κοιλιτσα που μενει και θα εισαι οπως πριν..μια ομορφη μανουλα..!!Wink Wink

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσουδια καλημερα!!!
Πως πατε??
Εχθες ειχα μια ΧΑΛΙΑ ημερα, κατι εγινε με τον πρωην συζυγο μιλαμε ηαδρεναλινη στο κοκκινο ολη την ημερα. Αφου τελικα 10.20 ειχα κοιμηθει (αφου λυθηκε το θεμα), "επεσα" που λενε.

Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα. Θα ηθελα τις προσευχες σας παρακαλω γιατι εχω δικαστηριο συντομα, δεν μπορω να σας πω ακομα περισσοτερα, να πανε ολα καλα και ανωδυνα.

Εχθες ειμουνα 10 εβδομαδων!!! Δυο βδομαδες εμειναν για την αυχενικη!Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 654316 Ανυπομονω να δω το Pip μου!!!

Για πειτε εσυ νεακια!!
Σας φιλωωωω!!

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρενια μου μην φρικαρεις. Εγω στα διδυμα (και ειμαι ΠΟΛΥ υπερβαρη <20 κιλα), πηρα 13 κιλα και δεν προσεχα τι ετρωγα. Οκ απευφευγα γλυκα και ψωμια που δεν μου αρεσαν ποτε αλλα κατα τα αλλα, ετρωγα κανονικα.

Ξερεις ποτε πηρα πολυ πραμα? Οταν εκανα τις ενεσεις για τους πνευμονες (κορτιζονη) στις 32 εβδομαδες. Εκει εκτοξευθηκε η κοιλια!

Σε φιλω!!!

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα ειμαστε εσυ?????????????σ ευχομαι να πανε ολα καλαααααα..!!κ να προσπαθεις να μενεις ηρεμη κοριτσι...μη εκνευριζεσαι...

Οσο για τα κιλα..αγχωνομαι οσο να ναι..!!κ γεννησες κοριτσι φυσιολογικα η μ καισαρικη??φοβαμαι μη δε μπορω ν γεννησω απ τ βαρος...υπερβολη φυσικα ..ολοι μ φωναζουν μ αυτα π λεω αλλα τ σκεφτομαι...!! 

Εγω τωρα τρωω βανιλια υποβρυχιο...μου κατσε τωρα και τρωω..!!!!!εσεις??????ολα καλα?????

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να μην φοβάσαι, χιλιάδες γυναίκες υπερβαρες γεννάνε φυσιολογικά. Εγώ με καισαρική γιατί είχε πρόβλημα το ένα παιδί.

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα λοιπον..τι μου κανετε???????πως ειναι σημερα η μερα σας??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την reniapa στις Σαβ Σεπ 28, 2013 2:21 am, 1 φορά

iouliana

iouliana
:καλημερα !μαλλον θα με βρισετε γιατι εγω ειμαι 1,73 και πλεον 55 κιλαΜανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 6 534787 αλλα το εραψα !!
εχει σημασια με ποσα ξεκινας αλλα και παλι δεν υπαρχει λογος να φορτωσεις το σωμα σου με περιττα κιλα!

μαλλον τεταρτη θα παω για αυχενικη!

ρενια η κοιλια μου εχει πεταχτει πολυ αστεια !

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
reniapa έγραψε:καλα εγω ευτυχως δε ειμαι υπερβαρη..μα κ ο γιατρος δε μ ειπε τπτ απλα να προσεχω κ να μη παρω παραπανω απο 12 κιλα...εγω ειμαι 1.70 κ ξεκινησα στ εγκυμοσυνη με 78.8..!!ευτυχως ειχα χασει κ 10 κιλα που σας ειχα πει παλιοτερα.!!οποτε εχω τ περιθωριο αυτα τ 10 να τ παρω κ να τα ξανα χασω μετα...

Καλημερα λοιπον..τι μου κανετε???????πως ειναι σημερα η μερα σας??
κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι. στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα φθασει πανω απο 100 κιλα. (ντρεπομαι που το λεω, βεβαια τα εχασα και με το παραπανω μετα) και γεννησα φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο. μαλιστα η μαια μου ελεγε πως οι ευσωμες γυναικες αντεχουν πιο πολυ τον πονο.. τωρα στη 2η εγκυμοσυνη προσεχω πολυ, προς το παρον δεν εχω παρει κιλα. να ειναι καλα τα μωρα μας και θα μας βοηθησουν να τα χασουμε μολις γεννηθουν, με το θηλασμο αλλα και με την ενεργεια που χρειαζεται να εχεις για να μεγαλωσεις ενα παιδι.
κοριτσια ποτε πατε για αυχενικη? εγω εκλεισα για 16/10 στο ιασω. σημερα μπηκα στην 10η εβδομαδα και εσθανομαι πολυ καλυτερα απο θεμα ενεργειας...εσεις??????
Very Happy

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
reniapa έγραψε:καλα εγω ευτυχως δε ειμαι υπερβαρη.. εγω ειμαι 1.70 κ ξεκινησα στ εγκυμοσυνη με 78.8..!!
Αν δεν εχεις κανει καποιο λαθος στα νουμερα, λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω, αλλα ναι, εισαι υπερβαρη.. Rolling Eyes 

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XaroulaTs έγραψε:
reniapa έγραψε:καλα εγω ευτυχως δε ειμαι υπερβαρη.. εγω ειμαι 1.70 κ ξεκινησα στ εγκυμοσυνη με 78.8..!!
Αν δεν εχεις κανει καποιο λαθος στα νουμερα, λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω, αλλα ναι, εισαι υπερβαρη.. Rolling Eyes 

κι εσυ χαρουλα, οπως παντα γλυκομιλητη.

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατι, ψεματα λεω??
Θα ημουν καλη και αγαπητη αν ελεγα: "αχ ρεινιαπακι μου γλυκο ισως εχεις 20 περιπου παραπανισια κιλακια κουκλιτσα μου ομορφη!”???

Ή θα ημουν καλη αν σιωπουσα, και την αφηνα κι εγω να πιστευει οτι με συν 18-20 κιλα δεν εχει προβλημα??

Οπως και να εχει, θεωρω οτι εκανε λαθος καποιο νουμερο Wink 

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καληπερα κοριτσια!

Αντε με το καλο οι αυχενικες! Εγω εχω 11/10 (και εννοειται τρωω τα νυχια μου απο τωρα!!) Smile
Απο θεμα ενεργειας *το πρωι* ειμαι καλα.. απο τις 3 και μετα αρχιζουν οι εμετοι και 9 θελω να πεσω να κοιμηθω. Εκτος απο εχθες που κοιμηθηκα 2-3 Shocked 
Εχει αρχισει και με ενοχλει η λεκανη μου οπως στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και δεν μπορουσα να βολεψω τον ποπο μου (γκουχ) πουθενα!! Τελικα νομιζω κοιμηθηκα απο εξαντληση Laughing 

Ατιμη αποκολληση! Και μου το ειχαν πει οτι αφου το επαθα μια, θα το παθαινα ξανα. Οταν δε γεννησα την πρωτη φορα, σηκωθηκα απο το κρεβατι και θυμαμαι ετριζε γιατι πλεον δεν ειχε το βαρος των μωρων να την κραταει. Γιακ! Απαισιος ηχος σας λεω.

Σας φιλω!! (και οχι δεν σας γραφω ποσο ειμαι γιατι αν 78.8 ειναι υπερβαρη εγω ειμαι ο Μομπι Ντικ! Shocked )

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις